10-03-31


Onsdagslyx!

Efter tentan blev det en tur på stan, klippte luggen, fikade med Petra och inhandlade en tröja jag haft ögonen på hela våren. Riktigt trevligt blev det, även om jag var grymt trött! Nu sitter vi uppkrypna i soffan, ska se CSI och sen packa färdigt det sista inför Fellingsbro imorgon. Jag jobbar till halv två, sen åker vi så snabbt vi bara kan.

Färsk frukt och en liten päron-chokladdrink=)


10-03-31


Music is my life

Jag lyssnar på musik som får mig att vilja böja ryggraden bakåt, vandra tillbaka i tiden och bara ta ett kliv ut i världen från allt här.
Men jag gör inte sånt. Istället ska jag gå och klippa luggen, fika med en vän och träffa min konsultchef.
Inget tåg, inget flyg, ingen ny stad, ny luft och nya människor.

Är det bara jag som ibland funderat på vad jag blivit och vart allt som en gång var jag tagit vägen?


10-03-31


Oftast känns det som om mitt liv mäts i tentor

Dags igen. Tyvärr är jag inte alls speciellt förberedd. Men det blir att gå upp, ge 110% och sen njuta av påsken. I och för sig är det jobbdag imorgon. Men jag trivs jättebra och nästan alltid försvinner dagen fort som sjutton!
Tänkte lyxa mig själv lite idag och försöka hitta ett ställa som kan klippa min lugg. Jaaa, så att det blir en lugg igen:P


Underbar Teramisu i Hamburg. Lite tidigt än kanske, men en fika i eftermiddag sitter nog som en smäck...

10-03-30


Solens strålar värmer inte hela vägen fram

Jag lyssnar, njuter, av min absoluta favoritlåt Babylon av David Grey. Så sorglig, men ändå...

Saturday I'm running wild
And all the lights are changing red to green
Moving through the crowd I'm pushing
Chemicals all rushing in my bloodstream
I Only wish that you were here
You know I'm seeing it so clear
I've been afraid
To show you how I really feel
Admit to some of those bad mistakes, I've made

10-03-30


Spring i bena!

Jag har spring i bena och kan inte fokusera på tentan. Därför blir det en tidig tur till Maxi, lunch, anteckningsläsning och sen generalrepititionstenta=) Jag älskar planer, jag vet!

Puss

10-03-30


Tisdag morgon och min rumpa skriker ut sin smärta

Haha, i form av grym träningsverk. Körde en timme mage, lår och rumpa igår på gymmet. Ojoj, jädrans vad det brände! Jag anade att det skulle göra ont i och med passets namn, Burn och jag hade minsan rätt!

Dagen startade med lite oplanerad sovmorgon, men det behövdes nog. Nu blir det dusch och tandabortning, sen ska jag sätta fart med plugget. Imorgon är det tentor och nu gäller det att klämma in det sista. Ska även hinna med en tur till Maxi och inhandla en lammstek. Blir nog och att tillaga den ikväll. Kan passa bra efter gymmet. Åjo, det blir träning idag igen! Tänkte köra ett bodytoning pass. Kondition och överkroppsstyrka!

Solen skiner ut, jag är pigg och glad och våren är på gång. Jag har även börjat minska min medicinering mot min tidigare depression. Det ser riktigt ljust ut!



Familjemiddag i Hamburg. Haha, undrar vad jag tänker på...


10-03-29


Kolakänsla över hela mig

Seg alltså, alldeles för lite gjort hittills så nu blir det till att sätta lite fart. Tänkte träna vid halv sju, men måste vara där innan sex för att få plats. Så fram tills dess ska jag lösa lite Makrouppgifter.
På torsdag blir det jobb, 06.30 - 13.30. Känns bra, alltid lika kul!


10-03-29


Väga hit och väga dit

Det blir aldrig som man tänkt sig - så enkelt är det. Ingen idé att planera och försöka....Tungt!

10-03-29


Superkapitalist

Hörde just detta uttryck på nyhetsmorgon och blev lite funderasam. Menmen, just nu har jag alldels för mycket annat att tänka på för att ha möjlighet att sitta och fundera över sådanna småsaker. Djup suck, just nu är det alldeles för mycket för att jag ska ha nån slags motivation för att ta tag i saker och ting.

Vädret verkar ha gått ihop med min sinnestämmning, riktigt grått och trist är det ute. Hade kunnat lapa lite sol nu...



Drinkar i Hamburg....

10-03-28


Time goes by

Min motivation till studier flög ut genom fönstret i och med att jag fick veta att de jag planerat att läsa under hösten inte kommer att gå. Jag vill gärna kunna se möjligheterna, men just nu känns det lite tungt. Jag har nästaa termin kvar, efter det har jag Möjligheten att ta ut en examen. Något som känns otroligt lättande. Men nu vet jag inte längre hur det blir. Jag ska under morgondagen besöka studievägledaaren för att försöka reda ut saker och ting.

Dagen i stort har varit bra annars, plockat lite i köket, inhandlat nya skor och kört ett gympass med grym fokus på magen. Kvällen fortsätter nu med studier, matlagning och lite listskrivande över vad som ska göras i veckan. På torsdag åker vi upp till Fellingsbro för påsk och ledighet, vilket ska bli riktigt skönt. Nästa tenta är i slutet av april så jag tänker unna mig en studiefri ledighet!



Mitt fina ♥ med frukostfiskmackorna i högsta hugg!

10-03-28


Sakar jag önskar just nu

  • Solsken, försommar och en cykeltur till skolan en tidig morgon
  • De perfekta tygskorna till sommarens alla promenader
  • Grönska ute, en fräsch känsla av lycka
  • Tid för bara mig och mitt ♥



I ett varmt, vacker, vårigt Tyskland. Om man bara kunde åka....

10-03-27


Me, my, shoes



Funderar på denna, men med röda snören. Jag Är verkligen en sucker för navystilen...


10-03-27


Hemma bäst!

Vi har ätit gratinerade paprikor med köttfärsfyllning, sallad med fetaost och pumpafrön samt ett glas vin till. Riktigt gott! Även om vinet drog ned lchf-betyget. Menmen, lite mys förtjänar jag allt.

Idag har vi tvättat, handlat och letat skor. Tyvärr hittade vi inget, så jakten fortätter im0rgon. En riktigt bra dag har det varit! Nu ska jag strax fixa fruktsallad med vispad grädde, sen blir det film.



Rekomenderas!


10-03-27


Att överaska sig själv

En stor guldstjärna till mig! Jag överaskade mig själv med att jogga en bra bit på min morgonpromenad. Riktigt skönt känns det. Nu blir det lite situps och likanande, sen är dagens träning avslutad. Inte illa=)

Kom på vad det var jag mer vill göra idag, hitta ett ställe och klippa luggen. Blivit så lång att jag inte kan ha den som lugg nu...



Jag och mina vikter ska ta och umgås en stund nu, super att ha hemma!

10-03-27


Morgonmys i soffan

Haha, jag vet att det blir mycket morgonmys här. Men det är så fint! En dålig start på dagen påverkar allt, kan bli en riktigt skitdag efter en stressig morgon.
Gårdagen var finfin, jag införskaffade ett nytt, vårfräscht sett med underkläder i rosa och orange. Hämtade hem älsklingen och fick en efterlängtad puss innan han åkte iväg för jobb i garderoben på ett uteställe. Mina fina tjejer Ullis och Sus kom över och vi lagade thaisoppa och mandel-chokladtårta. Mums! Vid kvart över nio var all energi slut och jag kröp ned i sängen för mycket välförtjänt sömn.

Dagens planer då; mycket studier, först och främst. Sedan ska jag försöka få med älsklingen in till stan och titta på ett par kor jag vill köpa. Kanske fylla på matförrådet hemma lite och sen blir det nog bara en filmkväll i soffan. En natt på museet går ikväll och det känns som underhållning på lagom hög nivå för mig;)

Men först och främst tänkte jag starta dagen med en promenix. På med nya joggingkläderna och ut för massa frisk luft!


Denna fina jacka är nu min, tillsammans med tillhörande byxor betalade jag 499:-. Ett riktigt bra pris anser jag, som spanat efter både jacka och byxor ett bra tag!

10-03-26


Fredagsmorgon med dis


Ute ligger det regn i luften och världens känns fuktig. Missekatterna är utsläppt och jag sitter med sista kaffeslurken. Har börjat äta efter lchf-metoden, mycket fett och protein men inga kolhydrater, enkelt sagt. Jag vill tappa några kilo, men mest av allt börja må bättre, känna mig piggare och slippa allt vad sockersug heter. Än så länge är jag väldigt nöjd och samla på mig en hel massa inspiration. Men mer om det senare.

Jag ska strax dra på mig mitt nya löpaset och ta mig iväg till gymmet. Skönt! Andra planer för dagen innefattar en hel massa plugg samt ett besök på Triumph-butiken i Tornby. De har beautydays och jag känner att det är dags att uppdatera min underklädeslåda inför våren. Jag tänker massa färg, gärna mönster, som kan titta fram lite lagom under en tun vårblus!

Ändrade planer på G - jobba lunch på Core så nu är det dags att sätta fart!

10-03-25


Tidig morgon i stugan

Ännu en dag på jobbet väntar, bara att vara uppe före tuppen. Har tänkte cykla idag, men får se om tiden räcker till...

Gårdagen var bra, förutom att jag skar mig ordentligt i vänster ringfinger. Blodet sprutade, men turligt nog är det nära till skuten för lim och mycket tejp.
Såret ser riktigt fint ut idag=) Lite svullet bara. Blir att plåstar om och jobba med hansdskar idag.

Nej, skulle gärna sitta här och skriva mer, men det är dags att sparka igång dagen!


10-03-24


Morgonstund...

Tidigt idag, jag ska jobba på Core. 06.30 - 15.30 är det som gäller. Det blir nog bra det. Brukar vara riktigt kul och dagen går i ett.

Sovit lite sisådär inatt. Tomt att sova ensam. Lite jobbigt också eftersom jag oftast drömmer mardrömmar när jag är ensam=(
Känner av träningen från igår lite, baksida lår och triceps. Bra där!

Efter jobbet blir det förhoppningsvis shopping med Ullis och massa plugg. Det måste göras, helst igår...

Aja, önkar alla en fin dag!



Fina pojken med min älskade misse i julas hos hans föräldrar.

10-03-23


Nu börjar jag inse vad felet är

Haha, jag har inte druckit nåot kaffe idag. Kanske därför jag känner mig lite som en fisk på torra land. Ska ta och brygga mig en stoor kopp kaffe och ta mig till gymmet sen. Förhoppningsvis får det upp farten på mig...



Gahhh, gissa om jag saknar min espressos från älskade Starbucks i Europapassagen, Hamburg!

10-03-23


Hemma igen...

Åyees, det är jag. Snälla ta mig tillbaka! Det känns för tillfället som om jag håller på att bli uppäten av vardagen...

Det har varit en underbar resa, lyxigt och helt underbart!

10-03-18


Äntligen torsdag!

En lättand att veckan äntligen går mot fredag och resa! Bara en dag kvar nu, skönt. Troligen blir det fullt upp idag, så jag hinner inte gå och vänta... Först ut är jobb, 11-15.30. Känns riktigt roligt. Tänkte mig att vara duktig och gå fram och tillbaka så jag får lite motion.

Sitter här nu och myser med kaffe och choklad. Jag vet! Jag borde inte...men det är sååå gott! Får se det som, jaa, tidigt semesterlyx.



Nu: lite mascara, borsta tänderna och byta tröja=)

Gör det till en bra dag!


10-03-17


I wish it were Sunday

Haft en ovanligt seg förmiddag och har inte fått mycket uträttat alls såhär långt. Men det börjar väl bli dags att göra ett ryck.
Dagens lunch blev min egen supergröt med lättmjölk - gottis! Blir att fylla på lite mer senare, ska nämligen iväg och fika på staden med fina Ullis. Lite myspys med vänner är aldrig fel♥. Sen blir det att tvätta, packa och plugga. En hel del som ska hinnas med idag. De ringde från jobbet och undrade om jag kunde komma in och jobba en sväng imorgon, självklart ställer jag upp! Så 11 - 15.30 befinner jag mig på sjukhuset och fixar mat=)



Mina småknäppisar. Ska nog ta och slänga ut dem en stund till...

10-03-17


Bara vara svag

Känns lite som om min kropp inte tål något ibland. Det finns inte något som "en liten förkylning", utan istället vägrar infektion att släppa taget. Just nu är det seg slemhosta som ibland får mig att kräkas av längtan efter att få upp allt. Äckligt, jag vet. Men så är läget i alla fall.

Sömnen blev lite sisådär inatt. Så jag tänkte stanna hemma och plugga idag. Ska försöka städa lite också, pyssla hemma och ladda inför Tyskland. Nära nu, två dagar innan det är dags. Haha, jag tror till och med att jag har resfeber!

Nu ska jag ta och fixa frukost, magen kurrar högt här! Nybakat russinbröd, grapefrukt och kaffe känns som en perfekt start på denna onsdag!


10-03-16


Just another weekday

Maten står på spisen och magen värker utav hunger. Idag blir det fiskbullar, säker många av er som inte alls gillar det. Men jag Älskar det! Helst ska det vara i hummersås, mmmmm! Har även en plåt russinbröd på jäsning - lyxfrukost imorgon!


10-03-16


GodmorgonGodmorgon (i falsett)!

Uppe nästan innan tuppen och mörtpigg - igen! Vet inte vad som hänt, men pigg är jag. Skola som gäller idag igen. Plugga hårt nu eftersom vi äntligen åker på fredag. Ska försöka att inte tjata:P

Blev ett nytt nagelack igår, Re-fresh mint från China Glaze. Vår och sommar så det skriker om det.



Underbart!

Nu blir det skjutsa älsklingen till jobbet. Sedan dusch också iväg med mig. Ha en härlig dag! Puss

10-03-15


Ut, ut i solen!

Ska strax promenera iväg mot stan och möta älsklingen som ska köra mig till skolan. Tänkte passa på att njuta lite extra av solen=)

Make it Your day!

Puss



10-03-15


Dance with somebody

Känner att saker börjar så smått lösa sig. Det blir dubbel tenta den 31:a. Jag får ersätta en missad kurs med en annan - underbart skönt! Nu ska jag bara se till att göra riktigt bra ifrån mig på denna så är jag klar med nek1 sen. Lovley!

Pluggandet går bra, förutom att jag känner mig lite för uppspelt för att kunna sitta still och läsa. Så det blir att vara med andra saker. Stryka lite och fixa hemma. Sånt som alltid behöver göras med andra ord....


10-03-15


Jag sa upp mig för att fånga lite sol

Måndag morgon och tyvärr verkar det som det fin vädret som har glatt oss den senaste veckan tagit semester. Men förhoppningsvis skiner det upp lite senare! Nästan så att till och med jag ser fram emot att det blir vår nu.

Inatt har jag sovit riktigt bra, känner mig utvilad och mörtpigg såhär på morgonen. Dagens planer innefattar studier, föreläsning, träning och kanske lite sömnad om det finns tid. Tänkte sätta mig en stund med böckerna nu direkt, innan dusch, för att komma igång ordentligt.

För övrigt känns min hosta bättre, även om den fortfarande är påträngande jobbigt.  4 dagars vecka nu, sen åker vi! Jag längtar galet, galet mycket! Ska bli underbart att bara komma bort lite, utan att ha något speciellt planerat. Bara vara=)



Underbara Tusse♥ sussar gott i sängen.

10-03-14


Vårrusa!

Jag har beslutat mig för att börja komma igång med att springa igen. Skönt och bra träningsform som är fantastiskt anpassningsbar. Ute eller inne, hemma eller borta. Det går alltid att ge sig ut på en tur=)
Så etapp ett ser ut: 15 minuter jogging tre gånger i veckan. Dock hinns bara två med den kommande veckan eftersom vi åker till Hamburg på fredag! Denna träning kommer kombineras med annat, och efter ett par veckor kommer träningstiden att utökas. Känner mig riktigt sugen på att komma igång!

Sitter och småtittar lite på Svenska Hollywoodfruar. Haha, lite småroligt är det. För att inte tala om Maria Montazami, efter ett tag kan man inte annat är tycka om henne. Detta är ungefär vad som kommer bjudas i form av underhållning här ikväll. Vi är båda riktigt trötta så soffmys och tidigt i säng låter finemang! Jag ska passa på att måla någlarna och göra en ansiktsmask också. När man ändå sitter still får man passa på.




Kan inte låta bli att småskratta varje gång denna vackra kvinna öppnar munnen - snacka om dialekt!


10-03-14


Redan söndag lunch!

Tiden har verkligen flygit förbi denna helg. Söndag middagstid och snart dags för lunch nu. Får se vad vi hittar på. Jag mår lite sisådär hostat galet mycket hela natten och näsan rinner. Pepparpeppar! På fredag morgon bär det av mot Tyskland och fina Hamburg, då vill jag vara pigg!



LÄNGTAR!!

10-03-13


Lördag och håret är back to hot red

Ungefär så ser det ut för tillfället, om du lägger till ett glas vin och min bakelsekjol=)

Trevlig kväll alla!


10-03-12


Fredgasmorgon

Småstressigt, blev jobb idag med så nu ska jag upp och iväg!

10-03-11


Ensammast i Sverige

Jag ser nån vid ett rödljus
Samma NK-paraply
Och nånstans i min plånbok
glöder en post-it från -97
Där tio kulspetsblå små siffror
skriker våga utan ord
Men ögonblicket glider undan
som skuggorna från små grå lätta moln

Jag ser din rygg från taxin
fast jag vet att du har flytt
från det kalla, tysta landet
Jag stampar torkarbladens rytm
Och jag minns ingenting som hände
men jag kallsvettas ändå
VM i att hålla färgen tyck synd om mig
jag är ensammast i Sverige

 

Jag såg kent på Cloetta Center igår. Det finns inte ord


10-03-11


Tidig morgon här

Hinner inte alls skriva nått längre, det får bli ikväll. Men jag ska iväg till sista dagen på jobbet denna vecka. =)

10-03-09


Godmorgon!

Tisdag idag och första dagen på nya jobbet. Lite småspännande måste jag erkänna. Men det går nog jättebra. Känslan av att bara sprudla av energi från igår finns kvar och jag känner mig nästan självlysnade. Härligt!
Har ätit frukost precis, nu kläder och lite smink. Sen iväg, jobba 7-16. Efter det in och hämta min efterlängtade frukostskål som kom igår=)

Hoppas dagen blir fantastisk!


10-03-08


Måndag och livet går på repeat

Sovit som en liten gris inatt, så jag är redo för en fullspäckad dag. Skola, skriva papper med nya jobbet, föreläsning, handling och träning. En hel del ska hinnas med, men det går nog. Blir mycket kaffe idag;) Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig presentabel innan jag hämtar upp söta Ullis för några timmars hårt arbete.


Jag ute på middag i Nyköping. Är jag sådär rund i ansiktet i verkligeten...?



10-03-07


En underbar miniweekend
Vi har haft det jättebra. Lungt och skönt med massa tid för varandra och för att bara vara. Jag känner mig avslappnad, redo att ta tag i livet igen och fruktansvärt trött. När man slappjar av kommer allt fram.
Älsklingen är iväg och spelar innebandy, duktig som han är. Jag tänker fortsätta helgens mysigheter här hemma och strax göra iordning lite mys åt oss.


Mitt hjära är det finaste av alla hjärtan♥

10-03-06


Ibland (läses NU) är det väldigt nära att jag blir helt tokgalen

Jaa, överskriften säger väl egentligen allt. Nu ska jag ta en lång dusch och sen packa min grejer. Vi åker till Nyköping över helgen för att vila upp oss, sitta i bubbelpool och äta god mat. Jag hör av mig när jag orkar och vill.



Over and out

10-03-06


Så var det dags...

Har helt glömt att uppdatera mitt liu-kort. Så för tillfället är det osäkert om jag får skriva tentan....Men jag åker upp och hoppas på det bästa! Jag vill!!!

Så, jaa, det är hur det ligger till=(

10-03-05


Fredagfredagfredag!

Jag har damsugit och torkat golven samt städat badrummet. Ätit fiskgratine, grapefrukt, jordgubbar och pluggat lite lagom. Nu funderar jag på att ta tag i garderoben. Behövligt värre. Vore också bra att få en överblick om vad som behöver shoppas inför våren.

Nu när jag gjort så fint hemma älskling, för Du göra nått för mig. Köp mig en ny tvättkorg! Den vi har är så förbannat ful att hela badrummet ser trist ut...


En sån här vill jag ha, vacker som en dag!

10-03-05


Solig fredagsmorgon!

Jag vaknade tidigt och kände mig pigg - härligt! Har ätit lite frukost och druckit kaffe, ett friskhetstecken. Jag dricker inte kaffe när jag är sjuk, tycker det smakar illa. Men idag var det, jaa, i alla fall ganska gott.
Strax ska jag unna mig några minuter till i sängen med min bok, sedan blir det lite städning hemma också plugg. Imorgon är det dags för tenta i finansiell ekonom, vore verkligen guld att kalara denna! Blir att kämpa hårt idag. Ska försöka komma ut lite också, solen skiner och frisk luft är nog precis vad jag behöver.



En regnvåt jag i Dublin. Åhh, jag Vill åka Tillbaka NUU!

10-03-04


Love gives life - right now



Det behövs inga ord...

10-03-04


Kvällskvisten i soffan

Vi har ätit fiskgratine, kaka med chokladglasyr, pluggat lite och nu dricker jag isvatten medan vi tittar på Criminal Minds. Efter det blir det Gordon Ramsey och sedan snbbt ned i sängen. Riktig myskväll med andra ord!



Pigg som på bilden ovan önskar jag att jag är imorgon - så jag kan stryck in det sista och sätta tentan på lördag! Förhoppningsvis får jag en riktigt efterlängtad helg efteråt;)

10-03-04


This day

Även om jag har sovit mycket idag har jag även pluggat en del. Hurra för mig! Blir mer med Mackie sen, jag har verkligen tur som har en sambo som tycker matte är ungefär lika lätt som andra sätter på sig strumporna=)
Maten är på g också. Jag har kollat på matlagningsprogram ett par eftermiddagr nu, kanske därifrån min inspiration kommer. Idag blir det i alla fall hamlagad fiskgratin också ska ag nog slå på stort och gör en kaka. Vi har lods of mjölk och ägg som snart är påväg ut....


10-03-04


Dagarna rullar på

Redan torsdag och veckan går mot sitt slut. Som tur är verkar det som om min infektion släppt lite granna, jag känner mig betydligt piggare idag!
Dagen kommer bestå av plugg, så mycket som det bara går. Sedan blir det nog en liten promenad också. Måste förbi apoteket och inhandla ipren. Så egentligen är det inte så mycket att fundera på, bara köra igång...Tung suck!



För övrigt är det dags att göra en inpackning i håret igen, för att få tillbaka den röda glansen

10-03-03


Sömn är bästa medicin

Jag har sovit nästan hela dagen och äntligen känns det som om min energi återvänder. Förhoppningsvis är det inte bara tillfälligt.
Har börjat planera kvällens middag och ag tror det blir soppa och semla. Allt hemlagat, såklart! Hittade ett recept på rödbetssoppa som jag ska modifiera lite och använda mig av. Semelbullarna ligger redan i frysen, men jag ska mixa ihop lite egen mandelmassa. En ganska lättlagad middag med andra ord=)
Vissa dagar tycker jag att det är superroligt att laga mat, fundera ut vad man ska laga och lägga ned tid på det. Andra dagar är det bara urtråkigt. Men idag har jag en sådan "kuldag", vilket jag tänker utnyttja!



Senaste gången vi åt hembakade semlor - sååå gott!

10-03-03


Nedbäddad i soffan


Känns lite som om min infektion tagit ett steg bakåt idag. Kroppen är helt slut efter en natts dålig sömn och förkylningen klamrar sig envist kvar. Dessutom drömmer jag mycket läskigt när jag sover, något som brukar uppträda när jag har feber.
Som sagt, nedbäddad i soffan och ska försöka få något studert. Riktigt tungt känns det, men jag ska göra ett försök. Annars är det inte mycket som händer. Jag har dock fått ersättning från försäkringsbolaget sen jag blev påkörd.



Jag ska ta mig ut i köket snart och göra en smoothie till lunch. Full med vitaminer som kan jaga bort detta elände.

10-03-02


I ♥ Shoes

Tänkte ta och visa upp mina nya älsklingar från Depeche. Svarta, med läderfoder, rundad tå oh konformad klack. Undersidan bryter av i en starkt blå färg. Det bästa aav allt - de är helt underbara att gå i!




Nu är det veckans avsnitt av House som gäller, efter det sängen. Förhoppningsvis är jag piggare imorgon så jag orkar med att sitta i skolan ett tag och få något gjort. Att klara senaste tentan gav mig en liten energikick som jag hoppas jag kan utnytja till pluggande och ännu en avklarad tenta!


10-03-02


Jag klarade tenta i fredags i Matematiska metoder!!


10-03-02


Jag kan inte fatta att det redan är mars!

Min vackra snö kommer varje dag närmare sitt eget bortsmältande, turligt nog kom det lite mer igår! Jag vet att alla väntar på våren och visst, fram i maj kan det vara fint ut! Men ärligt talat, föredrar ni inte massa fin snö fram tills dess? Istället för geggaamoja, regn, blåst och mörker? Jag önskar att snön stannar en månad till eller så!

Dagens mående då är tyvärr inte alls lika fint som vädret utanför fönstret. Riktigt sugen på en lång promenad i solen är jag. Men det får vänta tills jag är piggare. Fortfarande ont i halsen, rejält förkyld och "tät" i öronen. vaknade mitt i natten också av att jag var så pass stressad att jag börjat tugga på min egen läpp =S Troligen bara en effekt av tentan på lördag, som jag för övrigt ska angripa idag med alla energi jag kan uppbåda.

Men först och främst ska jag unna mig ett riktigt varmt bad. Det brukar kunna släppa lite både i hals och näsa av vattenångan, vilket vore guld just nu.


Har redan hunnit med två koppar thé idag och fler lär det bli. nästan så det får bli en tur till Priso och inhandla en ny samk för att fresta min sjuka kropp.

10-03-01

Borde, bör, bordat?

Mycket som verkar vettigare än att sitta här med bloggen och en Bond-film. Exempelvis ett stort glas isvatten och sängen, eller om minsta ork kan pressas fram, lite tentaplugg. Men ibland måste man få vara sin egen lilla rebell också.
Dagen har varit tröttsam och inte speciellt trevlig. På grund av min förkylning alltså. Men jag lyckades i alla fall åstadkomma en riktigt god hemlagad pizza till middag och två stora matbröd. Skönt att få något gjort ändå=)
Hade jag fått välja fritt idag hade det nog blivit lördagens hår, en hel massa plugg och en pigg och tränad Tina så här dags. Tyvärr är jag inte ens i närheten...

10-03-01


Välkommen mars!

Det har blivit extremt dåligt med bloggande i helgen, jag har helt enkelt haft fullt upp på annat håll! Så det blir får bli en kort resumé nu.
Fredagen startade med tenta. Vi får se hur det gick, svårt att säga det ena eller det andra. Jag var jättetrött efteråt så det blev hem till sängen igen några timmar innan fika på stan med Madde. Vi träffas tyvärr alldeles för sällan! Menmen så blir det med två fulla scheman och fina killar.
Kvällen blev det bio, jag och älsklingen såg Shutter Island, baserad på boken patient 67. Filmen rekomenderas starkt, även om jag tyckte den var lite småläskig. Lagom till hemkomsten kom älsklingens föräldrar, så det blev en del soffmys och prat innan sängen.
Lördagen började med ett besök på Cloetta chokladfabrik. Haha, vi har Alldeles för mycket godis hemma just nu! Efter besöket i Ljungsbro åkte vi in till Linköping igen och gick i affärer. Jag hittade fina tyg och ett par härliga svarta pumps med rundad tå och hög klack. Vi lunchade grekiskt på stan och åkte därefter hem för att titta på OS. För mig fortsatte kvällen med en härlig damsittninng på flamman. Temat var maskeradbal och det blev en tidig, men väldigt trevlig kväll!
När jag vaknade igår mådde jag riktigt risigt. Detta verkar sitta i idag. Jag har ont i halsen, näsan rinner och jag har feber. Riktigt trist med tanke på att jag har tenta igen på lördag. Anyway, så blev det en söndagstur till Tornby och IKEA. Vi handlade lite böcker på bokrean, nya förvaringslådor från IKEA och miniväxthus från plantagen. Jag har sått basilika, rosmarin och kattgräs, håll tummarna för att jag får resultat snart!

Idag blir det hemmaplugg. Jag har ingen ork alls till något annat. Ska snart klä på mig och ta en tur till Priso som jag önskar tillhandahåller näsdroppar. I´m in need!



Jag och Ullis i vår fantastiska masker.



Jag hade sällskap vid bordet av Rebecka, Emilie och Märta.

RSS 2.0