100430


...

Gårdagsnatten tillbringades på akuten med hemska magsmärtor som visade sig vara en riktigt elak magkatarr. Blev därav inget jobb igår, utan stannade hemma och laddade upp med nya, bättre mediciner. Så nu hoppas jag att allt ordnar sig.

Valborg idag och det är jobb för hela slanten innan vi åker ut till stugan över helgen. Tror tyvärr inte det blir så mycket bloggande gjort, inget "riktigt" internet därute. Trist, för just nu känns det riktigt bra att skriva. Får ta igen allt på söndag=)



Knäppisen Tusse ♥ som fastnat i handtaget på en påse...Ibland undrar man hur han lyckas!

100428


Tid

Det är lite knappt om den vara nudags, därför är det lite tomt här. Jag jobbar på, pluggar, tränar och spelar golf mellan varven. Livet går på högvarv och jag trivs ändå riktigt bra!



Me and my love, ser lika suspekta ut båda två:P


100428


Mitt i veckan onsdag


Halva veckan snart gjord, underbart skönt! Igår var det inte en lugn stund på ela dagen. Skola, stan, matandling på Tornby, äta middag också direkt i säng för en tröttis som jag. Känner mig rätt oki idag, även om klockan är alldeles för lite för natt egentligen vara vaken. Får bli en tupplur efter jobb, innan studier och träning!


Gåragens inköp, riktigt bra träningsskor. Ska verkligen bli spännande och se hur det känns med dem på ikväll!

Nej, nu är det hög tid att sätta fart. Måste åka runt sex för att hinna till jobbet och vara ombytt och klar för smörgåsproduktion vid halv sju.

Ha en riktigt bra dag!


100427


Well, det är tur att det är dryga veckan kvar tills tentan

Går lite sisådär med studierna idag. Ska strax sätta mig med en lång artikel och försöka få in det som är meningen att vi ska få ut av denna, vad det nu kan vara...
Egentligen vill jag bara slänga böckerna och ge mig ut på en riktig shoppingtur! Tyvärr kan man ju inte få allt man vill, så istället för en ny outfitt får jag se fram emot kvällens svettiga timme på gymmet! Här ska muskler byggas och fett brännas:P



Liten ledtråd till vilket pass jag funderar på ikväll=)

100427


Hejhopp! (med förhoppning att mitt humör ska stiga till samma nivå som den klatschiga rubriken)

Jag är redan lite sen, bara att inse att jag kommer komma inspringande en minut i nio och leva med det. Studier hela dagen idag, känns riktigt skönt faktiskt.
Jaa, egentligen har jag inget att skriva just nu så jag "spar" mig till senare=)



För övrigt såg jag Top model igår. Jag skulle inte säga nej om nån erbjöd sig att "fixa till" mig lite så jag skulle vara liiite mer lik denna skönhet...


100426


De är måndag igen

Jess, jag höll tummarna för att det på något fantastiskt sätt skulle vara söndag igen när jag låg i sängen och var under vaknande, så att säga. Men icke, så det är bara att dra på träningsbyxorna och ge sig ut på morgonpromenix.
Var tänkt heldag i skolan idag, men de ringde från jobbet så det blir ändrade planer. Skönt nog börjar jag inte förens halv tio, så som sagt, jag ska ut i solen och gå!


100425


Helt underbart och älskat av alla!

Ett alldeles fantastiskt halsband tävlas nu ut på Angelica Blicks blogg. Jag sitter här och håller tummarna att det kommer landa i min brevlåda!

Nu blir det fortsatt mys med Madagaskar 2. Inger går upp mot lite tecknat när humöret inte är på topp=)



Bäst i filmerna, utan tvekan!

100425


Småstressigt

Älsklingen tycker jag äter frukost för länge, så jag ka snabba på lite så vi kommer ut till golfbanan.

10-04-24


Eftertentatrötthet

Tror det är vad jag lider av idag. Så än har inte mycket blivit gjort. Vi gick en sväng ned på stan och inhandlade medicin för min magkatar som kommit tillbaka. Dags att börja tänka lugnt igen med andra ord.
Nu är det snart dags att åka till golfbanan. Så jag ska byta om och packa iordning lite.

Tyvärr verkar det inte som om vi går ut och äter ikväll=( Löningshelg och vi kom oss inte för med att boka bord förens nu i eftermiddag...inge vidare bra!


10-04-24


Klara...färdiga...Tentera!

Yes, klockan är sju och om en timme gäller det. Jag har ätit frukost och ska snart borsta tänderna och åka iväg. Håll tummarna nu!

Efter tentan blir det nog träning och vid fyra har jag golflektion. Bra dag med andra ord. Det enda som behövs för att det den ska bliriktigtriktigt bra är ett stort fett G på tentan!


10-04-23


Let love be your energy

Trött, tröttare, tröttast. Men nu är det inte mycket kvar, tenta om 11 timmar och sedan tar jag helg. Riktigt skönt tänker jag ha det. Förhoppningsvis samla massa energi inför veckan som komma skall.



Myspys med fina misse♥ även om klockan inte är mer än nio blir det snart sängen för mig.

Så, håll nu tummarna att jag sätter tenta imorgon! Vore verkligen guld att kunna lägga ännu en kurs i högen med redan fixade, färdiga och klara.


10-04-23


Fredag och tråkigt nog inte veckans sista skoldag

Tenta imorgon, så det blir att kämpa på ett tag till. För övrigt är det bara att sätta full fart för mig, måste hinnan gå igenom lite uppgifter innan min lektion vid tio. Tyvärr känns motivationen inte alls på topp. Egentligen skulle jag bara vilja sätta mig med morgondagens tenta.



10-04-22


Time after Time

They're tryin' to come back, all my senses push
Untie the weight bags, I never thought I could...
Steady feet, don't fail me now
Gonna run till you can't walk
But something pulls my focus out
And I'm standing down...






Imorgon är en ny dag och jag tar ny tag.




10-04-22


Torsdagen började på gymmet

Körde älsklingen till jobbet. Det är riktigt kallt, blåsigt och regnet ligger i luften här idag så ingen av oss kände för att cykla. På vägen hem stannade jag på gymmet och körde ett riktigt tufft benpass. Inte alls min favorit - men det var välbehövligt!
Sitter för tillfället hemma i soffan och vilar lite. Duschen och skolan väntar, men för tillfället tänker jag bara njuta av mina trötta muskler en stund.



Frukosten för dagen, men det var ett tag sedan nu så jag lär snart fylla på förråden.


10-04-21


Ibland tänker sig människor inte alls för innan de öppnar munnen och gör där igenom andra ledsna...

Jag är inte mer än människa och kan inte vara på mer än ett ställe. Skulle jag tvingas välja skulle jag välja skolan alla gånger. Om ett halvår tar jag ut min kandidatexamen, något jag kämpat stenhårt för och inte är beredd att ge upp för ingenting.






10-04-21


Kiss and tell

Onsdag idag och veckan rusar framåt som ett skenande tåg. Nej då, så farligt är det inte. Även om tiden rinner iväg för mig.
Vid nio idag ska jag träffa samhällsekonomiska lönsamhetsgruppen och göra uppgifter. Tänkte mig att vara i skolan en timme innan så jag hinner förbereda lite och hämta tentor jag beställde igår.
Annars är det tentaplugg och motion som står på dagens schema, även tvätten ska hinnas med.



Jag och min underbara familj♥ Hehe, jag ser dock ganska spöklik ut...

Nej, nu är det dags att sätta lite fart. Blir nog tyvärr inget bloggande under dagen. Tar inte med datorn när jag ska sitta med gruppen.

Så, ha en riktigt bra dag allihopa!


10-04-20


Vänta nu lite...

Dagen blev inte alls som planerat, huvudet och kroppen sa ifrån så motionen får vänta tills imorgon. Har dock lyckats åstadkomma hemnakt tunnbröd. Blev även en snabbis till Tornby där vi inhandlade glas att blandad smaskiga drinkar i.
Sitter för tillfället med en ansiktsmask som ska sköljas av. Sedan blir det plock i köket och sängen.



Ett gott skratt...

10-04-20


I skolan

Sitter och försöker komma igång med studierna. Går inge vidare idag, tyvärr. Motivationen ligger nere vid fotknölara och jag vill bara ut och njuta av våren.



Neee, inte riktigt nöjd nu alltså...

Har lektion vid ett, skönt! Efter det blir det hem och ut på en långpromenad. Försöka plugga lite mer och sen gymmet. Förhoppningsvis släpper min känsla av missnöje under dagen!

10-04-20


Harder, Better, Faster, Stronger

Tisdag morgon och jag laddar inför dagen. Frukost blev idag fil med kiwi, kaffe, berocca och en avokado. Mätt i magen ska jag strax hoppa in i duschen innan det blir att möta Ullis och cykla till skolan. Samma schema som igår gäller idag, föreläsning 13.15 - 15.00 så innan blir det egna studier.

Golflektionen igår riktigt bra! Roligt var det och tiden bara flög iväg. Vi gick igenom putten, så nu vill jag bara ut på banan och träna, träna, träna. Lördag är nästa lektion, efter tentan och då ska vi gå igenom chippen.

För runt en halvtimme sedan sken solen ute och man kännde våren. Nu ser det tyvärr mycket sämre ut. Molnigt och dant, regnet hotar...känns otroligt kul att jag ska cykla=S Det värsta som finns är att komma blöt till skolan när man har hela dagen framför sig...

Aja, bara att ta på sig ett stort leende och hoppas på det bästa!



Vad jag Önskar jag fick göra idag!

10-04-19


Måndag igen...

Lite tungt känns det. En lång och fullbokad vecka väntar och just nu känns en stund till i sängen mest värt. Men sådana fasoner går inte, det är bara att bita ihop och göra det bästa av det.
Jag ska strax iväg till Universitetet för massa plugga. Som tur är väntar goda vänners lag=)
Vid fem idag börjar min efterlängtade golfkurs! Ska bli jättekul. Så måndagar och lördagar i en månad framåt är det banan som gäller!



Solen skiner ute och det ser ut att bli en kanondag!

10-04-18


En perfekt söndag!

Golf, vi var både på ranchen och gick nio hål. Jag är faktiskt rätt nöjde, visst känns det att träning ger resultat!
På vägen hem stannade vi i Tornby för mat och lite nya ljusfat till vardagsrummet. Har pillat mitt sista stearin från vår tv-bänk...

Hemma blev det mys och lite sömn i soffan. Vi lagade italiensk kyckling med parmesan, ruccola och balsamvinäger samt basilika-citronbulgursallad. Riktigt gott och hela tre matlådor blev det.

Kvällen avslutas med Casino Roayal och smothies=) En riktigt bra dag!



Fika innan vi gav oss ut på banan. Mycket upp och ned var det, så rumpan har fått jobba  hårt idag!




Jag slutar inte med tända ljus bara för att våren är här. Istället blir det att inspireras av färgerna ute och njuta!


10-04-18


Kroppen värker och humöret är på topp!

Gårdagskvällens grillning blev mer än lyckad! Trevligt sällskap, god mat och skratt var allt som behövdes för att gör en minnesvärd lördag. Totalt blev vi nio stycken som trängdes kring vårt köksbord, men det gick riktigt bra. Finns det hjärterum så=)

Morgonen började med att Älsklingens bror med flickvän som sovit här inatt åkte hemåt. Trist att inte hinna umgås, men  det blir fler gånger. Vi har myst med frukost i soffan. Helt klart min fvorit. Läst en del bloggar och småtittat på tv också.
Utanför fönstret skiner solen, så det blir nog en tur till golfbanan för att slå lite. Imorgon börjar min  golfkurs, julklapp från älsklingen. Haha, lite nervös är jag, vill vara riktigt bra på en gång så jag kan ge honom en match!



Våren har verkligen kommit till Linköping från Hamburg nu - Härligt med sol och lite värme, även om det blåser kalla vindar.


10-04-17


TävlingTävling!

Söta Simone har just nu en tävling där du kan vinna ett fint hudvårdsset=) Om inte annat är bloggen helt klart värd att titta in på. En tjej med skin på nästan som alltid får mig att le!


Dagens träning gick riktigt fint. Svetten rann och musklerna svällde;) Dock måste jag erkänna att bodycombaten inte riktigt är min grej.

Vi har fixat och städat lite här hemma nu på eftermiddagen. Riktigt fräscht känns det nu. Fick även upp nya gardiner i köket.
Kvällen fortsätter med grillning i gott sällskap. Jag har bakat en cheescake med citron och ska snart göra basilikapotatis och sallad. Jag är inte alls sugen på party denna lördag, så detta känns som en alldeles lagom kompromiss. Ett glas vin eller två får ju gärna slinka ned också... 


10-04-17


Glammig lördagsträning!

Jag hoppas på det i alla fall! Halv elva går det ett bodycombatpass på Tornet, vilket får bli dagens träning för mig. Jag har bara testat combaten en gång förut och var då inte överförtjust, men utbudet en lördag är rätt dåligt så jag ger det ännu en chans att imponera.



Release your inner warrior alltså!


10-04-16


Snart iväg för föreläsning

Jag hade en riktig skön powerwalk på ungefär 30 minuter. Även om det ser molnigt och trist ute, så är det faktiskt ganska skönt. Jag lyckades till och med jobba mig upp till en riktig svettig nivå:P

Idag är det föreläsning 10-12 som gäller. Efter det blir det hem och studera. Om inget alldeles oväntat händer. Känns som en ganska lagom fredag, förhoppningsvis kan jag få en hel del gjort. Ska även försöka komma iväg på träning under eftermiddagen.



Morgonens riktigt goda frukost, nu påfylld med två äggvitor och en clementin.

10-04-16


MornMorn!

Har ätit en riktigt god frukost, bild kommer senare, tänkte nu ut och powerwalka en stund innan skolan. Förhoppningsvis kommer min riktigt elaka mensvärk att släppa lite av motionen.

Upp och iväg alltså! Hör av mig innan skolan =)

10-04-15


En hel vanlig kväll är oftast det bästa!

Vi har ätit hemlagad kalops till middag. Snabbvarianten med lövbiff, men inte mindre gott för det!
Planerna inför sommaren var också börjat ta lite form, kanske blir det en liten semesterresa. Jag vet i alla fall vart jag allra helst vill åka=)

Min Ipod har även fått sig en välbehövlig uppdatering. Nu är det laddad med nytt och fräscht inför morgondagens morgonpass. Åh ja, nu är det slut på mina latmansfasoner. Upp och iväg är det som gäller!



Från senaste resan...Ahhh, gelet vad jag börjar längta nu!

10-04-15


"Worked my ass" of så att säga

Träningen var riktigt jobbig! Svetten rann och konditionen fick sig en riktig omgång. Jag var på ett Boxpass, något jag inte gjort på år och dagar. Nu efteråt har jag ingen aning om varför, det är ju jätteroligt!

Blivit en hel del vilande här hemma, så nu är det dags att sätta igång igen. Duscha står på schemat, följt av plugg. Kanske lite mellanmål i form av kaffe och banansmörgås också=)

Förhoppningsvis kan jag övertala Älsklingen om en liten tur till HM när han kommer hem. En viss klänning har svetsat sig fast i mitt huvud...


Världens nästnäst sötaste lilla missekatt, mina två kommer naturligtvis på delad förstaplats! Hehe, förutom de gånger Elsa får för sig att tvätta mig, då vinner hon med hästlängder.

10-04-15


Nu är jag med, är DU?



Kolla in  grymma gymglam.se

10-06-15


Aldrig handla mat innan frukost...

Igår eftermiddag blev jag helt besatt av tanken på knäckis med banan på. Naturligtvis var bananerna slut, så innan frukost i morse blev det en tur till Priso. Ett dåligt beslut...med hem följde en riktigt stor godispåse. Ajabaja! Får helt enkelt ta och stoppa in den i skåpet och helt enkelt glömma den.

Dagens planer är än så länge ganska flytande, inget jobb, ingen schemalagd skola. Så tänkte ta med mig böckerna ut i solen och njuta av det fina vårvädret.
Vid tolv är det ett lunchpass på gymmet, något min kropp är i desperat behov av. Så tänkte vara riktigt duktig och ta mig dit=)
Efteråt får vi se vad som händer. Jag är lite sugen att gå ned på stan och kika på HM:s rea. Såg en skymt av en riktigt fin klänning igår...men vi får se.



Dagens frukost, helt underbart gott och somrigt!

10-04-14


Vaknat alldeles för tidigt

Redan för dryga timmen sedan slog jag upp mina gröna, lite småsegt sådär. Men inte så mycket att fundera över. Bara att slänga benen över sängkanten och ordna frukost. Idag blev det fil med musli, knäckisar med banan och kaffe. Gottis!

Idag är det jobb som gäller, förhoppningsvis sista "jobbdagen" denna vecka. Känner att jag behöver komma ifatt med skolan en del, men det är väldigt svårt att säga att jag inte kan jobba när de frågar och man vet hur stressigt det komme rbli utan en. Som tur är finns det fler än jag som kan hoppa in=)

Gårdagskvällen var för övrigt en mycket trevlig tillställning. Middag med Tobbe och nya tjejen. God mat, bra sällskap och trevliga diskussioner - kan det bli bättre en tisdag?!



Me, myself and I.

10-04-13


Uni. hela dagen

Ska torka håret och klä på mig, efter det bär det av till en heldag i skolan.

10-04-12


Måndagsmorgon och världen startar om

Uppe innan tuppen idag igen, jobb som gäller. Sitter med sista kaffet nu och lyssnar på fågelkvitter. Riktigt mysigt är det, sommarkänningar!

Lördagens sittning blev väldigt lyckade, även om det blev en hel del för mycket av det goda...haha, inte många knop gjorde igår med andra ord.

Nej, nu är det dags att sätta på sig ansiktet och cykla iväg till jobbet. Förhoppningsvis går dagen riktigt fort och jag får komma hem och mysa med mitt hjärta=)



Min älskade Elsa med påskägg. Väldigt gulligt av henne att köpa till mig;)

10-04-09


Ikväll blir det jag och missekatterna♥

Älskligen spelar hockey med jobbet innan de ska ut och äta. Så hemma är det jag och mina fina katter. Blir en riktig myskväll med blomkålssoppa, ansiktsmask, målade naglar och lite hemmaträning. Känns som det mest optimala för dagen=)
Måste även försöka komma ihåg att sy i en hake på en liten jacka jag tänkte ha imorgon. Minnet är som alltid bra, men kort!

För övrigt funderar jag på att lägga in en liten bestälning från HM. Såg dessa skor och föll riktigt djupt in love!


10-04-09


Magen fick bestämma idag

Efter frukost började min lilla mage protestera högljut igen. Så det blev tråkigt nog att ringa jobbet och säga att idag går det bara inte för att sen krypa ned under täckte ett tag till.
Har vaknat till liv nu och magen känns, inte helt bra. Jag ska nog ta att dra på mig lite varma kläder och ge mig ut och gå ett tag. Kanske lite motion kan göra att det släpper. Det blir även att inhandla lite hälsofil "gladmagemat" och kanske ett eller annat katrinplommon.



Hundra miljarder goda bakterier ska idag få invadera min mage!

10-04-09


Kanonkula

Gårdagen på jobbet gick inge vidare, magen protesterade runt lunch och attans vad ont det gjorde! Vara bara att packa ihop och gå hem till soffan för att sova bort allt ont. Idag är det bättre, jag har inte ont, men det känns som jag har en stor, hård kanonkula under tröjan. Hum...hoppas det släpper snart, annars blir det en lååång dag. Åyes, det är jobb som gäller. Ska strax gå och borsta tänderna och komma iväg. Känns lite tungt, men det ordnar sig säkert...

Ikväll blir det mys med katterna. Älsklingen ska ut med jobbet så jag funderar på ett långt bad, massa god frukt och tiigt i säng med en bok. Inte helt fel=)

Nej, jag får fortsätta drömma om kvällen medan jag fixar det sista hemma. Ha en bra dag!



Nyvaken

10-04-08


Trötter, toker och förhoppningsvis glader

Dags för jobb igen, så där av anledningen till att det idag är jag som väcker tuppen. Känns roligt att jobba, slippa tänka och bara sätta igång autopiloten.

Gårdagen innehöll tyvärr en stor besvikelse, Ingen golfbana har öppnat här än! Inte ens ranchen. Riktigt tråkigt, men inte så mycket att göra åt saken.
Istället blev det en Tornbytur med älsklingen och en riktigt fin klänning/tunika till lördagens festligheter. Jag ska prova och fota senare, om jag kommer ihåg...

Nej, har tänkt cykla till jobbet idag så det är hög tid att sätta lite fart! Önskar alla en riktigt bra torsdag=)



Fotboll i Hamburg. Haha, 55 000 personer är grymt mycket folk...


10-04-07


Vet inte riktigt vart jag tagit vägen

Ska snart iväg och träffa Ullis på stan. Mys!
Har inte kännt mig speciellt peppad inför något idag, därför gjorde jag vad jag absolut inte borde och stannade hemma. Men gjort är gjort och nu får jag göra vad jag kan för att rätta till dagen...


10-04-07


Fågelkvitter på morgonen skvallrar om vår ute

Små vårfåglar har jag legat och lyssnat på såhär på morgonkvisten. Riktigt mysigt och fint. Tyvärr motsvarade inte vädret riktigt mina förväntningar, men med lite tur kanske molnen försvinner framåt lunch.
Dagens planer går ut på, som så många andra dagar, studier. Jag ska ta tag i nya kursen nu på förmiddagen så det blir gjort. Vid ett är det föreläsning som gäller, just nu går vi igenom grunderna i Cost - Benefitanalys, något jag känner att jag är rätt bra koll på.

Markus kan förhoppningsvis komma ifrån jobbet runt fyra, då blir det golf! Vi ska ut till Vreta och slå lite. Längtar!! Jag köpte en ny klubba i söndags, så ska bli roligt att se vad den (jag?) går för.

Tänkte även flörta lite med älsklingen så vi kan ta en sväng förbi Tornby. På lördag är det dags för Maddes 25-årssittning och jag känner för att ha något fint att fira min underbara vän i=)



I passade även på att klappa lite på två fina hästar under helgen i Fellingsbro.

10-04-06


Jag vill bara skrika rakt ut!

Lite så känns det just nu, massor utav krångel inför höstens studier. Får sätta mig ned med älsklingen i kväll och gå igenom allt...

Har varit iväg och tagit fasteprover på vårdcentralen. Inte alls roligt. På något sätt blir jag alltid på så fruktansvärt dåligt humör när jag besöker vårdcentralen.

Ska försöka skaka av mig allt dåligt nu, ta en dusch och läsa posten. Dagen är fullspäckad och jag vill inte går runt och sura över skit hela dagen!



Min nya kärlek från Åbyhammar. Sötare än socker och en riktigt liten kelgris=)

10-04-05


Hemmakväll!

Dagen har gått åt till handling, lite shopping och en hel massa mys i soffan.
Jag lagade lövbiff fylld med feta, soltorkade tomater, ruccola, vitlök och basilika. Till detta serverades det sallad med bönor och äpple samt grekisk yoghurt. Riktigt gott!
För tillfället ser vi på min favoritserie, CSI, och gäspar mer och mer. Vid tio blir det sängen med min Kinsellabok och sedan massa sömn. Imorgon står provtagning, skola, träning och tvätt på schemat.



Påskafton firade vi med restaurangbesök älsklingen och jag. Blev extra lyx med glass!

10-04-05

Åkahemfix

Vi håller på att packa ihop oss, ska snart bege oss hem till Linköping. Sköntskönt. Känns som vi har en riktigt bra dag framför oss, även om det blir en del bilåkande. Blir mer bloggande senare, nu ska jag se till att komma iväg!
Hem och se om mina fina påskblommor från jobbet lever...

10-04-04


Söndag, för första gången

Ska bli skönt med en andra ledig söndag imorgon. Hem till Linköping ska vi, åker via Vingåker eftersom vi inte kom iväg i förrgår. Nu väntar nya Kinsella-boken och soffan. Bara vara alltså=)

10-04-03


Upp och hoppa

Nu ska jag klä på mig och åka iväg till Vingåker för lite shopping. Har inte varit där förrut så det ska bli spännande!

Puss å kram

10-04-01


April, april...

Mornmorn! Skärtorsdag och första april. Tiden går minst sagt fort!
Riktigt trött är jag idag, sov smådåligt inatt. Men det är bara att hälla i sig kaffet, sätta på sitt bässta leende och göre ett försök.
Jobb och efter det Fellingsbro. Påsk och vila att se fram emot!

Ha en riktigt bra dag!



Mina underbara missekatter. När jag kom ut i vardagsrummer nu imorse låg de tätta hopkurade i söffan och hade det bra.

RSS 2.0