Nu så!

Åker jag snart ut till skärgården för ett par dagar. Kommer bli en hel massa plugg och förhoppningsvis sol!

En lång natt

Gårdagen blev inte alls som tänkt, utan slutade upp med att jag var tvungen att lämna jobbet och uppsöka akuten. Mitt blodsocker var skyhögt och jag mådde inte alls bra. Som tur var ordnade allt upp sig och vid fyra i morse fick jag åka hemåt. Dock blir det inget jobb idag heller, kroppen och huvudet är helslut. Jag har massor att plugga men har inte kommit igång än. Funderar på att sova lite, sömn är en stor bristvara just nu, för att sedan sätta fart med makron. Älsklingen funderar på att spela en runda golf efter jobbet så det passar ju bra om jag pluggar då. Han var så söt och hjälpsam igår så blev att jag köpte honom tre rosor idag.



Så fina var blommorna! Blev en stor röd och två mindre rosa, lite blad och kvistar samt ett hjärta av pärlor. Ett hjärta till mitt hjärta♥

Imorgon är det dags att jobba igen, 07-16. Lång dag, men det brukar gå fort! Efter det blir det att ta bilen ut till sommarstugan och havet för att umgås med familjen. Eftersom jag tyvärr jobbbar lördag och söndag kväll blir det hemfärd vid lunchtid på lördag. Endå skönt att komma ut en sväng, även om dte inte blir så långt tid.



Klara...färdiga...Plugga!

Lite så ser dagen ut, ska snart hoppa in i duschen. Efter det blir det monstereffektivt plugg nån timme. Innan det efterlängtade besöket kommer! Mamma, pappa och Bina har tråkigt i sommarstugan när de regnar, så de kommer förbi! Ska dock inte glömma jobbet, idag är det 16-22.30 som gäller. Bara att hugga i och tänka på att det inte är mycket tid kvar nu. Ska bli skönt att återgå till skolan, trivs bäst med pluggandet. Ha sina egna rutiner och kunna planera som jag vill. Dock blir det lite extrajobb inom hemtjänsten i höst, extrapengar är aldrig fel:)

Känns ganska trevligt med regn idag:) Riktigt mysväder enligt mig, också får jag ju ha båda katterna inne...Håll bara tummarna att det slutar tills jag ska jobba.

Friday I'm In Love

Det är det för mig imorgon. Sista arbetsdagen innan fyra helt underbara lediga dagar. Vi åker ut till sommarstugan efter jobbet och stannar ända till söndag, med lite besök från släkt och vänner. Ska bli riktigt skönt! En ska jag tänler göra så fort jag hinner imorgon kväll blir att måla naglarn. Lite trist att man inte får ha färg på naglarna på jobbet, så tänkte passa nu när jag har långledigt.


Något liknanade dessa färger hade jag tänkt mig. Ett riktigt klarrött, glatt lack!

Nu är det snart dags att börja tänka på sängen. Vill vara pigg sista dagen på jobbet, så den går riktigt fort:) Längtar till havet!


Today=)

Måndag igen om mina arbetsdagar tuffar på, nu är det bara ynka 2 dagar kvar tills ledighet och skärgården! Härligt värre. Kvällens planer är att baka lite. Tänkte att det är trevligt att ha med ut på vår lilla minisemester. Så det blir källarfranska, på mormors sätt samt en härligt god chokladkaka med kokostäcke. Så det är egentligen bara att sätta igång:) Ingen bråska dock, älskingen är ute och spelar golf så jag har massa mystid för mig själv. Annars känner jag nog mest för en film ikväll. Jag blir väldans trött av dessa 7-16 pass, men det beror nog mest på att jag inte är van. På fredag kommer första lönen också, ska bli skönt att äntligen kunna bidra mer till hushållet. Känner mig mest hemsk nu när älsklingen får stå för alldeles för mycket...

Dags att sätt igång// Kram

Grillat, film och besök (lästips?)

Så har kvällen sett ut, mycket trevligt! Börjar dock bli trött nu och ska krypa ned i sängen med min bok. Läser just nu Djävulen bär Prada av Lauren Weisberger. Det är en perfekt bok när man bara vill koppla av. Den är rolig, lättläst och inte alltför tun;) Eftersom jag läser ganska fort tycker jag om lite tjockare böcker så att jag kan njuta av dem liiite längre.

Imorgon fortsätter mina sju arbetsdagar på rad, är redan inne på fjärde dagen vilket är skönt! Även om jag trivs bra med mitt sommarjobb inom hemtjänsten börjar jag bli lite stressad inför augustitentorna. När man går upp runt sex på morgonen och jobbar 7 till 16 så finns inte så mycket energi kvar till studier när man kommer hem.

Kom just på att jag ska förbereda mitt morgonkaffe och min gröt, så det bara är att slå på imorgonbitti. Kanske ger mig två eller tre extraminuter i sängen:D I morse kändes det som om ögonen skulle trilla ihop när jag satt och åt frukost. Som tur var finns det kaffe!

Nej, mindre skrivande och mer verkstad!

IKEA

Dit tänker jag mig så fort jag orkat duscha och äta. Ska handla lite saker till vår lägenhet, förhoppningsvis hittar vi någonstans att stoppa alla våra ( = mina) böcker.

Skönt att tänka på annat än jobb ett tag!


Myskväll

Eftersom jag ska upp tidigt imorgon blir det en väldigt lugn kväll i kväll. Jag har badat i badkaret med en bra bok och kännt hur skönt det är när kroppen slappnar av och alla tankar flyter iväg. Efter det blev det middag som älsklingen fixat, grilad lax, vitlöksbröd och vitt vin, så gott! Just nu känner jag att det bara är sängen kvar...kanske ska ta och borsta tänderna och krypa ned med boken. Låter väldigt frestande just nu...



Inte riktigt så här fint är vårt badrum, men kan ju alltid drömma!

äntligen, äntligen idag

solen gick upp över stan...
Det gjorde den faktiskt:) Jag har slutat jobba, för dagen då. Imorgon klockan sju är det bara att köra igen. Två underbara odjur som mötte mig när jag kom hem, tänkte visa några bilder.



Elsa är den större, svart-vita och Tusse, är vårt nytillskott på snart 3 månader!

Uppe med tuppen...eller innan!

Yes, idag ringde klockan bright and early. Vara bara att skutta ur sängen och börja fixa kaffet. Jobb som gäller idag, 07-16. Sen blir det förhoppningsvis att plocka blåbär och smultron. Mums!

Ha en superfin dag alla=)

En liten sväng och en hel del fick följa med hem=)

Så blev det alltså när jag var nere i centrum idag. Var rea nästan överallt och det är ju inte helt fel när man inte haft någon inkomst sedan maj. Ibland är det verkligen skit att studera, man ska normalt leva på knappt inget, men under sommaren så sjunker det ännu mer. hum, det där borde ses över csn!

I alla fall blev det lite shopping på Lindex. De har verkligen gjort om sitt sortiment på senare tid och har en hel del fint. Idag blev det ett par shorts i vit-blå randigt, men blå enklet tröja, en annan mer åt ljus turkos överdel samt ett par väldans fina underkläder.

Börjar snart dra ihop sig för jobb, idag är det 17-21.30 som gäller. Väntar på att älsklingen ska komma hem och vända först, så ska jag äta innan jag åker. Har haft en sån dag idag när jag bara gått runt och längtt efter honom hela dagen. Vill bara säga hur mycket jag tycker om honom♥.


Bergochdalvana

Har precis ätit en lättlunch, vattenmelo, keso och banan. Mums! 

Tänkte ta en tur ned till stan nu, får se vad man kan hitta=) 
 
Längtar till onsdag då vi åker till sommarstugan...ah! Ska bli superskönt med lite ledigt. Menmen, bara 7 arbetspass kvar innan. Sex efter ikväll:P

Take a chance on me!

Sitter och laddar med Abba. Ska snart hoppa in i duschen och sen försöka plugga nån timme. Fortfarande segt, men bara man kommer igång släpper det. Kan äntligen sitta i köket, då vi plockat undan vårt megastora pussel. Skönt!

Världens sötaste lilla kattunge ligger här och sover bredvid mig=) Förälskad!

Träning

Det blev det, gick bra om än lite motvilligt:P Nu ska jag och sötis börja fundera på middag. Jag är sugen på pannkakor med massa sylt och grädde, måste ju väga upp för det jag gjort av med;)

Har börjat prata lite om semester efter mina tentor: Jag känner för att ta bilen och åka nedåt Tyskland, kanske Berlin eller Hamburg. Finns väldigt mycket att se! Hihi, får väl alltid fresta älsklingen med att vi kan stanna på någon golfbana...


Berlin, en av mina favoritstäder.

si sådär:)

Nu är disken avklarad, jag har duschat och ordnat ett provisoriskt kattskydd. Vår lilla kattunge Tusse får inte gå ut, men när det är varmt så vill man ju gärna ha altandörren öppen. Så jag tog en flyttkartong och blockerade dörren med! funkar si sådär, man måste fortfarande ha koll. Men betydligt bättre än stäng!

Nu är det dock dags för mig att dra mig mot nationalekonomins värld.
Tänkte försöka plugga ungefär två timmar nu på förmiddagen....



15/7

Sista lediga dagen på ett tag...sen blir det jobb 7 dagar i sträck innan långhelg i skärgården. Kännsrätt oki:) Bara att härda ut och tänkte positivt!

Idag blir det plugg, måste börja förbereda mig för augustitentorna. Det är alltid svårast första dagen, efter det är det alltid lättare att komma igång. Ska nog ta mig en liten tur på stan också, skönt att komma ut lite:) Ikväll blir det träning med älsklingen. Har börjat komma igång med det igen, känns riktigt kul att gå till gymmet igen.

Nej, först blir det riktigt kall dusch! Väldigt varmt i sovrummet i natt igen....

RSS 2.0