09-10-30


Nu säger jag hej då för ett tag!

Imorgon bitti åker vi till Dublin för födelsedag och årsdag. Jag ska njuta, samla energi och ha kul! Lite kvar att fixa ikväll, stryka, måla naglar och lite pyssel. Men först; kanelgröt:) Mums!

09-10-30


Nej, nej och åter NEJ!

Jag har blivit sjuk! Inge vidare kul med tanke på att vi åker till Irland imorgon, jag har två tentor om en vecka och aktieprojektinlämning på måndag. Med andra ord passar det inte just nu:S Men, men får göra det bästa av situationen!

Idag är det 1001 saker att göra, så ska inte sitta här och ta det lugnt. Ingen rast, ingen ro är det som gäller idag.

09-10-29


Godmorgon Sverige!

Vaknat med grym huvudvärk, trycker och drar över huvudet som en osynlig hjälm. Inte alls trevligt. Men förhoppningsvis ska en varm dusch och massa kaffe hjälpa:) Ska bara röra ihop en bröddeg först. Mackie kommer hem på lunch så jag tänkte bara lyxa lite.

Idag är det fullt upp. Föreläsning, tvättning, växla pengar, köpa födelsedagspresent och åka till öppningen av netonnet här i Linköping. Förutom detta ska jag hinna plugga, fixa i köket, börja packa och bara ta det lite lugnt också. Känner mig tyvärr mer förkyld idag. Oroande inför Dublin på lördag...

Jag har handlat hem bok nu till nya kursen på adlibris.com. Kommer förhoppningsvis i början av nästa vecka. Blev även en bok jag hört mycket bra om, Why economics explains almost everything. Nationalekonomi, såklart! Ska bli riktigt kul att se om det är något att ha. På tal om idag är det föreläsning två i Finansiell Ekonomi, känns rikitgt pepp!



Nej, nu ska jag ut i köket och fixa. Musik på hög volym och humöret i topp, nu kör vi torsdag!!

09-10-28


Biverknar är aldrig bra, inte ens om de kommer av nått som ska vara bra

Det blev en låång rubrik. Sorry. Börjar må lite sämre. Ont i huvudet, kall och allmänt opigg. Kanske får ta och åka bli med Mackie imorgon, upp tidigt men slipper cykla. Vi får se.

Börjat tänka på mat också, jag är rätt hungrig. Fy sjutton vad det vorre Rätt just nu att gå ut på café, fika och bara mysa!!



Gee miiig!!!!

09-10-28


En tur på stan gör gott heela dan;)

I alla fall om man har lika trevligt sällskap som jag! Tyvärr kan jag inte skvallra om vad jag köpt, men det blev i alla fall två flaskor glögg. Får blir lite glöggmys ikväll med älsklingen. Något att se fram emot nu när jag ska plugga...ojoj. Vet inte hur det ska gå, är helr slut! Men tror detta är en effekt av vaccinet, hört att många blir väldigt trötta dagen efter. Kanske ska ta och koka en kopp kaffe:) Vorre inte alls fel med något smarrigt till, men jag bör väl låta bli...

Nej, vila en stund. Sen försöka plugga.

09-10-28


Bilder på min helt underbara tomteskål!





Julkänslor!

Nu ska jag strax iväg och möta Ulrika på stan. Födelsedagsshopping står på schemat! Också glöggen såklart;) Hörs sen

09-10-28


I met somebody cute and funny

Onsdag morgon, även om mitt huvudet har ställt in sig på tisdag. Idag, som de flesta andra dagar, är det plugg som gäller. Jag ska även försöka ta mig ut en stund, det är fint väder och lite mer D-vitamin gör ingen skada! Blir nog en sväng till stan också, ska införskaffa en present till Mackie och Glögg! Kanske liite tidigt att börja med det, men fasiken! Jag älskar glögg och det finns ju bara en kort period. Man lever bara en gång:D



Dagens inköp alltså. Ska bli väldigt spännade att prova årets Bloss! Vi funderar på att köpa två flaskor, brukar bli så svår att få tag i...Förra året fick jag skicka ut pappa långt ut i skogen för att hitta.


09-10-27


Träningen fick vänta

Blev en tur till vårdcentralen och vacination mot svininfluensan. Jädrans vad ont det gjorde! Huvudet känns just nu som det håller på att sprängas. Men med lite sömn kommer det förhoppningsvis släppa så jag kan få en riktigt toppendag imorgon:)



Skitpommes vad det kändes!

Sitter och tittar på House för tillfället. Vilken man alltså! Dock vet jag inte om det är i positivt eller negativt:S Ska snart gå ut i köket och göra en bröddeg som får jäsa i kylen över natten. Sen gräddar jag dem imorgon bitti och får pinfärskt bröd till frukost. Nästan så jag längtar redan nu...

09-10-27


Jagskaprovaenhästjagskaprovaenhästjagskaprovaenhäst!!!

Hihihi!!! Överlycklig just nu! Tyvärr är det inte förens Nästa helg! Men endå:) Ska bli såå roligt!

09-10-27


Hemma från Uni!

Haft en bra dag och fått rätt mycket gjort. Den nya kursen verkar lovande! Blev plugg och och fika med vänner förutom föreläsningen:)

Ikväll blir det träning, ska köra ett pass bodytoning. Ska strax upp till priso och handla lite, middag idag blir soppa på broccoli, potatis och purjolök. Ostkaka med keso efter, väldigt gott! Och inte alls så onyttigt som man kan tro...

09-10-27


I will always be in a club with you in 1973

Godmorgon!
Sitter här med kaffet och myser. Trött är jag, skulle gissa att det beror på att det börjar bli så mörkt ute. Längtar minst sagt efter snö nu! Det lyser upp, temperaturen ute blir oftast bättre och jag blir lyckligare.

Idag börjar min nya kurs, Finansiell Ekonomi. Känns spännande! förhoppningsvis blir det en intressant och bra kurs. Ärligt talat har jag ingen riktigt koll på vad vi ska läsa:S Men man måste hoppas på det bästa.



Yes, det är här jag tillbringar min tid...

Suck, nu har jag inte så mycket att skylla på längre. Det är dags att hoppa in i duschen och starta dagen. Föreläsning 10-12, sen är det högsta växeln gällande tentaplugg. Ska träffa Madde och Cim också, piggar upp lite i pluggandet är man får en paus med sånt fint sällskap:)

Nej, dusch var det!

09-10-26


Så här fint har vi lyxat till det ikväll!



Vi dricker upp det sista av förra årets Blossa blåbärsglögg. Så där en måndag kväll:P

09-10-25


I ♥ IKEA!

Kom just hem från en shoppingtur i Tornby. Vi var på IKEA, handlade lite juksaker, en till uppsättning fat till katterna och burkar att ha havregryn, vetemjöl och likande i. Tänkte försöka få lite mer ordning i vårt skafferi. Sen ser det ju betydligt trevligare ut än vanliga påsar. Blev också en väldigt söt liten julgrej från Nordik. Tänkte visa lite senare...

09-10-26


Jag vill ha en häst att rida på!

Håller på och letar runt, men det finns verkligen inget! Så trist:( Jag längtar efter att få komma ut i stallet, känna värmen från en mjuk mule och doften av läder. HumHum...Jag Vill Ha Häst!

09-10-26


Andas in, hållkvar luften, känn hur alla spänningar mjukas upp, andas ut och börja om

Idag är det måndag - igen! Dags att starta den nya veckan och detta är inte vilken vecka som helst, för vi åker till Dublin på lördag! Ska fira älsklingens 26-års dag och att vi träffats i ett helt år! Helt sjukt, hur det kan bli! En dag stod han bara där också var dte kört. Jag har verkligen världens undebaraste kille, som alltid finns där, ställer upp och inte minst står ut med mig♥.

Idag ska jag plugga mössa av mig, imorgon börjar nya kursen. Så nu gäller det att få upp tempot för att hinna med allt!

Nej, ska lyxa lite och läsa ett kapitel i min bok - sen blir det vanlig måndag igen.

kramar!

09-10-25


Jul, jul strålande jul!

Sitter här med huvudet fullt av julsånger, känns liite tidgt kanske. Men ack så mysigt! Ska ta ett allvarligt snack med Mackie senare, så kanske vi kan åka till IKEA imorgon och handla lite julsaker. Är lite inne på att köpa fler burkar till köket. Tycker det är väldigt bra att hörvara "skafferivaror" i.

Just nu är det Love actually på tv, har inte sett den förut och måte erkänna att den är riktigt bra! En bra avslutning på en trevlig helg! Var ute med 3 tjejer i fredags, så roligt! Helt underbara människor som gjorde kvällen till något att minnas:) Det måste vi göra snart igen!

Under helgen har jag mejlat iväg några förfrågningar om att hjälpa till som medryttare på häst. Tyvärr har jag inte fått något bra svar än. På senaste tiden har jag verkligen längtat efter att komma igång med ridningen igen. Tror det skulle vara jättebra för mig, en chans att komma ut lite, få lite mer att göra och framför allt umgås med djur, som alltid får mig att må så bra!

Här är de, mina två guldklimpar, Elsa (svart-vit) och Tusse (alla färger)


09-10-25


Kvällens planer är näst intill spikade

Jag tänker vara en riktig tjejtjej och mysa framför tvn med Love Actually. Film, tända ljus och kanske ny färg på naglarna. Låter inte det som en söndagkväll att räkna med?


09-10-25


Godmorgon världen, vad har du att bjuda på idag?

Sitter och funderar på det här med sommar/vintertid. Inte helt lätt att förstå sig på:S Kanske inte helt nödvändigt heller. Jag ska nog ge upp mitt funderande nu och gå ut i köket och fixa kaffe och gröt. Frukost är verkligen dagens höjdpunkt. Gottgott!

Jag sitter och smålängtar lite efter lunch nu, på tal om mat. Har gjort min egen kryddblandning med "hemmatorkad" rosmarin, paprika, salt och peppar. Ska laga till kyckling med detta underverk på, så ska bli kul att se hur det blir.

Hade tänkte försöka övertala Mackie att hjälpa mig lite och byta design på bloggen. Får hoppas han är på sitt änglahumör;) Jag tänker mig svartvitt...

Nu: Frukost!

09-10-24


Hemma från stora staden

Vi kom precis hem efter en liten tur ned på stan. Nya linser till Mackie, lämnade in min finfina känning som gått sönder i fodret:( också blev det en tur på en av mina favoritaffärer är i Linköping, Norins ost. Det är en riktigt gammeldags ostbutik, men helt underbara dofter! Vi köpte mer oss en bit Brie med creme fraiche samt en bit Chévre. Blir lite plockmat ikväll, ost, kex, vindruvor, avokado och fikon. Mums! Jag älskar sån mat, mn kan ta bara det godaste och sitta i timmar och småäta:P

Helt klart värt ett besök, om inte annat så för den ljuvliga doften!

Nu ska jag och älsklingen smaska på äppelpannkaka med grädde. Hihi, vi har lite lyxdag idag:)

 


09-10-24


En hård natt på stan ger trött Tina på dan;)

Det blev utgång igår. Så kul! Jag, Ullis, Sus och Frida var hemma här och tog några drinkar innan vi gav oss av till flamman. Tiderna har verkligen ändrats där, eller så är det jag som blivit gammal...Tyckte det mest var fullt med massa människor som inte kan vart en dag över 17! Också detta buffeldansande! Ojoj, låter som en riktig gammal nucka nu. Kvällen var endå väldigt kul!



Jag vill full färd med att ordna B52-shots till gänget!



Såhär fina blev de! Med eld och allt:)

09-10-23


Fredag hela dagen!

Idag bilr det plugg, lunch med Petra och kanske lite party. Vi får helt enkelt se! Ett som är säkert är att det är fredag, och helgen står för dörren. Välkommen in säger jag bara!

09-10-22


En kopp kaffe med en god är bland det bästa jag vet

Och det är precis så jag tillbringat eftermiddagen, plus en hembakt, fortfarande varm äppelpaj. Mycket trevligt i höstrusket. Efter mitt step up pass förtjänade jag verkligen en mysfika. Riktigt tufft var det! Man ack så kul det kan vara att hoppa upp och ned på en bräda...

Just nu sitter jag och tittar på Mammas pojkar på fyran. Ojoj säger jag bara. Vem ställer upp på något sådant? Men visst, det är lite kul att sitta och titta på.
Har varit duktig och gett naglarna en omgång också;) De är nu mellan långa och mörklila. Tänkte på det när jag tog bort det gammla. Vad tråkig naglarna ser tråkiga ut utan färg, när man precis tagit bort ett färgat lack! Lite som en grå-dimmig höstdag. Haha, nej då, hösten är en av mina favorit årstider. Tända ljus, fina löv och skön temperatur:)




09-10-22


And I say you can't get enough
Veckan rusar på, redan torsdag! Så det är bara att sätta fart och utnytja den tid som finns:) Idag blir det plugg, som vanligt. Jag ska sätta upp ett schem för hur en ekonomi fungerar sett utifrån ett makroekonomiskt perspektiv. Håll tummarna, för det är en hel del att minnas...
Vid tolv blir det ett pass på nautilus, Sweetstep. Ska bli riktigt skönt att träna, trots den grymma träingsverken jag har i magen efter igår. Jag har verkligen hittat tillbaka till mig själv igen, när det gäller träning. Jag Älskar att träna!

Såg här igår att KappAhl fått in lite nya kläder under namnet Vintage Stories. Hittade denna supersöta tunika och ungefär samtidigt damp det ned en värdecheck på 25% i brevlådan. Där kan man snacka om timeing alltså;)



Visst är den sockersöt? Vill ha!!!

Nej, nu blir det att plocka i köket, byta om, plugga och boka mitt träningspass. Med andra ord är det dags att sparka igång dagen!

Stor kram!

09-10-21


Jag fick ett sånt sug!

Och det är detta jag suktar efter...



Imorgon klockan tolv är det dags att svettas igen:P

09-10-21


Ett styckte dött kött

Lite så känns min kropp. Passet var ABS och tro mig, min mage fick jobba. Hårt, hårt, hårt! Sitter nu och väntar på Mackie, vi ska ut och gå. Känns skönt. Kanske hjälper lite mot morgondagens stelhet...

09-10-21


Mycket ger mersmak!

Sitter hemma i köket och pluggar. Har precis bokat in ett lunchpass på gymmet så jag ska strax åka iväg. Blev riktigt sugen på att röra på mig, så det var inte så mycket att fundera över! Vet dock inte riktigt vad det blev, bodytoning eller ABS. Haha, var nått knasigt med schemat så det blir en överaskning!

För övrigt känner jag mig riktigt "hemmapysslig" idag, så dte lär passa bra med städning ikväll. Egentligen är det inte så mycket att göra, mest damsuga och plocka undan. På tal om det ska jag plocka ur diskamaskinen sen, är så skönt att ha det fixat.

Nej, nu ska jag gå och leta fram mina kläder. Mungiporna upp och njut av lunchen:)

09-10-21


Riktigt höstväder ute

Dimmigt och kallt, vattnet hänger tungt i luften och hela värden ser halvsovande ut. Jag kanske är den enda, men jag gillar detta väder. Det är mysväder på högsta nivå! Jag vill kura ihop mig med thé, en bra bok och tända ljus, samtidigt som tankarna vandrar iväg mot snö och jul.

Dagens sötaste frukostsällskap. Tusse kröp upp i soffan och höll sig för en gång skull så pass lugn att jag kunde fota.

Frukosten blev idag äggvitemacka, havregrynsgröt och kaffe. Denna underbara dryck som sprider sin doft i lägenheten. Ahh, hur skulle man klara sig utan? Känner nästan att det snart är dags för ännu en kopp! Det har sina fördelar med att sitta hemma och plugga...


09-10-20


Musik non stop tillslut

Vi har tagit oss i kragen och bokat biljetter. Den 10 mars på Cloetta Center är det äntligen dags igen!


09-10-20


Musik non stop tillslut

Vi har tagit oss i kragen och bokat biljetter. Den 10 mars på Cloetta Center är det äntligen dags igen!


09-10-20


Träna, träna bort din fula min!

Lite så är det, man kan inte låta bli att le när man tränar. Bra för både kropp och själ! Men gissa om jag är trött nu...kroppen känns skakig och tung. Hihi, får försöka skrubba bort det i duschen;)

09-10-20


Ghost Whisperer

En serie jag fastnat för när man börjar bli lite trött på pluggandet. Mys i soffan en timme och sen försöka göra något vettigt igen:) Idag ska jag Träna! Det ska bli jätteskönt! Väntar på älsklingen så vi kan ge oss iväg.



Måste erkänna att jag tycker Melissa, Jennifer Love Hewitt, har en stil jag nästan blir grön av avund på...

Har börjat med vårt projekt att gå ned sambokilona nu. Jag har världens bästa pojkvänn som gav mig en present som ska hjälpa mig, medlemskap i viktklubb! Har lagt upp en profil för hur mycket jag ska äta varje dag nu. Jag blir sjukt peppad av detta! Det känns så mycket lättare när man har ett hjälpmedel som talar om för en hur man ligger till. Ingen idé att fuska här inte:P

Nej, jag ska plocka upp mina böcker och försöka läsa lite medan tv står på. Ingen press, utan bra försöka känna att jag kan detta. För det Kan jag ju!

09-10-20


Hård studier ger stora resultat!

Det hoppas jag i alla fall:S Sitter här och läser om Makroekonomiska samband i en liten öppen ekonomi. Ni är allt bra nyfikna va? :P Det är tur att jag har både dator med internet och musik, för att inte bli fullt lika trött och uttråkad!

Har tänkt mig träning i eftermiddag. När man sitter still hela dagen känner man verkligen behov av att röra på sig! Annars klättrar man väl snart på väggarna...

Åter till studierna, kanske...

09-10-20


Tiden springer ifrån mig!

Det är redan(!) 20 oktober, snart står november och knackar på dörren! Vart tar tiden vägen? Ibland känns det som den bara rusar förbi utan att ta vägen förbi mig.

Idag blir det skola, så mycket jag bara orkar. Dock kännr jag mig inte alltför pepp just nu, huvudvärk! Aja, trycker i mig en ipren och duschar huvudet kallt;)

Fick en present av älsklingen igår, ett års medlemsskap i viktklubb! Ett jättebra hjälpmedel nu när vi kämpar mot kilona.

Nej, jag får skriva mer sen!

09-10-19


Innan jag ens hunnit blinka är dagen över!

Jag ska förflytta mig ut i köket och laga middg, idag blir det lax och spenatpaj. Sen har jag tänkt att exprimentera lite med ett recept på äppelmuffins. Gör dem nyttigare Och godare!

//M

09-10-19


I väntans tider

Måndag morgon, tröttoch huvudet känns lite tungt. Ska strax ta tag i dagen och börja. Blir en riktigt varm dusch först, fryser idag. Eller kanske ska lägg mig en kvart först och sova lite. Vorre såå skönt! Idag ska jag hålla föredrag för arbetslösa ungdomar om varför man ska studer, hur det fungerar osv. Blir nog bra, hoppas de är intresserade, alltid roligare då!

Jaa, har innte så mycket annat att säga nu. För en gångs skull;) Så nu blir det en liten stund till i sängen. Ha en bra dag!

09-10-18


Helgens sista timmar

Sitter hemma och myser med Hitta Nemo. Helgen i Fellingsbro har varit trevlig:) Det blev hockey, Idol, titt på slottet i Örebro, bowling, film och tårtkalas! Vi såg Kung fu Panda igår, jag skarattade så jag fick ont i magen!

Jag och Mackie har bestämt oss att försöka bli mer hälsosamma och gå ned något kilo till jul. Skippa allt fikabröd och tänka på maten. Känns bra, men kommer nog bli svårt i början. Är liiite sockerberoende skulle jag gissa;)


09-10-16


Lunchtime!

Jag tänker slänga in rödlök och rödbetor i ugnen, mes lite salt och smör. Hoppas det kommer smaka lika bra som jag tänker att det gör:P Medan det får stå och bakas blir det dusch och påklädning för mig. Hittills idag har jag gått runt i leggings och linne, skönt men liite kallt när vi ska åka!


Hösten stora vinnare enligt mig! Så gott och nyttigt. Sen gör ju färgen att man ser lite ljusare på tillvaron. Helt klart ett måste att prova medan de finns färska i butik!

09-10-16


I made my day!

Jag hittade en supergullig sida med smycken...så jag kunde inte riktigt låta bli:P

09-10-16


Du förlorade ditt krig, du står ensam kvar

Sitter och försöker få nått gjort, lika okoncentrerad som vanligt. Suck! Förhoppningsvis släpper det lite snart, jag kan ju det här. Har bara kännt mig lite, jaa, jag vet inte vad den här veckan. Frånvarande kanske. Får ta nya tag nästa veckan. Då blir det nog att plugga med Ulrika hela veckan. Skönt med sällskap!

Väntar på den sista tvätten nu, hänger i torkskåpet. Funderar på att ta en promenad sen, men vädret lockar inte idag.

09-10-16


Fredagsmorgon med tvätt

Har redan varit ute och satt på tvätten, känner mig riktigt duktig! Vi åker till Fellingsbro i eftermiddag och jag tyckte det skulle vara skönt att få undan lite innan. Kommer vara uppskattat när vi kommer hem på söndag i alla fall.
Var lite sugen på gymmet idag igen, men känner både att det blir lite kort om tid och så är jag rätt öm i kroppen efter igår.

Dagens frukost blev turkisk yougurt med annanas och granatäpple, mina kvinna-vitaminer också kaffe! Helt underbart med massa varm mjölk.

Hittade på min fina t-shirt med Hello Kitty-tryck här för några dagar sen. Tänka att idag hoppar jag över vad alla tycker och ser ut som fem år med den på mig. Den är skön och JAG tycker den är jättesöt. Tänkte lägga upp en bild sen, men just nu är den i tvättmaskinen. Som förövrigt just är klar! Nu ska jag hänga tvätt...

Ha en bra dag! // Kramar


09-10-15


This city's made us crazy and we must get out 

Ännu en ny dag har tagit sin början. Jag har ätit  frukost och druckit kaffe, sitter nu med sista sidorna i DN och lyssnar på Maroon 5.Inte helt fel början på en förhoppningsvis bra dag! Ska snart klä mig och gå iväg till gymmet. Även om det är svårt att ta sig iväg så behövs det! Jag blir bara tröttare av att sitta hemma och fundera. Så idag är det hårdare tag som gäller:P

Dagens frukost - knäckebröd är alldels för underskattat!

Imorgon blir det att åka upp till Älsklingens föräldrar i Fellingsbro. Vi måste byta till vinterdäck på bilen och denna helg verkar vara den enda som passar. Så det blir en utflykt i helgen. Blir säker kul, men jag känner verkligen att min stressnivå ökar lavinartat när det blir för mycket planerat. Jag måste få känna att jag har möjligheten att säga nej, om jag inte känner att jag orkar med en inplanerad aktivitet. Detta är nog en av de mest betydelsefulla sakerna jag har lärt mig för att kunna kontrollera hur jag mår. Jag tror själv att stress är en av de största faktorerna till vrför jag mått så dåligt som jag gjort. Så tänka på det, ibland kan ett nej vara det bästa för dig, även om andra blir besvikna!

Nu börjar jag babbla och tiden rinner iväg, bästa att t sig upp ur soffan och iväg!



09-10-14


Nu är det allt höst ute!

Har varit uppe och hämtat tentor nu, så det är bara att börja plugga. Måste erkänna att det är sjukt kallt ute! Riktigt så det svider i halsen och ögonen tåras. Blir plugg nån timme nu, sen ska jag nog ta en sväng till gymmet! Måste komma ut lite innan jag blir galen;)

Nej, plugga var det!

09-10-14


Frostiga mornar ger kalla fingrar och tår

Var ute vid sju för att flytta bilen, men tror jag lämnade huvudet inne. Inga vantar tog jag och självklart fick jag skrapa rutor för att kunna se ut. Kallt, kallt, kallt!

Idag kommer Mackie hem! Känns nästan som redan? tiden har gått fort när han varit bort, har haft fulolt upp antar jag. Men det ska bli skönt att ha honom hemma igen:)

Lite småstressad nu för parkeringen går snart ut! Ska hoppa in i duschen och sen köra upp och hämta mina tentor på Uni. Efter det blir det plugg, plugg. Får skriva mer så;) Puss!



Är det inte vacker så säg!

09-10-13


Tar hand om migsjälv

Har ätit mango, supergott och fyllt med vitaminer! Sedan blev det lite ny färg på naglarna, men ganska mrkt röd från OPI. Ett märke jag haft stora förhoppningar på, vilka tyvärr inte införlivats. Jag tycker lacket är alldeles för rinnigt, det är svårt att få en jämn färg och blir fläckigt. Trist för ett dyrt lack...

Mys med Hell´s Kitchen just nu. Ska krypa ned i sängen så fort det är slut. Sussa hela natten lång, under mina tre täcken, lovley! Imorgonbitti blir det gymmet, hämta tentor i skolan och plugg. Sedan lite förberedelser inför älsklingen hemkommst, längtar! Vi har nog knappt varit ifrån varandra en natt sedan vi flyttade ihop, så lite tomt känns det. Även om jag har koll på det mesta;)

Nej, nu blir det tandaborstning! Kram på er alla:)

09-10-13


Solskensbild!



Här har ni den nya frisyren, mitt i solen:)

Nu ska jag snart iväg och hämta Cim♥. Det blir upp och beställa tentor samt ut till Maxi en sväng ch handla. Har världens huvudvärk idag, så ska nog satsa på att ta det lite lugnt sen:S Träffa Madde halv sex ska jag också hinna med. Känns som om det alltid finns mycket att göra!


09-10-13


Stjärnorna lyser även när det inte är mörkt ute

I morse vaknade jag med världens två finaste katter i fotändan av min säng. Så fint att se dem ligga helt avslappnade och njuta:) Då värmer det allt i hjärtat mitt.

Sitter mätt i magen efter morgongröten nu med kaffet, mmm. Jag älskar mornar! De man kan ta det lungt, läsa tidningen i sägen (Stor Tack den som nu gett oss en gratismånad av DN, överlycklig!), frukost framför nyhetsmorgon och bara sakta med säkert fyllas med energi inför dagen.

Idag blir det att plugga hemma, samtidigt som jag jobbar hårt på att kurera mig. Förhoppningsvis blir det en fika med underbara Madde i eftermiddag. Funderar lite på att köpa hem sushi till middag, men vi får se.



Om det är någon som vill äta sushi med mig ikväll, kanske se en film eller så, slå en pling!

Mackie är iväg på tjänsteresa som det fint heter. Åkte tidigt igår och kommer hem imorgon kväll. Tomt hemma måste jag säga, men på ett sätt lite skönt också. Göra precis som man vill, när man vill:P


09-10-12


Nyklippt!

Kom precis innanför dörren med fin nya frisyr. Härligt:) Dock tycker jag inte att det känns som "min" frisyr för ens jag tvättat och fixat det själv. I alla fall så är det lång lugg, kort i nacken och långa partier på sidorna. Ska verligen försöka ta ett kort imorgon och lägg upp här, men som ni vet är det långt ifrån min starka sida.

Var iväg till doktorn idag igen, inget de kan göra nåt min megainfektion. Känns trist! Har varit så länge nu. Men jag har nu tagit en time-out från skolan och läser inte någon kurs just nu, allt för att kunna vila så pass mycket som möjligt samt renas upp lite omtentor. Förhoppningsviss har jag gjort rätt val.

Ska ut och flytta bilen nu, mest så att jag slipper sen. Efter det blir det hopp ned i badet, mys!

09-10-12


Måndag morgon!

Dags att starta veckan. Suck och stön, dagens mående är lite feber, huvudvärk oh snuva. Som vanligt med andra ord. Jag ska upp till skolan och försöka få till ett möte med min studievägtledare, ändra lite hur jag läser så jag kan minska pressen lite just nu. I eftermiddagen är det frisören som gäller! Så skönt det ska bli...är rätt sugen på kort igen, men vi får se hur det blir:)

Nu duschen och sen Kaffe!!

09-10-11


Det är bara inte sant!

Jodå, febern är tillbaka igen. Kroppen är helslut och jag har sovit bort en stor del av dagen. Jag förstår verkligen inte hur man kan vara dålig så här länge! Det tar liksom inte slut.


09-10-11


God morgon världen!

Idag är det söndag. besökssöndag. Älsklingens familj kommer ned med både farmor och morfar, samt lillebror. Det blir middag ihop, sedan ska vi alla upp till Stångebrohallen och titta på när Mackie spelar match. Förhoppningsvis blir det kul! Jag känner mig inte jättepigg idag, snuvig, huvudvärk och liite för mycket temperatur i kroppen. Men, men, jag får göra det bästa av det!

Igår blev det sängen tidigt, jag var riktigt trött och sussade som en liten gris hela natten. Var bara uppe en gång tror jag, det är nog rekord för mig!

Sitter med sista slureken morgonkaffe nu och försöker uppbåda lite energi för att gå och damsuga. Är egentligen mer sugen på liite mer gröt med mammas hemgjorda lingonsylt också söndagens DN, om den nu behagar komma!

Stångebro klockan 15.00 är det alltså nedsläpp. Jag ska klä mig för snöstorm, för kallt kommer det bli! Men vad gör man inte för kärleken;)


091010

Hemma igen!

Blev en snabbvisit i skärgården. Var trevligt, men nu mår jag inge vidare. Huvudet är uppblåst, snuvan rinner och nacken värker. Förutom det känner jag mig mest som någon slags slemfabrik:S Jag ska inte fortsätta räkna upp symptom...för jag kan lova, det blir inte bättre...


Önskelista

Sitter nu här, helt grön i ansiktet, av ansiktmask. Har vart riktigt duktigt i köket idag, bakat både bullar och valnöts/russin bröd:) Drömmer mig bort till vinterns festligheter oh önskar jag hade denna att pigga upp både festen och vardagen med!


Är riktigt sugen på den dom går i bruna nyanser, så fin! Har ett presentkort från bodyshop på en make-up rådgivning:P, kanske ska ta och boka in den snart! Humhum, Ska nog göra slag i saken snart.

Nej, nu ska jag in i duschen och sjölja bort den gröna geggan, sen blir det insmörjning med min lotion med bus-effekt. Raka spåret ned i sängen sen, tar med mig nya nr av Solo samt boken "Mamma sa att jag var sjuk" som jag läser för tillfället. FYsjutton säger jag bara! En extra varm tanke går till mina föräldrar och Mackies underbara. Man kan råka betydligt värre ut, om man säger så...

Kram!

Torsdag 091008

Godmorgon världen!

Idag har jag vaknat med en bra känsla i kroppen:) Jag är trött, trots att jag legat och halvslumrat på soffan efter frukost. Man måste unna sig lite vardagslyx ibland.
Sitter för tillfället och lyssnar på underbara Maroon 5 och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Idag ska jag plugga lite omtenta, vara ute i solen, träffa Cim och städa/packa lite. Imorgon åker vi ut till sommarstugan för en natt, m&p är där på städdag. Så det känns trevligt att passa på och se dem! Sen är jag helt inställd på att plocka svamp! Våra tidigare räder i skogen har misslyckats, men nu jädrans ska svampen med hem;)


Jag har börjat få rejäl vinterlängtan. Tänk snö, kallt, tända ljus, advent, julklappsköp och glögg:) Längtar!


I allt vintermys skulle jag helst vilja gå runt i den här underbara jackan från Esprit. Tyvärr är väl priset lite över min prisklass just nu. Men kanske något att skriva upp på önskelistan? Den är endå helt underbar!

Satt och tittade runt lite på gammal bilder. Vad fin jag var i  håret här! Börjar bli sugen att klippa av det igen:S Tål att tänkas på! Är väldigt skönt med kort hår. humhum...

På tal om kort hår, har ett litet bloggtips, den HÄR tjejen verkar vara stencool! För sitt eget race och har en härlig blandning av mode och inlägg från vardagen. Helt klart värt att besöka!

Stor kram på er alla, nu ska jag och starta dagen påriktigt!

Trött!

Sitter och väntar på Cim♥ för fika. Funderar på att äta men är inte sugen...humhum. Annars lugnt och fint! Förutom förkylning då...hörs sen! puss!

Back again

Min eländiga förkylning alltså, näsan rinner, huvudet dunkar och jag har feberkänningar. Dessutom känns nacken obehagligt stel och uppsvälld. Inte min dag med andra ord. Sitter här och försöker plugga, det går sådär. Eller ja, jag fattar inget just nu! Imorgon är det redovisning av uppgifter igen och just nu känns det tyvärr inte som jag har så mycket att komma med.

Upptäckte just att det är världens bästa serie på tv, Everwood. Så nu känns böckerna ännu längre bort:(


Lär inte hända mycket annat idag heller. Vi ska tvätta, laga paj till middag och titta på House. En helt vanlig dag med andra ord. Känns som om jag behöver att det händer nått nu, en resa eller något annat som kan pigga upp mig lite. Den här kursen påverkar mig verkligen, inte för att jag brukar ha överdrivet lätt i vanliga fall, men detta är något helt annat. Det känns ungefär som om jag missat något mellansteg, jag känner bara igen vissa bitar och en hel del blir lost in translation, så att säga.
Det blir att kämpa på! Imorgon ska jag försöka komma ihåg att beställa tentor, feel free to påminna mig;) Om man får en uppfattning om hut tentorna ser ut kanske jag kan få lite mer struktur på mitt pluggande.

Ajaj, min nacke gör sig riktigt påmind nu...Ska lägga mig och vila en stund, sen på PS- och WS-kurvorna igen:S


...år senare


En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem



Väntat, längtat





09-10-05

Godmorgon världen!

Sitter här och peppar mig själv allt jag kan nu, inför dagens pluggande. Ska snart hoppa in i duschen och sen är det högsta fart på plugget. Blev lite sovmorgon idag, vakande inatt alldeles kallsvaettig och blöt, igen. Varför blir det så här? Somande inte om ordentligt förens Markus hade gått till jobbet och jag kunde kura ihop mig under tre täcken....

Helgen har varit fin, men får bli mer om det sen. Känner att jag måste sätta lite fart nu:)



Jag och Mackie på hans examenshögtid i maj, sällan skådat så stilig pojke;)

091003

Trött, tröttare och lite mer trött. Ska nog vara så tråkig att jag kryper ned i sängen med dator och bok. Ibland behöver man bara vila. Kommer lite om igår imorgon, men kvällen var väldigt trevlig!



Nästan lite för passande med tanke på Disneytemat.

Godmorgon Fredag 091002!

Pigg och glad? Nja...det är nog på gång i alla fall:) Idag blir det morgonpromenix, ska se nyheterna nu vid nio och sen ut på en liten sväng. Duscha och plugga efter det. Cim kommer vid ett, då blir det kaffe och sen ned på stan för att gå på lagerhous som öppnar idag. Härligt! Absolut en av mina favoriter, där inne kan man bli fast i timmar! Bäst att du aktar dig Mackie;)

Ikväll är det dammiddag på Flamman som gäller, med allt vad det nu innebär:S Känner mig inte direkt taggad, men det blir säkert kul. Tyvärr måste jag erkänna att jag lagt det där med utklädnad på hyllan och kommer helt enkelt som, snygg! För er som inte vet vad det innebär så är det vanliga, lite finare partykläder:) Helt normal med andra ord:P

Hej hopp, nu är det dags att fortsätta. Berättar senare om mina lagerhous fynd, känner jag mig själv lär det bli en del....!

Så börjar det lida mot sitt slut...

...dagen alltså:) Blir som en vanlig vardagkväll här, mys i soffan och sen sängen inte alltför sent. Idag har jag tänkt laga lite extra god mat, för att fira att älsklingen stått ut med mig i hela 11 månader:) Blir någon slags kött med klyftpotatis och eventuellt rotfrukter. Sen har vi vit kladdkaka till efterätt, mums! Såå mycket godare än vanlig! Speciellt för mig som alltid mår illa av "mörk" kladdkaka. På tal att må illa, mindre trevligt....kräktes sjukt mycket slem inatt. Har aldrig sett nått så segt! Tänk typ äggvita eller nått likanande....usch!


11

Idag är det 11 månader sedan jag och Markus träffades för första gången. 11 underbara månader med den finaste som finns♥


Nu har det fixats!

Känner mig i alla fall lite duktig:) Disken och kattburen är klara, jag har badat och lagt en ansiktsmask. Skönt! Jag använder produkter från Body Shop, deras nya serie med tea three oil, superbra! Luktar gott jag tycker den ger en fräsch känsla som håller hela dagen. Lovley!

Rekomenderar starkt dessa produkter, man får den där härliga känslan av att vara lite
"kall" i hyn när man använt dem.

Nu är planen alltså att försöka plugga lite, och äta. Har börjar tröttna på mat nu. Det är bara...tråkigt att äta! Man gör det för att man måste, inte för att det är gott eller aptitretande. Hum...beror nog bara på min envisa förkylnig:S Alltid tråkigt att ta när man inte riktigt mår bra...


Jag och min fina älskling på nyårsafton:) När jag ser det här kortet längtar jag verkligen efter snö, skidsemester och tända ljus:)

091001

God förmiddag!

Ska börja med dagens viktigaste att komma ihåg - Ny portkod!

Sitter och tittar på 4, efter tio. En pappa som berättar om sin försvunna son, hemskt! Hur kan någon bara försvinna? Usch vad tragiskt. Pengar, pass och allt fanns kvar. Blien han körde iväg i hittades, men han är försvunnen.

Dagens planer då, bra fråga. Jag ska plugga några timmar. Träffa Karin som är nere från Stockholm på en fika. Hade några tankar på att ta mig iväg till gymmer nu på förmiddagen, men vädret får mig att dra mig för att gå ut. Regn, blåst, grått och kallt. Inte alls inbjudande....kanske skulle ta ett bad istället. Ahh, mys!

Nej, först blir det att fixa lite i köket och läsa några sidor makro:)


RSS 2.0