110305


martinah.spotlife.se

Jag har flyttat, hoppas ni förljer med på nya äventyr!

110304


Let´s take the day off!

Vilket jag tänker göra, underbart! Har avverkat frukost i soffan, nu blir det träning innan jag ska på lunch med en fin vän. Guld! Har en liten överraskning till er senare, men ni får vänta ett tag till=)



110303


Egglove

Hemma och vänder innan skolan, mellanmål i form av kokt ägg. Måste vara blandd det godaste man kan äta! Lite löskokt med salt på toppen, det gör mig lycklig!


110303


Det lider mot helg

Känns skönt, har inte riktigt känt mig som mig själv i veckan. Vila, avstressande och bara vara är nog det som behövs. Men först är det idag som gäller. Ska först iväg på cellprovtagning för livmoderhalscancer (ingen fara, alla kvinnor får gör det) skolan, förhoppningsvis handledarmöte. Lunch med bästa gruppen och senare promenad med Pepsi. Efter det blir det fokus jag, kanske ta ett bad och bara försöka varva ned.

Magen motarbetar mig för tillfället inte fullt, så mitt svarta guld är tillbaka på frukostbordet.


110302


Kvällsmys

En kiwi, borsta tänderna och dricka massor med kallt vatten. Sängen och ett avsnitt House. Sedan sömn och ladda om inför morgondagen. Känns som det jag behöver allra mest nu.


110302


Mitt i veckan onsdag

Redan, ibland förstår jag verkligen inte vart tiden tar vägen. Känns mest som om den bara försvinner ut genom fönstret.
Skola idag, blir troligen kvar på kurs till fem. Känns sisådär, just nu behöver jag inte hört sådant jag redan vet=) Annars ska vi handla och eventuellt leta klänning tills nästa helgs festligheter.



Träningsinspiration, hela jag längtar som en tok till gymmet!

110301


En alldeles förträfflig morgon

Sov näst intill ostört till halv nio, frukost i soffan med fil, hemmagjord musli och grapefrukt, kokt ägg och kaffe. Läsa bloggar och bara andas. Nu blir det snart bad, ansiktsmask och läsa anteckningar.

Inget schemalagt i kalender för dagen, så det blir att stanna hemma, plugga och kanske ta en liten tur på stan. Ikväll blir det efterlängtad träning. För övrigt sitter jag och lyssnar på missarna i sovrummet som lyckats välta ned godisburken och nu kalasar för fulla muggar...



Gårdagens kvällsmys, alldeles underbara trots att de var paketköpta.

RSS 2.0