09-12-31


Väskshoppat och vilat

Nu väntar vi nyårsgästerna. Blir ett gäng på sex personer som ska äta middag och eventuellt fortsätta vidare ut i natten. Året till ära är jag klädd i beige klänning, spetsstrumpbyxor och färgglatt armband. Ska ta en bild ikväll som jag verkligen Ska försöka plocka upp här imorgon=)

Känns som om det kan bli en trevlig kväll, jag är ju med min älskling! Men just nu är blodsockret kaos, så tyvärr mår jag inte så bra...



Hoppas ni alla får ett trevligt slut och en kanonstart på det nya året!

Sist men inte minst, ett väldigt bra råd jag fick igår, se Framåt!

09-12-30


Middag med nära och kära

Mamma, pappa, älsklingen och hela han familj samt älsklingens brors flockväns pappa. Ojoj, det blev en lång tittel. Aja, klockan är mycket och jag har varit trött sedan sju. Så nu är det bara sängen kvar. Imorgon är det nyår, vilket ska firas lungt och fint. Förhoppningsvis ska vi ut på väskjakt innan firandet börjar.

Så, nu när jag är i letandes stunder, Den perfekta väskan, finns den?!

09-12-30


Dags att lämna Falun

Vi ska borsta tänderna och packa in oss i bilen, sedan bär det av till Fellingsbro igen.

09-12-29


Last days of 2009

Idag har jag bara vilat, sovit och myst. Inget produktivt alltså. Snart är det middagsdags och sedan ska vi iväg på hockey i Leksand. Nostalgi så det sjunger om det! Sedan blir det att packa ihop alla grejor igen, imorgon går bilen mot destination Fellingsbro.




Känner mig lite kosntigt nere nu vid årets stundande slut. Jag vet inte riktigt, det är bara det att jag önskar så starkt att jag hade åstakommit mer! Att det gått bättre, att jag hade blivit frisk nu och att allt bara hade varit mer vanligt. Inga tårar...

09-12-28


Ny tid

Dagen har bestått av långpromenad med älsklingen, shopping, fika hos morfar♥, lite mer shopping och middag med familjen. Nu ska jag och syster snart iväg på bio, 2012, älsklingen stannar hemma och tittar på hockey. har gått lite upp och ned idag, vet inte varför. Ibland känner jag mig bara så äckligt känslig och alldels för lättpåverkad.

Imorgon är sista dagen här i Falun. Ska komma igång med pluggandet, en tur till gymmet och sen hockey på kvällen. Blir nog bra det med. På onsdag åker vi till Fellingsbro för nyår också vänder vi hemmåt på lördag. Älskade hem! Älskade Linköping och älskade vänner! Borta bra, men hemma är utan tvekan bäst!



Nu är jag säkert en hel del efter, men har börjat fundera lite på ny stjärnan Lady Gaga. Fasiken vad häftig hon är! Egen stil och egen musik. Och vilken stil sen! Det mina vänner, det är något att sukta efter!


09-12-27


Hjärta

Ingen lämnas kvar
Vi hämtar dig bakom fiendens linjer
Ingen lämnas kvar
Vi skyddar dig med all kraft vi har
Mot svinen
Och ja, vi regisserar slutets tystnad, tagning

Man vet man blivit gammal när ens ungdom
Börjat glittra som Allens Manhattan
Dan före dan

Som det strålar från ditt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss
Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring

Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns

När det strålar från mitt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Som det strålar från mitt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Det blir inte vackrare än så här, bara så enkelt. Jag njuter av nya skivan och återbekantar mig med gammla känsor. Den 10 mars är det äntligen dags igen, efter år av väntan...

09-12-27


Vi går mot ännu ett nytt år

Igår hade vi sista paketutdelningen, har blivit uppdelat denna jul. Jag har fått så många fina presenter presenter! En helt fantastisk jul har det varit. Ett stort Tack till alla nära och kära för denna högtid.

Idag är det födelsedagsfirande på gång i huset, min syster fyller tjugo. Detta firas fför tillfället med varma äppeldrinkar och bubblande Asti! Senare ska vi tre "ynglingar" i huset ned på staden och mysa på någon trevlig pub.


09-12-23


Jul!

Nu slutar förberedelserna och det är dags att sprka igång julen! God Jul på er alla! Hoppas ni får en fin och vilsam högtid med nära och kära.


09-12-22


I en snötäckt värld

Vi har vart en liten sväng till Arboga, inhandlat lite tyg. Nu fattas bara sidenband för att jag ska kunna knåpa ihop nått användbart=)

09-12-21


Jul i Fellingsbro!

Sitter fint i en fåtölj och dricker utblandad, hemmagjord glögg. Var liite stark så fick lov att fylla på med alkoholfri för att kunna dricka utan fula grimaser;)
Älsklingen var inte så pigg, så vi bestämde oss för att åka upp redan idag. Gick bra att köra, men väldigt mycket snö! Får hoppas att det ligger kvar till torsdag så vi får en vit jul!


09-12-21


Kortslutning


Lite så känner jag nu. Har sovit gott nästan hela natten och endå är kroppen helt slut. Jag vet inte varför jag blir så här trött ibland, men jag tror att det kn bero på min sjukdom och alla mediciner. Det var endå länge sedan sista jag kände så nu, vilket alltid är skönt!

Pratade just med Mackie, han verkade inte må bra alls så han skulle komma hem från jobbet. Tråkigt! Inte kan min älskling bli sjuk nu alldels innan jul! Vart inne i sovrummet och vädrat/bäddat så han kan ta och sova ordentligt när han kommer.

Jag då? Jo, måste ta mig en tur till apoteket och fylla på medicinföråden idag. Lika bra att få det gjort innan jul så jag alipper krångla med röda dagar och helgöppna apotek. Sen ska det packas! Känner jag mig själv rätt så kommer det bli svårt att lämna minsta lilla linne här...

Dagens största önskan så här i juletider är faktiskt en pressarfot för dragkedjor. Ser fram emot att komma till fellingsbro så jag kan avsluta mina syprojekt. Lite lustigt, men jag har insett att jag verkligen tycker det är roligt att sy! Sen att jag inte alls är lika dålig som jag trodde hjälper nog motivationen en hel del:P



Här är vi alla uppklädda till tänderna på Markus examenhögtid i maj. Från vänster; Markus, jag, min syster Karolina, Markus brors flickvän Mikaela och Markus bror Pontus. Härlig bild att titta på i snötider! När jag ser denna bild önskar jag att vi alla bodde liite närmare varandra, har så kul när vi träffas♥.

09-12-20


Ibland kan jag inte låta bli att älska söndagar!

Sitter uppkrupen i soffan med ett glas vin och en alldeles orange och fin apelsin. Väntar på att blod dimond ska börja på trean, mycket sevärd förövrigt!
Dagen har bestått av tvätt, paketinslagning, en tur på stan och hockey. Nu är det bara det bästa kvar - Myset! Jag sitter och småpillar lite på ett par jeans som jag syr om. Precis lagom anstränande=) Funderar lite på att måla naglarna, men jag vet inte...Det är bara en såndär helt vanlig, men endå underbar söndagkväll!




Blev lite småshoppning på stan, dock en del hemligheter så det kan jag inte förtälj:P Men det blev i alla fall ett nytt mineralpuder till mig, denna gång från Body Shop. Ska prova det imorgon också får vi se vad jag tycker=)

 


09-12-20


Fyra dagar kvar till jul!

Tiden rinner iväg och snart är julen här. Härligt! Jag längtar verkligen efter att få umgås med min familj, både gänget i Fellingsbro och alla hemma i Falun. På tisdag, den 22:a åker vi upp till "Fällan". Där blir det julfirande med älsklingens familj och kusiner. Mys! Den 25:e fortsätter vi uppåt för att ha en andra julafton i Falun med mina närmaste. Där stannart vi sedan alla mellandagarna för att sedan fira nyår i Örebrotrakten. Riktigt nöjd med detta arangemang är jag=) Vi får tid att umgås med alla och behöver endå inte åka allför mycket fram och tillbaka.

Riktigt duktig har jag varit nu på morgonen, första tvättmaskinen är snart klar! Blir dock att vänta lite med nästa, vill köra våra lakan med inte väcka Mackie riktigt än. Skönt att kunna vänta! Ingen julstress här inte.




09-12-19


Just for me!

Hemma i Linköping igen - ibland blir det helt enkelt inte som man planerat! Det gäller att göra det bästa av situationen och få till dagen endå=) Idag blev det shopping på Zara i Malmö, tågresa hem och filmmys med älsklingen. Inte illa må jag säga!

Morgondagens planer börjar redan ta form. Jag ska börja dagen med att vara riktigt duktig och tvätta vid åtta. Efter det blir det en tur till stan för att införskaffa en försenad födelsedagspresent till mig själv samt två dragkedjor till ett par av mina jeans. Dags för lite systuga här imorgon igen;) Tänkte även ta en kik på sista julklapparna till älsklingen och söta systern min♥. Morgondagskvällen blir att tillbringa med is, älsklingen och jag ska åka skridskor samt titta på hans hockeylag som spelar sista matchen innan jul.



Fullt upp imorgon med andra ord - precis som jag vill ha det;)

09-12-18


Uppe med tuppen!

Snart bär det iväg, jag måste sminka mig och packa ned det sista bara. Sen blir det en helg med fina syster. Mys! Ska försöka plugga lite på vägen/medan jag väntar. Vorre skönt att ha lite mer klart för sig, så kan jag verkligen ta ledigt över jul.

Jul, Jul, Jul alltså! Sex dagar kvar, sju tills Falun. Åh, jag älskar dessa känslor av förväntan och längtan. Och snö, massa snö!

09-12-17


Julledighet!

Lov kan jag ju inte tyvärr säga, för jag har en hel del att plugga. Men en hel del annat än skolan ska jag nog kunna hinna med;)
Imorgon klockan 8.00 går mitt tåg ned emot malmö - helgen blir att spendera med fina systern min! Så blir väl inte alltför mycket här...

Nej, packa var det!

09-12-17


Sju dagar kvar till jul!

Idag vet jag visst ingenting, jag är inte ens säker på att jag vill ha de kläder jag för tillfället är klädd i - Hallååå, någon hemma i huvudet? Jag ska i alla fall gå och torka hårte snart, sen skjutsa älsklingen till jobbet, också skolan. Fullt upp som vanligt, ska lämna papper, hämta biljetter och packa! Imorgon åker jag till Malmö!! Ska bli superkul=) Hade tänkt att köra, men blir tåget nu, känns tryggare med all snö...



Här blir det att tillbringa en del tid imorgon - tåget kommer in runt elva och syster min slutar skolan vid halv tre.

09-12-16


Onsdag

Äntligen har jag fått mina nya glasögon! Superfina är de båda två. Har även handlat lite julklappar till älsklingen, småsaker till mig och pluggat. Nu blir det snart julmys med mina tjejor!


09-12-15


Nio dagar kvar till Jul!

Tiden verkligen springer iväg såhär för jul! Skönt att jag köpt nästan alla klappar och inte har något speciellt tungt kvar i skolan innan julledigheten. Nu sitter jag här nyduschad och klädd, väntar på Cim som skulle komma förbi på en kaffe...eller kanske lunch, såå hungrig!

Släppt ut Tusse nu också! Lycklig verkar min lille kille, jag kan inte låta bli att känna en del oro. Tur att Elsa är ute också, kan ju visa honom runt:P

Sitter och väntar på posten också, mina glasögon skickades igår så jag kan inte låta bli att hoppas att de dyker upp i lådan idag eller imorgon.

Make my day och kom till en brevlåda mycket nära mig!!


09-12-15


Vissa dagar är tyngre än andra

Men nu ska jag i alla fall göra ett ryck och försöka komma upp! Inget blir bättre av att jag inte ens försöker, så sant som det är sagt. Så nu blir det lite poppig musik och en inte alltför varm dusch!


Min bebis! Ska släppa ut honom ensam för första gången idag - nu börjar jag förstå vad det innebär att vara mamma!


09-12-14


Måla eller inte måla, det är frågan...

Sitter med I-landsproblem så det ekar i lägenheten, kan inte bestämma mig om jag ska måla naglarna eller inte. Men fasiken, ibland kan man väl få njuta att för stunden endast ha problem i dammkornsstorlek! Haha, har nog beslutsångest idag, för nu vet jag inte om jag ska sova eller stanna upp. Aja, det löser sig=)

09-12-14


Det handlar om att göra nått bra av sin tid!

Idag har skola kombinerats med julklappsshopping och ett långt, varmt bad♥. Helt underbart när man är trött och frusen! Jag ska strax ta och ställa mig i köket och laga middag, idag blir det potatisgratäng och kyckling. Mums! Lite vardagslyx är aldrig fel. Blir ensam ikväll, älsklingen ska på hockey, så jag tänkte måla naglarna och mysa med CSI. Också min fina katter!



Ahh, tänk och bara få sätta sig vid ett dukat bord och hugga in!

09-12-14


På fullt allvar, är det Någon som Är förvånad?!

Influensaexpert i vaccinallians

Publicerad: 13 december 2009, 23.31

Finlands ledande svininfluensaexpert, som fungerat som rådgivare till landets regering, har ett förflutet som hög chef inom vaccinindustrin.

Från svd.se


09-12-14


Godmorgongodmorgon!

Ätit frukost och tänkte mig ett snabbinlägg innan det är dags att smika sig och cykla till skolan. Har idag på mig ljusa jeans och fin mörklila födelsedagspolo♥, tvättat hårtet med födelsedags shampo och drucklit födelsedagskardemummakaffe till frukost. Har verkligen haft en superhelg! Får ta och skärpa mig och skriva ett ordentligt inlägg senare. Nu ska jag gå och lukta gott med födelsedagsparfym och bli fin med födelsedagshalband;)

09-12-13


Söndagsmys i soffan!

Dagen har försvunnit i all hast. Sitter i soffan under min nya gosefilt (present) och myser med film. Haft fina vänner på besök och handlat julklappar. Dessutom har jag sytt en hel del på min julklänning. Men allt detta får vi ta en annan dag, för just nu vill jag bra krypa ihop till en liten boll och kram min kärlek!


09-12-13


Morgonmys

Nedbäddad i soffan och kika på luciamogon på Svt. Helmys! En så tradition som bara måste göras år efter år, även om det är lite surt att gå upp vid sju en ledig söndag.
Gådagens födelsedagsfirande blev verkligen superbra! Jag har en fantastisk pojkvän♥ med underbar familj! Ni kan tro att jag längtar till jul så jag får umgås med dem i massor!

Ska berätta mer om igår senare, men nu ska jag njuta av de vackra tonerna från Lucia.



Även om det är bra luciamorgon i år så måste jag säga att jag föredra ett mer klassisk framträdande.

09-12-12


Happy birthday to Me!!

09-12-11


Sisådärja!

Tårtorna är klara, jaa den med maräng ska förstås få lite "pålägg". Men det blir imorgon det. Funderar lite på vad jag ska hitta på nu. Kanske popa en skål popcorn och börja städa lite. Känns trist en fredag kväll, men ack så skönt att vakna imorgon! 
Humhum, svårt val, speciellt med tanke på bultandet i mitt huvud som mest gör att jag vill sova.


09-12-11


Stora tårtbakar dagen idag!

Tårtor till höger och vänster! Nej då, nu skojar jag lite. Två tårtor blir det, en till imorgon med Mackies familj och en till vännerna på söndag. Har satsat på min favoriter i år, maräng och choklad. Mums! Måste bara springa över till Priso och skaffa mer ägg...och nått gott till mig;) Älsklingen ska iväg och jobba med hockeylaget så jag får roa mig bästa jag kan. Och gissa Om jag kan! Blir tv-mys, bad och tårtbak. Inte illa för en fredag:P



Mina tårtor lär tyvärr inte bli lika vackar som denna, men goda lär det minsan bli!

09-12-11


Äntligen, äntligen freag!

Jag trodde aldrig denna vecka skulle bli till helg, men nu är det nära! Helt underbart=) Jag behöver vila, ta det lungt och bara samla ihop bitarna som ska vara jag.
Som vanligt är det skola idag, föreläsning 10-12. Efter det blir det effektivt plugg nån timme innan jag åker ut till stallet! Underbara, härliga hästar.

Precis ätit klart min morgongröt, ska bara komma ihåg att ta alla tabletter nu. Jag boder ta och hoppa in i duschen och starta dagen, men inte riktigt än. Ska krypa upp i soffan, titta på nått avsnitt av Mysteriet på Greveholm och tända ljus. Bara för mig!



Tur att det finns youtube så kan man återuppleva gammla klassiker till jul!

09-12-10


Skönt att det blir bättre!



Har sista maskinen med tvätt igång nu, och en väldigt stor hög som väntar på att hängas. Just do it! Just det, trist att det ska vara så förbannat tråkigt bara. Hushållsarbete generellt är rätt oki, men vissa grejer drar ned snittet. Högt på listan hittar vi hänga tvätt, för att inte tala om det ännu värre, plocka in den torra tvätten! Aja, tjänar inget till att sitta här och beklaga sig.

Idag blev betydligt bättre än väntat, skönt! Imorgon är det sovmorgon, nörjar tio! Ska försöka jobba igenom lite uppgifter och projekt så jag kan vara ledig i helgen. Vissa andra viktiga saker då=)


09-12-10


Torsdag

Jag vill inte idag.

09-12-09


Duktiga jag!

Jag har bakat lussekatter, nötkakor med choklad, gymmat och sitter nu och myser framför film. Imorgon blir det skola och jag önskar att jag känner mig liite bättre:S

09-12-09


Det blir aldrig ens i närheten av vad man tänkte sig

Jag denna vecka fått ett tråkigt besked och känner mig ganska nere. För mig är det så jädrans lätt att bara lägga av när jag känner så, krypa ned i sängen eller soffan och bara sova, sova, sova. Men detta är helt fel, jag Ska göra saker, även fast det känns stentungt. Jag måste skapa en positiv spiral istället för den mycket enklare negativa. Idag är en sån dag jag då jag känner mig nere. Jag har rean sovit nån timme på soffan och var väldigt nära att fortsätta sova. Men jag bestämd mig för att inte göra det. Istället ska jag gå upp till Priso och handla, sen blir det julbak här hemma. Det är inte fullt lika bra som att plugga, vilket jag borde gör. Men när jag känner så här är det ett ofantligt stort steg för mig att göra något över huvud taget. Jag ville bara berätta det, för jag är ganska stolt ändå.



Fick föresten bekräftelse på mina glasögon idag, de är beräknade till att komma den 20 december. Fasiken vad jag önskar att de gör de, för då hinner jag få dem innan vi åker hemhem för julen=) Hem till mamma och hem till fina Eva♥ längtans!

09-12-09


Kommer denna vecka Någonsin ta slut?!

Känns som en evighetsvecka och allt jag göra är att vänta på helgen! Inte mest för att det är min födelsedag på lördag, även om detta ska bli mycket trevligt=), utan eftersom förra helgen blev väldigt kort då jag hade tenta på lördagen.

Idag är det i alla fall tillbaka till skolan, det vanliga 8-15 som gäller. Egentligen har det stressigt som sjutton, men jag tar bilen idag så jag har nån extra minut att vända på.

Men endå, det är väl dags att ta tag i livet och hoppa ur morgonrocken...tyvärr=S

09-12-08


Ojoj

Lämnat av Tusse hos vetrinären, Mackie på jobbet, druckit kaffe, ätit kiwi och beställt nya glasögon. Nu bode jag ta tag i dagen och göra nått, men faktum kvarstår, jag Vill inte! Så istället tänker jag skriva klart detta, krypa ned och mysa i soffan i cirkus 20 härliga minuter och sedan handla det vi ska ha till middagen. Efter det ska jag fundera på om jag är redo att ta tag i dagen, men jag lovar inget!

Dessa två skönheter tänker jag nu börja vänta på. Runt två veckor skulle det ta, trist! Jag vill ha Nuuuu!

 

På lördag fyller jag år, ska bli kul! Mackies familj kommer hit, blir tårta och mys, sen hockey! Tyvärr kan inte min familj komma, alldeles för långt att åka från Falun ned över dagen. Men det är snart jul och då får vi mer tid tillsammans! På tal om roligheter, näst helg ska jag köra ned till Skåne och häsla på min underbara syster. Åhh, längtar! Saknar henne en hel del, var riktigt skummt att vara hemhemma utan att hon var där=(

Nej, nu blir det att komma igång. Verkar som om jag piggat på mig för tillfället, så skippar vilandet och går direkt på handligen:P


09-12-08


Ljus, ljus strålane ljus

Det finns en sak jag älskar med julen mer än annat, allt ljus. Värmeljus, stjärnor vackra lampor och glittrande granljus. Det verkligen känns fint i mitt hjärta när jag vaknar om morgonen och går ut och tittar på köksfönstret som går i rött, vitt och guld!

Sitter för tillfället i soffan och försöker värma mig på datorn. Gröten står på spisen och efter frukost ska jag skjutsa Tusse till vetrinären, dags för kastrering idag:S Är lite nervis, Tusse är min lilla bebis och jag hoppas verkligen att allt kommer gå riktigt bra!

Vill att min lille guldklimp kommer hem precis lika pigg och galen som vanligt. Är han riktigt duktig kanske jag till och med plockar fram en påse som han kan mysa i...


09-12-07


Ibland har man rätt att vara lite lat...

Jag skippade sista föreläsningen idag och cyklade hem i regnet. Vi har gjorde klart del ett på kredit och valuta-projektet. Nästa del skall angripas på torsdag;)

I lördags var jag ute och köpte tyg. Jag ska sy(!!) min egen klänning till jul! Jag är inte alls speciellt duktigt, men jag tar det lugnt, jämför med redan klara klänningar och hoppas på det bästa=) Tyget är klarrött med små gula blommor, helt klart asieninspirerat. Tyvärr måste jag vänta enda tills lördag innan jag kan göra nått mer, min symaskin är på lagning. Idag blev det att klippa till alla delar, nåla lite och färdigställa modellen. Superspännande!

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags att tuffa iväg till doktorn, ska få veta om det är nått på lungorna...Sen
blir det stressa iväg till optikern, tid där endast en halvtimme efter...oj. Men himmla skönt att få det gjort!

Imorgon kommer veterinären och tittar till Jasons host. Hoppas det inte är något allvarligt! Har inte varit i stallet sedan torsdags och jag Längtar efter att gossa in näsan i varm, mjuk päls...


09-12-06


Julefrien börjar lägga sig

Sista tentan innan jul är skriven, nu återstår bara två veckor intensivt med roligt plugg. Vi har börjat prata om julklappar och eventuellt blir det att inhandla de första idag! Glöggen, lussebullarna och pepparkokorna har vi mumsat på länge nu - precis som det ska vara. Förutom allt detta är det dags att tända andra ljuset idag.

Just nu sitter jag här med frukost. Idag blir det smoothi med jordbubbar och blodappelsin, smörgås med kokt medwurst (en gammal favorit sen tiden då jag inte sträckte mig långt över marken) och gurka, grapfrukt (Florida - vad annars=)) och kaffe såklart! Riktigt mysigt är det! Klockan är fortfarande så pass tidig att jag känner att jag har hela dagen framför mig, härlig känsla!



Jag första kvällen i Dublin. Tänka sig att det var en hel månads sen! Tiden går fort när man har det så bra som vi har, antar jag...

09-12-05


Så var det dags igen

Uppe innan tuppen för att skriva tenta. Har inte blivit den mest optimala uppladdningen, men man får göra det bästa och hålla tummarna för att få lite flyt med frågorna. Efter tenta blir det hem och Sova! Ahhh, längtar!! Men fokusera var det, ny ska jag borsta bissingarna och packa väskan.

Håll både tummar och tår!


09-12-04


Fjärde december

Imorse vaknade jag på visst på en gång, det här är ingen vidare dag. Tyvärr...Jag ska snart iväg till Doktor Urban och förhoppningsvis få nått som lindrar mina infektioner. Efter det blir det mer tentaplugg, har inte alls orkat så mycket som jag tänkt. Får bli en hård eftermidag.

Mätt i magen är jag i alla fall, gjorde grahamspannkakor med chokladglass och jordgubbar - Min favorit! Tänkte fylla den här dagen (Läs magen) med något gott.

Usch, jag vet hur hemsk jag låter idag. Jag mår bara inte så bra. Ikväll är det sittning och det känns mest skit, egentligen vill jag stanna hemma och plugga öronen av mig så jag klarar den j---a tentan nån gång! Usch, jag blir arg bara jag tänker på den. Får väl hoppas att detta är ngt positivt.

Nej, nu måste jag väl gå och göra mig imordning. Tänkte försöka mig på looken "levane" idag men vet i fasiken om det ens är möjligt

09-12-03


Stressigt!

Måste skynda mig nu om jag ska hinna till skolan, så det kommer mera helt enkelt...

09-12-02


Dålig start på dagen...

Mitt inlägg imorse bestämde sig att försvinna och i morgonstressen hade jag ej tid med ett annat. Ack så det kan gå! Nu sitter jag i alla fall här i skolan, har haft två timmar genomgång av Börsprogrammet Reuters och sitter nu och läser lite Ekonomisk samhällsanalys. Riktigt intressant! Ska snart börja med tentaplugg inför lördag...suck och pust! Klockan ett är det dags för föreläsning igen, efter det hem för Ännu mer plugg. konstigt nog känns det rätt kul=)

Måendet idag är tyvärr inte nått vidare, sprängvärk innanför pannbenet och ned mot näsan. Heej bihåleinflamation! Ska iväg till farbror doktor på fredag, förhoppningsvis får jag lite medicameneter så jag orkar med de sista veckorna innan jul.

På tal om jul, har börjat fundera på julkappar till Älsklingen. Supersvårt! Vill köpa honom guld och gröna skogar, men det har inte en fattig student råd med...




09-12-01


Äntligen hemma!

Idag har varit en lång dag med massa plugg - men roligt! För tillfället ska jag tända lite mysbelysning och hoppa in i duschen, det har jag förtjänat! Kvällen kommer bestå av plugg och kanske bak av lite lussekatter. Har ett nytt recept i huvudet som ska bli spännande att testa!

09-12-01


Första December


Jises, redan! Dags att börja köpa julklappar! Men idag är det skola som gäller, heela dagen! Två föreläsningar, gruppprojekt och självstudier. Med andra ord, jag kommer hem i eftermiddag...

Ha en fin dag!


RSS 2.0