10-02-26


Fullt upp!

Jag har skrivit tenta, fått jobb, läst massa kapitel i Twilightboken, fikat med underbara Madde, inhandlat mask till morgondagens sittning och gått på bio. Nu sitter jag här med älsklingens föräldrar och myser. Trött, trött, trött så det blir inte så mycket mer idag. Får helt enkelt ta och skriva mer imorgon=)



Jag och gårdagens muffins, alldels för gott med sötaker just nu!

10-02-26


Nu är det dags!

Har ätit frukost och lyssnat på Tusses sedvanliga böner om att få gå ut. Nu blir det att borsta tänderna och blåsa håret. Efter det blir det upp till Terra för att skriva tenta - håll tummarna nu!!


10-02-25

Upp och hoppa igen!

Helt slutkörd när jag kom hem ifrån skolan, så det blev vila nån timme på soffan. Nu ska jag iväg på storhandling innan det ska tas tag i det sista pluggandet. Hoppas jag kan övertala älsklingen att köpa Sai Gone mat ikväll, köket är det sista stället jag vill vara...

Puss!

10-02-25


Dagens idag

Jag tror mest jag missade att titta mig själv i spegeln innan jag gick hemifrån. Men det är ju tenta imorgon så jag antar att det är oki att ha tankarna på annat håll=)



Sitter och småtuggar lite på världens största choklafmuffins, så nu ska jag ta och kolla upp vad jag ska träna ikväll...

10-02-25


Leva lätt

Torsdag idag och sista dagen innan tentan. Bara att ta i och kämpa på. Strax blir det dusch och fix, sedan upp till skolan Andra planer idag är träning, storhandling och massa sömn tidigt så jag orkar koncentrera mig alla fem timmar imorgon om det behövs.
Tyvärr är vädret inte lik fint som igår. Kanske tr det, annars skulle det väl bli två timmars promend som igår...Men ack så skönt det var! Lägger upp några bilder från igår så ni får njuta lite av allt fint.




Älsklingen föräldrar kommer imorgon kväll. Det verkar som det blir sent så vi fnderar på lite biomys innan. Inte mig emot, det är något speciellt med bio!

Ha en bra dag, för det tänker jag ha!

10-02-24


Lapat solsken

Jag har varit ute och gått efter Stångån dryga en och en halv timme, underbart! Nu har jag precis avslutat min lunch bestående av stek, broccoli och morötter. Dagen fortsätter med studier, ska försöka ta mig igenom en tenta innan det blir att krypa ned i badet en stund och ladda om=)

10-02-24


Kära gammla Ipod

Jag har återupptäckt min Ipod här i dagarna - och det läsa sägas; vilken bra musiksmak jag har! Mitt lunchpass på Nautilus var utbytt så nu ska jag jag ut och fånga en hel del skolsken. Blir en långpromenad runt stan samt några ärenden som ska uträttas. Jag har laddat med en banan och ett glas mjölk så nu är det bara att köra!

10-02-24


En strålande morgon!

Solen skiner, temperaturen ligger kring behagliga minus sju och jag klarade tentan i ekonomisk samhällsanalys! Egentligen vill jag bara bylta på mig täckbyxor och jacka, koka varm choklad och ge mig ut och njuta av vinter. Men tyvärr fungerar inte livet så. Istället blir det studier, lunchträning och annat "måstegöra". På tal om det så ska jag passa på att springa ut med tvätten nu snart!

Som sagt, lunchpass med Petra idag. Grymt tjej, grymt pass! Jädrans vad man får jobba. Men det är ju det jag vill=) Sen får det bli träningsvila torsdag för att köra ett hårdpass på fredag. Jag har verkligen kommit in i träningen nu och jag älskar det! Efter ett pass är jag genomblöt, utmattad och skakig, men ändå vill jag ha mer!

Jaja, tvätten var det. Lika bra att sätta igång. Mitt huvud bönar och ber om en Ipren så jag ska tillgodose detta önskemål också.



Dagens kickstart: Knäckis, hembakat, apelsin, Beroca och Kaffe!

10-02-23


Honey if you stay, you´ll be forgiving

Det blev ett riktigt tufft pass bodytoning idag. Svetten bara rann! Känns riktigt skönt nu när jag sitter i soffan med en hembakad semla i magen. Blev att baka idag, använde mig av ett nytt recept med kesella och dinkel. Riktigt bra blev det!


Visst blev de fina? Det bästa - det smakar ännu bättre än de ser ut!

Nu ska jag titta på House och sen duscha och sussa. Hörs imorgon världen=)

10-02-23


Late night, early morning

Idag vet jag inte riktigt vad som är fel. Men jag kan inte koncentrera mig, allt bara snurrar. Trist när det snart dags att gå upp och skriva! Menmen, ska försöka med lite hjälp av Mackie sen.

Annars ser jag mest fram emot träningen ikväll, gosh vad skönt det är! Min rumpa kommer troligen inte hålla med efter gårdagens pass, men det skiter jag i.

Nu ska jag försöka göra något produktivt, kanske baka semlor....:S



Jag lånande den här bilden, förlåt! Den vara bara för söt

10-02-23


Se det snöar!

Denna vinter är verkligen något långt utöver det vanliga! Det snöar - igen! Inte jättemycket, men ändå. Börjar nästan bli lite orolig för Hamburgresan i slutet av mars, det är ju nämligen förbjudet med dubbar i Tyskland. Men förhoppningsvis är det inget att oroa sig för, nästan en månad kvar.

Tror jag lyckades riktigt bra på gymmet igår för jag känner av både axlar och rumpa. Härligt! Ska snart ta en varm dusch och försöka mjuk upp så mycket som möjligt nu så jag orkar med kvällens pass.
Annars är det inget speciellt med idag, studier med Ullis börjar höra till vardagen nu.

Ser fram emot helgen! Eller ja, efter tentan då. Markus föräldrar kommer hit fredag - lördag vilket ska bli riktigt trevligt. Vi funderar på att kanske åka ut till vår sommarstuga vid kusten, men vi får se, beror väl en hel del på vädret.

Nej, nu blir det dusch och kaffekok! Vi ska sitta på bibblan idag med och kaffet kostar hutlösa 18 kr koppen! Så tänkte snåla lite och ta med termos. Kan ju skvallra om att på en dag med tentaplugg går det åt ett antal kaffekoppar...



Min fina Elsa som här inte alls är speciellt nöjd med att tvingas åka bil

10-02-22


Behandlad och nöjd!

När jag börjde känna att min hjärna drev längre och längre bort drog jag på mig min megatjocka jacka och promenerade hem. Det blev lite vila på soffan med bokläsningen innan jag tog tag i mig själv och gick till gymmet. Dagens pass blev utsida och insida lår, axlar, triceps, biceps, övre del av rygg samt en riktigt tuff omgång cardio. Hem, duscha och fylla på med lite ny energi innan det var dags att ge sig av igen. Var iväg och fick bikinilinjen vaxad och en helt underbar ansiktsbehandling=) Sitter nu här med en C-vitaminmask som ska sitta över natten. Riktigt skönt känns det i kroppen nu, efter lite extra måbra lyx för mig.

Sitter och ser CSI nu, men är inte riktigt med. Blir att krypa ned i sängen strax, kanske läsa lite och sen sova. Imorgon är det studier och träning som gäller igen så jag vill vara mörtpigg!


10-02-22


Trying to remember

Lagom måndagsseg sitter jag nu med mina mattematiska modeller. Jäklans irriterande när man känner att allt finns där i bakhuvudet, men man lyckas inte riktigt komma åt det. Men det är kämpa på som gäller, det släpper mer och mer=)


Massor utav minusgrader här idag, så jag är varmt klädd i tröja från HM och sjal från MQ. Känner mig lagom mysig med ett extra par strumpor så jag slipper kalla tår;)

Nej, ska jobba på lite nu så jag hinner med gymmet i eftermiddag.

10-02-22


Trying to remember

Lagom måndagsseg sitter jag nu med mina mattematiska modeller. Jäklans irriterande när man känner att allt finns där i bakhuvudet, men man lyckas inte riktigt komma åt det. Men det är kämpa på som gäller, det släpper mer och mer=)


Massor utav minusgrader här idag, så jag är varmt klädd i tröja från HM och sjal från MQ. Känner mig lagom mysig med ett extra par strumpor så jag slipper kalla tår;)

Nej, ska jobba på lite nu så jag hinner med gymmet i eftermiddag.

10-02-22


Måndagsmorgon och veckan drar igång!

Jag har legat i soffan sen sex och sovit/halvsneglat på hockey. Känns lite i huvudet nu att sömnen inte vart helt normal, å andra sidan har jag inte druckit kaffe än så det skulle kunna bero på det också.
Fullt upp idag som vanligt, jag ska träffa Ullis nu vid nio(!) på stadsbibblan och plugga. Tenta på fredag så nu jädrans! I eftermiddag vill jag hinna med träning innan det är dags för vaxning och ansiktsbehandling. Lyx till mig=)

Som sagt, upp och iväg. Ska ta med datorn och försöka skriva mer under dagen - så håll tummarna att det finns internet!


10-02-21


Grym gårdagskväll

Idag är det mest soffhäng som gäller. Precis innan jag satte mig här lagade jag lite mat också, så Nu har vi ätit! Blir inte så mycket mer idag. Imorgon ska jag plugga och träna.

10-02-20


Med dusch och vin så blir jag väldans fin=)

Det mesta som skulle göras inna kvällen är nu gjort, skönt! Sitter nu med ett glas vin och bara njuter. Snart är det dags att hoppa in i duschen, dra på sig kivällens partyoutfitt och fixa håret. Idag blir det nog helt uppskatt, med hjälp av ett diadem med en stor svart ros på. Hehe, man kan äga att snön talar för denna frisyr, det faller fortfarande ned mängder av snö!
Lyckades för övrigt klicka hem ett par fina bitar från Rykiels kollektion. De ska komma i veckan och jag längtar! Får tacka älsklingen för hans hjälp=)

Nu ska jag steka kyckling innan det är dags att dusch!



Tror det blir denna tropiska kiwidröm senare...

10-02-20


I am still enchanted by the light you brought to me

Lördag morgon och jag har varit vaken dryga timmen. Frukost har avverkats och nu bara njuter jag lite av morgonen. Utanför faller snön och jag tror det blåser en del. För tillfället är det bästa inne. Men senare idag vill jag nog ta min träningsvärk ut på en rejäl promenad. Kan behövas inför kvällens festligheter. Nu ska jag mysa med en bok ett tag, efter det blir det att försöka snappa åt mig nått från HM:s samarbete med Sonia Rykiel. En helt underbar kollektion i färg, bekväma former och söta detaljer. Me Love♥



10-02-19


Hard working women

Det har varit en lång dag idag, minst sagt! Jag har avverkat två anställningsintervjuer, en långpromenad pulsandes i nysnön och ett stenhårt bodypump pass. Nu är jag trött, riktigt trött. Tänkte snart krypa ned i sängen med en bok och bara mysa en tag innan det är dags att sussa. Ny dag - nya tag imorgon. Har tänkte plugga en del på förmiddagen, sen måste vi nog in till stan en sväng och köpa en inflyttningspresent innan det är dags för middag med mina fina vänner♥. Förutom detta ska jag tillverka lite dessert, blir en av mina favoriter i ny tappning. Åh, jag är verkligen laddad till tänderna inför morgondagens festligheter!



Jag lyxade idag, varm choklad med vispad grädde och kanel. MUMS!



Förra gången damerna var förbi slutade det med brinnande shots...får se vad som händer imorgon:P



10-02-19


Fredag idag!

Några timmar kvar nu, sen börja helgen! Jag ska iväg på en hel massa grejer idag. Men berättar sen, bäst så;) Nu är det dags att sätta lite fart!


10-02-18


Positivt

Det ser bra ut=) Bara det.
Nu ska vi strax åka till gymmet, älsklingen och jag. Senare blir det OS, pannkakor och Susan Boyle. Låter som en höjdarkväll för mig!

Puss

10-02-18


Torsdag, tuffa Torsdag

Nej då, så farligt ska det nog inte bli. Även fast hela dagen är planerad. Har precis ätit en väldigt god och nyttigt frukost och ska nu ut till stallet. Rida, mocka och fodra lunch. Efter det blir det hem, äta och plugga. Iväg igen vid tre och sen hämta älsklingen från jobbet innan vi åker till gymmet. Ikväll är det dessutom en dokumentär om damen med den fantastiska rösten, Susan Boyle, som jag gärna vill se.

Gårdagens bröd blev fantastiskt gott förresten! Två grymt stora limpor har jag bakat så nu lär vi ha ett tag. Mitt tips till er blir väldigt enkelt, physiliumfrö=)



Vi har börjat fundera på att skaffa oss en "kaffeservis" och jag är grymt sugen på denna klassiker från Rörstrands. Synd att den ska vara Både dyr och svår att få tag på...Men Love, den ÄR helt underbar!

10-02-17


Sovtime

Vi har ätit pizza, tittat på OS och jag har åstadkommit två jättelika bröd. Tror jag lyckats riktigt bra med receptet också, så de lär vara betydligt mindre kalorier än i "vanligt" bröd=)

Nu blir det sängen med kort stopp i badrummet och ett avsnitt Glamourama innan jag tänker besöka drömmarnas land.



Har hittills sett alla avsnitt i treans nya serie om bloggare, men ännu inte lyckats bestämma mig för vad jag tycker...

10-02-17


Who I Was Born To Be

Jag lyssnar på Susan Boyle - damen från Brittan´s got talent med den helt fantastiska rösten. Undrar varför jag aldrig har denna typ av musik på annars. Jag gillar den skarpt. Man får som ett varmt skönt moln omkring sig.
Blev Maxi ensam idag, älsklingen jobbar fortfarande. Lite tungt att bära allt själv, men rätt skönt att kunna strosa runt i affären som man vill.
Hemma igen har jag plockat i ordning lite i min sylåda. Nu funderar jag på nästa steg. Kanske skulle man ta och sätta igång en bröddeg. Eller börja med middagen...Det finns alltid saker att göra känns det som!



Var inne hos min frisör och fick luggen tillklippt härom dagen, riktigt nöjd blev jag!

10-02-17


Motion är bästa medicinen

Efter ett riktigt hårt och svettigt pass med underbara Petra känns allt mycket bättre. Livet blir lite lättre i takte med att kroppen blir tröttare...haha. Jag har ätit lunch nu, ska bara kompletera med en apelsin och sen hoppa in i duschen.

Måste be er alla att hålla tummarna både torsdag och fredag för mig nu! Har förhoppningsvis bra grejer på gång. Men vill inte säga vad därför jag vet hur känslig för press jag är.

Eftermiddagen ska pluggs bort. Sen blir det handling och kanske IKEA. Jag ska försöka få ordning på mina kläder i klädklammaren också. Som alltid finns det saker att göra!



Trött en nöjd kan nog sammanfatta mina känslor ganska bra just nu

10-02-17


Som en säck

Lite så känner jag mig idag. Hopsjunken och hopplös. Nej, nu låter det nog värre än vad det är. Jag är mest trött, lite feber och mensvärk. Har legat i frossa hela natten, fy vad jag avskyr det! Fryser och svettas på samma gång. Vet inte om man ska klä på sig eller av sig för att det ska bli bättre. Tyvärr hjälper inget av alternativen. Jag brukar ta en handduk i sängen så känns det i alla fall som den mesta kallsvetten försvinner. Hu!

Blir hemma idag, både skönt och inte. Ska plugga lite, baka bröd och få upp humöret. Börja skissa lite på mitt nya syprojekt. Än så länge är det alldeles rörigt i huvudet, men med papper och penna brukar sånt lösa sig. Det var väl det, än så länge. Nu ska jag börja med att läsa nya Buffétidningen som kom med posten och få lite härlig matinspiration.



Önska får man och jag önskar mig en dag i backen med massa solsken!

10-02-16


Tid

Vid två gav jag upp i skolan, det kändes som om huvudet var påväg att sprängas på grund av både det ena och andra. Efter det har jag lyckats inhandla tyg, nästan sytt färdigt en kjol, lagat en stek och kick ass-sås med smak av rosmarin och lingon, tvättat och druckit ett glas vin. Ska nu gå ut och slänga in den sista tvätten i tumlaren. Kvällen fortsätter med mer sömnad, nagelfix, OS och House. Bra sugen på en varm choklad med Frangelico så kanske lyxar med en sån också....Man lever ju bara en gång!


10-02-16


Smarriga semlor



Jag idag i rosa tröja från HM och sjal från MQ (Ny) med dagens goding - semla!


10-02-16


Frukost var länge sedan



Så vi kör en sådan! Idag blev det lättyoghurt med hallon, hembakat valnöts-russinbröd, beroca, kiwi och naturligtvis kaffe. Gott och nyttigt=)

Sitter och tittar på nyheterna och ska strax hoppa in i duschen. Skolan som gäller idag. Vill komma igång ordentligt och känna att jag får lite gjort. Blir nog även träning ikväll, om jag inte faller sönder av trötthet.
And that´s the end of that.

Jag lär höra av mig under dagen=)

10-02-15


Upp och ned, ned och upp

Dagen har gått i ett och det har nu tagit ut sin rätt. Jag är slutkörd, ända ned i tårna! Kvällen kommer från och med nu tillbringas i soffan, för senare inflytt till sängen. Vila och ladda om med andra ord. Imorgon blir det studier i skolan hela dagen. Onsdag också, för den delen. Har bestämt mig för att inte följa med på missionärsresan till Kalmar. Jag orkar helt enkelt inte.



Jag och den helhäftiga krokomodilen i Dublin.

10-02-15


Min koncentrationsförmåga har tagit semester

Skulle tro att det blivit lite väl långt tid ledigt från studierna nu. Har helt kommit bort det där med att kunna fokuser längre än nått tiotal minuter åt gången. Men det blir att kämpa på så kommer jag nog in i det snar. Dagens studier börjar lida mot sitt slut och nu är det snart dags för stallet och fina hästarna=) Underbart skönt att göra något där jag helt slipper tänka.


10-02-15


Måndagsmorgon i skola

Sitter här och gäspar stort, blev upp tidigt idag. Väntar på att Ullis ska komma så jag får någon att dricka kaffe med. Sen blir det att plugga nån timme. Ska ut till stallet idag också, så tänkte slänga in handduken redan vid lunch. Efter stallet skulle jag vilja ta en sväng till gymmet, men vi får se vad kroppen säger. Just nu vill den helst krypa tillbaka ned i den varma och sköna sängen...



Jag just nu. Jag är medveten om den hemska bakgrundsfärgen...

Helst av allt skulle jag vilja hinna ned till Bodyshop idag också och inhandla min ett ansiktsvatten i tee tree serien. Fick med mig ett prov hem i fredags och jag är lite småförälskad=)
Som sagt, alltid en hel del att göra. Så egentligen är det väl inte mycket att vänta på, utan bara att ta på sig ett leende och hugga i!


10-02-14


Did I ever tell you aboute my bofriend - he´s just fantastic!

Vi åt en väldigt god middag på De Klomp, som ligger precis mitt emot frimurarhotellet. Lagom med folk, lugn stämning och trevlig personal var bara början. Maten var minst sagt god! Både jag och älsklingen beklagade oss flertalet gånger över våra överfulla magar på vägen hem. Vi mumsade i oss friterad holländs ost (Farligt gott!), lammstek med ädelost (Han), lammlägg med chevré (Jag) och chokladtårta med grädde. Hihi, tror verkligen våra magar blev fullstoppade med kärlek!



Kvällens jag var uppklädd i vit blus från Zara och stickad, mörkblå tröja från HM (Ny).



Min middag, nästan så jag skulle kunna äta lite mer när jag ser detta...nästan



Älsklingens lamm, riktigt gott det med trots att jag inte alls gillar ädelost!



Vår chokladtårta. Ingen kakao där inte! Servitrisen erkände själv att hon inte hade kunnat motstå en bit i köket när vi beställde;)

Nu ligger jag nedkrypen i sängen och väntar på min fin man. Det blir ett avsnitt House innan det är dags för sömn. Imorgon är det fullt upp med vardagen igen.

10-02-14


Den allra ♥-ligaste dagen

Sitter och tittar på Babe - världens bästa lilla gris. Perfekt film på alla hjärtans dag! På ta om det så har jag fått väldigt finna rosa golfbollar av min älskling. Vad han får av mig är fortfarande hemligt;)
Vi har hittills idag hunnit med en hel del. Fixat både symaskinen och hushållsassistenten. Vart ute en sväng i Tornby och handlat nya saker till hemmet, bland annat en cabinväska på hjul. Jag ska strax hoppa in i duschen och sen iväg till Sus på födelsedagsbrunch. Älsklingen ska iväg och se hockey. Ikväll blir det restaurangbesök och massor utav mys!

Bilder från gårdagens Tapaskväll. Helt fantastiskt god mat!


10-02-13


En riktigt bra kväll!

Jag har ätit mängder av läckra tapas, druckit sangria och nästan kännt mig som om jag vore långt bort på en härlig semester! Nu väntar sängen och många timmars sömn. Bilder kommer imorgon=)

10-02-13


En förmiddag på landet




10-02-13


Lördag idag

Idag tar jag nya tag och försöker glömma gårdagen. Dagen startar med en tur till stallet, med älsklingen! Efter det måste vi städa lite här hemma och jag ska plugga, innan mamma och pappa kommer och det blir Tapasmiddag.



Min lilla sötlök. Lika knäpp som vanligt är han - men ändå helt underbar!

10-02-12


Ibland avskyr jag att vara mig

Allt bara försvann och nu sitter jag här och känner mig som en stor påse full med skit. Jag är så trött på att känna så här! Hela kroppen gör ont och jag känner tårarna som hotar.

Men som vanligt finns det inga snabba fix. Utan det blir att försöka amla sig en stund och sen gå vidare. Varför kan ingenting någonsin vara enkelt?

10-02-12


I ♥ my grapefruit

Så underbart god frukt! Har redan hunnit med två halvor idag och är sugen på mer. Fullproppad med C-vitamin och annat nyttigt så här i vintertid.
Annars är det bra, sovit gott och nu uppe för studier. Dagens planer ser ut som följande: plugg, lunch, stallet och shopping med Ullis. Förhoppningsvis ska allt klicka och ge mig massor utav härlig energi som gör det till en bra dag.

Tänkte försöka ge mig på att laga en nötstek ikväll. Nått nytt för mig, men det är bara att göra ett försöka och hoppas på det bästa. Med tanke på hur mycket jag gillar klassisk stekmiddag så vore det guld att kunna laga det själv.


Igår var det en höjdardag för knasigheter från våra katter. När vi kom hem från gymmet hade de lyckats sätta på damsugaren, inte så smart med tanke på att de avskyr den. När vi sedan kröp ned i sängen för att titta på House så hittade vi detta, inkrypna i varsin låda...


10-02-11


Time for bed

Träningen svider redan i hela kroppen. Riktigt lyckat alltså;)
Vi har precis lyxat med vår favoritdessert, frysta hallon(tinade) och vaniljkesella. Jädrans vad gott! Nu blir det dusch och sen ett avsnitt House i sängen.


10-02-11


Hemma bäst

Dagen i Tidaholm har gått bra, även om det kändes mer än onödigt att vi åkte med tanke på det ring antalet besökare. Jag sussade gott i bilen hem och känner mig nu rätt pigg. Utanför fönstret är det kallt och soligt - en perfekt vinterdag. Jag ska snart byta kläder, sätta i linserna och ge mig ut på en promenera och fånga lite solsken. Känns som en perfekt sysselsättning.
Kvällen fortsätter sedan med handling i Tornby, middag med älsklingen också en hårdkörare på gymmet=)



Jag ska ta med kameran ut och försöka få fina vinterbilder - men tyvärr är jag inge vidare som fotograf.

10-02-11


Uppe innan tuppen!

Inte ofta man får sitta och vänta på att nyhetsmorgon ska börja! Känner mig ändå rätt pigg, blev tidig kväll igår. Jag kommer säkert somna i bilen, men man kan ju alltid försöka hålla sig vaken=)

Ikväll har jag bokat träning. Power 30 och gympa 30. Så nu har jag hela dagen att ladda. Full fart hela dagen med andra ord. Nu blir det att packa lite mellanmål och torka håret, sedan kör vi. Godmorgon torsdag!



Gammal bild från underbara Dublin -  det riktigt suger i kroppen av längtan efter studande Hamburgresan!

10-02-10


En dejt med sängen

Nu ska jag stoppa in min nykokta gröt i kylen, borsta tänderna och krypa ned i sängen. Blir hämtad halv sju imorgon så år se om jag orkar hör av mig innan. Om inte får ni ha en riktgt fin dag!

Puss å kram=)

10-02-10


Onsdagen går mot sitt slut...

Jag är trött, alldeles för trött. På fredag blir det att ringa doktorn igen och se. Så här kan vi inte ha det i alla fall.
Dagen har varit oki, skolan ett tag, hem, Åhléns i Tornby och hem igen. Nu håller jag på att koka risgrynsgröt. Vi hade väldigt mycket mjölk så nu blir det av att försöka laga saker som innehåller mycket mjölk=) Kanske ska kolla om vi har ägg och slänga ihop en sockerkaka.

Imorgon bär det av till Tidaholm, jobb igen. Hoppas på att vi blir ett trevligt gäng vi fyra tjejer som åker. Nästa vecka bär det av till Kalmar och efter det har jag inga fler resor inplanerade för tillfället.



Längtar tills lördag och dessa underbart goda Tapas igen!

10-02-10


Godmorgon direkt från Universitetet!

Hör och häpnad, jag sitter redan i skolan! Känns verkligen att det var ett tag sedan jag var här. Skäms lite på mig, det är dags nu att hugga i och klara dessa eländiga tentor.
Känner mig pigg och uppåt idag, förhoppningsvis blir det här en riktigt bra dag. Blir skolan några timmar nu, en vill jag träna. Vid fyra är det dags att slänga in tvätten och försöka bringa lite ordning på min stora klädhög hemma på sängen. Usch vad trist! Jag avskyr att plocka in saker, spelar ingen roll om det handlar om ren disk, kläder eller nytvättade lakan. Lika trist ändå...




Färsktagen bild, med min webkamera(heter det så?), Redo för ett par timmar med studier=)

10-02-09


Laddar!

Plockat lite hemma och ska snart ladda inför träningen. Jag tänker mig Kesella, ananas, ipren och ett stort glas isvatten. Blir nog en bra start på en grymt jobbig timme!

Älsklingen är påväg hem nu. Hoppas det inte snöar för mycket bara. Han kommer runt åtta så jag hämtar honom direkt efter träningen.
Det är konstigt hur snabbt man vänjer sig med att bo ihop. Numera tycker jag det är väldigt konstigt att sova ensam, något jag gjort absolut största delen av mitt liv!


10-02-09


Jag är så jädrans trött på att vara trött!

Jag börjar fundera om det är något allvarligt fel på mig. Så fort jag gör något blir hela jag, både fysiskt och psykiskt så fruktansvärt trött! Jag bara måste sova och det är inte 20 - 30 minuter det handlar om. Först flera timmar senare vaknar jag till liv igen och kan känna mig något sånär levande. Riktigt jobbigt börjar det bli! Om någon har tips eller så skulle det verkligen vara guld värt, för jag kan inte och vill inte fortsätta att sova bort mina dagar...

Stallet gick finfint. Jag var ute på en kort skrittur med Jason och bara njöt av hur tyst och skönt det var. Mockade även stallet och lunchfodrade. Lite trist nu, för allt kändes jättebra där ute och jag var så effektiv. Men när jag kom hem och hade duscht rann all energi bara av. Trist!


Blev en stund med min favoritburk:P Så nu har jag inget annat val än att träna ikväll...

10-02-09


Spinning around, trying not to look down

Äter frukost, lyssnar på Maria Mena och har nyhetsmorgon på i bakgrunden. Ute snöar det ganska rejält. Sitter och laddar inför stallet kan man väl säga. Känns tyvärr inte jätteroligt med snön. Kommer nog bli kallt och blött! Hade tänkte åka vid 11, men nu blir det nog så fort jag ätit klart. Kanske kan slippa undan lite snö på vägen i alla fall=)
Ikväll blir det träning! Jag har bokat ett pass bodytoning. Hua mig vad jobbigt! Men skönt, efteråt....innan det börjar göra ont:P

Älsklingen kommer hem idag också. Så ska mys med honom. Om jag är vaken. Vaknade flera gånger i natt av att jag gnisslade tänderna. Så sömnen har inte vart vad den borde. Aja, bara att ta tag i dagen och göra sitt bästa!



Lite inspiration till mig själv inför dagens träningar, stallet och gymmet.




10-02-08


Middag för en

Markus är fortfarande kvar i Borås, han skulle ned på hotellets spa en stund nu. Gissa vem som är grön... Men jag piggade upp mig med en god middag. Laxpasta med grönsaker. Enkelt och snabbt!

Jag använde mig av morötter som jag gjorde till smala remsor med en potatisskalare, purjolök, tomater där kärnhuset i mitten tagits bort, gravad lax, milda mini mat och färsk pasta.

Och detta är resultatet, riktigt smaskigt! Har en låda i kylen som redan känns fredstande inför morgondagens lunch. Känner man så har man lyckats!

Just nu är det House på tv. Sen får vi se vad som händer. Har tänkt komma i säng riktigt tidigt idag. Är ett ABS-pass på gymmet imorgon vid kvart i sju. Jag är rätt sugen på att gå...

 

 



10-02-08


En och annan sak klar!

Blev en stund i Tornby. Handling och tittade runt lite, alla hjärtans dags snart;) Måste dock erkänna att jag inte kände mig helt säker när jag körde ut. Men det kommer, hoppas jag!

Nu tänker jag sätta igång med lite småplock och städning här hemma. Vill att det ska vara riktigt fint när Älsklingen kommer imorgon. Hoppas att Ullis hinner klart med sin hemuppgift idag så jag får sällskap ikväll. Tänkte laga lite mat, titta på CSI och bara ladda inför veckan=)




10-02-08


Ibland händer det alltför mycket!

Vilken helg! Både bra och dåligt på samma gång. Men jag tar det från början.
Lördag i Nyköping var jättetrevligt - som en riktig liten mikrosemester. Vi shoppade en hel del glas- och kökssaker. Till väldigt trevliga priser! Halva reapriset på saker som normalt går för flera hundralappar är näst intill omöjligt att låt bli!
Kvällen tillbringades med hämtmat från SaiGon, Linköpings bästa asiatiska mat! Riktigt gott är det, bra priser och supertrevlig personal. Rekommenderas starkt! Efter det blev det några glas vin hemma hos Filip och sedan en sväng på Flamman. Vi åkte hem riktigt nöjda redan vid ett och kröp ned i sängen.
Igår, söndag, var vi rätt sega. Så det blev en promenad, fisksoppa och massa mys. Markus skulle åka till Borås med jobbet, så jag skulle skjutsa upp honom till Mjärdevi så han kunde hämta jobbilen. Men i vallarondellen blev jag påkörd bakifrån! Åh! Jag fattade först inte vad som hände, men plötsligt så bara flög jag framåt. Jag kände av smärtor i både rygg och nacke nästan direkt efter, så kvällen tillbringades på akuten med nackkrage. Efter diverse undersökningar och röntgen visade det sig att de inte kunde hitta något, förutom blödning i musklerna. Men det är inget farligt, även om jag kommer känna av det ordentligt ett par dagar framåt...

Idag ska det bli att komma igång med pluggandet igen, vi får väl se hur det går. Sen måste jag även ut med bilen en sväng, så jag inte blir rädd eller osäker. Så det blir nog en tur till Tornby och Maxi, ganska lagom och om jag åker mitt på dagen lär det inte vara sådär väldigt med trafik.



På väg hem från Nyköping - trött med vid gott mod inför stundande kvällen!

Nu blir det ansiktsmask och en lång, varm dusch som förhoppningsvis släpper spänningarna en aning i rygg och nacke.

10-02-06


Lördagsmogon

Det enda som fattas ute är lite sol. Hade verkligen lyft min dag! Menmen, man kan inte få allt. Hittills idag har jag inte fått mycket gjort, ätit frukost och myst i soffan. Men nu blir det snart andra bullar! Ska hoppa in i duschen och sen kommer vi förhoppningsvis iväg till Nyköping! Finns det något jag verkligen älskar så är det sånna här halvt oplananerade utflykter, de blir Alltid de bästa=)



Påväg mot annan utflykt, tror tråkigt nog att jag var rätt förkyld och trött här.

10-02-05


Something about snow

Blev en kort skritt-tur med Jason i ett underbart soligt snölandskap. Nu börjar den långa vägen tillbaka för denna underbara häst. Många lugna turer och medicin kommer förhoppningsvis få honom i alla fall lite bättre form.
Efter min tur på hästryggen och lite jobb i stallet kändes allt mycket bättre. Längtar redan till nästa gång!

Nu är det mys i soffan med älsklingen. Har lagat jättegod middag med hembakat vitlöksbröd, biff, potatismos, sås och sallad. Enda som fattas nu är lite bär med vaniljkesella och lite mer vin. Sedan är jag redo för sängen!

Kvällen vin blev Dunavár Pinot Gris Rivaner (nr 12411). En riktig höjdare enligt mig! Men älsklingen var inte lika förtjust. Mer till mig=P

Imorgon är det Nyköping som gäller. Vi ska och titta på glas och kökstillbehör, mysa runt lite och bara vara. Kvällen blir eventuellt festlig, vi får se!



Världens finaste misse♥

10-02-05

Sometimes anything is just to much

Igår var jag igång mellan 05.40 till runt 23. Full fart hela dagen, känns nästan inte som om jag han med att andas. Så det är nog därför jag känner mig konstigt urvattnad idag. Jag ska endå försöka ta tag i spillrorna och få något gjort. Markus kommer hem och äter lunch om si sådär en timme. Efter det ska jag iväg till stallet för efterlängtad ridning. Hem, träna och handla står på schemat innan jag och mitt♥ hjärta kan krypa ned i soffan för välförtjänt "vitid". Mys!

Ja, det är väl i stort sett läget just nu. Ska ta och försöka komma igång nu. Klä på mig, skriva handlingslista och börja fixa lite med lunchen. Förhoppningsvis stiger humöret med tt dagen går vidare=)






Jag på midsommarafton. Som för övrigt var lite av en besvikelse här i Linköping. Men jag antar att om man kommer från Dalarna så har man rätt höga krav...


10-02-03


Risk för smärta imorgon

Haha, misstänker att jag kommer ha grym träningsverk imorgon. Passet idag var super, men åhh så drygt! Det var minst sagt tungt att pulsa hem i snön efteråt.
Kvällen tillbringades med korvstroganoff, frysta bär med kesella och nu Coupling i sängen. Ska släcka lampan snart och sova. Imorgon är det upp strax innan fem som gäller!



Liten Tusse ute i snön. Nästan så han måste simma fram:P

10-02-03


Tankarna bara snurrar

Därför tänker jag nu plocka ur diskmaskinen och sen promenera iväg till gymmet för 45 minuters lunchpass. Behöver göra något som får mitt humör på topp och tvingar huvudet att fokusera, träning med andra ord. Känns jävligt skönt! Men oroa dig inte älskling, vi ska köra ikväll med;)
Laddar med Kings of Leon, riktigt bra musik!

Off in the night
While you live it up I'm off to sleep
Waging wars to shape the poet and the beat

I hope it's gonna make you notice
I hope it's gonna make you notice


10-02-03


Snön den bara öser ned!

Riktigt ordentligt snöfall utanför fönstret. Ingen vår i sikte här inte. Men det gör inte så mycket, jag gillar snön. Det enda trista är egentligen att det blir svårare att ta sig fram, cykel är inte att tänka på. Så det blir hemma idag igen. Hoppas dock snön lugnar ned sig till imorgon, jag ska iväg till Trolhättan och jobba.

Känner att jag inte riktigt vet hur jag ska lägga upp dagen idag. Funderar på att börja med att fila naglarna. De börjar bli jobbigt långa nu. Vill ju inte att det ska komma ivägen för träningen ikväll:P




Detta är inget mor hur mycket snö det är här i Linköping! Hörde igår någon som sa att det inte vart så mycket snö sedan -87...


10-02-02


Ompysslad och fin

Ansiktsbehandlingen var super, riktigt avslappnande! Har redan bokat in ännu en gång. Måste ju skämma bort sig själv också=)
Just nu sitter jag och myser framför House. En klar favorit. Laddar inför morgondagen då pluggande står på schemat...

10-02-02


Skruttskruttskrutt kalt!

Blev en hel del väntan i stallet medan hovslagaren jobbade, fel dag för väntan! Hela jag frös långsamt till is. Trots varm dusch, soppa och thé känner jag mig fortfarande inte helt varm. Hua mig!

För tillfället sitter jag och tittar lite på tv med en kopp thé och en Elsa ♥ som sällskap. Har bakat en kaka, som jag inte tänker visa då den ser förhemsk ut. Väntar på Petra ska komma förbi. Mys! Till och med tända ljus lyxar jag med.


10-02-02


Uppe med tuppen

Och det känns i huvudet, ajaj vad trött jag är. Får bli en liten tupplur när jag är hemma från stallet. Haha, mycket tupp nu:P
Nej, måste dra på mig tjockt med kläder nu och sen köra älsklingen till jobbet.


10-02-01


Längtan

Jag skulle vilja komm bort lite, bara en stund. Ta in på hotell en natt med älsklingen. Bara vara lediga, utan krav och stress som alltid finns hemma. Ligga och läsa på sängen, kanske en promenad i snön och en stor hotellfrukost. Inget speciellt, egentligen. Jag vill bara att det ska vara han, jag och någonting som inte är hemma, vardag eller vana!


























Jag vill ha det lilla extra. En egen dag att uppskatta hur bra vi har det. Se hur långt jag kommit och ladda inför den vägen jag har kvar...

10-02-01


Sista timmarna på första dagen

Sitter och myser med CSI. Ruskigt bra avsnitt idag!
Ska försöka komma i säng rätt tidigt idag. Imorgon vid åtta är det dags för stallet. Hovslagern kommer, så det blir att agera hjälpreda.
Vid tre kommer Petra på fika och mys. Kvällen tillbringas med min efterlängtade ansiktsbehandling. Hoppas jag får några bra tips=)



Denna fina herre ska jag tillbringa morgondagens förmiddag med.

10-02-01


Ibland är man extra snäll

När älsklingen kom hem överaskade jag honom med biljetter till Linköping - Frölunda nu på torsdag. Man måste ju belöna honom nu när han stått ut med mig i hela 1 år och 1 kvarttal. Jag tror det fungerade, han verkar glad!
För att vara en ännu bättre flickvän ska jag nu sätta på mig ordentligt med kläder (fastnade i morgonrocken efter duschen) och gå iväg till Priso och köpa purjolök och grädde. Udda kan tyckas, men jag ska bjuda min sötis på rotfruktssoppa och våfflor kvällen till ära.



Hjärtan till mitt hjärta. För er som inte förstår anspelar jag här på att vårt fåffelgärna är ett äkta, hjärtgörande ett.

10-02-01


Är det bara att sitta ned och vänta på att musklerna ska växa nu?

Skönt att komma iväg till gymmet, även om det var jobbigt där. Haha, men det var väl det som var meningen. Ska se om jag kan få med mig älsklingen på en liten promenad sen, skulle göra gott för framtida ömma muskler.
Ska ta och duscha nu, sen får vi se åt vilket håll jag lutar. Vore superskönt att sova lite på soffan, men det får vi nog spara till en annan gång!



Kunde inte låta bli denna småroliga bild...

10-02-01


Godmorgon Februari!

Denna månad tänker jag starta på bästa sätt, men en promenad i snön och ett pass på gymmet. Kroppen behöver komma igång, jag behöver komma ut och sinnen skriker efter att få ett riktigt tufft pass. Inte så mycket att fundera på med andra ord;)

Dagens frukost blev en riktig höjdare, yoghurt med jordgubbar, knäckebröd med ost och gurka samt starkt kaffe med varm mjölk. Funderar på om jag ska klämma en till macka så jag verkligen orkar ta i på gymmet.

Förutom träning blir det halvlugnt idag. Jag ska försöka komma igång lite med omtentapluggandet och ha ännu en dust med min symaskin. Den vill inte fungera som jag vill! Galet tråkigt då man har både tid och lust att sy...

Ikväll tänkte jag nog försöka fixa lite extra måndagslyxig mat. Det är trots allt vår 1 år och 3 månaders dag♥. Tänk att gått så fort! Eller sakta kanske man ska säga, känns som vi varit tillsammans, jaa, jämt!

Laters!

RSS 2.0