avslappnat och lungt

Har krypit ned i sängen och lyssnar på david Grey. En av mina favoriter, härlig röst, fina låtar och musik att drömma sig bort till. Precis som jag vill ha det...

Fick precis veta att jag blivit tilldelad en mentor i arbetslivet, ett projekt av Jusek som jag anmält mig till. Känns jättekul och spännande! Ser fram emor kick-offen som skulle vara i slutet av september. Undrar vem min metor blir....Håller i alla fall tummarna att han/hon är nationalekonom:)

Nu ska jag släcka lampan och njuta av David Grey live from Lon

Grönt thé och melon

Med grönt thé och honungsmelon framför CSI tillbringar jag min måndagskväll. Älsklingen har åkt iväg på hockeyträning, så bara jag och mina katter hemma. Lite mys är det allt!

Vart en trevlig dag på stan med Cim, men det tar vi en annan gång:)

Ont ska med kaffe bekämpas

Hade tänkt vra i skolan vid åtta idag, men som ni märker är jg inte det...huvudvärk som jg desperat försöker råda bot på med alldeles för mycket kaffe. Ska snart hoppa in i duschen och sen är det skolan som gäller! Föreläsnin tio-tolv, så hinner plugga lite innan. Sen blir det att hämta upp Cim och åka in till stan för mys och massa tjejsnack. Mackie lär jag inte se på hela dagen, med både innebandy och hockeyträning, så tänkte försöka plugga lite och bara mysa med katterna ikväll.

Vi började se en film igår, The boat that rocked, verkar riktigt bra! Dock var jag alldeles för trött, så vi har ca halva filmen kvar att se. Nått att se fram emot i veckan. En hel del att göra i veckan, bland annat är det mottagning för nya studenter på onsdag, jag ska jobba med studentambassadörerna och presentera det vi gör. Ska bli kul! Der mesta med ambassadörsjobbet är roligt, ser fram emot att det ska komma igång med massa spännande resor:)

Känner mig frusen idag, så tänkte koka grönt thé att ha med i min termosmugg. Är så lätt att bara gå och köpa nått i skolan, men det blir verkligen dyrt i längden! Så det är ju bra att ha med  för i alla fall en gång:)


Sitter oc h lyssnar lite på Spice Girls, förvånansvärt nog, Just nu Holler, riktigt bra låt faktiskt! Självklart massa minnen från när man var yngre...ahhm, jag trivs verkligen med hur mitt liv är just nu. Det skulle inte behöva ändrs alltför mycket, men lite mer inkomst hade man inte tackat nej till. CSN är inte direkt några stora slantar att leva på...



Helt klart snygga tjejer! Hehe, jag har faktiskt gycklat till Spice Girls en gång, men det är en helt nnan historia...


Nej, skolan var det! Tiden bara rinner iväg och jag sitter här och skriver onödigt långa inlägg.

Lever och har det bra!

Mamma och syster är på besök, har blivit shopping, fika, kaffe, vin, kräftor, nya skor och masa prat. Jättefin helg och vill verkligen inte att den ska ta slut! Men tyvärr är det inte så mycket att göra åt...Jag ska nart gå och torka håret, sen blir det en sväng till Tornby för att leta jeans.

En riktigt bra dag

Speciellt nöjd är jag med att det gått bra med pluggandet. Därför får ag gå upp extra tidigt imoron och läs innaan föreläsningen kl. 10.15. Man ska smida medan järnet är varmt!


Mornmorn!

Uppe med tuppen idag! Men det är inget större problem då jag sovit riktigt gott inatt:) Härligt!
Har precis ätit lite frukost, är inte hungrig på morgonen längre, men fått i mig lite i alla fall. Får bli lite fika efter föreläsningen:) Skola ja, 8-10. Sen ska jag sätta mig och plugga två timmar, luncha med Madde och sen hasta iväg till psykologen:S Lite trist att jag fortfarande inte får cykla till skolan, men idag var dock första morgonen som jag inte hade feber! Jejjjj! Så är på bättringsvägen nu, längtar till träning!

Nej, klockan tickar och går - dags att fix iordning mig och mina grejer:) Hörs senare!

Känns att skolan är igång på riktigt igen

Har suttit ikväll med ett papper med uppgifter och gått från att känna att jag inte förstår något till att iaf ha en aning om vad jag sysslar med. Som sagt, skolan är i igång på riktigt igen! Har världens bästa älskling som hjälpt mig, älskar dig mest♥! Imorgon blir det skola från åtta, sen ska jag plugga så mycket jag bara orkar! Mamma och Bina, min syster, kommer på fredagar och stannar över helgen. Så vill inte behöva sitta med skolan då.

På ferdag ska jag iväg på ett efterlängtat besök, till frisören! Ska bli jätteskönt att sklippa bort de slitna topparna. Egentlien skulle jag vilja klippa något helt nytt och vågat, men jag vill samtidigt spara ut håret lite. Så de lär bli sådär lite tråkigt laahom klippt.

Strax dags att krypa ned i sängen,måste dock bädda den först då vi (älsklingen) har tvättat idag:D




En härlig känsla

Har precis kommit hem från föreläsingen och intagit en snabblunch, hungrig som en varg var jag! Nu sitter jag här och njuter av känslan av att faktiskt förstått så gott som allt från dagens föreläsning. Så skönt! Nu ser jag fram emot att sätta mig ned och räkna lite uppgifter. Åhhh!! Varför kan inte allt vara så här lätt att förstå??

Omstart!

Lite så känns det, med ny vecka kommer nya möjligheter. Jag är fortfarande, sjuk, förkyld och trött. Så vissa saker får skjutas på schemat ännu en vecka, ingen träning och minimal fysisk ansträngning. Det känns lite tråkigt, men samtidigt vill jag ju bli frisk och pigg så fort det bara går!

Dagens planer börjar med föreläsning 10-12. Sen kanske en fika med Cim♥. Har inte setts sen juni så det är på tiden. I eftermiddag ska jag iväg till farbror doktorn och se över mina tablettdoser, eftersom allt funkar bra nu hoppas jag på inte alltför stora förändringar.

Låter som en ganska bra plan för dagen tycker jag. Känns verkligen skönt att skolan börjar igen och allt blir som vanligt, även om det är lite jobbigt. Jag har verkligen njutit av att vara helt ledig och inte behöva känna att man hela tiden måste göra nått.



Har ni sett vad som kommer på bio snart? G-force, men film med marsvin! Jag längtar verkligen tills jag får gå och se den. Marsvin är helt underbara djur och fruktansvärt söta. Jag och min syster hade varsit när vi var yngre, kanske därför de ligger mig så vartm om hjärtat♥



090823

En riktigt lungt och skön-söndag, försöker spara så mycket krafter som möjligt för att snabbt bli frisk och orka med veckan. Har pluggat lite matriser och börjar känna att saker och tinga klarnar upp något sånär. Just nu är det CSI - vår nya favoritserie;) Ska pyssla lite här hemma sen, tvätta handtvätt och stryka gardiner mm. hörs sen:)

Kvällens förströelser

Kycklingwok, (dock med lite kyckling eftersom Elsa stal en av filérna), vindruvor, friidrott, bok och mys i soffan. Huvudet är rastlöst och vill hitta på saker, men kropen säger nej. Börjar nästan fundera på att krypa ned i sängen snart - skönt!

Blev jättenöjd med ögonbrynsplockningen, superfint! Lyxigt att bara luta sig tillbaka och bli fin:)

Skor skor skor!

Skor! Det är jag mer än förtjust i:) "Man kan aldrig ha för många skor" är ett citat som passar alltför bra in på mig. Tänka sig mitt leende när jag hittade en tävlig med skor som högsta vinsten hos Fashionhaggan, Högsta vinsten är alltå ett par valfria skor från Björn Borg. Om jag skulle ha liite tur och vinna denna fina vinst skulle dessa tuffingar få flytta in hos mig:

 


Med risk för att läta lite töntig Helhäftiga! Skorna hittar du HÄR.

Uppdatering av dagen

Blev mys med hela två avsnitt av CSI. Men det är ju lördag, och jag är inte helt frisk än...även om det känns så just nu! Nu blir det snart dusch, sen ska jag iväg på ögonbrynsplockning kl 13.00. Håll tummarna att det går bra! Känns nlite läskigt att låta någon annan göra det, å andra sidan är det betydligt lättare att plocka någon annan. Hum...

 

Var tvungen att lägga upp den här lite mindre trevliga bilden, min älskling Markus håller på att städa kattlådan. Tusse gör, som Tusse alltid gör när vi städar kattlådan, sätter sig på taket och tittar intresserad på medan Markus städar hela lådan. Det roliga här var dock att Mackie knappt han bli klar innan Tusse skulle in och inviga den rena lådan. Jag skulle ge mycket för att veta vad min två små sötdjur tänker!!



Morgonstund har guld i mun!



Det var mest det:) Sitter och myser med älsklingen i soffan. Funderar på om vi ska se ett avsnitt csi miami innan det blir dusch och dagen startar på riktigt!

black is back!

Varit en lång dag idag, lunch med älsklingen och hans mamma, föreläsning, handlig och sen bara landa i soffan. Jag har varit otroligt trött ikväll, Men väldigt nöjd med dagen, speciellt att jag gick på föreläsningen, trots feber så gick det över förväntan! Nu sitter min söötis och tittar på golf, Så jag ska ta och mata våra fina katter, sen krypa ned i sängen med en bok och mysa ett tag:)

Imorgon blir det fika på stan med Madde och Karro, sen bara vila och bli frisk. Förhoppningsvis ska jag orka med att plugga lite metoder också, så jag inte har allt kvar till söndag. Känns svårt med kursen, men såå kul!! Fick besked idag att jag får CSN också, så saker håller verkligen på att ordna upp sig nu!


Att hösten, min favoritårstid är pågång känns bara som ännu ett tecken på att saker ordnar upp sig nu!

trött

Supertrött och sjuk. Orkar inte skriva...

Inte långt till tårarna

Av Glädje! Jag klarad introduktionskursen och får nu läsa det jag vill denna termin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte beskriva hur skönt det kännns! Dock blir jag snabbt nedtagen på jorden: besked från läkaren - jag hr halsfluss.

Ibland vill man bara dra täcket över huvudet...

...och jag har en sån dag idag. Förkyld, ont i örat och munnen är sjuk uppsvullen. Jag missade makron med tre poäng och min hy har blivit sådär konstig som den alltid blir när jag är förkyld. Men det viktiga här är nu att jag Inte ska dra täcket över huvudet, utan istället försöka fixa till min "förkyld hy" med lite smink, ta mig iväg till doktorn och sen åka upp till universitetet och höra hur det ligger till med överklagan på tentor. Man kan ju hoppas att nått går min väg idag....

Och föresten, jag svettas otroligt mycket när jag gör nått, vad som helst. Men var lugn, det finns deo!

So long//

Tisdag 090818

Känner mig något bättre idag, men fortfarande inte frisk. Så tyvärr blir det igen träning idag, bara en lugn och skön dag. Det enda liite jobbiga jag måste göra idag är att förbereda lite inför morgondagens föreläsning i Mattematiska modeller i nationalekonomi. Känns inte alltför betungande då jag har stora förväntningar på den här kursen och hoppas på att den blir riktigt kul!

Tänkt tjata till mig ett IKEA besök också. Vi ska införskaffa några krokar till sovrummet samt n tidningskorg tll vardagsrummet. Också blir det att sätta upp fina gardiner ikväll! Kanske äntligen blir klart så jag kan visa er resultatet....det är lite mer jobb när det är betongvägg, därför tar det tid.

Nu ska jag vila ett tag och sedan försöka gör nått vettigt:)


Halvsjuk:(

Trött, hängig, näsan rinner mer eller mindre och örat värker. Ingen höjdarstart på terminen, jag som sett fram emot det så mycket! Imorgon är det schemafritt, så då blir det att vila, fixa hemma och förbereda inför föreläsningen på onsdag. Hade tänkt träna både idag och imorgon, men det blir nog tyvärr uppskjutet. Kanske jag kan ta en promenad:)

Ska försöka flört lite med älsklingen så vi kan åk tillI IKEA och handla krokar till vårt sovrum.Vi ska ha dem bakom dörren så man kan hänga upp lite kläder och sisådär. Så slipper man berget på stolen som så småningom hamnar på golvet....

Nu ska jag gå och ta en frukt, måste bli pigg tills fredag då det blir utgång med mina underbara tjejer:)

Ojoj

Vi var ute igår. Jag är för trött för att skriva, eller göra nått. Hörs//M

Ojoj

Vi var ute igår. Jag är för trött för att skriva, eller göra nått. Hörs//M

Jag har helt underbara vänner!

Om det är någon av er som läser, så tveka inte att ta åt er!! Så härligt nu när skolan snart börjar och ni kommer tillbaka igen:) Jag vill umgås med er, bara sitta och prata, fika, plugga, shoppa eller festa. Bara att vara med er gör mig så glad! Stora kramar på er!!

Idag har vi varit på IKEA och inhandlat gardinstänger, så nu ska nya gardinerna upp! Lägger upp bild på hur det blev senare. Jag hittade även ett fodral till min ipod, så man kan ha den näår man tränar. Fodralet passar inte rikmtigt, men hör här: Det kostade 10, mina damer och herrar, 10 kr! Det jämfört med ett fodral anpassat för ipoden så går på sisådär 300. Supernöjd! Måste bara göra ett litet klipp i det så kommer det sitta super.
Vi kom nyss hem från en tur på nautilus tornet, har blivit riktigt duktiga med träningen nu. Skönt! Är verkligen trevligt där, alldeles nyöppnat och jättesöt personal:)

Ikväll lutar det åt nån slags festligare aktivitet, trevligt! Det förtjänar jag nu efter sommarjobb och tentor:)

Nej, nu ska jag äta nått och sen fixa gardiner: Hörrs sen//kram!


090814: Godmorgon världen!

Sovmorgon idag! Vaknade inte för ens 7. Hehe, på senaste tiden får detta nästan vara ett rekord. Äggen kokar på spisen och jag ska snart sätta på kaffet:) Jag har verkligen fastnat för mina knäckebrög-äggmackor och kaffe på morgonen. Supergott!

Idag ska jag försöka städa och tvätta. Men vädret lockar, solen skiner och det är helt blå himmel. Dock vet jag inte hur varmt det är. Ska försöka leta runt lite och förhoppningsvis hitta nån som vill åka och bada, Tanke nu, borde gå och se om dte är ledigt i tvättstugan så kan jag passa på att tvätta redan nu! Bra idé Martina, klapp på axeln.

Så, off to tvättstugan! Hörs senare:) kraam

Huvudvärk

Tror det blivit lite dåligt med vätska idag efter träningren. Jag är verkligen dålig på att dricka under dagarna, tyvär! Så om någon har nått bra tips om hur jag ska "komma ihåg" att dricka så lämna gärna en rad eller två:)

Tittar på CSI med älsklingen. Ska ta och sussa snart, Imorgon har jag tänkt att städa och tvätta. Kul....

Ta hand om mig själv dag

Vaknade tidigt, tidigt imorse igen. Men lyckades somna om i soffa:) Sen var det iväg till psykologen. Lika jobbigt som vanligt, sitter där och kroppen skriker att få komma där ifrån. När jag är klar är det dok skönt. Jag måste lära mig att hantera all stress på något sätt, och nu börjar det kännas som vi kommer någonstans.

Efter det blev det hem och bokmys innan jag for iväg på body pump. USCH vad jobbigt! Sitter i soffan nu och kan inte röra mig:P Hehe, kommer väl inte kunna gå imorgon för all träningsvärk. Nu blir det snart lunchm och sen tänker jag lyxa med ett lååångt bad:) Nu är jag äntligen har några helt lediga dagar ska jag passa på att ta hand om mig själv♥

Jag överlevde!!

Båda tentorna:D Nu är det leeedigt tills upproppet på måndag. Vill inte hoppas på att jag klarade tentorna, men vågar inte:S Usch! Men inte tänka på det nu, nu ska jag njuta och sova. Så trött!

Hörs sen:)





LEDIG!!!!

Jag kämpar på!

Är hittills riktigt nöjd med det jag gjort:) och jag kom ihåg att flytta vår bil. Trixar man lite kan man stå gratis nästan jämt.

Just nu pluggar jag stabiliseringspolitik, olika sätt att dämpa konjuktursvägningar. Är för tillfället inne på valutapolitik vid fast växelkurs. Riktigt intressant tycker jag det är. Blir att hålla på fram till tolv, sen blir det lunchpaus.

Nej, nu kalla böckerna på mig igen:)

Morgonstund

Trött! Sov dåligt i natt. Älsklingen vaknade flera gånger och var påväg upp, utan anledning:S Hoppas han känner sig lite piggare än vad jag gör! Nu blir det snart kaffe och äggmacka. Sen plugg, plugg och mer plugg! Sista tentan imorgon, så idag blir det att satsa oavsett hur trött jag är. Vill så gärna fortsätta plugga nek i höst!

Blir nog en sväng till gymmet ikväll. Brukr kännas så fint i kroppen och förhoppningsvis sover jag bättre:) Nu känner jag på doften att mitt underbara kaffe är klart, så ska skynda mig ut mot härligheten♥

Uppdaterar om hur pluggandet framskrider senare// Kram!

En tenta tentad, en tenta kvar att tenta

Ahh, andas ut. Känns skönt att ha en gjord och med det mer motivation inför nästa på onsdag! Hur det gick? Jag vågar och vill inte hoppas, för om jag får U kommer jag bli så grymt, grymt besviken och ledsen. Men det finns hopp:) Försöker bara fokusera på den nya tentan nu, makroekonomi. Ett av de intressantaste ämnen jag läst. Förhoppningsvis ska jag läsa b-kursen nu i höst. Håll alla,alla,alla tummar som finns nu! Jag trivs så bra med att läsa det här, vill inte att nått så pass bra i mitt liv ska försvinna. Vill inte börja må dåligt igen..

Ikväll blir det bara lite mys och lite plugg. Nya CSI börjar på tv och det vill jag inte missa. Sen tänker jag nog fixa ihop en jordgubbsmothie, alltid bättre med egenplockade jordgubbar! Försöka komma i säng tidigt också. Uppe med tuppen imorgon, tänkte ta en morgonpromenix, sen frukost också plugg.




Så snurra min jord igen...

Känslan av att äntligen ta ett djupt andetag, all spänning släpper och jag kan tillåta mig själv att vara nervös. Imorgon är det dags för första tentan - introduktion i nationaekonomi. Och det kommer gå galant!!

Önska mig lycka till och hålla alla tummar och tassar;)


Jag vill sjunga dig mild sånger

Sovit riktigt gott inatt! Idag blir det plugg, träning kanske lite sol och förhoppningsvis hinner jag städa lite också. Eller förhoppningsvis, förhoppningsvis...Nu ska vi inte börja dagen med en dålig lögn:)

Älklingen kröp ned i sängen vid två inatt, mys! Då hade jag förstås redan sussat gott ett par timmar. Han verkar haft kul på festen, härligt!

Innan jag gick upp imorse låg jag och dagdrömde lite om vad jag ska göra efter tentorna, är ledig några dagar innan skolan börjar. Hoppas på fint väder så jag kan sola, bada och läsa bra böcker. Bara vara ledig med andra ord. Dock lär det bli ett å annat besök på gymmet. Har börjat komma igång med träningen nu, och då gäller det att jobba hårt! Kanske borde dra mig ned mot gymmet redan nu...Å andra sidan är det skönt att plugga lite först, så jag inte har allt kvar till senare. Svåra beslut hör ni:P Nej, plugga en timme eller så, sen hit the gym!



Inte riktigt så här fint är mitt gym, men nästan!

honey, i'm home

Vart en sväng på Hg med vi samt minigolf nu ikväll. Riktigt mysigt! Dock är jag superstressad inför tentorna nu. Vill bara sova, sova och sova. Ska bli såå skönt att få det överstökat nu. Har knappt tänkt på annat under sommaren. Så nu blir det att hålla alla tummar och tår! Det måste gå bra! jag kan ju det här. Tyvärr tar stress och press överhanden ibland.

Just nu har jag myskväll med sex and the city och katterna. M är ute på fest med en vän. Men inget festande för mig! Det minsta man jag kan göra är att vara pigg med en bra inställning på måndag!



Riktigt tjejmys här hemma med mig och mina älskade katter♥



Om jag fick önska ikväll...

....Så känner jag för klänning, högklackat, fixat hår och drinkar. Sitta på något trevligt uteställe med några vänner, ta en drink eller två och bara prata. Men tentorna närmar sig med stormsteg och vännerna är inte tillbaka hemma än, så kvällens önskemål får nog tyvärr stanna vid just det


Lunchtime

ska väl ta och fixa nått att äta...tvätten är snart klar och jag är fruktansvärt uttråkad! Gaaaahh! Kommer inte igång med studerande alls idag:( Skönt med helg endå, så är älsklingen hemma på dagarna så jag har nån att prata med:)

Godmorgon!

Trött som vanligt, sover lite lilla för tillfället. Vaknar ofta av att jag drömmer riktigt otäcka saker. Har redan startat med dagens stora göråmål, tvätt! Vi har för tillfället världens lass, eller ja...det är nog mer av två lass:S Så blir lite spring till tvättstugan nu på förmiddagen.

Lyxfrukost idag igen, kardemummalatte och äggmacka. Mums! Ska sbart hoppa in i duschen, sen är det full gas på pluggandet. Snart dags för tentor, känns ja...Jag kan det här! Jag måste bara våga tro att jag ka det. Förhoppningsvis kommer det gå bra. Håll alla tummar och tår!

Hoppas just nu att jag kan övertala min syster att komma ned nån gång snart, kanske nästa vecka. Vorre så kul! Är ledig då, skolan börjar den 18:e, så har massa tid jag kan lägga på henne:) Tror vi ska åka till kolmården nästa helg. Det har vi pratat om hela sommaren och nu blir det nog äntligen av! Åhh, jag ska titta på alla djur! Jag är en riktig djurälskare, vi har två katter nu. Men i framtiden vill jag utöka med i alla fall en hund och gärna en eller två hästar. Mys!


Såhär skulle jag helst vilja hänga mina nytvättade kläder. Så de får den där fina doften av sommar:) Kanske flyttar ut torkställningen på vår uteplats...alltid något!


Nu blir det snart dusch, plugg och mer tvätt! Har fått nya numret av icakuriren idag, så blir väl att sätta sig med den lite också;)

Ny design!

Nu är det fixat och klart, ett supertack till min älskling:)

Dagen har varit bra. Pluggat lite, badat och solat samt plockat körsbär med älsklingen. Pratat lite med en underbar vän som ringde ikväll. Det värmer verkligen att ha sånna fina vänner!

Nu blir det att plocka lite hemma sen sängen.

Börjar dagen med dagens

Humör: Trött, men beror nog på avsaknaden av kaffe:) Tänkte lyxa lite idag med en kardemummalatte.
Musik: Inget, än så länge. Men blir nog Abba idag.
Att Göra: Plugga, plugga och plugga. Måste en sväng till apoteket också. Förhoppningsvis träning ikväll.
Önskemål: Vorre skönt att hinna med ett bad idag:)
Färg: Gult och rosa.
Förströelse: Kanske en liten titt i affärer när jag ska ned till stan...

Nu blir det frukost och kaffe! Hörs senare:)

Hemjagad av mygg

Lite så var det, supermysigt att sitta ute. Men jobbigt när det blir mörkt och myggen tittar fram. Jag råkar v ara en såndär som går hem hos de små rackarna och betten svullnar upp och kliar nått fruktansvärt. Usch! Var dock en mycket trevlig kväll med utomordentligt sällskap. Lyckat!

Tusse busar runt på golvet som vanligt just nu. Hoppas han håller igång ordentligt nu, så vi får sova inatt... Hittade tre äckliga fästingar på Elsa idag. Tycker så synd om henne! Även om hon inte känner av dem så gör det ju ont när vi rycker bort dem:(

Nej, nu blir det nog sängen. Verkar som jag får vänta med min bloggdesignuppdatering till imorgon.

Design

Har bestämt mig för att ändra om lite i min design på bloggen. Tyvärr är jag riktigt dålig på allt som har att göra med datorer, koder osv. Men! Jag har världens bästa älskling, så han lär sättas i jobb när han kommer hem;)


En dagens

Humör: Lite trött och nere. Men förhoppningsvis inget allvarligt:)
Musik: Melody Gardot.
Att göra: Plugga, plugga, plugga!
Önskemål: Ledighet, sol, bad och jordgubbar.
Färg: Grått är flott:P
Förströelse: Förhoppningsvis vin på Flammans utepub med älsklingen♥ ikväll!



Älsklingens examenshögtid i maj, superstolt! Tyvärr ser jag lika likblek ut som vanligt...

Glass i stora lass!

Passar på att tipsa lite om en god, men ganska annorlunda glass!



Nu är den här!!

Min nya dator alltså:D Supernöjd!

Känner mig riktigt effektiv idag!

Har redan varit iväg på vc och tagit lite prover. Sitter nu här med mitt morgonkaffe och funderar var jag ska börja. Kanske slänga in lite tvätt eller ta och fixa i köket.

Idag blir det att plugga - som vanligt! Sen ska jag upp till studievägledaren och prata lite om hösten. Träning blir det ikväll igen. Var ute och sprang igår, känns i vaderna! Men inget som inte kan botas med lite mer träning:P



Med en sån här fin blomma vill jag börja dagen! Hoppas alla får en fin dag och att min känsla av energi och effektivitet håller i sig!

Med risk för att låta liite för ung...

...jag vill ha min nya dator NU!



Så ser den ut, den nya datorn:) Kommer bli jättebra att ta med sig till skolan osv. Vill inte ha en stor tung när man cyklar och har massa böcker med sig.

Nu blir det duschen och sen plugg.

Måndag igen

Så var veckan igång igen. Stressen börjar krypa sig på inför tentorna nu. Så idag ska jag verkligen jobba hårt! Dagen plan är alltså plugg. Det lär kombiners med Mycket kaffe. Sitter här med dagens första kopp nu. Alldeles för gott. Perfekt kaffe enligt mig mörkrostat, strakt kaffe med mycket varm mjölk. Mmmm....

Ska försöka träna lite idag också. Jag mår alltid bättre när jag håller igång. Bara svårt att komma dit ibland:P


Ny dator!

Jepp, nu är den beställd! Förhoppningsvis har jag den här på tisdag. En liten netbook blev det. Längtar!

Morgonmys

Vitaminer, kaffe med varm mjölk, knäckebröd med ägg, en perfekt mogen nektarin och ett avsnitt av Sex and the City. Jag har det bra jag:D


Kaffe är helt klart en stor favorit hos mig! Tyvärr får jag väldigt ont i magen om jag dricker för mycket, så En kopp om dagen, håller doktorn från staden.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen börja plugga så jag kommer iväg och kan köpa dator nån gång! Spännande! Blir dock att kramas lite med älsklingen först, han har vaknat nu:)

Godmorgon!

Det är en såndär härlig morgon idag, är lite trött men det känns riktigt kul att ta tag i allt vad dagen har att erbjuda! Massa plugg förståss, sen förhoppningsvis ny dator...och kanske ett par nya skor:P

Vi såg Harry Potter och halvblodsprinsen. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den, visst den var bra. Men kanske lite i längsta laget. Vi hade i alla fall en mysig kväll med drinkar, bio och mys. Firade nio månader igår, jag och älsklingen♥. Han ligger fortfarande ochj sussar. Jag funderar lite på att börja med frukosten, men väntar nog lite tills jag blir hungrigare.


tiden bara går och går

Paus från pluggandet just nu. Har gått ganska bra. Det bästa är nästan att det kännts roligt och avslppnanade. Inte alls sådär stressande som det gör ibland. Vi tog oss även en tur till Tornby och kikade på ny dator till mig! Förhoppningsvis blir det köp imorgon:)

Nej, bio ikväll så bäst jag pluggar på!

Hemma igen...

...och har massor att göra, mestadels plugg. Hörs sen!

RSS 2.0