09-11-30


Ibland är det helt omöjigt att få något gjort!

Tusse vill vara med överallt, datorn strejkar och blodsockert sjunker till en nivå där äta är ett måste. Why?! Jag försöker få något pluggt till tentan på lördag, men det börjar nog bli dags att inse att det bara inte är meningen idag...

09-11-30


Måndag morgon och veckan sparkas igång!

Idag är det mist sagt fullt upp! Kursstart gånger två, ridning, iväg till optikern för att hämta ut mina styrkor och beställning av nya ögon=) Spännande!

Sen ska jag även hinna med och plugga, omtenta på lördag. Men jädrans, den här gången Ska det gå! Ja, som sagt hela veckan är späckad - men på ett bra sätt;)

Nu väntar duschen och sen skolan.




09-11-29


Söndag kväll = Myskväll♥

I soffan med glögg och "Mitt stora feta grekiska bröllopp". Snart är det dags för sängen, imorgon är det full fart hela dagen!


09-11-29


Long time no see

Är hemhemma i Falun för tillfället, sitter och tittar på när mamma bakar lussekatter. Blivit en väldigt lugn och skön helg, fyllt på skåpen med mina favoritansiktsprodukter, middag ute och lite tidig presentöppning. Väldigt trevligt med andra ord! Vi ska äta lunch här, förhoppningsvis mest bestående av underbart nybakade lussekatter;), sen svänger i förbi "Fällan" på vägen hem. Blir handling och film ikväll. En perfekt avslutning på en trevlig helg med andra ord.

Första avdent är det idag också, det blir och tända ett ljus och mysa lite extra:)

09-11-27


Trött student

Att det är så jobbigt med tenta! Skönt att det är över...i alla fall tills nästa vecka;) Nu är det snart dags att åka till Falun! Känns kul, men alltid lite jobbigt eftersom det är låångt. Jag måste packa lite badrumsgrejer innan vi åker. Borde nog gå och göra det nu. Mackie blir inte så glad om jag inte är klar när han kommer. Inte jag heller för den delen, vill gärna komma iväg!
Jag tror jag ska t och locka håret. Det brukar man alltid känna sig lite piggare av. Ja, så får de bli. En dust med plattången.
Läskigt vad svårt det var att göra nått just nu...

09-11-26


Pluggelipluggg!

Det är det som gäller idag, förvånatsvärt bra går de! Sitter här med kaffe och lussekatt för tillfället. Men är väldigt sugen på pepparkaka...mmm, kanske får bli en tur till priso sen;) Har föresten lagat "lyxkaffe", blandat ut kaffepulvret med kakoa och lite vaniljsocker. Brygg som vanligt och sen i med massa varm mjölk. Gott!

Jag borde väl ta och komma igång igen, blir runt två timmar nu. Sen får jag vila huvudet en stund. Har för tillfället lite svårt att få luft, tät i näsan och upp i bihålerna. Ibland känns det som om det enda jag är bra på just nu är att vara sjuk...

09-11-26

 

Godmorgon torsdag!

Jag vet inte idag,känner mig sådär. Uppsvullen i ansiktet är jag, på en sidan strax ovanför hakan. Inte trevligt, Inte fint. Blir plugg hemma idag. Då slipper jag smink som kan irretera i ansiktet. Men det gäller ju att få något gjort också. Ska strax sätta mig en stund. Skönt att plugga hemma för man kan dusch och dricka kaffe när man vill, sen är det ju väldigt skönt med mjukisar heela dagen;)

Nej, jag känner att jag måste boosta min positivitet, kan inte gå runt och känna mig halvdan dagen innan tenta!

 

Lite glöggsugen idag, kanske nån som är sugen att komma på fika med hembakade lussekatter....?


09-11-25


Ingen rast, ingen ro

Vart hemma en stund, kroppen är helt slut och bihålorna ungefär lika igentäppta som ett avlopp med stopp i. Inget kommer ut, och inget, speciellt inte luft - hittar in. Därav har jag nu toktorra läppar och torr mun. Jej...Ingen ridning imorgon tyvärr=( Måste hålla mig pigg nu, två tentor kvar till jul!

Nu är det tvätt som gäller, jag ska också städa lite och koka gryta till middag. Men andra ord så ska den lilla husfrun inom mig komma fram.

Undra hur mycket roligare det skulle vara att städda klädd som denna dam...


09-11-25


Är det bara jag?

Ibland känns det nästan som om jag nästan går sönder av allt man ska vara och ska göra. Man ska vara duktig i skolan, social och vältränad, alltid ha tid, alltid vara glad och aldrig säga nej. Man ska plugga massor, träna ofta och vara ute vra och varannan helg. Jag känner som om jag försöker så mycket att kroppen egentligen skulle behöva skilja sig från hjärnan så de kan vara på olika ställen sammtidigt. Just nu sitter jag och pluggar, det går rätt bra! Men samtidigt känner jag hur mycket annat jag borde hinna, göra och fixa...Är det bara jag som känner så här? Att vara otränad, trött, otrevlig och okunnig.....




09-11-25


Hårt liv

Sitter i skolan och pluggar finansiell teori, för tillfället läser jag om beta-värden. Tentastressen börjar krypa i kroppen och jag vill egentligen plugga tills hjärnan blöder! Vädret är det stora negativa idag, trots ännu en tenta nästa lördag, det är grått och regnigt. Lika deprimerande som pasta utan sås=S Vet inte ens om jag själv fattar denna liknelse. Menmen.

Ikväll blir det plugga, tvätta och en tur till gymmet. Har börjat känna mig alldeles för stor och uppblåst, så nu är det dags att komma igång igen. Innan det blir värre...

Ska fira tidigt födelsedag med mamma och pappa ♥ i helgen. Har önskat med presentkort på nya glasögon, skulle verkligen pigga upp mig! och så skönt att ha glasögon mer!! Gahhh, längtar tills jag kan skaffa. Tror det blir specsavers, har fått för mig att det är ganska bra. Nån som vet??

Nu åter till beta!


09-11-24


TRÖTT!



Ohyes, såhär skulle jag helst villa tillbringa resten av dagen...

09-11-24


Bara en månad kvar till jul!

Tiden bara rusar iväg! Se bara på idag, klockan är redan tolv och magen börjar skrika. Har precis duschat efter stallet, nu blir det snart insmörning och påklädning. Sen blir det mat och plugg. Promenad ned på stan och försöka byta klänningen som bara går sönder. Hade den inne på lagning, använde en gång och nu är den trasig igen! Tråkigt då det blivit en favorit i garderoben.

Denna skapelse är det som ine vill vara hela och fin...

Har bestämt mig för att låta Elsa stanna inne idag. Hon mår inte alltför dåligt av att vara inne en dag då och då och med tanke på hur mycket bättre det är för Tusse kan det vara värt det.

Ridningen gick bra idag, lite bocksprång och protester, men jag är nöjd! Jason var rejält svettig när vi kom tillbaka så det blev att försöka få av det värsta, stta på honom täcket och ut i hagen. Efter det mockade jag innan jag satte mig i bilen hem. Börjar alltid frysa grymt mycket påväg hem från stallet! Vet inte vad det är, men blir fort som skrutt in i duschen när man komer hem=)

 


09-11-24


Slammer utanför dörren...

...men på ett bra sätt! De håller på att sätta upp en jättejulgran! Eftersom den blir rakt framför vår altandörr blir det nästan, nästan lite som att ha en egen.
Råkade sova över lite imorse, så jag är sen. Ska tvätta fejan, sätta in linserna och byta om. Sen är det några timmar i sallet som gäller! Blir och jobba i paddocken, tänker mig mycket trav, halvhalter och volter. Han ska jobbas trött idag:P




50-talsbild från spanska ridskolan i Wien. Har sett dem i Globen, men det vorre lite av en dröm att se dem på plats...

09-11-23


Morgondagens uppdrag!



Denna, inte allt för lilla, kille ska ut och träna med mig imorgonbitti! Mys=)

09-11-23


Borta bra men hemma bäst!

Kom precis hem från skolan, tänker koka en kopp varm choklad och krypa upp i soffan med pluggandet. Lite mys gör alltid allting bättre=)

09-11-23


Måndagsmorgon

Tentavecka, igen! Ibland känns det som om jag tentar mest hela tiden, eller i alla fall tentapluggar. Det blir att ta ett djupt andetag och försöka peppa sig själv så mycket möjligt. Egentligen är det inte en svår kurs, bara en hel del som man ska kunna med inte tagits upp på föreläsningarn.
Imorgon ska jag kickstarta med en tur till stallet, Guud vad skönt!! Komma ut, få frisk luft och motion medan det fortfarande är ljust ute! Längtar, längtar, längtar =)

Men nu är det idag först, ska försöka hinna med en sväng till gymmet. Sen ska vi till Maxi också, fylla på föråden lite inför veckan. Nu ska jag duscha, torkar håret och packa mig iväg till skolan så fort det bara går!

Idag skulle jag behöva känslan jag har i bilden, fylld med energi och inte alls påverkad av vad andra tycker!

 

Dags att köra!


09-11-22


Best of me
Maybe all the life for me
When you talk to me it strikes me
Won't somebody help me
Cause I don't feel too strong



09-11-22


Toktrött!

Endå har jag inte gjort speciellt mycket idag. Söndagar är ändå en slags vilodag, kroppen tar igen sig efter veckan och laddar inför en ny. Min gör nog det i alla fall:P
Jag har bakat en sats lussekatter, mums! Filat naglarna och planerat kvällsmaten. Nu sitter jag och tittar på Kommisarie Linley, mysig engelska deckare av det modernare slaget. Verkar dra sig mot sitt slut snart , då blir det dusch, måla naglarna, laga middag och sen glögg till Brigitte Jones. Världens tjejfilm på gränsen till töntig, men jag kan inte låta bli att älska den!



Har en påse färska rödbetor i kylen, tänkte försöka omvandla dessa till någon slags pastasås. Tänkte mig att den skulle, förutom att smaka fantastiskt naturligtvis, skulle bli alldeles rosa och fin! Kan behöva lite färg i detta trista höstväder.


09-11-22


Som en bilderbok över vad som händer



Vi var ute och åt Tapas igår kväll. Riktigt gott! Jag drack sangria och Mackie tog en öl. Blev mycket att sitta och prata, en hel del allvarligt, men det var behövligt. När vi kom hem kröp vi ihopp i soffan och tittade på Christine (jag älskar denna serie! Hon är helt underbar!!) och ett avsnitt av How I meet your mother. En riktig myskväll med andra ord. Jag har världens bästa kille♥ var bara tvungen att reda ut det;) Nu ska jag baka lussekissar och leta efter pynt till vår adventsljusstake! Puss på er alla


09-11-22


Söndag heela dagen

Var uppe vid åtta, åt frukost och tittade på Amazing Race. Skulle jag ställa upp in nått slags tv-tävlingsprogram skulle det vara detta. Verkar riktigt kul att tävla jorden runt! Efter det blev de sängen igen och nu sitter jag här med kaffe och clementin till The Simpsons. Lite söndagsmys med andra ord;)

Dagen till ära blir det en hel massa plugga. Tenta på fredag så nu gäller det att få upp farten! Tänkte även passa på att baka lussekatter. Nästa vecka är det första advent, och det är det ett Måste att det finns ett lager i frysen. Ska även försöka få lite ordning här hemma. Lite småplock och kanske damsuga. Älskar att börja veckan med en välstädad lägenhet!



09-11-21


Äntligen helg!

Jag har sovit som en liten gris nästan hela natten, vaknade runt två och hade lite svårt att somna om dock. Älsklingen ligger fortfarande och sussar, jag funderar på att börja med frukost. Idag blir dte nog rostat valnötsbröd och kaffe. Mums!

Jag ska plugga idag, tenta på fredag så nu gäller det att ligga i! Med en hel massa tur så kan det vara sista tentan innan jul! Men inte tänka så, kanske ger otur... Efter lunch blir det ut till Jason i stallet. Mocka och rida står på schemat, riktigt hästmys med andra ord. Ska försöka komma ihåg kameran och ta några kort=)

Kroppen skriker efter kaffe, det är dags nu. Gormorgon på er!

Drömfrukost för en frukostälskare som jag!


09-11-20


Myskväll!

Efter en trevlig fika på stan blev det middag med fint sällskap, postkodmiljonären och Idol. Nu börjar jag längta efter sängen, supertrött! Imorgon är en ny dag, ska först plugga och umgås med älsklingen sedan iväg till stallet och rida.

Fick föresten hem en bonuscheck från H & M idag=)

09-11-20


En stund i solen med Tusse

Så söt är han. Ska bli skönt att han snart kan vara ute själv. Jag tycker absolut att katter ska få vara ute. De behöver de för att inte bli understimulerade, överviktiga och få en knäpp i huvudet. Tusse måste bara bli kastrerad först. Vill ju inte få nån sur granne på mig...:S Fast i och för sig är det väl deras fel också i så fall, katter bör kastreras och steriliseras tycker jag.

Aja, ska snart dra mig inåt stan och möta Linda för fika. Mys!

09-11-20


Med en lista går allt lite lättare!

Endast handtvätten som ska ska upp ur baljan kvar nu, men den ska nog ligga ett tag till. Damsög till och med lite, klapp på axeln! Insåg dock att jag måste byta påse innan jag kan köra av hela lägenheten. Hoppas vi har påsar hemma, är en hel vetenskap att köpa rätt sort...

Dagen fortsätter så här:

  • Tentaplugga finansiell ekonomi allt jag orkar
  • Förhoppningsvis byta damsugarpåse och köra av alla golv
  • Duscha och göra mig iordning
  • Fika med kompis som jag inte sett på länge
  • Lunch med älsklingen som nu fått FAST JOBB! Världens största Grattis!


09-11-20


Med en lista går allt lite lättare!

Endast handtvätten som ska ska upp ur baljan kvar nu, men den ska nog ligga ett tag till. Damsög till och med lite, klapp på axeln! Insåg dock att jag måste byta påse innan jag kan köra av hela lägenheten. Hoppas vi har påsar hemma, är en hel vetenskap att köpa rätt sort...

Dagen fortsätter så här:

  • Tentaplugga finansiell ekonomi allt jag orkar
  • Förhoppningsvis byta damsugarpåse och köra av alla golv
  • Duscha och göra mig iordning
  • Fika med kompis som jag inte sett på länge
  • Lunch med älsklingen som nu fått FAST JOBB! Världens största Grattis!


09-11-20


Ibland är en handlingsplan precis vad som krävs!


Och så är fallet idag, för att få något vettigt gjort! Börjar med nr 1 och fortsätter frammåt, när jag är klar blir det att skriva en ny lista. Jag tror starkt på det där med att inte ha för mycket på listan åt gången, utan det måste vara en hanterlig mängd. Så man hela tiden känner att man blir lite med färdig=) Dagens första lista alltså:

  1. Ta och lägga min handtvätt i blöt, så lätt egentligen. Endå blir det aldrig gjort....
  2. Läsa igenom aktieprojektet och se till att få fram ett godtagbart första utkast
  3. Bädda sängen, vädra sovrummet och tvätta ansiktet
  4. Soppa upp den jord Tusse haft ut i vardagsrummet samt plocka in alla sygrejer. Tyvärr verkar det som om jag inte kommer kunna sy alls just nu:(

Det är alltså vad dagen startar med, allt till tonerna av den bästa blandningen - Mix Megapol.


09-11-20


Idag känns det mesta lite tungt

Jag har ingen aning om varför. Men trött är jag. Överhopad med med arbete. I stort behov av träning och att komma ut i friska luften lite. Men jag vet inte...

09-11-19


den bästa tiden är tiden efter tenta, innan resultat..

Fått löfte om att makroresultatet ska komma imorgon eller måndag. Pulsen skenar bara av att tänka på det. Jag behöver klara den här tentan så jädrans mycket, inte för poängen eller något annat tjafs. Jag behöver det för mig, för att veta att jag kan! Jag behöver en positiv knuff i ryggen inför de avslutande kurserna denna termin. Jag behöver ett lyft i mitt självförtroende inför den där uppsatsen som står och knackar på dörren efter jul. Jag behöver det, för min skull!

Jag börjar inse nu att det är de kurser jag gillar som går sämst. Förväntiningarna stiger i takt med mitt intresse. Väl framme vid tentan har mitt inombords nått någon slags panik. Jag Vill så Jädrans mycket att det inte ens går att beskriva. Jag Vill, Vill, Vill göra det här! Det är utan tvekan det häftigaste jag läst! Det är som om hela världen plötsligt blir lite mer förstålig, lite mer lätthanterlig och lite mer spännande.

För alla er som inte har en jädra aning om vad jag pratar om, ni bör verkligen läsa The economic naturalist; why economics explains almost everything av Robert H Frank. Den förklarar allt, allt!

Nu ska jag borsta tänderna, tvätta ansiktet och krypa ned i sängen med min alldels egen version av Robert H Frank. Jag ska sova riktigt bra i natt, se till att jag får massor av energi inför morgondagens studier och en hel hög med tillit till att allt kommer att ordna sig

09-11-19


Jag älskar julen!

Ljusens högtid som lyser upp när det är som mörkast. Det värmer, doftar, tindrar och smakar. Man träffas, kramas och låter glada skratt gör mörkret mer uthärdligt. Det kommer snö, som ett mjukt täcke sveper det in oss, värmer upp oss och tar fram våra mest lekfulla sidor. Jag älskar julen, just för att den är ett ljus i mörkret!


09-11-19


Inte idag heller...

Symaskinen vägrar att arbeta med mig:( Krångel med undertråden. Så jag ber alla snälla fina människor där ut, finns det nån som kanske kan hjälpa mig? Det vorre guld och gröna skogar!


09-11-19


Ibland känns det som om energin bara rinner ur mig

Jag blir så fruktansvärt trött numera, kroppen har nog inte återhämtat sig efter sjukdom. Men det har varit så länge nu! Börjar bli lite jobbigt eftersom det påverkar skolarbetet en hel del...

Just nu är jag hemkommen, myser i soffan och ska försöka få lite mer pluggat idag. Aja, tungt! Sen tänkte jag faktiskt da ännu en dust med min symaskin. Vi kommer inte överens, tyvärr:( Jag gillar verkligen och sy, men det är trist när maskinen bara trasslar.



Jag skulle gärna ha en sån här vacker symaskin i mina ägor. Även om den bara är prydnad!

09-11-19


Upp som en sol...



Vilken dröm det hade varit att vakna upp till detta istället för det grå som inbäddat Linköping. Men det blir och göra det bästa av dagen. Skola och förhoppningsvis avslut av projektarbete gäller!

09-11-18


Jag vill bara vara utan alla tvång ett tag...

Just nu känner jag mig ganska pressad, det Är mycket! Min kropp säger nej genom att bli trött, seg och näst intill omöjlig att ha att göra med. Usch! Skulle vara helt underbart att komma bort ett tag, eller "koppla ur" hjärnan och bara inte tänka på alla måsten.

Ska snart iväg till skolan, projektarbete heela dagen. Vi måste se till att bli klara nu. Redovisning på måndag, sen tenta på fredag också upp till mamma och pappa i Falun. Första advent och sen är det bara ett par veckor kvar till jul, nyår och tentor. Ny termin, nya kurser och ja, ni fattar. Innan man vet ordet av är det sommar igen och jag har bara en termin kvar! Skrämmande...

Nej, tillbaka till idag. Duscha också skolan. Tvätta och träna ikväll. Dagen väntar, vad väntar jag på?

09-11-17


It´s just another manic....Tuseday?!

Veckan tickar på som en tidinställd bomb. Jag har just avslutat min lunch - modell större, efter ett par timmar i stallet. Gick finfint! Jason var pigg och glad=) Myyys!

Nu ska jag strax fixa en enorm kaffekopp, torka håret och åka till skolan. Föreläsning till tre, sen träffas Gullis och plugga finansiell ekonomi. Mackie och jag funderar på att åka ut till ett slott här i närheten och promenera lite. Verkligen inte ans favorit, men han känner nog att han måste vara lite extra snäll nu när jag inte fick ta hand om de fina marsvinen som var i stort behov av hem....



Men jag Vill ju bo hos dig!!

09-11-16


Lite glögg piggar alltid upp!

Blev lite shopping på Hööks. Kom hem med ny softshell jacka till stallet och ett par rejäla randiga ridstrumpor. Imorgon ska hela kalaset testat då jag ska ut och rida Jason igen=) Mys! Gick som en dans sist, så hoppas han är på lika bra humör imorgon. Tänkte vakna runt sju, åka runt kvart i åtta och vara upp på hästryggen senast nio. Ska till skolan vid ett, så det gäller att hålla schemat;)




09-11-15


Upp och ned, ned och upp

Förhoppningsvis beror mina svägningar idag bara på att jag är trött efter helgen. Har sussat en hel del idag och känner mig nu äntligen lite bättre. Sitter väntar på älsklingen, förhoppningsvis ska vi åka och handla idag, helslut på frukt! Inte ens ett litet russin har vi, för dem stoppade jag i brödet i morse. Jag är fruktoman, kan äta näst intill hur mcyket som helst! Kanske tar fram lite frukt till CSI ikväll, sen blir det sängen tidigt. Halv nio imorgon bitti ska jag vara i stallet för en tur på Jason. Spännande, spännande=)



Både gott och nyttigt, kan det bli bättre? Måste tipsa om apelsinerna just nu, de är på topp så ta en istället för godis/kakor osv=) Både du och din kropp lär uppskatta det!

09-11-16


jag vet inte vad som hände...

Men nu känns det plötsligt som om något gått söner inom mig igen. Jag försöker ta ett, två djupa andetag och ta mig upp, iväg. Men jag orkar inte...


09-11-16


Sova som ett litet barn

Klockan kvart i nio igår kväll slänge jag in handuken och gick och la mig. Då hade jag redan slumrat ett bra tag på soffan...Det är tungt att rida! Blev två turer igår, på två väldigt olika, men lika fina hästar. Måste bli nån tur till innan jag kan bestämma mig, jag gillar nämligen båda! Aja, vilka problem;)

Har nu druckit en stor kopp med underbart kaffe och tänker snart göra en till. Mitt hemgjorda valnöts-russin bröd står på jäsning och ska snart gräddas. Mums! Måndagslyx är det som gäller idag. Idag vill jag ha en såndär riktigt effektiv dag där man får massor gjort (läses massor pluggat). Det blir även en lite tur till Hööks, måste uppdatera ridgarderoben lite;)



Nu ska jag ut i köket och titta till brödet. Hembakt är det godaste bröden, utan tvekan! Lätt, billigt och nyttigt.

09-11-15


Godmorgon godmiddag godkväll!

Igår kväll var en riktigt trevligt kväll! Vi serverade, plockade, dansade runt och drack cider. Vid 12, när vi ätit upp eftersitsen (lufttorkad skinka med rucola, äpple, pepparrot/ryggbiff med ungspotatis och salsainspirerade sås/varm fruktsallad i choklad med glass) var jag helt slut! Då hade jag endå suttit och fyllt magen med vatten ett bra tag, i hopp om att väcka min arma kropp. Men icke, så jag ringde my love♥ och åkte hem. Sovit som en stock och sitter nu mätt i magen efter lite fil.

Idag, today, är det dagen, it´s the day! Jag ska åka iväg och provrida!! Förhoppningsvis två hästar:) Ska bli grymt kul! Jag längtar redan, fast det är nån timme kvar tills det är dags. Underbara, underbara djur! Måste erkänna att jag är liite nervös, var nått år sedan jag red sist. Men det ska nog inte vara några problem. Det sitter i ryggraden!

Förhoppningsvis kommer detta bli en riktigt bra dag!



En lite trött jag på Strabucks♥ i Dublin! Tänk att det ska öppna på Arlanda, här i Sverige! Lovleyy=)

09-11-14



Igår kväll var en kväll att minnas

Spenderades med underbart fina vänner och nya, trevliga människor. Jag hade det superkul! Även om utgång på fredadar alltid innebär att jag blir väldigt trött relativt tidigt:S

Nu ska jag snart krypa ned i ett varmt bad, lägga en ansiktsmask och börja förberdea mig för kvällens strapatser. Ojoj, vet inte riktigt hur jag ska orka med. Men med trevligt sällskp och en sjujädrans stämmning ska nog till och med jag vakna upp. Hihi! Liite spännande med kvällens kläder, får lägga upp bilder imorgon.)

Ska för första gången idag rulla upp mitt lila hår på spolar för att få fina lockar. Så snälla alla håll tummarna för att det ska bli bra. Vorre riktigt trist annars....


09-11-13


Dansa och le!

Sitter med färg i håret, håll tummarna att det blir bra! Alltid lika spännande...

Idag är det fullt upp, inte minst för att mina tankar är upptagna av den underbart fina nordsvenska hästen vi såg igår. En riktigt bebis i storformat. Längtar till söndag och ridning!

Ikväll blir det middag och party, innan det ska jag hinna med en hel del. Fick en idé inför lördag för en stund sen. Så ska en snabbis in till stan och undersöka;)

Puss!

09-11-12


Om exakt en månad så...

Blir jag 22, inte så stor skillnad. Men endå! Mest det faktum att tiden bara springer iväg jag vill uppmärksamma.

Försöker få igång Spotify, men det verkar segt för tillfället. Trist! Ska snart hoppa in i duschen och sen skynda mig iväg till skolan. Pluggplugg hela dagen! Idag ska jag dock ta med datorn så jag kan göra lite uppgifter:) Finansiell teori, här kommer jag!!

Ikväll ska jag ut och titta på hästen! Äntligen!


09-11-11


...

Hade en riktigt dålig dag igår, men allt känns bättre idag. Så nu tänker jag fokusera på det och inte massa gammalt groll!

Snart iväg till skolan, föreläsning, träffa projektgruppen och plugg. Fullt upp som vanligt med andra ord!

Ha en bra dag=)

09-11-10


Idag är en dag som alla andra

10 november, redan! Tiden rusar verkligen iväg. Ju äldre jag blir, desto fortare verkar det gå.

Jag har precis ätit en portion havregryn-kanel gröt, kaffe och clementin. Mätt och belåten med andra ord=) Ska snart hoppa in i duschen och sen är det skolan som gäller. Försöker komma ifatt lite nu med den finansiella ekonomin, fick komma lite i andra hand när jag hade tentor.

Har en liten supersöt Tusse bredvid mig. En riktigt kelgris kan han vara. Men det gäller att akta sig, han gillar även att jaga tår...Han är inte fullt lika söt när man vaknar av att nån klöser ens fötter.



Jag på Trinity College i Dublin. Fick ett riktigt sug att läsa en termin där...Riktigt häftig skola!


Tar ett djupt andetag, andas ut. Känner inte riktigt att ta tag i dagen idag. Jag vet inte, kännt mig lite nere sista dagarna. Förhoppningsvis beror det bara på mörkret och det ruskiga vädret. Det är just det här som är baksidan med resa! Jag får sån fruktansvärd längtan efter att komma bort! Se nått nytt, lukta och smaka. Men det är ju som det är just nu....tyvärr

09-11-09


Godmorgon sunshine!

Upp och hoppa tidigt idag. Känner mig rätt så utvilade faktiskt, ovanligt för att vara jag! Idag blir det plugg med fina vänner i skolan, föreläsning och ja, sen får vi se vad dagen bjuder på. Först och främst ska jag dock få i mig nått gott i magen. Problemet är att jag inte har någon aning om vad jag är sugen på idag. Kanske havregrynsgröt?



När jag ser detta blir jag riktigt sugen, så nu off to make gröt!

09-11-08


Dagens idag

Mys i soffan, tur till priso och köpt sprutflaska, lagat lunch, pussat älsklingen hej då och smaskat i mig en bit ananas. Nu ska jag snart ta mig ut och städa undan i köket, badrummet och svorummet, samt damsuga. Försöka åstakomma ett gott bröd också, sen blir det att krypa ned i badet med alldeles för mycket alldels för varmt vatten:)



Liten kisseunge, ack så fin!

09-11-08


Morgonstund har guld i mun



Dagens frukost blev hallon-banan smoothie nybakade mandelscones. Det är så lätt att lyxa till vardagen ibland! Så lite ger så mycket.

Jag skulle iväg och titta på en häst idag. Men det blev tyvärr framflyttat. Så dagens planer är : Inga! Blir och mysa i soffan med älsklingen♥ ett tag nu. Sen kanske en promenad och lite pyssel hemma.

09-11-07


Ibland behöver livets bakgrund en ny design

Älsklingen som varit super och hjälpt mig:) Är riktigt trött nu, sitter och myser med film men börjar luta allt mer åt sängen. Imorgon är det upp tidigt, jag ska äntligen iväg och kika på häst!

09-11-07


Nu smäller det!

Ska packa kaffe och bortsa tänderna, sen är det dags. Nu järnspikar ska jag sätta denna tenta!!

09-11-06


Oki, lova att inte skratta nu...

Men det här med att sova gick inge vidare. Jag har råkat ut för nån slags supersnor, inte ens starkaste näsdroppar hjälper speciellt bra! När jag skulle sova nu här hemma på soffan vaknade jag hela tiden av nått konstigt ljud. Det tog ett litet tag att inse att det är jag som andas genom näsan när jag sover...Riktigt högt och jävligt var det också:S

Jag är grymt sugen på pasta just nu. Så tror jag ska ta och laga det ikväll. En stor skål med massor ut av pasta och pastasås! Mums vad gott:)

Ser det inte fantastiskt ut? Ska försöka att göra något liknande till ikväll:P

Efter maten vill jag sätta mig med en bit av denna ljuvlighet, plugga lite och ladda för imorgon. Kanske får bli att baka idag...Det är ju endå fredag, jag har tentat och ska skriva imorgon igen!


09-11-06


En av två denna vecka:)

Tyngd som lyfts från mina axlar, just nu i alla fall. Ska krypa ned i soffan nu och sova lite, sen försöka trycka in lite till imorgon.

09-11-06


Så börjar det...

Har första tentan av två denna helg idag, andra är imorgon. Bara att bita ihop ett par timmar nu, fokusera och TänkaTänkaTänka. Sen blir det hemma att sova ett tag, ladda om och sen plugga det sista på tenta två. Förhoppningsvis kommer jag vara nöjd och glad imorgon eftermiddag:)

Jag och världens bästa Elsa♥ i bilen. Hon får ta och hålla tassarna för mig idag, alla fyra:P


09-11-05


Man måste pressa in lite roligheter i schemat också!

Jag ska strax iväg till skolan och planera sittning med Madde♥. Vi har en varje termin, och den fjärde december är det dags igen! Känns lite konstigt, på sittningen förra terminen var det som om allt plötsligt släppte och jag tillät mig själv att må så dåligt som jag egentligen gjorde då. Men det var då det, nu är jag såpass bra att jag snart kan börja trappa ned på min medicin och det var riktigt länge sedan jag var hos pyskologen nu:) Jag har lärt mig olika strategier för att må bra, till exempel måste man göra saker, även om det känns jättetungt att ta sig iväg.

Nej, nu blev det en massa prat om helt annat. Sittningen var det alltså som ska planeras! Hihi, jag vet precis vad jag vill ha för tema...


09-11-05


Snön faller sakta från en grå himmel

Stora fina flingor dalar ned här i centrala Linköping. Väldigt mysigt! Tyvärr är det annat som jagar iväg myskänslan, tenta imorgon och tenta på lördag. Men jag ska göra mitt bästa, fokusera och verkligen inte hasta förbi frågor, som jag har en tendens att göra ibland:S
Jag ska strax sätta mig och räkna en mattetenta. Efter det blir det dusch, mera plugg. Denna gång makroekonomi, lunch och två timmars föreläsning som aktier. Är intressant, men man kan säga att föreläsarens förvirring smittar av sig...

Ikväll ska älsklingen iväg på hockeyträning. Jag ska sussa tidigt, tentan imorgon går 8-13 så det är många timmar jag lär behöva alla energi jag kan uppbåda.

Nej, hur var det nu? Ska ta och räkna en tenta:)



Om jag är riktigt duktig idag kanske jag kan unna mig en lussekatt eller två:P

09-11-04


Högst upp på önskelistan just nu




Står en flygbiljett tillbaka till Dublin med Älsklingen. Min reslust har vaknat och det kryper i hela min kropp, jag vill inte, kan inte bara var still och hemma. Iväg, jag vill iväg med dig mitt allt♥

09-11-04


Ibland vill jag bara dra täcket över huvudet och somna om...

Men det är beteenden som detta som gör att jag börjar må dåligt. Så istället ska jag plugga, duscha och försöka hinna med en välbehövlig ansiktismask. Full rulle med andra ord. Klockan ett är det föreläsning, efter det blir det att jobba lite med vårt aktieprojekt. Åhhh! Sängen har aldrig låtit så lockande som nu:(

09-11-03


Ibland undrar man...

Min pojkvän ska precis äta spagetti, falukorv och stekt lök med soya. Är det bara jag som tycker detta verkar vara en udda kombination?



Limeted edition av falukorv kanske? Jag skulle i alla fall inte ha något emot att ge en extra krona eller två för denna mönstrade korv;)

09-11-03


På sjukdomsplanet är det verkligen inte min höst

Fruktansvärt ont i halsen, känns mest som den är full av små äckliga sår, heltät i öronen och ett snor som jaa, ja vet inte vad! Lägg på trötthet och vissa problem med att det är tungt att andas så har ni mig. Hello och välkommen, trevligt att du vill känna på hur det är att vara jag! Nej, på sjukdomsplanet är det verkligen inte min höst...

Var hemma från skolan lite efter två, blev en väldigt sen lunch innan jag somnade på soffan. Har börjat vakna till liv och tillbrinngar kvällen med lite lugnt studerande och en massa jod-grejs-gurglande. Vad gör man inte för hälsan?

09-11-03


Det enda som ändrats är nog jag...

Vi är hemma från Dublin. Vardagen återupptas mycket fortare än jag vill. Men plötsligt är man bara tillbaka. Det enda som ändrats är nog jag...

Måste ta och starta dagen nu, föreläsning kl. 10 och sen ska vi jobba med vårt aktieprojekt. Efter det tentaplugg. Min hals protesterar, den värker är öm och full av sår. Men som sagt, vardagen är här, det blir och bita ihop och kämpa på. Som vanligt

RSS 2.0