10-01-31


Romersk relax

Jag kan varmt rekomendera den romerska avdelningen på badhuset här i Linköping. Vi bubblade bubbelpool, duschade i masagedusch och bastade. Det bästa var nog tystnade och lugnet, så skönt att bara luta sig tillbaka och släppa tankarna fria.
Ska snart iväg och hämta älsklingen från hockeyn. Vi ska ut till Maxi, igen! glömde en del grejer igår så det blir bakläxa. Sen blir det myskväll i soffan, med film, kanske våfflor och min fina fina man=) Perfekt uppladdning inför ny vecka enligt mig!


10-01-31


Så går januari mot sitt slut

Imorgon är det första februari, redan! Tiden bara flyger iväg...Menmen imorgon får det bli extramy med älsklingen♥, 1 år och 2 månader är inte illa.
Nu ska jag ta tag i hemmet, så att säga. Det blir städning för hela slanten. Ska försöka jobba så effektivt som möjligt så vi kommer iväg till badet snart.


10-01-30


Ute i solen

Blev en timmes promenad i solskenet, riktigt skönt trots kylan. Efter det har det blivit mycket vila, en tur till Maxi också middag. Kvällen fortsätter i samma tecken, lungt och vilsamt.



Denna fina skål, men i klarrött, från Bruka Design väntar jag nu otåligt på=)

Imorgon åker jag, Bina och älsklingen ned till simmahallens relaxavdelning för en härlig upplevelse. Ser fram emot det redan nu!

10-01-30


Upp och iväg!

Gårdagskvällen blev väldigt lyckad. God mat, bästa sällskapet, lite drinkar och en del sång;) Helnöjd är jag!

För tillfället ligger jag och kurar i soffan, ska ta och betala några räkningar sen blir det stan en sväng för skåljakt. Jag fick ett frukostset med kopp och fat av mamma i julklapp. Nu vill jag även ha en skål till, då jag rätt ofta äter gröt etc. Får se om vi har nån lycka.
Annars blir det rätt lugnt idag. Ska försöka fixa symaskinen som börjat krångla, igen! typiskt när man för en gång skulle verkligen har tid för större projekt.



En skål i denna serie från Bruka Design är jag ute efter. Tips motages med öppna armar=)

10-01-29


Om att överaska sig själv!

Det är precis vad jag gjort nu! Satt mig ned och sökte lite sommarjobb. Extremt tråkigt tycker jag då näst intill inga bryr sig om att svara. Jag lägger endå ned en hel del tid på att skriva mitt CV och personliga brev. Menmen, det är bara att uthärda!

Funderar starkt på att väcka sömntutan och se till att vi kommer igång med dagen. Kan ju inte sova bort den lilla tid vi har tillsammans!


10-01-29


Underbart, puderlätt och alldeles vitt

Det snöade hela dagen igår. Min värld är nu täckt av det finaste jag vet, massor utav kall härlig snö. Temperaturen har börjat krypa ned emot minus tio och jag trivs som fisken i vattnet.
Igår var det fullt upp hela dagen. Först frisören som resulterade i ett väldigt fint hårsvall. Sedan möte på skolan, Tornbytur och handling innan systeryster kom. Bara en halvtimme försenat - nästan så man får säga Bra jobbat SJ;)

Idag blir det andra bullar. Tänkte tillbringa hela dagen med Bina♥. Kanske en tur till stan och annat mys. Ska baka en vit chokladkladdkaka också. Vi ska iväg på middag/partykväll ikväll och jag lovade att göra efterrätt. Förhoppningsvis blir det en riktigt bra dag, och kväll!

Just nu funderar jag på om jag ska gå ut i köket och göra en bröddeg. Hembakt är alltid bäst och egentligen går det rätt fort att fixa...



Min söta Tusse. För tillfället är han bra sugen på att gå ut, men tror han kommer ändra sig snabbt som tusan när han märker hur kallt det är!

10-01-28


Morgonstund!

Hej hopp! Lyckades tillslut somna om ett tag, så låg och småsussade fram till sju ungefär. Då tod hungern över så det blev frukost och kaffe. Nu har jag duschat, hoppade över håret dock, blev osäker om man ska tvätta innan färg. Nu blir det att dra på sig kläder och lite smink, sen off to frissan=) Förhoppningsvis hinner jag in på apoteket också, annars får det blir i en promenad senare. Tänkte försöka orka träna idag också, får se hur det går....

Vid tio ikväll kommer min älskade syster!


10-01-28


Vaken nu

Varför jag inte sover är en mycket bra fråga. Önskar jag visste! I alla fall nedkrypen i soffan och tittar på the doctors. Ska försöka sova lite nu, lång dag idag. Bina kommer♥

10-01-27


MAT!

Sitter som på nålar och väntar på att maten sk abli färdig. Ritktigt ungrig är jag! Men som tur är står den i ugnen nu=) Medelhavsinspirerad kyckling med potatishalvor blir det idag. Oboy, det luktar smaskigt från köket!

10-01-27


Ny dag medför nya möjligheter!


Igår var det så mycket hela dagen att jag inte han skriva nått. Så kommer en liten snabbis om hur det var nu istället. Mjölby gick fint, även om det var rätt segt. Hemma strax efter fem och bara att ladda om med knäckebrödsmackor innan det var dags att hjälpa Ullis med flytten. Några timmars hårt jobb som avslutades med pizza. Hemma runt elva och direkt i säng.
Varför jag vaknade vid åtta imorse är en gåta då jag är riktigt trött. Menmen, ny dag nu! Ska mys framför tvn en stund till. Sen blir det att ta fram symaskinen och åstakomma något ett tag. Petra kommr på fika i eftermiddag. Så  jag tänkte fixa upp lite här hemma och kanske baka. Lagom mycket planer med andra ord=)



Vi får se vad det blir bakat, för tillfället är jag inne på någon slags småkakor/kex.

10-01-26


Dagens äventyr - Mjölby

Jag ska iväg med studentambassadörerna på mässa i Mjölby. Prata lite om livet på universitetet och varför man ska välja Linköping. Inte alls sugen idag, men det ger en då lite extrapengar.
Ikväll är det dags att hjälpa Ullis att flytta. Får se hur det går för mig, har fortfarande grym träningsvärk efter golfen i söndags:P Får bli gymmet imorgon...måste ju vara stark och redo när säsongen börjar!

Måste erkänna att jag är väldigt sugen på golfbag som liknar denna...mitt spel skulle absolut bli bättre om mina klubbor fick förvaras så här stylish! Får försöka övertala älsklingen om en tur till Norrköping snart och kolla in utbudet av golftillbehör=)


10-01-25


Full rulle hela dagen!

Åkte iväg till stallet vid tio, hemma vid ett också dusch snabbt som ögat. Träffade Älsklingens kusins tjej för fika och affärer på stan. Mycket trevligt! Sen var det bara hem och ladda om för veckohandling. Jättemycket folk när det är måndag, men behöver man mat så behöver man=)

Lagade paj till middag. Riktigt duktigt gjort av mig att göra två, så en åker in i frysen för senare bruk. Den dagen man behöver matlåda men inte orkar fixa är man så glad över att den ligger och väntar.

Min dag i bilder. Ville är fjordingen också fina Jason. Hoppas verkligen allt ordnar sig till det bästa imorgon hos veterinären!


10-01-25


Morgongnäll från liten kisse

Tusse springer runt här hemma och skriker. Han vill ut och bus, men tyvärr blir det inte förens jag kommer hem från stallet. Han brukar inte vilja vara ute så länge så det är bästa att vara hemma så man kan ha lite koll=)

För övrigt har jag bokat tid för klippning och färg på torsdag. Superkul ska det bli! Har varit lite sisådär med att få färgen att fästa på sista tiden så det ska bli bra att få det ordentligt fixat.

Nu ska jag strax åka iväg mot Svartmåla och mina fina hästar. Blir mys där några timmar. Sen får vi se vad som händer. Blir i alla fall handlingen med älsklingen idag.



Min favorittjej♥ på bästa platsen hemhemma i Falun.

10-01-24


Trött och pigg om vart annat

En studen håller jag på att somna för att i nästa vara rastlös. Troligen ett resultat av alldels för mycket plugg och alldeles för lite motion på senaste. Men nu blir det ändring!
Imorgon åker jag ut till stallet. Mysa med hästarna, mocka och bara vara. Jason ska iväg till läkaren på tisdag och kolla blåsljudet han har på hjärtat, så tänkte se till att han bli fin till dess. Åhh, jag hoppas verkligen att det går bra för honom! Ska hålla tummarna hårthårt för alla därute i Svartmåla på tisdag.



Jag ute på promenad vid Falu Gruva.

10-01-23


Klappat och klart!

Har precis skickat in min hemtena och Nu ska jag njuta av det som är kvar av helgen. Lägger upp någon bild från dagens lilla tur till golfhallen - riktigt roligt var det!



Använde mina nya fina golfskor för första gången=)

10-01-24


MornMorn!

Sovit bra inatt, men för lite! Det är upp med tuppen idag, eller ja lite efter kanske, för plugg. Mycket som jag vill göra idag och då gäller det att jobba hårt. Så nu ska jag lägga in dagens frukost på viktklubb och sen sätta fart med frågorna.

Hörs sen!

10-01-23


Så var det där med glass...

Allt tjatar om Ben&Jerrys. Men jag vet något som är så Mycket bättre! Mer glassigt, mer riktig grädde och mer frukt.


My one and true love - Häagen-Dazs;)

10-01-23


Coupling

Sitter och tittar på coupling, sjukt rolig serie! Tror den är producerad av BBC. Men helt klart värt att se. Ett litet tips från mig lördag kväll=)


10-01-23


Shopping♥

Blev nya ansiktsprodukter från body shop. Jag gillar verkligen deras produkter! Bra och skonsamma för hyn. Hittade en tröj också, på rea! Ibland har man tur.



Söt aprikosfärgad är den. 75:- från Monki.

Nu blir det snart laxmiddag och mys med älsklingen. Sedan måste jag tyvärr skriva lite mer på min hemtenta, men har endå kommit en bit idag!
Imorgon kommer Markus kusin med flickvän hit på fika, sen hoppas jag på att vi hinner till golfhallen också...

10-01-23


Godmorgon världen!

Jag har sovit rätt oki i natt, men inte bra. Så sitter här med huvudvärk nu som jag försöker döva med massor utav kaffe. Ska sätta mig nu med samma och börja skriva på hemtentan. Blir några timmar nu, sen en tur till stan också några timmars plugg till. Vorre mys om jag hade tid med nått annat imorgon...

Ser fram emot måndag! Då ska jag til stallet. Massa hästmys, hårt jobb och underbar päls att gossa in nästan i.
När jag kommer hem ska jag ta fram en annan efterlängtad sak - symaskinen! Så kul att ha tid för annat en skola. Verkar som fina Bina kommer ner nästa vecka också, längtar! Kanske ska ta tag i det och fixa ihop en riktig partykväll...?



Kanske skulle ta och mixa ihop denna kiwifavorit - haha, blev rätt sugen nu så kanske blir en redan ikväll;) Måste erkänna att drinkar med färsk frukt är bland det godaste!

10-01-22


Fredagsmys med Hockey

Vi var upp och såg Markus hockelag vinna sin match med 7 - 5. Härligt, men kanske inte alltid så välförtjänta mål. Nu blir det mys i soffan med film, Hjärter och apelsiner. Förhoppningsvis så kan jag sova ganska tidigt så jag orkar upp och plugga imorgon. Vill även hinna med en sväng på stan.


10-01-22


Gahhhhh!

Nu blir jag snart knäpp! Sitter och läser och läser, men det känns inte som om jag kommer någonstans. Många långa artiklar som det ska refereras till i hemtentan, så det är bara att kämpa på. Ser fram emot att älsklingen kommer hem så jag kan få ta en paus, komma ut och Göra nått!

10-01-22


Lite småavslagen

Efter tenta kommer vila! Men så är ej fallet för mig denna gång och kanske är det därför jag känner mig en smula okoncentrerad. Blir att läsa lite projekt och tänka på massa annat. Exempelvis när jag ska duscha idag, helknäppt, jag vet! Det är ju bara att göra det...

Ska försöka få klart genomläsningen före lunch. Sen får det bli belöning med dusch och chokladshopping till hemtentan=) Det är en plan - nu ska jag bara hålla den!



Jag och världens finaste Elsa♥

10-01-22


Fredag!

Blev lite sovmorgon idag, men det behövde jag. Lingonveckan på ingång och som vanligt kastas jag mellan att svettas och frysa. Inte alls trevligt! Jag skullemer än gärna offra ett par tår, bara jag slipper ha mens mer!

Idag blir det - surpries surprise, studier! Jag måste göra sista ändringarna på kredit- & valutamarknadsprojektet och mejla in det. Sedan är det bara att sätta full fart med hemtentan. Ska försöka komma en bra bit idag så jag kan ta lite "ledigt" i helgen. För övrigt är jag riktigt sugen på god, fin choklad idag. Så ska inhandla detta. Undrar om Priso tillhandahåller denna vara? =S Troligen inte...

Borde försöka ta mig iväg till Bodyshop och inhandla mer hudkräm också. Kanske får bli en promenad med älsklingen senare. Har varit slut nästan en vecka nu och jag kan känna hur min hy Längtar efter sin vanliga behandling.


Jag skulle uppskatta om tips på var man kan få tag på lite finare choklad här i fina Linköping! Inget slår att vara hemma, bara en tanke sådär=)

10-01-21


Utan dina andetag

Riktigt nöjd med mig själv för att jag gick och skrev tentan, även om resultatet inte kommer vara så lysande. Det viktigaste är att försöka!


10-01-21


10:39

Tiden tickar iväg och det är dags att hoppa in i duschen. Har läst igenom en tenta och täkte hinna med nån mer innan klockan slår dags. Ska bli underbart skönt när denna vecka är över! Jag ska verkligen jobba hårt med hemtentan ikväll och imorgon så jag blir klar så snart som möjligt och kan tillbringa helgen med min sötlök.

Duscha var det ja=) Känner att tankarna svävar iväg alldeles för lätt idag...

10-01-21


Huvudvärk och motivationen når inte längre än anklarna

Idag är det alltså dags, första tentan. Tyvärr känns det inte alls speciellt bra. Men jag vet att jag förväntar mig alldels för mycket av mig själv ibland. Med tanke på att jag varit sjuk drygt ett och ett halvt år nu så är det inte så konstigt att allt inte går som smort. Jag kan inte förvänta mig att det ska gå från att ha varit nere på botten och sen upp på en gång och allt ska gå som på räls.
Yes, så ligger det till. Förmiddagen kommer att ägnas åt studier, försöka få in något mer inför tentan. Älsklingen kommer hem på lunch, klockan två börjar tentan och efter det ska jag sätta mig med hemtentan. Det går i ett med andra ord!



Dagens frukost, kaffe♥, smörgås, Berocca och grapfrukt. En bra start på dagen börjar i magen;)

10-01-20


Förbannad

Just skrivit två långa inlägg om hur allt är för tillfället, båda gångerna hoppade datorn bara från sidan och de försvann. Nej, blir det ingen bättring är det dags att byta från blogg.se...

10-01-20


Jag kan tänka fritt igen!

Det blev en sväng till Plantagen, lite nya blommor var välbehövligt. Haha, det är näst intill förbrukningsvaror här;)
Vi stannde på maxi också, handlade semlor till ikväll! Måste lyxa till det lite nu när skoln dränker mig...Blir lasagne först, homemade! Står i ugnen så vi lär äta snart. Sen ska jag jobba hårt igen...suck


10-01-20


Vad betyder globaliseringen för dig?

Sitter och arbetar med första frågan på hemtentan. Klurigt! Jag är sjukt trött, huvudet känns tungt och jag vet redan nu att det är många timmars studier kvar..

10-01-20


Alldeles vanligt tråkig

Så känner jag mig just nu, inget extra här inte. Jag ska ju bara sitta och plugga hela dagen och kvällen...tills jag somnar.



Alldels jättetråkig...

10-01-20


Helst krypa ned och sova vidare

Sov bra till halv tre inatt, efter det var det stopp och återstående del av natten tillbringades halvsovande i soffan. Förhoppningvis kommer jag vara riktigt trött ikväll så jag sover gott inför tentan. Uhh, eftermidagstenta, vilket betyder 14 - 19. Tungt! Jag är mer av en morgonmänniska.

Ska nu ta nya tag och börja med hemtentan. Tänkte att det kommer vara skönt sen om man kommit in lite i det. Vi får väl se. Men fasiken Martina, nästan halav veckan har ju gått! Nu är det bara att kämpa på sista biten och sen blir det lugn och ro=)


Småblöt men väldigt nöjd på Starbucks i Dublin. Galet vad jag längtar tills det är dags för Hamburgresan och massamassa Starbucks!


10-01-19


Redo för drömmarnas land

Vart full rulle hela dagen idag, studier, essävisning, handling, tvätt och middag. Nu sitter jag i soffan och känner precis hur trött jag är. Förhoppningsvis går det bra med essän, skönt att ha en sak klar för veckan!

Imorgon kommer Louise, tentaplugg heela dagen. Sen vill jag gärna hinna skriva klart en fråga på min hemtenta. Första hemtentan, ever! Känns...sådär! Bara att kämpa hårt och göra sitt bästa. På torsdag är det endå gammal, hederlig salstenta. Tacka gud för typuppgifter...

Känner mig för övrigt lite halvt idag. Så ska gå och borsta tänderna nu, sen ned i sängen och mysa med en bok. Förhoppningsvis blir det många kvalitativa sömntimmar inatt så jag vaknar full av energi och kanske till och med hunnit komma en bra bit på hemtentan när Louise kommer vid 11. Det vorre minst sagt den bästa tänkbara starten! Upp och iväg.



Denna man har fått göra mig sällskap ikväll - hans mentalitet har passat mitt mående perfekt.

10-01-19


The start of a lovley tuesday


Frukost framför nyhetsmorgon, precis som vanligt. Starkt kaffe, smörgåsar, äggvita och min morgonfavorit - grapefrukt. Så laddar man för en dag full med studier! Ska strax krypa upp i soffhörnet, sänka ljudet på tvn och börja läsa.
Älsklingen kommer hem på lunch för att äta med mig och skjuts mig till skolan. Så tänkte försöka hinna laga något smaskigt till honom när han är snäll och åker extra för att jag ska få sova lite extra=)

Annars händer det inte så mycket just nu. Vi ska handla lite ikväll, och tvätta kuddar. Så skönt att göra ibland, med både kuddar och täcken så man slipper allt omysigt som bygger bo...



Tänk om jag kunde bjuda mitt hjärta på denna utsikt till lunch - de vore nått de!

10-01-18


En bra start på en jobbig vecka!

Bion var bra. Första gången på ett par dagar nu jag inte konstant tänker på skola! Det gjorde susen, känner mig mycket piggare och mer motiverad nu. Just nu är det CSI på tv, efter det blir det direkt till sängen. Sov riktigt dåligt inatt, så förhoppningsvis vaknar jag utsövd och redo imorgon!

Imorgon är det alltså presentation av essän som gäller. Klockan ett är det, så innan blir det plugg hemma. Nej, nu ska jag mysa med min sötlök=) Den absolut bästa man kan ha!


10-01-18


Klara, färdiga, Plugga!

Har laddat upp med vindruvor, kex och choklad. Är supertrött så all energi som kan tänkas behövs! Bara det, nu måste jag sätta igång. Ska försöka skriva något mer efter bion ikväll - Luftslottet som sprändes.

10-01-17


Jag är lost i räntemarknadens värld

Vi sitter och räknar gammla tentor, tyvärr verkar det inte som om mycket går in. Ahhhh! Jag önskar att detta bara ville fastna, men det gör det inte...suck! Klockan tre blir det i alla fall paus med kaffe, muffins och skidskytte=) Efter det nån timme till av hårt plugg, efter det blir det att ägn kvällen åt att ta hand om mig själv!



Dagens mest nödvändiga, kaffe i mängder!

10-01-17


Söndag och det blir ännu mer studier

Sovit riktigt bra inatt, endå är jag trött. Just nu är det mycket stress och press i kroppen inför tentor och liknanade, så egentligen inte så konstigt om jag sover halvdåligt. Men det är en vecka, sen kan jag ta det lugnare!

Just nu är det soffmys som gäller, har ätit frukost och druckit kaffe. Nu blir det bara att ladda!



Jag på Irland i november, Sjukt mycket längtar jag tills vi ska åka till Hamburg! Bästa som finns att komma bort med älsklingen och bara gå runt och göra precis det man känner för. Ta höger när man vill, fika när man vill och mysa på hotellet när man vill. Inga krav!


10-01-16


En snabbsväng på fest

Vi kom iväg till Maddes inflyttningsfirande - men bara en snabbis. Markus kan inte dricka pga. att han äter penicilin och jag är inte sugen eftersom en tuff skolvecka väntar. Det var endå tervligt att träffa alla söta vänner, prata lite och komma bort från "tentaluften" som lagt sig hemma i lägenheten;)

Nu ska jag snart krypa ned i sängen som är bäddad med nya lakan - det skönaste som finns! Imorgon kommer Louise för plugg, sen blir det städa och tvätta. Förhoppningsvis kommer jag i säng tidigt så jag orkar med den tuffa veckan.

tisdag: inlämning + redovisning essä, utdelning hemtenta
torsdag: tenta + inlämning av 3 projekt
söndag: absolut senast inlämning hemtenta (ordinare dag är fredag - men fått extratid pga. att jag har tenta)

Fullspäckat med andra ord! Men jag ska verkligen kämpa hårt, det är bara en vecka. Efter det kan jag unna mig en eller två lediga dagar att bara ta hand om mig själv på=)

Nu blir det isvatten och sängen. Sov gott och lots of love♥



Jag tar alltid så mycket is det bara går i glaset, sedan får man fylla på vatten flera gånger - men det är alltid iskallt!

10-01-16


Då - plugg: Nu - plugg

Gick rätt oki i skolan, vi hittade inte allt vi skulle ha, men en del. Hemma blev det kycklingsallad till lunch. En favorit! Bara att köpa en kärdig kyckling, hacka lite grönsaker och sen är det klart. Lagom lätt.
Nu sitter jag med mörk choklad och längtar efter kaffe. Hoppas älsklingen kan göra lite snart;) Jag ska börja med essän, förhoppningsvis avsluta också!

10-01-16


Skolan på en lördag...

Yes, idag finns ingen nåd. Haha, så farligt är det endå inte;) Jag måste upp till börssalen och ta fram lite material, korträntor, depositräntor och internbankräntor för olika länder. Älsklingen har lovat att följa med, så det borde bara ta max en timme eller så. Han väntar nu, så jag lär väl gå och palta på mig och borsta bisingarna.



Önskar att jag vore bättre på Reuters, vårt börsprogram, men tyvärr har jag inte jobbat mycket med det...

Föresten, såg just Nutrilletreklam, "pengarna tillbaka om du inte går ned i vikt" och annat skit. Klart man går ned i vikt! Man äter ju nästan inget! Men hur bra mår man egentligen?

10-01-15


Fredag och jag lyfter inte många mer fingrar idag:P

En dag i verkligheten (läses skolan) tar på krafterna efter ett par dagar med feber. Mina två lektioner gick bra, men när jag kom hem somnade jag på soffan och sussade gott i nån timme. Nu blir det film Flickan som lekte med elden. Ingen sen kväll ikväll, imorgon blir det mycket plugg hela dagen. Eventuellt lite festligtheter på kvällen, Madde har inflyttningsfest.

















10-01-15


Äntligen fredag!

Mamma och pappa har varit här över natten, riktigt mysigt! Sitter med sista kaffeskvätten nu, ska snart gå och gör mig iordning för skolan. Skolan ja, nu är det dags igen. Känns ja, jag vet inte riktigt hur det känns. Bara jag orkar så blir det nog bra. Ska plugga stenhårt nu denna helg och nästa vecka. Så kan jag tillåta mig själv att pusta ut lite när det är klart med tentor och inlämingar sen.

Tusse med sin älskade damvippa. Gissa om vi skrattat när han släpat runt på denna hemmma!


10-01-14


Blir jag någonsin helt bra igen?

Nedbäddad i soffan med dåligt samvete. Gäller ju inte att bara ta sig iväg till skolan, man ska orka ta in något medan man är där. Därför blir det bara en lektion idag. Ska sussa en timme eller så nu, sedan blir det att föröka få klart min essä. Vorre guld om den kunde bli färdig så jag kan fokusera på annat.

Köpte golfskor igår föresten! Vita, fina med silver detaljer. Nöjd=) Nu ska det bara bli mitten av april så kursen kan börja!


Mina ny skor

10-01-13


Jag blir bara mer och mer förvirrad!

Sitter och småskriver lite på min essä nu ikväll. Jag blir bara mer och mer invävd. Det finns så många varför? jag skulle vilja utforska mer. Tyvärr finns det inte plats för det denna gång, men jag ska lägga dem långt bak i huvudet och ha i tanke när det är dags för min C- och D-uppsats.

Varför???

10-01-13


Frånsprungen...

Är inte bara namnet på boken jag grundar min essä på, utan hur jag börjar känna mig inför allt skolarbete som är nu denna vecka och nästa. Men det är och göra sitt bästa som försöka. Försöka, Försöka, Försöka=)
Idag har det blivit mycket sömn varvat med plugg. Det är sjukt vad trött man blir av lite feber!

Jag har även insett att dagens middag kommer bli havregrynsgröt med kanel och blåbär. Ska bli underbart gott! Enkelt, gott och nyttigt.

Imorgon kommer mina föräldrar ner på snabbvisit. De är påväg ned till syster söt i Malmö och ska sova här på vägen. Känns jättetrevligt att träffas lite. Förhoppningsvis hinner vi och jag orkar hitta på något medan de är här på visit.

Nej, nu blir det lite mer studier...


10-01-13


Godmorgon världen!

Vakande upp tidigt med bra temp. Men ojoj så trött! Blev att somna om på soffan, vaknade just precis and guess what? Febern är tillbaka=( Huvudet värker och känns uppsvält och ja, läget är inte kanon helt enkelt. Det får bli en stor kaffe och en Ipren nu. Frukost är redan uppäten.
Tanken är sedan att duscha, klä på mig något i alla fall ganska gångbart och börja plugga. Det som gäller idag. Inte världens roligaste - menmen. Förhoppningsvis kan vi åka till en golfaffär och leta bag till mig när älsklingen kommer hem.



Denna gillar jag! Lagom "tjejig" med fina detaljer=) Längtar redan till ikväll!

10-01-12


Om bara denna klassiker kunde hitta hem till mig


10-01-12


Bytt sängen mot soffan

Bina sitter på tåget hem - saknar henne redan! Jag ligger på soffan och mår skit. Funderar på att duscha...men är inte säker på att jag orkar. Får bli ett glas mjölk med blåbär istället. Hoppas älsklingen frågar vad jag är sugen på ikväll, då blir önskningen fruktsallad med massa vindruvor och banan;) Ska nog ta och se Jon & Kate plus 8 också.



Lite roligt - en del del mardröm. Sen är Kate världens bitch mot sin man också. Jag skulle också skilja mig om jag blev behandlad på samma sätt som mina barn...

10-01-12


Ibland är livet bara så typiskt!

Som när man varit fri från undervisning nästan en hel månad, men blir sjuk dagen Innan allt dra igång igen. Det är så man vill skrika rätt ut!
Jag blev i alla fall hemma idag, ska ta det så lugnt som möjligt för att hålla febern nere och bli frisk tills imorgon. Ville inte chansa, gå iväg och bli sämre nu när det är så fulle upp med tenta och examinationsuppgifter. Så idag intages ryggläge så mycket som möjligt. Ska dock försöka jobba en del med min essä.

Drygt elva minusgrader är det idag. Jag har släppt ut kissarna, får se hur länge de står ut. Igår hittade vi Tusse två trappor upp i trapphuset(vi bor längst ned). Han hade väl smitit in med någon för att han inte tyckte han fick komma in fort nog...

Elsa tycker Tusse slarvat med tvätten...Gud vad liten han var då! Nu är han större än Elsa.


10-01-11


Not my time

Tempen visar 38 grader och jag har kräkts upp både mat och medicin. Det är nästan så man inte tror det är sant - hur kan det vara möjligt att jag är sjuk igen? Håll tummarna för att det löser sig tills imorgon, då är det skola som gäller och jag vill inte börja med att komma mer efter...

10-01-11


Lunch

Pasta med wokgrönsaker, får bli lätt när man pluggar. Ska ta och plugga ett tag nu, sen blir det kaffe! Eller kanske ska ta och göra det nu med en gång...när jag endå håller på? Ja, så får det bli! Älskade kaffe!

Mys på hög nivå! En mycket trött jag och min älskade Elsa♥


10-01-11


Minikick!

Hurra! Det är släppt lite och jag har kommit igång med min essä. Tänkte fira med dusch snart, sen blir det en stooor kaffe och kanske liiite choklad till pluggandet. Tänker vara jätteduktig nu, så jag kan njuta av både shopping och träning senare. Känns som en riktig lättnad. Haha, lite fånigt! Men endå, denna essä är viktig för mig då min examinator är min absoluta favoritlärare och jag tänker önska att få honom som mentor till min C-uppsats. Vill nu visa att jag Är duktig och att jag Kan! Så de så:P




10-01-11


Idag kan jag inte förhala det längre - det Är en vanöig vardag

Så farligt är det inte...eller? Jag har verkligen njutit av att vara ledig! Men nu är det dags att komma in i matchen igen, så att säga.
Morgonen börjar med brödbak, snart får jag förhoppningsvis njuta av nybakt till frukost. Det är måndagslyx=)

Idag blir det studier - som vanligt. Förhoppningsvis får jag en kick och känner att det släpper lite. Skulle vara guld! Eftermiddagen och kvällen kommer spenderas med en tur på stan och så gymmet. Åh, längtar efetr träning!


Dagens frukost blev nybakat bröd, kaffe med varm mjölk också perfekt söt-sur grapefrukt. Det finns verkligen inget som går upp emot frukost! Jag kan äta "frukostmat" tre gånger om dagen=)

10-01-10


Idag vilar vi

Ätit min egen nyttiga variant av pannkakor, tittat på massa skidsport och bara myst. Ungefär såhär fortsätter dagen och det passar mig som handen i handsken!

10-01-10


Söndagmorgon och helgen lider mot sitt slut

Jag sov verkligen som en liten söt gris inatt - jätteskönt! Önskar att jag finge sova så gott oftare...
Idag är det plugg som gäller, sen iväg på middag hos en god vän. Jag ska även hinna med någo slags motion och baka mer bröd, går åt som smör i solsken! Jag vill väldigt gärna ha en sån hushållsassistent, så man kan baka större satser bröd åt gången. För oss som älskar hembakt vorrde det guld!


Drömmen! Tänk om man finge ha en sådan maskin...men jag vet vad de kostar så jag drömmer bara lite.

10-01-09


Huvudvärk drar  mig mot sängen

Vi har ätit god middag med apelsinkyckling, hasselbackspotatis och fruktsallad. Tittat på Män som hatar kvinnor och Scrubs. Riktig myskväll med andra ord! Tyvärr har mitt huvud börjat värka otrevligt mycket, så nu lutar det mot att krypa ned i sängen. Kanske kela lite med nån av katterna och sen sova som en liten gris=)



Imorgon blir det förhoppningsvis någon slags motion,(har en väldigt bra vecka på det planet!), och massa skrivande på min essä. Jag vet inte om någon är intresserad, men jag skriver i alla fall om hur det sker en konsumtionskapprustning. Alla vill vara bättre än sin grannar, större hus, finare bil osv. Detta har medfört att den relativa, istället för absoluta storleken har blivit den jämförelse vi går efter. ungefär=S Det är lite svårt att förklara i två meningar. Men sjukt intressant!



Litet eller stort? Storleken på hus idag mäts inte i absolute mått, utan i hur många fler kvadratmeter än grannen man har...

10-01-09


Soffmys och stränga tankar på böcker...

Hemma efter gymmet och Tornbytur. Nytt träningslinne, brödskrin och lite frukt blev inhandlat.
Har precis druckit en supersmaskig latte med apelsin och choklad. Bra sugen på en till, men ska kolla vad viktklubb säger först...inte bra att börja fuska redan första veckan!
Ska ta och läsa lite till min essä också, allt som är gjort idag slipper man en annan dag!

Känner mig riktigt trött och inte allför seriös för tillfället...får hoppas kaffet kickar in!


10-01-09


Skruttkallt!

20 minusgrader och alldeles klart ute, nästan så man misstänker att temperaturen skulle sjunka ett par grader till. Hua mig!
Har mumsat i mig frukost och tänker fara iväg till gymmet om en timme ungefär. Skönt att röra på sig! Annars är det mest plugga som gäller, kanske en tur ned på stan. På tisdag börjar undervisningen i skolan igen och det vore guld om jag lyckats skriva ned huvuddelen till min essä om "winners take all".



Ett boxpass med syster min är vad som är tänkt idag - bra start på helgen!

10-01-08


Fredagslugn i soffan

Syster kom fram tillslut, tåget var dryga timmen försenad. Vi har ätit tacos och nu myser vi med film i soffan. Blir en lugn kväll, vi är alla trötta och imorgon är en ny dag!

Fick en förfrågan om receptet på min bröd - Jättekul! Men jag bakar aldrig efter recept utan slänger i det jag känner för;)
Dock har jag rätt bra koll på vad det var i:

1 paket jäst
5 dl fingerljummet vatten
1,5 tsk salt
ca 3 msk vetegroddar
ca 2 dl lingonsylt (jag gillar lingonbröd, men för nyttigare så ta bara en msk sirap/socker som jäshjälp)
ca 2 dl grahamsmjöl
ca 3 dl fiberhavregrn
vetemjöl tills det att det blir en fast och fin deg

Innan gräddning på 250 grader penslade jag med uppvispat ägg och strödde på lite vetegroddar och liite salt. Lätt som en plätt!


Jag och fina Emilie i sommras innan hon åkte till Frankrike. Blond var jag visst då också...på tal om det så får det bli bild på nya håret imorgon!


10-01-08


Hamburg calling!

Framåt vårkanten, troligen i mitten av mars åker jag till Hamburg med min familj och älsklingen. Det ska bli så roligt! Jag tycker Tyskland är ett trevligt land med en hel del att se. Det är lagom mycket "hemma" men ändå så pass borta att allt är annorlunda.
Resan blir en "förskjuten långhelg", fredag - måndag och vi åker bil ned. Vi ska bland annat besöka den stora fiskmarknaden och gå på fotboll.


10-01-08


Nybakat!



Dessa lingon- och havrebröd har jag bakat. Riktigt goda var de. Hembakat är Alltid bättre än köpt! Speciellt när det är nybakat och fortfarande riktigt varmt.

10-01-08


Godmorgon fredag!

Sovit riktigt bra inatt, för att vara jag alltså=S Vilket i princip betyder att jag vaknat några gånger men bara varit uppe två. Sömn är tyvärr inte min starka sida...eller, på dagen kan jag i princip sova var som helst när som helst. Men natten är svår. Aja, jag är van.
Sitter med sista kaffeskvätten nu. Det hårda livet börjar idag igen - för in allt jag äter på Viktklubb. Tanken är väl att jag ska gå ned ett eller annat "sambokilo", men också får mer koll på vad och Hur jag äter. Måste rekomendera denna sida, den är grymt bra!

Idag kommer min underbara syster på besök! Obestämd tid! Vi får se hur länge hon stannar. Vi kommer tyvärr ha en hel del plugg vi båda måste jobba med, men en del annat ska vi nog hinna med!
Nu blir det studier nån timme. Sen kanske gymmet=)



Jamie Oliver, en inspiration för mig inom matlagning. Han får allt att se så enkelt och roligt ut!

Bilden ja, jag kom på att jag ska sätta igång en bröddeg. Sökte lite recept och denna kille kom upp. Gillar starkt hans matlagningsstil, även om Gordon Ramseys kanske ibland är mer underhållande att se;)


10-01-07


Söta vänner

Har ätit våfflor med tjejorna och tagit igen allt som hänt under jul. Alltid lika mysigt! Vi pratade också om en eventuell utgång på lördag, men det beror på hur jag lyckas med skolarbetet innan.
Nu är det film, ser The Break-up på trean. Roliga, men ganska sorglig film. Får hoppas att jag och min älskling♥ aldrig ligger i luven på varandra på det sättet. Han har för övrigt krypit ned i sängen och med tanke på mina jäspningar har jag nog inte långt dit...


Bättre sent än aldrig! Börjat lyssna in mig på nya albumet med kent, Röd, och jag är än så länge mycket positiv. Annorlunda - javisst! Men varför ska allt vara lika? Den 10 mars är det äntligen dag igen, Kent kommer till Linköping och jag har biljetten i tryggt förvar.

10-01-07


Ett ljus i mörkret!

Prtade just med min underbara syster♥, hon kommer hit imorgon! Åhh, jag längtar!! Blir plugghelg ihop, men vad spelar dte för roll? Det viktigatse är att man är tillsammans. Så vad säger du Bina, ska vi ta och få ned Markus ordentligt i snön denna gång? Lite sur att han vann snökriget i Falun trots att vi var två mot en...


10-01-07


Produktionsstopp

Får verkligen inte fram nått vettigt alls=( Så nu ska jag vila och hoppas det hjälper.

10-01-07


Somnade om...

Vaknade för ett par minuter sedan, så nu är det bara att sätta fart...

10-01-07


Torsdag med måndagskänslor

Det är lagom förvirrande med helgdag mitt i veckan! Så även om kroppen nu är inställd på måndag kan huvudet njuta av att de är två dagar kvar till helgen. Inte för att de gör så stor skillnad egentligen, jag måste plugga endå:S Men älsklingen är hemma!

Idag är planen, dom Alla dagar just nu, att studera. Känns lite tungt, men det ska nog ordna sig när jag väl orkar koka kaffe. Just det - koka kaffe! Vi väntar fortfarande på att vår beställda kaffekanna ska komma, jag råkade ju spräcka den förra. Jag sk berätta för er där ute, kaffebryggare är minsam en lyx! Det mest överaskande är nog att de blir sån smakskilland på kaffet...
Klockan fem släpps jag i alla fall ut från mina böcker, då blir det ABS på Tornet. Nu ska magen få sig en rejäl omgång! Ska bli superskönt;) Efter det kommer lite vänner över på våfflor. Mys! Bara äta lite gott, prata ochta igen allt man missat över jul.
Denna dag har nog riktigt med potential! Men först och främst, jag ska kryp ned i soffan och bara vila liiite till....


10-01-05


Någon som vill serva om jag inte kan gå imorgon?

Det finns nog en risk för det efter dagens gymmande. HU! Körde tungt på ben. Sen sprang jag också! Kanske inte så fantastiskt som det låter, men efter att ha haft problem med luftvägarna ett halvår kändes det stort att kunna jogga tio minuter utan andnöd=)

Jag har precis ätit avokado i väntan på mat, Markus står i köket. Fy sjutton vad denna frukt är smaskikat! Får nog lov att hämta en till....MUMS! I alla fall blir det att äta av, sedan dusch också troligen Tornby för rosettletning. Har även insett att jag vill ha ett läppstift i rött, så ska försöka hitta ett sådant också.

Ungefär såhär glad känner jag mig efter träning!


10-01-06


Trettondagsmorgon!

Har precis ätit en kriminellt god frukost! Havregryns- och linfrögröt med frysta, tinade hallon och kanel. Hembakat russinbröd, grapefrukt och en stor kopp kaffe! Vilken start på dagen alltså=)
Nu ska jag strax sätta i linserna och färga håret. Måste erkänna att det är riktigt bekvämt med färgen som bara tar tio minuter, Coloriste av Schwartzkopf. När jag är fin igen blir det att ta gymmet med storm, här ska tränas muskler!

Senare idag blir det hockey med älsklingen och Tobbe. Kul med kallt! Note to me, Ta termobyxorna!
Tänkte försöka komma iväg en liten sväng till Tornby också, ska köpa en liten rosett till mitt pannband också kika lite på rean. Kanske lyckas göra nått klipp!



Något som liknar denna är jag ute efter, Tips om var man kan hitta? Har kikat runt lite men det verkar tyvärr svårt...

 


10-01-05


Idag är jag mitt i kaos!

Blodsockret åker bergådalbana med mig, vilket resukterar i att jag inte mår sådär vidare...golfbutiken var stäng och vi hamnade på röntgen med älsklingens handled (som inte hade nån spricka, skönt!). Som sagt, många turer idag.

Nu ska jag strax göra iordning mitt 365:e vattenglas för dagen (törstig pga. högt bs), tvätta ansiktet och krypa ned mellan lakana. Det är en dag imorgon också! Upp i tid och färga håret innan tio då gymmet kallar. Det Ska bli en toppendag imorgon!



För tillfället är jag mer eller mindre bunden till mitt vattenglas - jag kanske ska skratta mig lycklig åt detta nya, hälsosamma beroendet...

10-01-05


Hämtmat, soffmys och kanske hårfärgning

Vi lyxade till det lite och köpte med mat hem från Tapas, helt klart en favoritrestaurang här i Linköping. Såå gott!! Nu myser vi i soffan, jag med bloggen och äslklingen med en golftidning. Är lite fundersam på om jag ska färga håret, har köpt färg...men vet inte riktigt om jag orkar. Känns lite onödigt att behöva ta ett par linser bara för en kort stund. Å andra sidan vorre det skönt att ha det klart imorgon:S hum....what to do, what to do?



Midsommarafton i Linköping - här har man verkligen Ingen aning om hur en Riktigt midsommar ska firas. I år kommer jag kräva att vi är i Dalarna!

10-01-05


Väntar...

Sitter i soffan och väntar på Mackie. Seegt! Vi ska iväg och titta på golfgrejer, så kanske därför jag är lite spänd. Blir nog en tur på Maxi också, vi behöver lite småsaker. Och jag vill ta en tur på "skönhetsavdelningen", dock ingen idé att säga till älsklingen, då vill han nog heller till en annan affär utan tidigare nämnd avdelning;)

10-01-05


Tisdagen kommer med sol och kyla!

Fjorton minusgrader och jag jublar inombords, härligt! Var lite rädd att det skulle bli tö igår. Idag ska jag och Mackie trotsa kylan och åka och titta på golfgrejer! Ska bli superroligt=) Jag behöver en bag, klubborna har jag ju redan fått av fina Eva. Så snart är jag redo. Bara kursen som fattas, men kanslit på golfbanan var stängt denna vecka så det får vänta tills nästa.

Jag har precis mumsat i mig hembakat bröd, apelsin, grapefrukt och kaffe. Utan frukost skulle jag inte komma långt här i livet, det är ett som är sant. Nästa göromål för dagen blir att dra på sig termobyxorna och ge sig ut på en promenad. Jag behöver röra på mig! Hoppas det väcker extra liv i mina små grå som ska få jobba hårt senare.

Annars blir det nog ganska lugnt idag. Ska försöka städa upp och damsuga lite. Ser fram emot morgondagen då Mackie är hemma, blir troligen iväg och titta på när hans hockeylag spelar match.
Ska försöka sy idag också, har varit för trött sedan vi kom hem från allt julande i fredags, men nu så! Har en hel hög med projekt som väntar, både sådana som redan är i tyg och en hel del i tanken;)



I denna storlek var vår lilla Tusse när vi hämtade hem honom, numera är han betydligt större än Elsa...

10-01-04


THE BEST CHRISTMASPRESENT EVER!

Fick jag av min underbara sambo♥! En golfkurs! Fy järnspikar vad jag längtar. Vi kommer ha så mycket kul tillsammas. Inte bara det, jag får även komma ut, nått annat att tänka på och motion. För att inte tala om hur länge denna underbara klapp räcker...


10-01-04


TipsTipsTips

Jag vet att jag rekomenderat denna tjej förrut, men det tåls att gör igen! En riktigt härlig blogg som ger mig insperation och alltid ett glatt humör=) Just nu har hon en tävling om ett fint nagelvårdskit, så passa på!

På tal om naglar ska jag nog ta och fixa mina nu, läckert rött från Mavala blir det! Två enkla, men ack så bra tips för torra vinterhänder är att smörja ordentligt med en bra hudkräåm varje kväll, jag använder Fenuril, och Alltid använda vantar utomhus!



Nu blir det CSI och nybakat russinbröd!

10-01-04


Första dagen är väl alltid värst?

Ojoj vad huvudet mitt är segt just nu! Får bli att ta en liten paus. Sista tvätten är på torkning, skönt! Har sprungit fram och tillbaka mellan studierna och tvätten, ger ingen bra koncentration. Men nu blir det snart andra bullar. Vila, hämta sista tvätten som förhoppningsvis är torr och sedan åker jag till gymmet! Förhoppningsvis får det mig att slappna av lite. Ska plugga lite till med älsklingen ikväll. Vid nio åker han iväg på hockeyträning så då blir det tjejkväll här, ska plocka fram symaskinen och nagellacket;)


Undra hur mycket roligare det skulle bli att tvätta med en maskin som denna...? Kanske nått för Stångåstaden att fundera över vid nästa renovering:P

10-01-04


Kickar igång dagen med roligt göromål!

Jag har bokat tid för den ansiktsbehandling jag fått i julklapp! Den andra februri är det dags - känns låångt nu! Men tiden går fort när vardagen kommit igång. Ska bli jättekul och spännande. Jag hoppas jag får lite bra tips om hur jag ska sköta min superkänsliga hy. Vorre guld att få råd från nån som verkligen vet vad de sysslar med!



Måste erkänna att det ser helt underbart ut! En stund bara för att må bra, precis vad jag behöver mer av.

Har hunnit duscha och använt min nya epilator, riktigt bra! Visst, det gör lite ont. Men inte ens i närheten av hur jag trodde att det skulle kännas. Nu ska jag sätta mig och räkna lite uppgifter i finansiell ekonomi fram till tolv då det är dags att slänga in tvätt. Ska bli riktigt skönt att tvätta nu, över två veckor sen sist! Inte för att vi har nån brist på kläder här hemma, men ack vad tråkig tvättkorgen ser ut i badrummet!


10-01-04


Måndag morgon och vardagen är tillbaka

Känns sisådär faktiskt. Har varit superskönt att bara vara hemma med älsklingen, ta dagen som den kommer och hinna fixa allt "det där" man aldrig hinner annars. Men, men allt har ett slut, så även ledighet. Får gotta mig åt att onsdag är helgdag, så då ska vi nog hinna med lite mer mys.
Idag är det dags att komma igång med pluggandet ordentligt igen. Känns galet tungt! Får bli att varva med roligare saker, vill hinna med och sy en del samt en välbehövlig tur till gymmet. Ska nog ta och kolla upp om det går nått bra pass med en gång=)



Lyxar lite med frukosten idag. Kaffe, clementinjuice, yougurt med linfrö, smörgås och grapefrukt. Det kallar jag en bra start på dagen!


10-01-03


Nytt år - ny start!

Det är så jag tänkt nu, börja om lite och försöka få det bättre. Till en början blir det inga nya kurser i skolan, jag ska ta igen de jag missat pga. allt dåligt som varit. Det känns sådär, jag vet att dte är de bästa men samtidigt vill jag bara vidare! Jag ska komma igång med träningen ordentligt, för det mår jag verkligen bättre av. Sen är det gammla vanliga, komma ut mer, sova Endast på natten och försöka fånga mer solsken.

Det är en början i alla fall, för nu är jag så trött på att ha det som det är.

Jag och min kärlek, Om ni bara visste hur mycket han gjort för mig...helt otroligt! ♥ Ikväll ska jag minsan bjuda honom på en riktig höjdarmiddag! Det förtjänar han.


10-01-03


Jag gjorde ett sånt där test...

Och denna skönhet är visst jag i Sex and the City. På tal om detta så kan du tro jag ser fram emot nya filmen!




Du fröken positiv. Allt löser sig ju till slut, det finns en drömprins för alla och kärlek är meningen med livet.

10-01-01


Fullspäckad dag!

Vi har storhandlat mat, sprungit runt i Tornby och shoppat loss på IKEA. Tyvärr saknas en bokhylla fortfarande, men det ska åtgärdas imorgon. Blir ut till Ikano vid tio då, vi ska gå på MQ-rea. En av mina favoritaffärer - men tyvärr oftast inte anpassad till storleken på min plånbok. Så förhoppningsvis kan jag göra ett klipp imorgon!

På tal om klipp, det lyckades jag verkligen med i Falun av alla ställen! Blev nya skjortor för otroliga 25:- samt en snygg stickad tröja i kavajmodell, även denna för 25 kronor. Till och med älsklingen var nöjd! Han tyckte affärer skulle lägga ned oftare så han kan ta med mig dit på shopping;)

Ikväll blir det lungt och skönt. Vi har ätit middag och ska snart ge oss ut på en liten promenad. Sen blir det kanske en film, också möblera nya bokhyllorna.


Gammla trotjänaren Billy blev det, riktigt fint med dörrar i glas!

10-01-02


Att vakna i sin egen säng är så underskattat!

Efter att vi varit ute på upptåg hos föräldrar i nästan två veckor kan jag meddela att det finns inget som går upp emot att vakna i egen säng! Även om jag vaknade vid halv fyra imorse...Blev lite väl mycket sova på dagen med andra ord.

Just nu sitter jag och funderar på frukost, tänker mig att "testa" min julklappskopp. Så jag lär gå ut och brygga kaffe nu. Kanske ska lyxa med kardemumma latte. Jaa, det får de bli! Mums=)

10-01-01


Borta bra, men HEMMA alltid Bäst!

Vi är tillbaka i finafina Linköping. Helt underbart att få sitta i sin egen soffa igen=) Gårdagskvällen var lugn som en filbunke. Skönt enligt oss...Mat, wii, prat och mys med älsklingen. Vi pussade in 2010 utomhus, såg lite på film och kröp ned i sängen innan ett. Kanske är det bara jag, men festande kan man ägna sig åt jämt, om man nu fortfarande är sugen efter alla år:P Jag vill bara umgås med de jag älskar mest och skapa fina minnen att njuta av senare! Och ja, jag Är heltöntigt! Men vem är någon att säga nått om det?

Hemma i soffan nu. Blev pizzamiddag, vi var lite för trött för annat. Sen har vi bara lyckats handla frukost än. Imorgon blir nämligen storshopping. Både mat och bokhyllor ska inhandlas - Kul! Äntligen ska vi få lite ordentig ordning hemma=)

Som vnligt lyckdes vi inte fastna på kort, så det blir en gammal en från Dublin. Och ja, jag vill fortfarande ha en ödla älskling!


RSS 2.0