101130


Kvällning

Vi har haft en lugn kväll med promenad i kylan, lite tv och fruktfrossa. Jag försöker få förkylningen att släppa med alla medel som jag kan tänkas komma på. Nu blir det världens bästa programmet, Top Gear sedan direkt i sängen. Hoppas på massa sömn så jag vaknar pigg och glad imorgon, fri från den ångest som härjat i mig idag.


101130


Sista dagen av oktober

Imorgon är det första december, 24 dagar kvar till jul. Helt otroligt vad fort tiden går fort! Tänk vad skönt det vore att ibland kunna trycka på paus en liten stund och bara få mer tid.

Idag kommer mamma, pappa och morfar hem från Prag. Egentligen skulle de kommit igår, men på grund av vädret blev de fast i Frankfurt. Skönt, inte för att vi ses så mycket mer, men telefon! Mamma är bäst, så enkelt är det♥.
Nu ska jag strax sätta mig med skolarbetet, egentligen vill jag bara springa ut i snön. Men, men, senare blir det i alla fall en tur in till stan för lite ärenden.



Dagens önskan är att få en dag i snön följt av middag i en fin klänning

101129


Alldeles underbar dag!

Jag har tagit en promenad i snön och kylan, vilket visade sig vara en riktig höjdare! Kanonväder för en utedag idag. Jag är verkligen glad att jag tog mig en stund att njuta av allt det fina.

Nu ska jag lägga mig på mage här i soffan, rota bland mina papper och skriva på inlämningsuppgiften. Sedan blir det kakbak, lite måndagslyx alltså.



Lycka i kopp och kaka

101129


När temperaturen kryper en  bra bit under noll

Det är då jag vil ut och njuta av vintern och snön. När all fukt i luften försvunnit och det är nu bara torr, härlig kyla. Det är då vintern är som bäst!

Tyvärr är det ju måndag vilket innebär studier och åtaganden, ingen tid åt att njuta här inte. Kanske kan övertala hjärtat mitt till en liten promenad senare....



Sötare än socker

101128


Första advent

Vi har ätit en extremt sen frukost med risgrynsgröt och lussekatt, tänt första ljuset och tittar nu på längdskidåkning på tv samtidigt som snön vräker ned utanför fönstret. Känns som en bra start på juletider. Nu blir det en timmes plugg, promenad med hunden och sedan till att leta efter vinterjacka till älsklingen.



Gårdagens eftermiddagspromenad med mitt ♥ och vovven

101127


Helgfavoriten

Frukost i soffan, kaffe, tidning, dator och nyhetsmorgon. Här ska minsann ingen viktig information slippa undan!
Jag ska strax hoppa in i duschen, leta upp något varmt att klä in mig i och sen vänta på lilla vovven. Efter det blir det lägenhetsvisning för hela slanten. Förhoppningsvis håller den måttet och vi kan få den i budgivningen, det är vår tur nu;)



Underbara Irland i somras, nästa resa är jag sugen på Skottland och Wales.

101126


Movienight!



Vi tittar på film, myser och bara njuter av att det är fredagskväll. Imorgon ska vi iväg på en högintressant visning, håll tummarna! Innan det kommer finaste Petra hit med hunden, vi ska få låna henne över lördag - söndag och det kommer blir galet roligt!


101126


Vakna och somna om

Morgonens tema. Kan bero på att mitt måendet är lite si sådär, inte blev det bättre av att kroppen chockvaknade första gången av låg blodsocker. Men nu ser vi framåt, jag vill inte börja denna dag med negativitet.

Strax ska jag hoppa in i duschen, klockan tolv ska jag möta upp Malin och senare finaste Petra. Shopping och fika står på schemat och jag ska verkligen försöka njuta av dagen och nuet. Något jag vet med mig att jag är extremt dålig på.



Tokyo, en stad långt borta jag ofta drömmer mig tillbaka till

101125


Another day to put in the pile of lost one

Nybäddad säng med rena lakan, lyxfällan på tv och Tusse vid fotändan. Känns som en bra avslutning på en lite mindre bra dag, förkylningen som ger det hela en trist och trött känsla.
Imorgon är det fredag, helg och hemmatid närmar sig. Riktigt skönt ska det bli, mest att få tillbringa mer tid med älsklingen min.



Mer eller mindre djurgalen som jag är skulle jag gärna ha ett litet gäng med söta minigrisar som denna någon gång i framtiden.

101125


Snön segnar fortfarande ned

Jag ska springa ut och sätta på tvätten alldeles strax. Halsen är öm och näsan rinner, ingen höjdare. Förhoppningsvis blir jag lite extra omhändertagen ikväll, så jag kan vara pigg imorgon.


101125


Vissa dagar är det bara mindre roligt att vakna

Idag är en sådan dag, halsen värker, näsan är täppt och huvudet känns lite som om det vore fyllt med någon slags fluff. Men med frukost och kaffe i magen har jag hopp om bättre tider. Ska ta och klä på mig dubbla mjukisar nu och skjutsa älsklingen till jobbet.

Dagens förhoppning får bli att jag känner mig piggare när jag väl tar mig till skolan. Vore guld att jobba undan en del idag!



Dagens ledord

101124


Kvällsmys

Ligger i sängen och försöker lindra mitt halsont med isvatten. Vet inte riktigt om det hjälper, men känns inte direkt värre i alla fall!
Planen nu är att småtitta på Hells Kitchen och sedan sussa gott. Imorgon blir det upp tidigt, jag ska nämligen till skolan och läsa. Med både Aida och Malin, så de så! Finare sällskapsdamer får man leta efter;)

Kvällen tänker jag ägna åt något så roligt som tvätt. Ingen träning, tyvärr. Vill hålla mig frisk nu, speciellt till nästa helg då mamma, pappa och fina syster kommer. På tal om det så Måste jag komma ihåg att boka bord, vi ska ut och äta. Enligt mig ett av de bästa sätten att tillbringa en lördagskväll på, speciellt när man får vara tillsammans med sin underbara familj♥



Älsklingen var ute och kastade snöboll med våra kissar tidigare ikväll, de hade kul en stund. Men sen vill de gärna in i värmen igen...



101124


Nu börjar den mest fantastiska tiden

Bara en månad kvar till jul, en underbar, kärleksfylld månad fylls med levande ljus och värme. Det får mitt hjärta att kännas lite lättare dagar som denna. Halsen värker och kroppen känns luddig. En förkylning verkar vara på ingång, men jag hoppas att jag kan undvika den. Får bli ordination på c-vitamin, vila och en hel massa varm dryck. Förhoppningsvis kan detta bli bättre än vad det låter då världen är fylld av vit, ren snö och vi har glögg hemma!

Nu ska jag plocka undan i köket, har åstadkommit både risgrynsgröt och saffransskorpor idag. Sen blir det ännu en tur med studierna. Allt man gör idag är klart imorgon!



Kanske skulle ge mig själv en rejäl whiskeydrink ikväll för att riktigt skrämma iväg det onda

101124


Så var det de där med dagar nu igen

Ibland flyter allt ihop lite för mycket, speciellt med dagar som i måndags då Markus var hemma och var sjuk. Sådana dagar finns egentligen inte.
En vanlig dag idag igen, studier har huvudnumret. Senare blir det att träffa Aida och förhoppningsvis hinner jag baka skorpor n ågonstans mitt i.

Det är nog tyvärr inte roligare än så idag....


101123


Yrväder!

Det blåser och snöar ute, riktigt kall blev jag på väg hem från träningen. Nu skulle det sitta fint med en dusch, men har bestämt mig för att skriva lite till på min uppgift innan. Man känner sig alltid bättre när man tagit tag i något, så dusch får bli en härlig paus.
I eftermiddag ska jag iväg till min psykolog. Känns si sådär, förhoppningsvis känns det bättre efteråt. ska iväg och handla senare, vi har slut på grönsaker och det är nästan katastrof...


101123


Fyra försvinnande veckor

Sen är det dagen före dagen, härligt! Nu blir det att kämpa hårt den sista tiden samtidigt som jag ska njuta av allt som har med julen att göra. Jag har en liten idé om ett julgodis i huvudet jag är sugen på att testa, sen skulle det inte heller vara fel att baka saffransskorpor med mörk choklad och mandel. Kanske kan bli ett projekt senare idag, först ska jag sätta mig med mina inlämningsuppgifter ett tag. Och inte minst ta en tur till gymmet!



Utanför fönstret yr snön ned, om allt går bra idag blir det belöning med att ta fram adventssakerna.

101122


A Friend in needs a friend indeed




101122


Sovmorgon

Älsklingen var inte pigg i morse, så vi drog täcket över huvudena och somnade om. Nu är det hög tid att sätta igång med lite studier. Ska försöka få klart den första inlämningsuppgiften idag, vore skönt att känna att jag avslutat en del.

Annars får vi se vad som händer, om min huvudvärk släpper blir det nog en tur till gymmet. Eller kanske en promenad i den nyfallna snön, lycka! I kylskåpet ligger dessutom en alldeles underbar, hemgjord pepparkaksdeg. Tror jag måste "prova" den lite idag och producera årets första, riktiga pepparkakor. Det är lyx för mig!


101121


Söndagsmys med världens bästa mamma

Att ha mamma här över helgen är helt underbart, jag har fått så mycket gjort! Saker som i vanliga vall får hela kroppen att böja sig i åjngest och trötthet har nu gått som en dans. Vilket är helt underbart.

Nu ska jag strax sätta mig och få lite skolarbete gjort. Mamma lagar lunchstek och älsklingen ligger fortfarande i sängen. Senare blir det lägenhetsvisning, tur på stan med älskade mamma och så ska jag iväg och titta på älsklingen som spelar hockey. Låter som en bra söndag för mig!


101119


Sushifredag!

Frukost med risgrynsgröt, kaffe och ett glas vatten. Spilde kaffe över hela mig och morgonrocken, vilket påminde mig om att vi hade bokat tväåtttid. Så nu ligger första maskinen i och förhoppningsvis hinner jag köra fler innan det är lunchdags.
Har, efter gårdagens gympass, en härligt skön träningsvärk i rumpan och baksida lår. Känns bra att veta att de nya övningarna jag körde igår verkligen ger något.



Högsta önskan just nu

101118


Just holding on

Sista tentan kom tillbaka med ett godkänt, vilket tyvärr kom av sig lite i efterdyningarna av en riktigt dålig natt. Men förhoppningsvis kan jag snart slappna av så pass mycket att jag kan njuta lite.
Imorgon blir det i alla fall lite fira, sushilunch med Malin, fika och tur på stora staden med Aida också kommer älskade mamma på kvällen.



För övrigt lagade jag en fantastiskt risgrynsgröt idag.

101116


Make my day a coffe

Dricker kaffe och funderar på hur mycket kläder jag ska dra på mig inför stallet. Får i alla fall gå ut i förrådet och hämta vinterjackan. Egentligen vill jag bara krypa ned i ett varmt bad...


101116


Inte alla dagar kan vara guld och gröna skogar

Även om idag är en sådan då jag önskar det. Men solen skiner ute och det är rätt kallt, vilket alltid är trevligt. Jag ska plugga ett par timmar nu, sen blir det ut till stallet. Tror tyvärr det är hästen som känns tungt just nu, jag är alltid stressad när jag är där. Men vi får se hur det känns idag.

När Markus kommer hem från jobbet hoppas jag verkligen att han känner sig pigg nog att åka iväg till simhallen ett tag. Vore verkligen skönt att simma lite och sitta i bastu. Låssas att vardagen är långt borta=)



En helt underbar bild! Tänkte hinna med att baka lite bröd idag också, hembakt är utan tvekan bäst!

101115


Kaffe och lussekatt!

Har just gått ned i min mage, riktigt stort mums! Jag älskar lussekatter, soeciellt när de kommer från frysen och är lite kalla. Konstiga jag!
Har lämnat in första inlämningen på distanskursen, känner mig riktigt nöjd! Nu är frågan om jag ska fortsätta med första delen av uppsatsen eller makroninlämingen. Svårt val...


101115


Måndagsmorgon och november springer iväg

Utanför fönstret regnar det, så gott som all snö är borta och världen är grå. Inte alls den motivationshöjare jag hade behövt idag. Lite mer julighet hade helt enkelt gort min dag.


101114


Söndagssegt

Gårdagen bjöd på bästa kvällen på länge! Tänka vilka helt otroligt underbara människor därute som b ara väntar på en inbjudan för att förgylla mitt liv. Mat, vin, drinkar och mycket skratt. Speciellt åt lille Tusse som hade cirkus kvällen till ära. Framåt tolv blev det stan, tänkte oss att mysa på en lugn pub. Men den lugna puben hade tydligen bytt skepnad och var nu alldeles överfyld av hög musik och alltför alkoholpåverkade unga. Men vi tog oss ändå en glas och kvällen avslutades ganska lagom framåt halv två.

Nu blir det snart net on net för ny kaffebryggare. Vår har börjat med smaksatt vatten istället för kaffe. Sedan tänker jag ta stora tag i julen och baka lussekatter. Förhoppningsvis avslutas kvällen med glögg och katter i soffan=)


101113


Årets första julmarknad avklarad

Riktigt flott var den, hölls nämligen på ett alldeles riktigt slott! Blev ett par mysiga timmar med en kär vän. Nu ska jag snart börja fixa inför kvällen, hur jag ska orka är en annan femma. Men med ett gals vin och musik kommer säkert stämningen och därigenom energin!


101113


Nu är all min vackra snö borta

Trist att vakna med regn och grått utanför fönstret, speciellt då jag i veckan verkligen har njutit av alla härlig snö. Men förhoppningsvis blir det snart kallt och kommer mer, så då får ligga kvar ända till Mars!

För tillfället roar vi oss med att titta på fula lägenheter till salu. Ojoj, ibland undrar man vad mäklaren tänkt när han satt priset, åt båda hållen.

Dagen då, känns än så länge som om vi har svårt att bestämma oss för något. Jag funderar lite på att baka lussekatter! Älskade, underbara lussekatter. Vi brukar få göra ett par satser varje år, mest på grund av min obotliga kärlek till dessa gula under.
Ikväll blir det middag och vin här, med fina vänner. Speciellt kul att Malin kommer. Har inte riktigt bestämt mig om menyn än, men funderar lite på vit chokladmousse till efterrätt.


101112


Kvällstankar

Myser i soffan med finaste Tusse, vi lyssnar på diskmaskinen och funderar på om vad vi ska se på tv. Hittar ingen höjdare, så kanske blir sängen snart. Borde dock ta fram epilatorn först och fixa benen först, vi funderar på att gå och simma imorgon.



Let´s forget the world

101112


Fredag idag

Redan, jag hade kunnat att ett par dagar till innan helgen för att få mer gjort. Menmen, får göra det bästa av den tid som givits mig. Tänkte försöka hinna plocka lite hemma idag, kattburen skriker efter städning och de fina rosorna jag köpte igår kommer definitivt se bättre ut med välstädat omkring sig.

För övrigt är planerna ganska lösa för helgen. Vila, kanske plugga och ja, ta dagen som den kommer. Idag vill jag även hinna med träning, fokus på överkroppen då resterande delar fortfarande känns ömma efter onsdagens step up.


101110


Känns att det var ett bra tag sedan

Träningen alltså, usch och fy, fast på ett bra sätt! Alltid jobbigast innan man kommer igång och får en bra träningsrutin.
Nu sitter jag mätt och belåten i soffan, frysen dock så jag tänker krypa ned i ett varmt bad och lägga en ansiktsmask.
I eftermiddag ska jag försöka få in lite plugg, men tyvärr är måendet inte på topp idag så kanske får göra ett ryck ikväll istället. Ska även på ett återbesök till min psykolog, vilket känns riktigt jobbigt. Men eftersom jag börjat känna mig sämre igen så vet jag någonstans att jag måste.



Ibland kan en blomma göra så mycket

101110


Ett litet hurra för mig

Det är nämligen min namnsdag idag, Martina-dagen. Ensam hemma som jag är tänkte jag i alla fall unna mig själv lite extra lyx. Om inte annat för att ge mitt självförtroende lite boost.
Dagen präglas av den ny mycket spännande budgivningen, förhoppningsvis får den ett för oss bra slut under dagen.



Sista tidens bestående känsla

101109


I en stad klädd i vitt

Jag promenerade uppåt universitetet för att titta på lägenheten vi just nu är inne på. Den var minst lika fin idag! Dock kom jag hem lite mer snögubbe än tänk. Blev en varm dusch och nu mys i soffan under mjukaste filten.

Älsklingen skulle turligt nog få skjuts hem idag. Det är verkligen inte väder för att ge sig ut med sommardäcken. Istället lyssnar ag in mig på lite ny musik, tittar på America got talent och pluggar.



Vill du försvinna med mig?

101109


Snöstorm!

Utanför fönstret yr snön ned med en imponerande hastighet, underbart! Det enda som lite förstör denna underbara dag är svårigheterna att ta sig fram med bil på sommardäck. Skjutsade älsklingen till jobbet och lyckades ta mig hem med livet i behåll. Får bli att använda benen resten av dagen!

För övrigt blir det lite studier idag, förhoppningsvis träning och kanske en tur till Jysk. Såg att de hade både finfina lakan och ljuslyktor som lockar. Jag skulle även vilja hinna plocka lite hemma, men vi får se vad som hinns och orkas med.



Kan inte låta bli att känna lite julanda såhär i tid med första snön. Nu ska jag dricka The och jobba lite med en inlämningsuppgift.

101108


Måndag...

Vi åkte vid sex i morse och var hemma strax efter åtta, sedan dess har jag sovit alldeles för länge på soffan. Nu känner jag på ett sätt som jag inte alls vill eller orkar göra. Ska försöka få ordning på detta med först lunch och sen gymmet, brukar hjälpa rätt väl!



Efter träningen ska jag brygga en kanna thé, ta fram lite skolarbete och försöka komma ihåg allt bra i livet

101107


Från ett annat sovrum

Vi är kvar hos älsklingens föräldrar, åker runt sex imorgon bitti. Jag ska snart fixa i ordning lite frukost vi kan mumsa på under bilfärden. Skönt att bara komma upp och iväg imorgon. På med mjukisarna så får jag duscha hemma, efter träningen. Annars är det visning som gäller imorgon igen, spännande!



Dagens inköp blir detta alldeles underbara halsband från Indiska. Till det vill jag klä mig i helsvart och riktigt röda läppar.

101107

Solskenssöndag

Klockan är strax tio och vi ska iväg på dagens första tårtkalas. Älsklingen kusin fyller år två dagar innan honom, så nu när vi är i trakterna ska vi fira! Efteråt hoppas jag på en liten tur till Örebro. Jag har sugen på ett par svarta byxor, men har inte hittat några hemma så uppfyller mina krav.
Eftermiddagen kommer spenderas på ännu ett tårtkalas, denna gången firar vi älsklingen. Känner att denna dag inte kommer blir speciellt hälsosam så förhoppningsvis hinner jag klämma in någon slags träning också...

101106


Landetmys

Sitter i kökssoffan och pratar med familen. Lagom ansträngande en lördagkväll när gårdagen tillbringades med alldels för mycket hemtenta.


101106


Dags att packa ihop

Vi åker till älsklingens föräldrar över helgen. Inget speciellt, bara komma bort lite. Ska bara packa ihop lite och dra på mjukisar så blir första stoppet kaffe någonstans väldigt nära!


101105


Surprise!

Jag kände att det var dags för något nytt, så här är det! Bloggen har bytt namn, fortfarande samma adress dock. Kanske en liten del är att jag vill försöka lämna allt bakom mig och leva framåt, inte lika rycket i kaos längre helt enkelt. När jag startade bloggen var jag en helt annan person än idag, mycket har ändras och ännu mer är på gång. Så nu får ni leva med det nya!

101105


Ångest

Sitter med hemtentan och känner äntligen att kanske, kanske börjar de släppa lite på i alla fall en av tre uppgifter. Med tiden som börjar rinna ut är det bara att kämpa på, snart ska jag slänga hemtentan i väggen och flytta fokus till mig!



Bästa knäppisen

101105


Mer eller mindre katastrof!

Egentligen inte så allvarligt som det låter, men morgonens kaffe blev riktgit hemskt och det visade sig vara de sista i burken...så nu sitter jag så smått med mitt rävgift och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan köpa mer=)

Sömnen i natt har varit sisådär, j ag tror jag har gnisslat tänder så gott som hela natten. Beror nog på att det är lite mycket just nu, sista dagen med hemtentan idag och jag känner mig inte ens i närheten av att vara klar...

Så, ska ta och sätta lite fart med en gång!



Imorgon åker vi till markus föräldrar för lite ledigt. Förhoppningsvis innebär det bara promenader i solen och bokmys!

101104


Vart jag går, följer min hemtenta

Än så länge i alla fall, imorgon eftermiddag ska jag minsann skicka honom vidare. Men för tillfället håller vi ihop, nedkrupna i sängen försöker jag få bara liite till klart idag. Desto mer jag skriver idag desto mindre stressad blir jag imorgon...


101104


Something new

Hemma från intervjun, förhoppningsvis gick det bra. Men ingen tid och ingen ro, nu är det bara att fortsätta med tentan. Fyllt på förråden med kaffe och muffins, kollat över nyinkommna lägenheter på hemnet och ja, som sagt bara att sätta igång...



Ikväll vill jag helst av allt bli riktigt bortskämd..

101104


Överväldigande

Lite så känns allt just nu. För mycket, för lite tid och alldeles fel tankar vid fel tillfälle. Men just nu blir det att försöka stänga av och koncentrera sig på hemtentan. När väl den är inne ska jag försöka hitta tid och rum åt allt det andra.

Förutom studier ska jag idag på andra intervju gällande ett jobb jag sökt. Tror jag skulle trivas grymt bra där, så håll gärna tummar och tår!



Finns inget bättre än en varm, spinnande pälsboll

För att pigga upp min dag lite bestämde jag mig just för att baka muffins! Jag älskar att baka, det är avslappnande och lite av en tankefrigörare för mig. Idag tänker jag mig härligt fräsch citron med bitar av mörk, lite bitter choklad. Mumma! Men innan jag springer iväg till affären blir det en stunds skrivande på hemtentan.

101103


Nu blir det snart en tripp till drömmarnas land

Tråkigt nog har jag kännt mig lite nere idag. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men ibland ser jag allt i svart.
Förutom detta har dagen varit rätt bra. Lite tungt att komma igång ordentligt med hemtentan, men förhoppningsvis går det bättre imorgon.
Budgivingen på vår pärla har gått si sådär, det är inte klart än men tyvärr tror jag inte vi kommer få den. Turligt nog ska vi på visning igen sön-mån så det är bara att fortsätta njuta av jakten.

Nu blir det Gordon Ramsey och lite studier i sängen, lagom mys inför morgondagen.




101103


När tekniken strular

Då kommer hemtentan en och en halv timme försent! Inte alls speciellt toligt när ma planerat att få mycket gjort innan klockan tolv. Hum, hum, antar att det inte är så mycket att skylla på utan bara acceptera läget och köra på.
För tillfället skriker min kropp efter kaffe, men jag har bestämt mig för att vara rädd om magen och äta lunch först. Dock är jag inte hungrig än, så jag sitter lite i klistret. Funderar på att ta en snabbis till Priso, få lite luft och handla fika till Petra kommer förbi. Skulle kunna vara en plan det, får grubbla lite.

För övrigt har jag lagt bud på lägenheten vi(jag) kallar pärlan. Jag hoppas de går snabbt och det är få intresserade så jag kan göra mig av med nervklumpen i magen min!
Nu blir det lite mys med någon kisse så får vi se hur jag lägger upp saker och ting senare!


101103


Väntans tider

Idag vet jag inte om jag väntar mest på att hemtentan ska släppas eller mäklaren ska ringa...mitt huvud är alldeles proppfullt med tankar för tillfället!



Min snusse hemma i Falun♥

101102


Tisdagsförmiddag

Blev en sovmorgon idag, oplanerat med skönt. Nu är det dags att sparka igång dagen. Som vanligt känns det som om jag har för mycket planer och för lite tid.


101101


Last hour

Klockan är lite lagom sent och jag känner mig tyvärr inte speciellt trött. Illa, imorgon är det upp innan tuppen. Planen är morgonträning kvart i sju, förhoppningsvis orkar jag upp.

Dagen i övrigt har varit bra, god mat och massa mys. Vi klämde även in en lägenhetsvisning, men detta var inte något för oss. Imorgon får vi återse vår bostadspärla och förhoppningsvis känns det lika bra som sist!



...

101101


Nu så!

Handlat och fixat, tårtan sstår i ugnen och jag ska fortsätta plugga. Inte illa för en alldeles ovanlig måndag!


101101


Med kaffe i kroppen försöker jag få ihop dagen

Blir nog att börja med en timmes läsning eller så, innan det blir dusch och handling på maxi. På ett sätt är det lite skönt att göra det själv, jag kan nämligen gå runt hur länge som helst och samla inspiration...hehe.

Ser fram emot imorgon och andra visningen på vår nuvarande favoritbostadsrätt. Det får bli dagens inspirationskälla när jag pluggar!



Underbara, äskande Irland. För exakt ett år sedan befann vi oss i Dublin och firade mitt hjärtas födelsedag!

101101


Idag är en alldeles speciell dag!

Älsklingen fyller 27 år, vilket firas med paket, frukost på sängen och senare middag med hembakad prinsesstårta. Förutom detta firar vi även 2 år(!!) tillsammans. Det känns som tiden bara flyger iväg.

Helgen var riktigt fin. Lördagens födelsedagsfest visade sig vara riktigt lyckas och det kändes i alla fall som om att alla hade roligt. Gårdagen tillbringades på soffan och i sängen. Jag var riktigt trött, men förhoppningsvis har jag sovit av mig det mesta nu.
Ska strax springa upp till affären och köpa kaffe, inte ett korn fanns det kvar! Vilket i princip innebär katastrof på morgonen, turligt nog ska jag plugga hemma så det var bara att vänta tills affären öppnar.



Nu blir det mjukisar och kaffe i Mängder!


RSS 2.0