100531


Last day of May

Frukost i soffan som vanligt, men med min lillkille bredvid på kelhumör. Inte helt fel att mysa ordentligt innan han får springa ut och undersöka världen.
Blev lite småarg igår på grund av några grannar: Om vi ser att nån av katterna är närgångna andra boende när de är ute så brukar vi gå ut och fråga om det är oki, eller om vi ska ta in katterna. Alla behöver inte alls älska våra missar som vi gör,vi försöker faktiskt göra så mycket som möjligt för att andra inte ska tycka det är jobbigt. Men igår var det några ute och grillade som började "hyssja" på Tusse när han var borta vid gungorna och undersökte. Mackie gick ut och frågade om han skulle ta in katten, men då sa de bara "Nej då, det är inget problem". Uppenbarligen var det ett problem eftersom de försökte få honom att gå! Då är det väl bara att tacka och le. Inget problem alls för oss, vi tar gärna hand om kissarna när andra inte vill ha dem i närheten! Vi har till och med varit ute och plockat bajs i sandlådan och då är det betydligt fler än våra missar som är där och uträttar behov. Nej, lite dålig stil tyckte jag det var...

Aja, gjort är gjort och dagen blir knappaste bättre för att jag går runt och irriterar mig på gårdagskvällen.
Sista två veckorna i skolan börja idag. Känns bra då jag knappt haft någon motivation alls den sista tiden. Nu är det bara två tentor kvar, sedan har jag heeela sommaren på mig att förbereda mig för de som behöver repeteras till Augusti. Skönt!
Syster min är fortfarande kvar, åker vid lunch idag=( Så vi lär sitta ihop. Kanske det kan ge mig lite extra energi. Annars är det en helt vanlig måndag med golf och städning som väntar framåt kvällningen.

Ge varje dag en chans, den kommer bara en gång!


100529


Dags att knyta sig

Imorgon är en ny dag, med nya äventyr:) Men först en hel natt med massa god sömn.Förhoppningsvis!


100529


Lördagsmys med älsklingen och fina syster

Fina syster kom igår vid tre och vi hade en trevlig eftermiddag och kväll ihop. Tyvärr drabbades Linköping av ett skyfall, så vår planerade grillning fick läggas på is. Istället blev det kycklingwok och rabarberpaj, inte illa! Vi tittade lite på tv och kröp ned i sängen rätt tidigt.

Nu har vi precis avslutat frukosten och myser i soffan. Dagens planer har inte tagit form riktigt än, men jag är lite sugen på någon slags utflykt!



Trots omkullkastade planer kan jag inte låta bli att älska regn!

100528


You turn my world around

Jag höll på att skriva måndag morgon, men det är inte riktigt sant:S Fredag är det ju! Fredag och helgen är på ingång. Har en good feeling inför helgen, min underbara syster kommer upp från Malmö. Längtar!

Dagen har än så länge inte riktigt tagit form. Kanske blir det ett besök på staden med en vän, lute studier ska klämmas in och sen får vi se. Underbara systeryster har inte meddelat när hon kommer än, så det mesta är lite löst och ledigt i nuläget.
Tänkte ta och lyxa lite först och måla naglarna i en sommarglad färg! Tyvärr får vi inte ha lackade naglar på jobbet, så det gäller att passa på!



Vet att det blir mycket katter här i bloggen, men de är verkligen stora glädjeämnen för mig! Finns inget bättre en en spinnande katt eller en som kommer med svansen i topp när man roppar=)


100527


Som en dans!

Blodomloppet gick riktigt, riktigt bra och jag njuter nu med nybakad scones i soffan. Det mindre bra var att jag kände av i både knän och fotleder all asfalt. Nu blir det snart sängen och ett avsnitt CSI.


100527


Hållupp Himmelen!

Ser oroväckande mörkt ut här. Aja, om ca tre timmar är det dags för blodomloppet och jag vill helst inte springa i regn! Så nu ber vi alla snällt himmelen att vänta med sitt underbara regn bara tills efter åtta eller så ikväll. Oki?

Blev en tur till City Gross idag och lite matinspiration - så nu ska jag härja i köket. Jag tänker mig köttfärs, bulgur, päron och mozzarella...



Vit, gräddig Kärlek!

100527


Himmelen är oskyldigt blå

Fick en fråga om vad det är för tenta jag har på lördag, kursen heter Kredit- och valutamarknaden i ett internationellt perspektiv. Tyvärr känns det som om kursen blir tråkig just eftersom jag Inte kan tillräckligt mycket för att förstå. Så det som gäller är att plugga Ännu mer...dagens viktigaste To Do alltså. 

Inget jobb idag, vilket innebär att allt som inte hunnit/orkat med de senaste dagarna ska göras. Ärenden på staden, tvätt och nytt kontrakt för jobbet som ska ses över. Förutom det ska jag även springa blodomloppet ikväll. Kulkul, hoppas jag! Har inte kommit igång med löpningen denna vår så detta får väl bli ett slags test av vinterns träningsresultat=)



Hoppas bara inte temperaturen ute stiger alltför högt idag, blir onödigt tungt att springa.

Nej, dags att sätta fart var det. Dagen springer så lätt förbi om man inte tar tag i den. Tänker börja med att vara riktigt duktig och börja med att betala räkningar.
Om någon är intresserad funderar jag på att lägga upp en liten text om vad det är jag studerar senare. Ganska rörigt det där! Så, vad säger ni?

Ta ett djupt andetag och insup de nya möjligheterna som kommer med gryningen!


100526


Well

Jag är trött och lite nere. Ibland känns saker bara övermäktiga och motivationen rinner av mig. Tyvärr. Som med lördagens tenta, jag vet inte hur det blir. Vi får se. Först och främst behöver jag en lång natts god sömn, en hälsosam start på morgondagen och i alla fall ett litet leende i mungipan. När dessa tre ting är funna ska jag tänka på resten.


100526


Let´s have som fun, this beat is sick...

Igårkväll blev verkligen mys! Pappa är på kurs i stan så han kom förbi för lite hämtmat och rabarberpaj. Vi tittade lite på tv och vid nio släkte jag lyset och somnade.

Idag blir det jobb, förhoppningsvis slutar jag tidigt så jag kan plugga. Massor!

Redan lite sen, så nu är det bäst att sätta lite fart. Önskar alla en riktigt trevlig dag och njut av regnet, det tänker jag göra!



Sommarregn är en av mina favoriter, även om jag vill ha ssolsken nästan mest hela tiden=)

100525


Så börjar Maj gå mot sitt slut

Juni och sommaren väntar runt knuten och även fast jag längtar känner jag mig inte alls redo! Så mycket kvar i skolan att göra...Men just idag får studierna vänta tills eftermiddagen. Jobbdag idag alltså, där av arla morgonstund.

Ojoj! Lite panik här, lyckades just hosta upp alla mediciner=S Hittade dem dock igen så de fick ta ett annat tåg ned.

Nej, tyvärr är det redan dags att sätta lite fart. Hörs sen!



Trinity College i Dublin - Åhh vad jag vill åka tillbaka! Konstigt nog hoppas jag på regn idag, känns som om det skulle göra min dag...

100524


Kattskrälle

Tusse hade omsorgsfullt placerat en död fågel på vardagsrummsmattan precis när jag skulle sätta mig och börja plugga. Verkligen jättemysigt....Not!

100524


så var det måndag igen

Måndag och tentavecka. Jag längtar tills sommaren och semestern. Tre tentor kvar nu, så det som gäller är att lägga i en eller ett par högre växlar och jobba på de sista veckorna.

Myser för tillfället lite framför nyhetsmorgon. Egentligen är det dags att sätta igång, men några minuter till i frihet gör ingen skada;) Jag får nog lov att ta och sätta på lite kaffe för att jaga bort den värsta tröttheten. Roligare än så blir det nog tyvärr inte nu.



sommar i sinnet

100523


Long time...

Jag lider av trötthet och solsken, kan man väl säga. Jobb, skola och massa golfträning tar upp all tid och lite till.

Helgen har tillbringats hos Älsklingens föräldrar. Vilket har varit mycket mysigt, avkopplande och onyttigt. Haha, vi har festat på alldels för mycket godsaker i och med födelsedagskalas och "provtårta" inför mamma Evas 50 årsdag.
Med hem fick vi nya krydväxter och krukor, samt en stor bukett rabarber. MUMS! Tror att jag ska ta och tillverka både paj och kräm imorgon.

För tillfället myser vi i soffan och jag pysslar om mina naglar. Huvudet brjar säga ifrån och snart ska jag krypa ned i sängen.



Ett år är han nu, ganska exakt, vår lilla Tusseliten. Här är en av de första bilderna på knäppisen;) Haha, han var den första i sin kull att äta kattmat och gå på låda. Det är vår lilla misse det, inte rädd för något nytt alls!

100519


WorkiWorki

Idag blir det iväg och slita, jobbet kallar och därav denna extremt tidiga timme. Hade gärna spelat golf i eftermiddag, men min hand skiftar i blått och är förhållandevis öm. Troligen bara en överansträngningn, men dte får bli att vila och samla krafter istället. Förhoppningsvis kommer det finnas lite sol att umgås med=)

Ha en riktigt bra dag nu!


100518


Små utrymmen - stora möjligheter!

Vi har en lägenhet på markplanet, med liten uteplats. Inte alls något som skulle kunna kallas trädgård, men det finns en liten rabatt  också har vi fått mer plats för odlingar med hjälpa av balkonglådor och krukor. Idag var jag iväg till Plantagen och inhandlade en ny kruka till våra solrosor. Jag tänkte visa er hur fint vi har det. Tyvärr är vädret inge vidare, men det börjar grönska fint!


100518


I take my chances and start again

Igår var ingen dag som går till minnet som en av de bästa, tyvärr. Men alla dagar kan inte vara sådanna. Så idag gör jag ett nytt försök. Ska plugga nu på dagen, vet bara inte riktigt vilken kurs jag ska börja med=S. Ska även gå en sväng till affären och se om jag hittar nån fin kruka till solroserna vi fick av mamma och pappa i söndags.

Måste få skryta lite också, klarade mitt teoriprov för golfen! Ett steg närmare grönt kort och officiellt handikapp. Känns riktigt roligt=) Golfen blir bara roligare och roligare, även om man blir mer och mer irreterad när man har små dippar...

Så, kläder och hår var det nu. Ska bara ta och släppa in våra fina katter. Det regnar ute så de är säkert sugna på att komma in och mysa i sängen.



Sötaste Tusseliten♥




100517


På skakiga ben

Efter träningen alltså, jädrans vad man hinner jobba hårt på 45 minuter om man bara försöker!
Jag har nju fyllt på med ny energi och hoppa in i duschen innan jag ger mig på studier. Tänkte plugga både ekonomi(skola) och en liten del golf. Har bestämt mig för att skriva teoretiska golfprovet idag, lika bra att få det ur världen! Tror inte att det ska bli några större problem=)

Jess, sen ska det även hinnas med en sväng till min fina Ullis som fyller år idag. Grattis vännen! Tyvärr får det nog bara bli en snabbis om vi ska lyckas få i oss någon mat innan det är dags att krypa till kojs.

Har även fått sommarschemat mitt. Tror det kan bli riktigt bra. Förutom det faktum att jag får smått panik när jag inser hur lika alla dagar är. Är det verkligen detta jag kämpar för att uppnå genom mina studier? Skämt åsido, vissa saker ska helt enkelt inte begrundas för intensivt.



Jag och födelsedagsbarnet=) Vi måste gå ut och dansa snart, var evigheter sen sist!

100517


Find me by the broken tree

Jag letar motivation, men den tycks ha dött. Känns lite så i alla fall, tyvärr. Farligt nära kanten skulle man kunna säga, för att vara jag. Har sovit på soffan hela förmiddagen, vilket Aldrig är ett bra tecken. Tror jag känner så här eftersom jag är lite besviken över hur helgen blev.

Om en timme ger jag mig av till gymmet för ett lunchpass. Träning brukar nästan alltid hjälpa mig när jag känner som jag gör nu, så förhoppningsvis gör det trickte idag också. Fram tills dess ska jag försöka plocka lite hemma, tömma diskmaskinen och leta upp sköna träningskläder att svettas i=)


100515


Riktig lördag idag!

Lite förvirrande med denna långhelg, plötsligt är alla dagar lördag. Men idag är det i alla fall ordinarie lördag vilket innebär, fanfar, Golofkurs! Om jag är laddad? Åh yes, det ska bli riktigt roligt. Vädret verkar dock inte vara med mig, så det blir att dra på sig ett par extra lagar med kläder så man slipper frysa.

Blir nog en Tornbytur och ja, kanske inte ska skriva det här;) på vägen hem. Funderar även på att beställa mineralsmink av märket Lilly Lo på Nelly, någon som testat? Skulle vara guld!

Hoppas alla får en riktigt fin lördag!


100514


Regn och åter regn, jag väntar inte på sol...men uppehåll!

Skämde bort oss själva idag med en riktig superfrukost på Scandic nere vid Stångån. Jag Älskar hotellfrukost!!
Vi hade tänka att spela golf hela dagen lång, men med det blev det inte mycket av på grund av regnet. Vi var ute på Ranchen ett tag i alla fall och jag fick testa nya klubban. Ojoj, jag har gått och blivit kär! Riktigt härligt kändes det, kommer användas minst sagt flitigt på banan i sommar.
För övrigt börjar jag fundera på att boka mitt uppspel, kanske om 3 veckor eller så=)

Nu ska vi snart åka iväg till gymmet och work our butts;) Hehe, en massa annat också. Har inte haft ordentlig träningsvärk på ett bra tag nu så jag är redo att ta i!



Värden utanför är grå, men i mitt hjärta lyser ett litet ljus...


100513


Torsdag och lång"ledigt"

Ledigt och ledigt, har en hel del skolarbete att sätat tänderna i. Men en del annat ska jag nog hinna med=)

Efter jobbet igår åkte vi iväg och handlade. Hör och häpnad hittade jag äntligen den perfekta skinnväskan! Brun, fin och alldeles underbar! Ett riktigt kanonpris var det också, 700:- så det var inte mycket att tänka på. Lycka!

Idag har vi tagit det lungt, blev en liten tur till till Norrköping och Dormy. Vilket visade sig vara riktigt lyckat, hem kom jag med ny golfklubba av hybridmodel! Galet vad det kliar i fingarna att få ut och testa den imorgon.
Hemma igen har vi myst i soffan, bakat bullar och grillat. Nu ska vi snart iväg på bio.



Älsklingen valde film och det blev Robin Hood. Jag är inte alls speciellt insatt i filmer på bio just nu, men att komma ut och bara slappa i mörkert är aldrig fel när vädret ute är grått och blött.


100511


Working woman

Lite för trött för detta idag, tyvärr...

100510


Måndagsmorgon med regnet hängande i luften

Kallt och ruskigt ser det ut, känns inte alls roligt att cykla till jobbet. HU! Men vad gör man? Bara att bita ihop och hoppas det skiner upp till golfen ikväll. Tror det får bli handling idag också, såg lite småtomt ut i kylen.

Hoppas ni all får en fin dag, även om vädret försöker motarbeta oss!



Mys med älsade Elsa♥

100509


Borta bra...

Men jag trivs ändå hemma bäst! Helgen har varit, fullbokad! Blev ett besök i stugan för att träffa Mamma och Pappa samt massa golf. Magen har skött sig bra, tills idag då den börjat krångla igen och få mig att på skit rent utsagt. Känns jobbigt nu när jag har tre jobbdagar framför mig.
Förhoppningsvis känns allt bättre imorgon. Nu blir det sängen med en bok och snart sömn. Sov gott vänner!




100507


Tröttis

Tenta, hem och somna på soffan för att sedan ge mig ut och spela golf=) Bra avslut på en jobbig förmiddag, satt fyra timmar på tentan...
Nu tänker jag krypa ned i sängen med min bok och ett stort glas isvatten. Imorgon är en ny dag och den vill jag möta pigg och glad!



Lite mycket golv kanske, men Elsa är för söt här!

100507


Åhh, vad jag vill vinna..!

En av mina favoritbloggare, Simone, har just nu en tävling på sin blogg där du kan vinna en välfylld goodiebag. Jag Vill verkligen vinna=) Överraskningar är det bästa som finns så detta skulle passa mig som handen i handsken!

Tentan då, vet inte hur det gick - men jag tillåter mig att hoppas ändå! Nu när den är över tänker jag ta helg och skämma bort mig själv lite=)



Jag vet åtminstonde en som ska iväg till Stockholm och titta på denna helfräcka tjej ikväll, jag är avis...oki!

100507


Så var det dags igen...

Tenta ja och riktigt trött är jag, trots två koffeintabletter. Knappt en timme tills det är dags att åka iväg till Universitetet, så nu tänker jag sätta för en sista genomgång. Ni får verkligen hålla tummarna idag!


100506


Bästa uppladdningen!

Jag klarade sista tentan jag skrev! Underbart, härligt och befriande, allt på samma gång! Detta ska firas med massor utav plugg inför morgondagen samt glass med banan och bär. Jag lyxade även till middagen med stekt fisk, potatisgratäng och min vårfavorit, färsk sparris. Mums!




Det är nu jag verkligen kommer ihåg varför jag älskar att studera!

100506


Well, well

Pluggandet går lite haltande, tyvärr. Men jag ska snart iväg och träffa Petra en stund, förhoppningsvis får det mig att tänka på annat en stund så jag kan ladda om när det är dags att sätta sig igen=) Sitter och funderar vad man ska byta mjukisarna mot...tror det är varmt ute, men inte jättevarmt. Asch, våren är så komplicerad ur klädsynpunkt! alttingen fryser man eller så svettas man, finns inget mellanting. Tacka vet jag vinter;)



Det finns ändå en hel del bra saker med våren, som glass i stora lass! Jag hoppas Petra är sugen på ett besök hos världens bästa Bosses(glasställe).


100506


Undrar varför det är så svårt att plugga...



Kan vara för jag har något stort och hårigt ivägen:P

100506


Tillbringat alldeles för mycket tid på akuten på sista tiden

Igår eftermiddag small det till igen, ögonen tåras och smärtan i magen är näst intill outhärdlig. Ringde både sjukvårdsupplysningen och vårdcentralen, men ingen tyckte det var något att fundera på så det var bara att ringa hem Markus och åka iväg. Väl uppe på sjukhuset blev jag mer än väl omhändertagen, stort tack! Tyvärr visade det sig att det inte finns så mycket att göra, utan det blir ännu en vecka med medicinen, sedan om ingen förbättring skett blir det slang ned i magen för att se hur illa det är. Men förhoppningsvis ska medicinen hjälpa så pass att jag slipper den otrevligheten! Nog om tråkigheter=)

Eftersom det blev ett abrupt avbryt i studierna ligger jag en del efter idag. Men det är ändå dryga 24 timmar tills tentan startar så nu gäller det att vara effektiv. Blir att skriva klart detta inlägg och sen sätta fart med tentorna.



En liten självförtroendeboost så här på morgonen är precis vad som behövs innan det är dags att dyka ned i böckerna!

100505


All I want is to workout

Sitter här och försöker fokusera på tentan, tyvärr utan vidare resultat. Egentligen vill jag bara slänga böckerna och sticka iväg för att köra ett riktigt hårt pass på gymmet.

Om man bara kunde stanna tiden lite ibland, få en paus utan att tiden springer ifrån en. Det vore verkligen guld!

Känner att jag klagar lite idag, inte min avsikt. Vet inte riktigt vad det är med mig. Dagens plan är i alla fall studier tills ca. 12.15. Vid halv ett blir det födelsedagslunch med Frida följt av mer studier. Framåt tre-fyra blir det en Tornbysväng för att köpa present åt födelsedagsbarnet och kika in HM för egen vinnings skull. Kvällen fortsätter med studier, förhoppningsvis någon slags träning samt tårtkalas. Jaa, som sagt inte alls mycket att göra idag:P



Denna sallad slängde jag ihop för dryga veckan sedan, något liknande är min plan för dagens middag. Kanske blir att tillsätta mozzarella och egen pest? MUMS!

100505


Femte maj och dagen kallar

Kroppen värker lite lagom efter gårdagens pass, precis som det ska vara. Tyvärr var nattens sömn halvdålig så min motivation till att ta tag i dagen kunde varit bättre. Men det är bara att försöka se saken positivt och göra det bästa utav det.
Studier, förvånande nog(!), står på dagens schema. Jag ska räkna gamla tentor och verkligen få koll på kursen. Fredagens tenta kryper närmare och närmare så nu gäller det att sätta lite fart.
Dagens roligaste blir födelsedagslunch med Frida samt tårta hos henne framåt kvällen. Ska ta och försöka hinna med att skaffa en riktigt fin present också. En helt underbar tjej som förtjänar allt gott=)

Hög tid för mig att hoppa in i duschen och få på sig lite kläder. Vid nio har jag möte med en tjej från kursen på skolan, vi ska ta och byta lite anteckningar. Efter det blir det hem för högsta växeln i på pluggandet.




100504


Upp som en ballong, ned som en pannkaka...

Lite så har dagen varit, balnd annat fick jag panikont i magen igen. Så det vara bara att lägga sig på soffan, försöka koppla bort smärtan och somna. Som tur var släppte det efter nån timme=) Så jag ställde mig att baka rågbröd samtidigt som jag försökte tentaplugga lite. Har även hunnit med en timmes golfträning och bygger snart på det med bodytoning på gymet. Det gäller att hålla igång nu under tentaperioden då gärna onyttigheter slinker ned...



Bodytoning kan beskrivas som ett halvt steppass som följs upp med ett halvt bodypumppass med fokus på överkroppen, jag Älskar´t!

100504


Ttttttt

Tisdag idag och jag känner mig lite småtrött och stressad. Måste ta och sätta lite fart nu så jag inte blir sen. Trist!
Gårdagen blev i alla fall fullpackad, golf, storhandling och jogging! Älsklingen tvingade med mig på dryga två kilometer. Riktigt nöjd kunde jag känna mig när jag kröp ned i sängen.

Åhh, är sjukt sugen på att krypa ned i sängen igen....bäst att gå och sätta fart så jag inte somnar sittande=S



Tusse på strövtåg.

100503


Måndagssol!

Solen strålar utanför fönstret och jag känner energin strömma genom kroppen, härligt! Måndagar är allt bra fina, man får en "miniomstart" och inget ger en bättre vecka än att börja med ett gott humör.

Dagen är, likt de flesta andra dagar numera, fullbokad. Skolan, golf och handling står på schemat. Där emellan vill jag gärna hinna med nån form av träning. Kanske får bli en promenad, om det finns tid.

Förövrigt måste jag komma ihåg att kolla temperaturen ute innan jag klär på på mig, har en känsla av att det, trots strålande sol, är riktigt kyligt ute...

Hoppas Du också kan möta måndagen med ett leende och ge denna vecka en riktig drömstart!



Ute vid kusten under Valborgshelgen, underbart var ordet=)

100502


En vilsam helg

Jag har haft det jättebra, en riktig fin helg. Nu laddar jag om för veckan med film och mys hemma i soffan. På fredag är det dags för tenta igen, så denna vecka blir full av hårt jobb. Bara att hålla i hatten och köra på det bästa som går!



Självklart hade vi våra underbara missekissar♥ med oss


Kvällens enkla en goda middag med lax och grönsaker, bara att hacka också in i ugnen!

Nu tänker jag plocka fram lite kvällsfika, borsta tänderna och sedan börja fundera på sängen. Sov gott alla!

RSS 2.0