100731


Underbara lediga lördag

Solen skiner ut, det blåser riktigt friskt och skönt. Jag har spelat golf med älsklingen, lunchat och shoppat med Aida och Sus. Nu ligger jag u soffan och vilar. Ikväll blir det middag och utgång! Jag ska träffa tjejorna vid halv åtta, vilket betyder att jag bara kan njuta av livet nån timme till. Ibland är allt bara så härligt!



Lilltusse, Önskar att jag kunde förklara alla knäppheter han gör, men tyvärr blir det aldrig lika kul i text...

100731


The last of july

Tiden tickar iväg och imorgon går vi in i Augusti. Inte för att det egentligen gör så mycket för mig, om det gjorde så skulle jag ändå inte kunna förhindra det. Utan det var mer ett konstaterande, tiden går fort!

Jag sitter med min morgonlatte, extra lyx vanligen blir det bara kaffe med mjölk. Dock blev den riktigt het idag så får vänta ett tag innan den kan drickas. Den som väntar på något gott...

Idag ska vi försöka trotsa molnen och åka till Söderköping för lite golf. Får se om vi klarar oss eller kommer hem som två dränkta katter. Annars är planerna lite svävande för dagen, ikväll blir det troligen middag och party med några vänner. Innan det är jag sugen på att dra med dessa fina tjejer på en shoppingtur, men vi får se vad tiden räcker till!
Var även sugen på att fixa någon riktigt smarrig dessert till kvällen, men inspirationen tryter så släng gärna in ett tips!



Förra sommaren, innan jag hade någon aning om hur detta med golf skulle fungerar

100730


Fredag och energin tog slut

Någonstans på väg hem från gymmet tror jag. Hittade fina ljus till mina höstdekorationer på Mio, vi sprang in där en stund på vägen, men jag orkade inte titta. Kanske blir en sväng någonstans imorgon. Jag och mina ljus alltså...på vissa sätt är jag verkligen min mors dotter=)



If we could party all night and sleep all day, and throw all my problems away, my life would be easy...

När jag ändå är inne på musik, jag har totalt och hjälplöst fallit för den danske sångaren Rasmus Seebach, på ett helt musikaliskt plan alltså. Helt underbar musik som nu låter min Ipod jobba sig varm!


100730


Fredag och sluttampen på juli

Jag sitter i soffan med kaffe och nyser så det står härliga till. Tyvärr börjar denna dag inte så fint som jag önskat, upptäckte att jag glömde att ta mitt "insu" till gårdagens middag. What to do, What to do? Ja, bara att försöka få ned blodsockret nu och hålla tummarna att jag inte mår alltför dåligt idag=) Det är ju fredag!

Vi hade tänkt mysa till det riktigt med middag och golf i Söderköping ikväll, men tror tyvärr vädret sätter stop för det. Vi får väl se om det blir annat istället, bara vara hemma är ju inte fy skam det heller.

På söndag har jag och min älskling träffats i 1 år och 9 månader. Galet! Känns inte alls som det var så längesedan=) Tiden går fort när man har det bra. Sitter och funderar lite på om vi ska göra nått extra då, men vi får se. Man ska orka också!



Älsklingen min mitt i smultronskogen

100729


Yesterday




Jag bakade ett långpannebröd som visade sig vara himmelskt gott!




Eftersom vi åt soppa till middag och gymmade så bestämde vi oss för efterätt...



Rabarberpaj blev det!

Utanför fönstret häller regnet ned, och jag kan inte låta bli att älska det! Regn är verkligen underbart. Dock känns det lite träligt att ta sig till jobbet, menmen, mina kläder lär hinna torka under dagen.
Planerna idag är inte speciellt stora, vi måste tvätta lite och jag tänker mig ut och springa en sväng. Man måste skapa sin egen positiva cirkel och träning är en av de absolut viktigaste bitarna för mig. Grunden till min depression ligger faktiskt till viss del i träning, eller inte träning snarare. Men detta är alldeles för långt att ta nu, jobbet kallar som sagt.



100728


Underbara älskade hemma

Kändes bara så läskigt bra att komma hem idag, krypa upp i soffan och mysa. Vi har verkligen en topplägenhet!

Idag är det tänkt att vi ska gymma, härligt! Men innan det tänkte jag sätta igång en bröddeg, hemskt sugen på hemmbakat! Jag skulle för övrigt uppskatta om någon har receptet på något smaskigt bröd, Tipsa mig=)


100728


Att vakna med huvudvärk ger tyvärr inga bra känslor inför dagen

Känner mig nästa lite yr och illamående, inte alls roligt! Men det ordnar sig nog, massa vatten, kaffe och sedan undvika köttkylen på jobbet så ska det nog gå detta med.
Sen är jag också, så inge vidare bloggning nu. Ska bara svälja sista kaffet och en Ipren och sen är det hög tid att åka.



Iskaffe en riktigt varm dag, annars ska det vara hett med mjölk=)

100727


Hur kan dagen gå snabbt och långsamt samtidigt?

Kanske omöjligt, men det är så det har känts idag! Jobb och golf, tyvärr har mitt blodsocker åkt bergochdalbana hela dagen, vilket resulterat i att jag inte mått så bra.
Nu sitter jag i alla fall i soffan, helt slut. Kommer bli en lugn och skön kväll, jag ska duscha och laga matlådor. Dvs. koka lite pasta och göra tomatsås, enkelt men ruggigt gott!

Imorgon är det onsdag, halvtid både på veckan och på sommararbetet. Känns skönt, även om en viss stress börjar smyga sig på inför mina tentor. Det bästa är att ta tag i det, om det vara vore så enkelt!

Annars ser jag fram emot helgen då underbara Sus kommer ned från Stockholm=) Jag hoppas på shopping, vin och massa babbel.




Fångad  mitt i dansen

100527


Sen kväll, tidig morgon

Kom isäng vid 11 igår, lite3 sent när man ska jobba. Kanske därför jag är lite sen nu:P Blir ett miniinlägg, för nu måste jag upp och iväg...



Crazy me

100726


Väntan är alltid värst

Älsklingen är äntligen påväg hem, runt timmen sen. Men, men, mötet drog ut på tiden. När mitt hjärta kommer blir det träning och handling, sen middag. Jag är sugen på fisk idag, jag tänker mig torsk, purjolök, saffran och kanske kräftstjärtar(utan till dig då älskling), MUMS! Får nog ta och laga till detta=)



Mina fina man med min fina misse♥ This is for real

100726


Upp och iväg

Det som gäller på vardagarna, lite trist då långfrukost är det bästa jag vet. Men att vakna innan 5.30 bara för att äta känns inte som ett alternativ...

Dagen, förutom jobbet, är fullspäckad. Vi ska till gymmet, blev inget igår så idag är det ett måste, sen handling på Maxi också gärna komma iordning lite med plugget. Lägga sig tidigt vore också önskvärt, men vi får se=)

Nu önskar jag alla en fin måndag, ta hand om er!



Jag och älsklingen under resan till hamburg med familjen. Åh vad kul vi hade! Hoppas vi kan göra något liknande snart igen, det är så guld värt!


100725


Galet vad en tanke kan etsa sig fast!

För mig, just nu är det tanken på godis. Ahhh! Jag är såå sugen, men hemma har vi inget och det är alldeles för långt till närmaste affär. Därför tänker jag skiva ned en nektarin i lite vaniljyoghurt, borsta tänderna och krypa ned i sängen med en bok.
Imorgon väntar jobb igen, förhoppningsvis går denna vecka i ett nafs.



Haha, kom att tänka på låten Candy med Aron Carter, remember?

100725


Mitt i höstrusket

Inte mig emot egentligen, jag älskar hösten! Det är den bästa tiden på året, man börjar alltid om, får en nya chans. Vädret blir friskt och fräscht, jag vill vara ute massor, även om det regnar, för att sedan mysa inne med kaffe.

Ingen jätteproduktiv dag än, en sväng till Tornby och titt på telefoner vi funderar på. Jag snabbkikade även lite i någon affär, men inget som riktigt föll mig i smaken. Vi tog även en tur på IKEA och inhandlade en liten pall till köket, för oss i hushållet som inte är närmare två´meter långa haha.

Nu sitter jag med hemgjord kanellatte och knäckis med banan - mums! Laddar inför gymmet. Jag hoppas vi kan komma iväg snart, men får se, älsklingen tittar på Scandinavian masters(golf). Jag ska försöka plugga lite också, sen kanske få fram symaskinen och fixa lite.

För övrigt bakade jag världens godaste kladdkaka. Jag är normalt inte alls förtjust i kladdkaka, men denna! Riktigt enkel att göra också. Blanda ihop 4 små/ 3 stora ägg med 2 dl socker och 1 msk vaniljsocker. Smält 100 gram margarin tillsammans med 100 gram mörk choklad, jag använde Marabou premium 86 %. Rör ned 2 dl vetemjöl och 2 msk kakao i äggblandningen innan du tillsätter choklad-margarinröran. Rör ihop allt till en slät smet och grädda 10 - 12 minuter i 150 grader. Klart!



Bild från underbara weheartit.com

100725


Regnet det bara öser ned

Så farligt är det inte, men riktigt grått och blött är det ute. Vi har ställt in golfen tills vidare, om det magiskt skiner upp till i eftermiddag kanske vi åker ut en sväng, annars får det bli i veckan.

Igår kväll var det bio som gällde, perfekt i rådande väder. Vi såg nya Inception. Jag har dock inte riktigt kunna bestämma mig var jag tyckte än, helt fantastiskt var den inte. Men helt klart sevärd.

Nu funderar jag på om det är dags att ta fram skolböckerna, måste börja inför mina Augustitentor. Annars blir det kanske en lite shoppingtur, vi får se helt enkelt=)



Lycklig kisse!

100724


En härlig dag trots dåligt väder!

Underbart att umgås med mamma och pappa. Det blev lunch på stan, lite shopping, en tur till Bergs slussar för äventyrsminigolf oh glass innan vi avslutade med mys hemma i soffan. Älsklingen och jag ska nu snart iväg för att träffa vänner och gå på bio. Passr fint i det regninga vädret=)


100724


Härliga lördag!

Nog för att jag vaknade innan fem, men jag lyckades somna om ända till nio. Nu sitter jag här med sista kaffeslurken och laddar inför dagen. Mamma och pappa kommer ned och hälsar på! Ska bli jättekul=D Tyvärr äår vädret inte på topp, så vi får se vad som händer, kanske lite shopping....

Igår efter jobbet åkte vi till Söderköpings GK för lite golf. Grymt kul var det! Verkligen en påminnelse varför jag gillar att spela. Långa slagen gick finemang, troligen den bästa rundan någonsin sett till det. Tyvärr fungerde inte närspelet, men jag skyller lite på trötthet och extremt "klibbiga" ögon som inte alls borde haft linser.

M & P förväntas anlända framåt 11, så vi ska röja lite hemma och duscha innan det. Ser på klockan nu att det är dags att få något gjort.



Numera är nästan allt detta hår borta och jag saknar det inte alls!

100723


Äntligen Fredag!

Så farligt är det inte, veckan har gått rätt fort. Men skönt att veta att man inte behöver vakna före sex imorgon, om man inte vill;) Haha, jag är hopplst dålig på att sova länge. De går om jag vart ut på något kvällen innan och det blivit sent, annars är jag uppe vid åtta. Men vad gr det? Dagen blir lång och jag älskar frukostmys i soffan!

Just frukostmys blev det idag. Kokade ägg och gjorde latte, lite extra för att det är fredag. Dock tog det lite längre tid än vanligt så nu är det hög tid att sätta fart!



Jag på väg också min lilla knäppis♥

100722


Nästan, nästan helg!

Bara en dag kvar nu, skönt! Helgen ska efter jobbet imorgon firas med en golfrunda i Söderköping, mys! Skulle egentligen spelat igår, men vi var för trött så jag hoppas vi orkar imorgon!
Känner mig riktigt duktig idag, blev en sväng till gymmet efter jobbet. Blev ett superintensivt pass då det bara vara en halvtimme kvar till stängning. Men vi han ändå, blev runt tio olika övningar för biceps, triceps, ben, rygg och mage. Kommer säkert känna av det i rumpan imorgon...

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen blir det sängen. Läsa eller titta lite på tv, fått energi efter träningen men vill ändå sova så jag orkar med golfen imorgon. Jag är fortfarande så pass mycket nybörjare att jag måste ha högsta koncentration hela tiden för att det ska gå bra - vilket är jobbigare än man tror!

Förresten kom HMs höstkatalog idag och jag kan bara säga en sak: jag ÄLSKAR hösten!



Konstigt nog är mode en av de grejer som jag tycker är "störst" med hösten. Why?

100722


God natts sömn, frukost i soffan och snart upp och iväg

Kröp ned mellan lakanen vid åtta igår, somnade kring halv tio och det var så äckligt skönt! Vaknade strax innan sex och kände mig faktiskt ganska pigg!
Nu är det frukost med alldeles för svagt kaffe, pulvret var så gott som slut. Ajaj! Flingor, mjölk, frukt finn chrisp med ost och gurka samt min lilla tablettsamling. Hej hå.

Pratade med mamma en sväng igår och nu kommer mina fina föräldrar ned på lördag! Iofs. bara över lördagen, men det blir ändå många timmar ihop! Mys=) Jag hoppas på lite shopping med mammi, vilket är det bästa, sedan förhoppningsvis lite bad och massa prat.

Nej, klockan verkar alltid gå fortare på morgonen än under resten av dagen, så nu är det dags att sätta lite fart. Får hoppas dagen går som gårdagen, då kändes det verkligen som om det gick fort!


100721


Addict

I fredags slutade jag med min gladmedicin. Vilket visade sig vara alldeles för tidigt, tyvärr. Gårdagen tillbringades med panikkänslor, tårar och oro. Det var inte så mycket att fundera på, utan ringde läkaren och fick tillbaka mina tabletter för att kunna påbörja en längre avvänjningsperiod.
Jag avskyr att jag behöver dessa mediciner så jädrans mycket, men det gör jag. Kroppen är så van vid dem nu att den tillverkar inget eget "lyckoämne", när jag slutar klarar jag mig precis så länge som effekten finns kvar i kroppen. Sen störtdyker jag ned igen...

Så, min gårdag var inte så lyckad. Men det är till att ta nya tag. Även fast jag är så trött att jag skulle betala bra för ett par timmar till i sängen.


100720


Hey soul sister
Tisdag idag och jag laddar inför ännu en dag. Det blir riktigt starkt kaffe och flingor med jordgubbar och mjölk till frukost. Kommer troligen bli hungrig rätt snart igen, men hey, det blir jag alltid;)

Well, det var väl allt för tillfället. Börjar bli dags att plocka fram lite kläder och tvätta ansiktet. Måste ta och släppa ut kisse också, han lever rövare i sovrummet...



100719


Firt of 15

Dag ett avklarad. Nej, så hemskt är det inte och jag vet att det finns de som jobbar mycket mer, tänker på M. Men ändå, eftersom jag vet att jag inte kommer fortsätta efter dessa tre veckor så går man väl och väntar lite på slutet. Sen har jag även, tyvärr passar nog bra in här, vant mig vid att vara ledig. Underbart, härligt ledig!

Tusse och veterinären gick finfint, förutom det hiskliga priset på 900:-. Alla njur- och levervärden såg fina ut, vilket var skönt att höra.
Efter besöket hos doktorn blev det storhandling och sedan grillat till middag. Klockan är nu inte mer än någon minut efter nio, men jag är helslut så ligger redan i sängen. Sova tidigt helt enkelt=)




100719


Monday morning

Åh yes, uppe innan tuppen och försöker vakna till liv. Blev som omtalat lite sent igår med film i sängen, sen var den även en viss katt som vägrade att komma in när det var dags. Istället vaknade vi nästan i panik när hon efter två någon gång försökte hoppa rakt igenom nätfönstret och slog ned en vas...

Den 29 Augusti åker vi till Irland för en veckas semester. Vi ska bila runt västra delen och sedan spendera ett par dagar i Dublin. Längtar galet mycket! Så tänkte packa ned nya guideboken i väskan och se om jag hittar något intressant att se/höra/smaka eller så medan vi är borta=)



Jag funderar på att skippa snedluggen till mitt korta hår och istället skaffa något liknande denna, vad tycker ni?

100718


Söndag på banan

Vi har spelat 18 hål, badat och ätit vaniljglass med jordgubbar och färskpressad lime. Ny sommarfavorit hos mig! En bra söndag helt enkelt. Nu försöker vi få igång tv i sovrummet så vi kan krypa ned i sängen, halvsova och titta färdigt på Ondskan.
Imorgon är det jobb igen, 15 dagar kvar nu. Jag ska packa ned lite skolgrejer och försöka läsa lite om det är lugnt på jobbet.

Vi ska även iväg med Tusse till veterinären imorgon. Inget farligt, förhoppningsvis, utan bara ett litet blodprov för att se så att ormbettet han fick tidigare i år inte har satt sina spår på hans njurar.



Haha, jag och min lilla stumpa myser i sommarstugan. Finns inget bättre än att somna med näsa i mjuk och varm kattpäls♥

100718


Party all the time

Gårdagens sista timmar visade sig bli väldigt trevliga! Vi åkte iväg till Tobbe för tacos, vin, dans och underbara människor. När resten av gänget drog sig mot stan för mer dans och dricka bestämde sig jag och älsklingen att det var dags att slänga in handduken och åka hem. Väl var väl det, egentligen skulle vi vart ute på golfbanan nu, men vi har riktigt trötta så det blev att boka om tiden till ett istället.



Jag bestämde mig att det helt enkelt var för varmt för något annat än shorts - vilket visade sig vara ett bra beslut! Min tröja är en present från m & p och jag älskar´n!



Tobbe, ganska nyss hemkommen från Turkiet hade fått inspiration. Han har för övrigt världens härligaste soffbord, precis som en griffeltavla!



Me, my man and svetten;)



När vi kom hem hade fina Tusse värmt upp sängen åt oss, fin tanke men fel årstid...

Nu ska jag ta och klä på mig och promenera iväg till affären för införskaffandet av bröd. Tänkte packa med mackor till golfen så vi slipper vara hungriga=) Haha, jag spelar riktigt uselt när jag inte får mat.

100717



Just nu!



En alldeles fantastisk start på en förhoppningsvis ännu bättre kväll!

100717


En regnig dag

Vi bestämde oss i förmiddags för att åka ut och plocka lite jordgubbar, kanske en dålig idé alla mörka moln på himmel. Men sagt och gjort. Tyvärr han vi inte mycket mer än väga in våra hinkar innan himmelen öppnade sig. Blöta som dränkta katter (usch vilket uttryck egentligen!) gav vi upp efter två liter och åkte hem igen.

Gårdagskvällen blev det picknick i Bergs slussar. Mys! God mat, vin för mig och fin utsikt gjorde min kväll.



Nybadad



Räkor till mig, lite lyxigt då inte älsklingen gillar det.



Vin i plastmugg, vitlöksbröd och färska hallon & jordgubbar.

Nu blir det soffmys och torkning en stund. Sen städa här hemman innan vi ska iväg på Tacomiddag med vänner.

100716


Världens finaste man♥

Älsklingen kom just hem efter en joggingtur, duktigt av honom i värmen. Vi tänkte nu packa med lite god mat och åka ut på picknick/bad. Mys!
Så det blir mer senare:)

100716


Fredag och ingen ro

Uppe med tuppen och riktigt trött är jag. Trots nyinköpta myggnätet som skulle sänka temperaturen i sovrummet var det ändå dryga 25 när vi vaknande. HU! För varmt enligt mig...

Fredag idag och första jobbdagen efter min ledighet, tungt! Känns inte alls roligt, men what to do? Tänkte i alla fall höra om jag kan sluta tidigt idag. Känns onödigt att jag ska "gå med" hela dagen idag då jag redan jobbat själv en vecka. Vi får se vad de säger.  Annars blir det hem efter fyra.

Annars ser jag fram emot en lugn och skn helg. Kanske lite bad också golf. Ikväll blir det nog bara soffmys, eller eventuellt bio. Någon som har förslag på vad man ska se nu? Inte sugen på Twilight:S
Vi har ändå en "kanske plan" för imorgon, om vädret håller sig, plocka jordgubbar! Gott att stoppa i frysen Och inte minst i munnen;)



Haha, min älskade knäppis som alldeles själv lyckats fastna i en påse...inte visste jag att det kunde vara så roligt!

100715


Nödvändigt ont

Jag städar min garderob, vilket kan vara riktigt trevligt om fina syster är med. Just nu är det bara oinspirerande...för att göra det lite bättre ska jag varva med tvätt. WHOO! Haha, jättekul.
Dock muntrade jag upp mig med värkens godaste sommardrink. Mixa en skiva vattenmelon utan skal(naturligtvis) med ett par halvfrysa jordgubbar. Servera i glas med is och sugrör.

Tvättstugan nästa=)

100715


To by a new life

Idag känns saker och ting lite lättare. Jag sitter med kaffe i soffan och filosoferar över dagen. Ska tvätta och städa lite tänkte jag, plocka undan alla kläder och kanske måla naglarna. Skönt att få lite ordning, samtidigt fasar jag över hur varmt det kommer bli...

Gårdagskvällen tillbringades på golfbanan. Jag börjar äntligen få lite koll på min driver. Vilket hittills har känts helt hopplöst. Så nu är jag laddad inför att gå ut och spela igen.

Ska för övrigt försöka komma ihåg att tack ja till hösten kurser  idag. Har blivit antagen till en hel hög med saker och att välja känns klurigt! Menmen, det blir nog bra hur som haver. Jag bara önskar det vore lite lättare att bestämma sig, veta att man väljer rätt. Känns som att ju närmare min examen jag kommer desto viktigare blir det att välja kurser som inte bara är intressanta, utan också relevanta och gör mig konkurenskraftig i arbetslivet.



Trött och riktigt dålig hållning här, tror jag försöker höra vad någon säger i bakgrunden:P Men det är i alla fall jag och min underbara Elsa, som fullkomligt njuter av friheten. Det värmer verkligen i hjärtat att se♥

100714


Svarta hål

De tonar hotfullt upp på min himmel och försöker dra ned mig. Jag känner det så väl i kroppen. Mina käkar är mer spända än all världens gitarrsträngar och jag kan sova hela dagen för att sedan ligga vaken när natten kommer.
På fredag börjar jag jobba igen, 16 dagar tills det är slut. Sedan är det tentor att klara, helst tre. Måstet ligger på två. Till hösten ska det skrivas examensarbete.

Jag vill lyckas så mycket att det bildats ett hål inom mig, som riskerar att svälja hela mig.


100713


Tisdag och jag vet inte vad jag ska ta mig till

Ännu en dag med värme, jag orkar inte! Funderar på att åka och bada, men känns inte jätteroligt när man är ensam. Ska istället dra fram sylådan och se om den klänningsidé jag fick inatt håller. Oh yes, detta betyder tyvärr att jag hade ännu en sömnlös natt.



Skulle inte ha något emot en tur i nån gruva i dessa dagar.

100712


Kvällning

Myser i soffan med film och försöker stänga in så mycket kyla som möjligt i lägenheten - förhoppningsvis blir det lite svalare än gårdagens. Det är verkligen helt omöjligt att sova när temperaturen nästan når trettio grader inomhus!

Håller tummarna för regn imorgon, det behövs verkligen!


100712


Livsnödvändigheter



Underbart iskaffe, vid mer festliga tillfällen smaksätter jag mer än gärna med lite Frangelico eller Bailys.

Förutom detta är det naturligtvis min älskade vattenmelon samt en och annan jordgubbe jag suktar efter i värmen. Mycket mer vill jag inte ha...

100712


Ge mig regn, åska och en härligt mörk himmel!

Känns som om det skulle behvas nu - denna värme gör mig galen! Natten tillbringades på soffan med fläkten på 30 cm avstånd. Trots detta blev det endast minimalt med sönm.

Idag är älsklingen min tillbaka på jobbet efter semester trist tycker jag. Men, men inte mycket att göra åt saken. Jag ser frammåt och längtar efter vår Irlandsressa i månadsskiftet Augusti - September.
Jag ska idag fördriva tiden med massa ice coffe, en tur på stan och eventuellt lite sol och bad. Om jag står ut ute, haha. Men först blir det att läsa lite bok och götta sig på lagom avstånd från mina älskade fläkt!



Kanske får bli en liter gubbar också...

100711


Love was in the air ♥

Det var ett fantastiskt bröllop igår. Hela dagen var en lång fest med fina människor, skratt och massa kärlek! Kvällen avslutades sedan med en ordentlig svängom på dansgolvet. Galet roligt var det! Så länge sedan jag kände för att släppa loss och bara låta musiken flöda igenom kroppen.
Haha, det ända som var ett litet moln på himlen under gårdagen var värme. Uppe ekot 34 grader hela dagen! Inte perfekt när man har utomhusbröllop...



De lyckliga två under vigseln


Svalka!


Jag och fina Linnea

100710


Tamtamtata Tamtamtata

Haha, är ni med? Idag ska vi på Bröllop! Första på år och dagar för mig. Ska bli superkul. Jag har redan målat naglarna med två lager ljusrosa lack, väldigt passande för dagen. Tänkta lägga på ännu ett lagar och sedan pigga upp allt med härligt orange på tårna!

Gårdagskvällen då? Helt underbart lyckat blev den. Trerättersmiddag med vin, drinkar på uteservering och en härligt gäng. Får se till att det blir mer av detta innan sommaren är slut! Tyvärr var jag alldeles för upptagen med att ha roligt för att tänka på att ta kort, men idag så;)



Dagens frukost blev min favorit, flingor, mjölk och jordgubbar. Mums!


100709


Nytt och fint

Lite meningen att det inte ska matcha helt...dock är inte allt helt klart än. Det kommer det kommer.
Nu ska jag försöka göra något av dagen, det är alltför bra att inte göra något alls;)



Tussesyskon sötare än socker. Tänk att min lilla prins var sådär liten...galet vad han växer!

100708


Hemma!

Inom närmaste framtid är inga längre resor än till golfbanan planerade, underbart! Så nu ska allt nog kunna återgå till det normala=) Tummen upp för semestern dock, speceiellt duktig har jag varit som lyckats bibehålla min viktnedgång trots allt man unnar sig när man är ledig. Härligt!

Dagens stora plan är golf, 18 långa hål ska vi gå och kul ska det bli! Även fast jag vet att det att det kommer bli jobbigt också.
Just nu ska jag dock iväg på andra äventyr. På lördag ska vi på bröllop, en av Markus hockeykillar ska växlar ring, och jag har ingen klänning som känns hundra! Så detta är allts dagens uppdrag=)



Hihi, min älskling!

100705


Skärgården väntar!

Jag ska ta en riktigt snabb dusch och slänga ned det sista i väskan, sean bär det av! Galet skönt det ska bli med måånga timmar i solen. Tyvärr kommer uppdateringen fortsätta vara obefintlig, men på onsdag utlovas bättring!




100704


Home, sweet home

Äntligen hemma, för att vända. Imorgon åker vi ut i skärgården några dagar för att njuta av solen. Men för tillfället ska jag bara slänga ned lite kläder i väskan, dricka en hel massa vatten och sedan krypa ned i sängen. Min säng, vilket efter två veckor är helt underbart, fantastiskt skönt!



Älskade, älskade hemma!

RSS 2.0