101030


En annorlunda lördag

Jess, vi ska snart iväg på visning till lägenheten som för tillfället innehaver titten "drömboendet". Efter det blir det en hel del fix och trix, innan det är dags för en riktig partykväll. Känns som om det kan bli en riktig bra helg=)



Solbränd och svettig på bröllop, vilket råkade sammanfalla med sommarens varmaste dag...

101029


Ett par timmar tills jag tar ledigt

Och troligen slocknar på soffan, men vad gör det? Första har jag dock fyra timmar redovisning/seminarium. Känns lite tungt, men med en stor kopp kaffe går det nog vägen det med.

Annars är planerna för idag att dona lite hemma, få ordning och baka tårta tills morgondagen. Handla lär vi också göra. Sen tänker jag krypa upp i soffan, mysa och så småningom ta en lördagssovmorgon.



Lite lagom juligt på en fredagsmorgon. Ikväll blir det mysa med glögg!

101028


Find me

Jag tappade mitt självförtroende idag. Det bara försvann, rann av mig och lämnade mig ensam. jag vill bara somna, vakna upp lite mindre förlorad och ganska vanlig.


101028


Let´s dance the night away

Helgen bjuder på festliga planer och jag käner för att lyssa upp den svarta, men ack så fina, klänning jag lurar på att bära med något nytt! HM är en favorit och jag har hittat två härliga, röda väskor som skulle se fina ut till. Nu är frågan bara vilken...



Läderimitation med härliga nitar och fransar.



Roses, roses, roses.

Imorgon efter vårt seminarium blir det en liten tur ut till tornby med mitt "handla för 400 få 100 kronor rabatt" -kort i plånboken. Förhoppningsvis ligger en av dessa och väntar på mig tillsammans med ett par mönstrade strumpbyxor och kanske en härligt stickad tröja....

101028


Torsdagsmorgon i soffan

Dagen är minst sagt fullspäckad, så jag ska strax lägga i högsta växeln med fredagens inlämningsuppgift. Men först blir det att göra i ordning ännu en kopp kaffe, känner mig riktigt seg idag! Klockan ett har jag en arbetsintervju, snälla håll tummarna! Efter det blir det en snabbis till stallet innan jag ska träffa gruppen och fixa det sista på inlämningsuppgiften. Fint med mycket att göra, även om just idag känns som det blivit ite mycket!


101027


En ganska trött jag idag

Gårdagsnattens dåliga sömn har legat kvar hela dagen, har känt mig trött och seg. Men en del har jag ändå lyckats få gjort, skönt det! Nu sitter jag upppallad med kuddar i sängen och ska titta på Hells Kitchen och försöka skriva lite mer på en av mina inlämningsuppgifter.



Imorgon förmiddag ska jag ut och rida, äntligen!

101027


Let´s make this a fantastic dag!

Tyvärr känns det inte som om dagen startar på bästa sätt, men nu kan det bara bli bättre! Jag ska strax hoppa ur morgonrocken och ge mig iväg till skolan. Studier idag med Aida innan vi gör staden. Inte uteställena då, utan mer onsdagspassande med affärerna.


101026


Tänk vad lite träning kan göra

Även om jag tog det lugnt tror jag det kommer kännas imorgon - härligt! Nu ligger jag i sängen och väntar på älsklingen, vi ska titta på How I met your mother och Dexter innan det är dags att sova. Imorgon vill jag vara pigg så jag får massor gjort!
Ingen fart alls på mannen därute i soffan, blir att måla naglarna medan jag väntar...


101026


Kaffe, choklad och böcker

Ligger i soffan och försöker bota huvudvärken med massor utav kaffe. Lyssnar på Katy Perrys nya och njuter av det okomplicerade raderna.



101026


First time

But we both know how,
How we're gonna make it work when it hurts,
When you pick yourself up,
You get kicked to the dirt,
Trying to make it work but,
Man these times are hard,

But we're gonna start by,
Drinking old cheap bottles of wine,
Sit talking up all night,
Doing things we haven't for a while, a while yeah,
We're smiling but we're close to tears,
Even after all these years,
We just now got the feeling that we're meeting for the first time.




101026


Idag önskar jag mig en bättre sömn

Natten var riktigt tuff, massa kallsvett. Blöta lakan och vaknade till otalet gånger. Tillslut stod jag inte ut länge så det blev soffan. Lite bättre gick det att sova, men summan av kardemumman är alldeles för lite sömn.

Dagen idag innebär föreläsning, vilket känns intressant och roligt. Mycket lättare att lyssna än läsa när man är tröttis. Efter det ska jag försöka få en hel massa studier gjorda.

Tänkte försöka klämma in någon slags träning idag, trots att jag inte mår hundra. Börjar känna mig som en liten degklump, inte alls åt det hållet jag vill gå! Så nu blir det att försöka träna lite lugnt och börja komma i form igen.



Min fina Tusse på sin favoritplats. Börjar bli dags att skaffa nytt överdrag till strykbrädan...

101025


Med avklippta toppar

Frisörbesöket idag blev väldigt lyckat. Lite kortare men mycket finare! Det tillsammans med vårt senaste inlämningsuppgift som blev godkänd gav mig en riktig självförtroende boost.


101025


Måndag

För en gångs skull känns det riktigt tungt med veckostart. Helst vill jag bara krypa ned i sängen och dra täcket över huvudet.


101024


Söndagsmorgon i soffan



Jag njuter av veckans bäst morgon

101023


The social network

Bio på eftermiddagen visade sig vara ett alldeles utmärkt beslut då Linköping dränktes i regn. Filmen överträffade mina förväntningar och de två timmarna riktigt flög iväg.

Nu är jag nedbäddad i sängen med rena lakan, underbart! Tidig kväll är inte alls illa, känns som om det blivit en hel del sena nätter de senaste helgerna.
Imorgon är ännu en dag fylld av saker som borde göras, jag får se vad jag hinner och orkar med.

För övrigt blev det en alldeles underbar klassisk bh från Calvin Klein idag. Det finns inget bättre när det kommer till underkläder!


101023


Someone left outside

Vi tittar på CSI, dricker kaffe och äter satsumas. Lördagen drar snart igång och jag försöker få till någon slags plan i huvudet för att hinna med allt jag vill få gjort idag.

Imorgon är det visningar som gäller! Vi ska i alla fall ta oss iväg på 2 eller 3 mer eller mindre intressanta bostäder. Dock längtar jag galet tills nästa lördag då vi ska titta på vad som än så länge endast kan klassas som den perfekta bostaden för oss!



Nya skor blir det inte idag, men jag har ett presentkort på en av mina favoritaffärer, twilfit, som kanske ska få se dagens ljus

101022


Nu är allt jag vill ha ett snötäckt landskap

Det känns som om det snöar ordentligt i hela landet, utom här! Jag vaknade i hopp om att det skulle vara vitt ute, men det enda jag hittade var ett mellanting av frost och snö.

Kvällen tillbringas i soffan, jag har bakat sockerkaka och nu myser vi. Snart blir det att krypa ned och titta på film. Helgen är fylld av alldeles för mycket göromål och inte alls så mycket kul som jag skulle vilja ha.




101022


Hundliv

Jag njuter verkligen fullt ut av lilla Amaya som för tillfället bor hos oss. Känns riktigt trist att hon ska åka vidare redan ikväll! För min del skulle hon mer än gärna få flytta in här mer än tillfälligt...



Jag och vovven sussar i soffan

101021


Helgen hägrar!

Inte för att det skiljer så överdrivet mycket på vardag och helg egentligen, mest det att älsklingen är hemma och vi får tid tillsammans. Denna helg blir det mest vila, lite studier och lägenhetsvisnigar. Alldeles lagom mycket planer med andra ord!

Vid 11 idag händer det grejer, en liten vovve kommer och hälsar på! Vi ska vara hundvakt idag-imorgon åt ett par vänner och djurälskare som jag är tycker jag att det ska bli jätteroligt! Har tänkt hinna med en del saker innna, så jag borde ta och sätta fart. Trist att soffan ska vara så varm och go bara...





101020


Det ar något speciellt med kaffe och chokladbit

Lite vardagslyx medan jag försöker få ordning på logistikuppgiterna. Kursen läser jag på distans, vilket är väldigt annorlunda mot vad jag är van vid. I förmiddags lyssnade jag exempelvis på en föreläsning medan jag målade mina naglar!

I kväll ska jag ta med mig finaste Aida ut till Tornby för lite shopping och avkoppling.



För övrigt är jag väldigt sugen på att klippa mig och färga håret. Ibland är en förändring det bästa som kan hända!

101020


Vad en god natts sömn kan göra

Mycket, är det korta svaret. Jag känner mig piggare idag, till och med gladare. Skönt! Ska försöka utnyttja den positiva energin till något produktivt.



Idag ska jag köpa en riktigt fin blomma att ställa hemma och hjälpa mig att skrämma bort mörkret lite

101019


Let´s get something done!

Somnade om på soffan, inte konstigt efter nattens oroliga sömn. Nu känner jag mig förhållandevis pigg och ska ta tag i dagen. Funderar på att börja med en bröddeg, ansiktsmask och sedan studier. Jag ska även hinna ivg till Mio och köpa ljus, äntligen!


101018


En lång, kurvig väg tillbaka

Jag har börjat må lite sämre igen, mitt omättliga behov av sömn skvallrar om det lika så som att jag numera har väldigt svårt att få saker ur världen.


101015


Friday!

Jag är lite lagom småtrött dagen till ära. Det blir att fredagslyxa med att krypa ned under filten en liten stund innan jag ska lägga en ansiktsmask och kicka igång dagen.


101013



Just another day of hard work

Jag känner mig sliten och lite deppig. Vet inte riktigt vad jag vill eller känner. Kanske har det att göra med att vi går mot mörkare tider. Jag ser fram emot snö som lyser upp, men just nu känns det väldigt långt bort.



Ledigt, sommarsuga och kläder som inte riktigt går ihop

101012


Ibland är det bara något som inte stämmer

Jag vet inte riktigt vad det är, men jag är illamående och har huvudvärk. Trist! Trotts detta har jag fått en del gjort idag, förhoppningsvis blir det mer senare. Ska strax iväg och hämta min honey, så bäst jag skyndar mig att få ur mig det jag vill ha sagt...

Jag har en sak, en Riktigt STOR sak som jag inte vet om jag ska säga något om eller inte. Haha, nyfiken nu? Det är i alla fall grymt spännande och min koncentration seglar ständigt iväg till just detta:D


101012




Det är tur att denna magiskt svarta dryck finns tunga mornar som denna. Varmt och lite tröstande gör det min värld till en i alla fall lite bättre plats.



Straight into my heart

101008


Tröttis

I sängen efter en riktigt trevlig kväll! Men nu har nästan all energi runnit ur mig och jag ska strax släcka lampan. Imorgon blir fullt upp hela dagen, vi startar med en av mina favoriter, hotellfrukost! Sedan får vi se vad som händer, inga speciella planer kan ibland kännas ganska underbart.



Jag längtar efter snö, en hel massa! Härom natten drömde jag att jag vaknade upp till en vit värld, förhoppningsvis behöver jag inte vänta alltför länge till

101008


Beauty is i the eye of the beholder







weheartit.com


101008


Mamma Mia!

Fredag idag och idag är den stora planen är besök av Markus familj för att gå på musikal. Men detta är inte förens efter lunch, så innan det är det annat som ska hinnas med. Jag ska göra en riktig kraftansträngning med min inlämningsuppgift och förhoppningsvis komma en bra bit framåt. Ska även hinna med en liten tur till stan och inhandla skor!



En kanonförkyld jag på pub i Dublin. En semester skulle inte vara fel som morot just nu, eller en ny tröja....

101007


Brown leather shoes



Imorgon blir det ett köp!



Jag älskar min Tusse otroligt mycket, men ibland är han bara för knäpp!

101007


Jag sitter rätt djupt fast i klistret

Uppgiften jag nu jobbar med känns allt annat än lätt! Jag vet inte riktigt vad jag inte får till, men det känns inte bra och jag känner mig tom på "tycke", inte så bra när man ska skriva sin egna reflektioner kring något. Så nu har jag beslutat av det blir pluggkväll här hemma. Tråkigt - javisst, men väl behövligt!


101007


Rain falls down my window

Jag kan inte annat än älska vädret ute idag. Regnet öser ned och jag sitter hopkurad i soffan och bara lyssnar. Härligt!

Inte mycket som ändras annars, fortfarande studier som gäller. Jag ska försöka komma igång med min distanskurs också. Åh, det vore verkligen underbart skönt om detta var min sista termin!


101006


Jag vill ha

Snö, vinter och kyla. Nya skor i blankt läder med spännen. Tillbaka senaste tentan med ett stort lysande Godkänt på. Friskhet i min kropp. Vila, sovmorgon och lugn i kroppen.


Jag vill ha lycka, vilken form den än kommer


101006


Drömmer om andra tider

På ett ungefär vad jag hunnit med sedan jag kom till skolan. Dagen till ära känner jag mig riktigt seg och det finns en överhängande risk för att jag har feber. Men en ipren och lite kaffe så ska nog även jag klara mig igenom denna dag. Tyvärr upptäckte jag just att mina ipren ligger kvar på soffbordet hemma - Bra gjort Martina!

Förutom detta trista med min dunderförkylning så är livet rätt oki för tillfället. Jag står dock inför en skoluppgift som känns rätt övermäktig. Förhoppningsvis kan jag kika över kanten snart och sen är det bara att sätta fart nedför backen!



Älskling, jag önskar mig ett bibliotek

101006


Ingen annan än du

Jag hade tänkt vara i skolan runt nio idag, en plan som redan gått i stöpet. Klockan är nu tjugo i och jag har inte ens duschat. Inte för att det egentligen spelar så stor roll, jag lär hinna få saker gjorda ändå. Alltid bättre att vara pigg!


101005


Direkt från campus

Sitter här efter en grymt jobbig cykeltur. Att jag är rejält förkyld börjar nu bli ett faktum, även för mig Trist!
Inser när jag försöker få något gjort här att jag borde ha skrivit ut lite papper hemma. Svårt att läsa, markera och kunna gå tillbaka när man bara har datorn...Aja, jag får göra det bästa av situationen och sen komma ihåg att fixa papperna tills imorgon.



Det är konstig att allt känns så mycket lättare när det regnar ute

101005


Ingen vidare start på dagen

Vaknade och upptäckte att jag hade en fästing på knät, usch och fy! Var bara att ta ett djupt andetag och plocka bort den, turligt nog satt den inte alls lika hårt som de brukar göra på katterna.
Annars var kanonförkyld ordet. Vet inte riktigt hur jag ska orka cykla till skolan, men de bir ett försök i alla fall.
Ikväll hoppas jag på en Ikea tur och skotitt. Blev inget igår då vi fick bullbakarbesök. Väldigt trevligt det med=)

Nej, skolan var det. Jag är redan lite sen så nu gäller det att lägga på en omgång kol.



Hundra miljarder goda bakterier...

101004


Ägnat förmiddagen åt att jaga fågel

Åh yes, Elsa kom in med en levande liten sak och jag fullkommligt exploderade. Inte lätt att få den lilla livrädda stackaren att flyga ut. Inte mig emot att det jagar och tar djur, Ute! Men när de kommer in så blir det livat här kan jag lova. Elsa brukar vara ganska klippsk och uppfattar när hon gör något hon inte får, så förhoppningsvis slipper vi detta igen.

Nu ska jag iväg och rida!

101004


A new, good week!

Måndag idag och veckan börjar tyvärr med en alldels hemsk natt. Dåligt med sömn och massor utav kallsvett. Jag avskyr att vakna av att jag fryser och lakanen är alldeles blöta.
Men jag tänker inte detta förstöra min måndag! Jag har tagit igen lite sömn efter frukost, nu blir det studier ett par timmar innan jag ska iväg till stallet. Efter det blir det promenad, bilen ska nämligen in på service i Tornby. Jag har även tänkt hinna med en liten sväng på stan med älsklingen, vi ska titta på höstskor till mig=) kanske även spana lite på födelsedagspresenter. Brjar bli dags att bestämma sig!

Dagen är alltså, som vannligt, fylld. Vilket känns mestadels bra, jag behöver verkligen saker att göra! Bara sitta hemma får mig endast att bli deppig.
Vore inte fy skam att hinna med en klassisk fika idag, är ju ändå kanelbullens dag. Men vi får se vad tid och ork räcker till.



Mums!

101003


Kanske veckan bästa dag

Sovmorgon, frukostmys i soffan med älsklingen. Underhållning i form av en helknäpp Tusse på strykbrädan. Nu blir det en tur till Tornby, vi ska handla lite, titta på tapeter till hallen och mysa runt lite.



101002


Money never sleeps

Vi tittar på Wall Street, första filmen, vilket visar sig vara en riktigt höjdare! Jag blir riktigt sugen på ett  biobesök för att se uppföljaren i veckan. För att inte tala om en tidresa tillbaka i tiden och uppleva riktig legendarisk aktiehandel på Wall Street.



Jag igår, det var helsvart med höga smala klackar, snäv kjol, stor blus och mitt underbara halsband från Dublin.



Kvällens guldkant var frysta hallon och banan med hemgjord kolasås.


101002


Lördagsmorgon-soffmys

Frukost, småprat, kaffe och bloggläsning. Jag och Cim har en fin, men trött, morgon efter en väldigt rolig kväll på uteställe. Nu ska jag lägga mitt huvud ned och bara vila lite. Senare blir det ut till underbaraste hästen. Härligt!



101002


Lördagsmorgon-soffmys

Frukost, småprat, kaffe och bloggläsning. Jag och Cim har en fin, men trött, morgon efter en väldigt rolig kväll på uteställe. Nu ska jag lägga mitt huvud ned och bara vila lite. Senare blir det ut till underbaraste hästen. Härligt!


101001


Vad var det nu då

Om jag bara visste! När jag stod i duschen kom jag på något jag skulle kolla upp på datorn, men nu är det som bortblåst! Väldigt irreterande då detta retar mig och jag ägnar all tid att försöka komma på vad det nu kan vara! Onödigt tidskrävande. Det bästa är nog bara att sätta igång md pluggande så kommer det nog fram ur skuggorna igen...




101001


Ny månad, ny start?

Oktober är här, jag och mitt hjärta firar 23 månader dagen till ära.
Jag har precis intagit frukost efter en extra lång sovmorgon, vaknade upp med envis huvudvärk som inte verkar vilja släppa. Eländes elände skulle man kunna tänka, men sådana tankar för inget gott med sig till mig så jag försöker se saken från den lite ljusare sidan.
Idag kommer min älskade Cim, vilket ska bli helt underbart! Innan hon anländer vid två har jag tänkt att hinna både städa och studera, full rulle som vanligt!



Första bilden på mig och mitt hjärta i vår gemensamma lägenhet, Lycka! Under det 1.5 åren vi bott här har vi hunnit utöka familjen med ännu en liten kissekatt. Ännu mer Lycka!

RSS 2.0