Ibland undrar man...

Satt och tittade runt lite, kom av en ren slump fram till den Här krönikan av Hillevi Wahl. Jag vet inte ens vart jag ska börja...så just nu får jag nog dra mig tillbaka med orden: Kom ut i verkligeheten!

Ut i solen!

Nu ska jag iväg och möta älsklingen, vi ska promenera iväg och hämta bilen som vart på service:) Ska bli skönt att komma ut lite så blir jag lite piggare och kan plugga mer sen...skärpning! I fortsättningen ska jag hänga med bättre. En sak jag lärt mig är att det blir roligare ju mer man pluggar:) Så det är bara på med hårdhandskarna och köra!

Hörs sen//Tina

Update: Just nu

Sitter och pluggar IS/LM-kurvor. Avancerade grejer det här...suck, känns det som just nu i alla fall:S Nej, nu ska jag inte överdriva, det går faktiskt riktigt bra! Blev ingen förelässning idag, sov inte alls inatt och var redan vken när älsklingens klocka ringde. Huvudvärk, trötthet och lillamående gjorde beslutet att fortsätta sussa och sen sitta hemma och plugga var gansla lätt. Så nu är det full rulle här:) Tusse ligger i solen och sover medan jag jobbar hårt med både böcker och dator som hjälp. Börjar bli riktigt nöjd med första delen, så måste snart fortsätta in djupare i makroekonominsvärld för att hinna bli klar tills lektionen imorgon.

Jess, det är alltså så här det ser ut när jag pluggar...jag lovar, det finns en ordning!


Senare idag ska jag till gymmet, frisk eller inte. Jag blir tokig om jag måste sitta still mer! Fötrhoppningsvis kan jag sova bättre när jag kört lite styrka med kroppen. Skönt! Nej, nu kallar böckerna på mig igen.  Kikar in senare och berättar hur det hela framskrider...

Trött söndag

Så var denna vecka snart slut igen. Jobbet igåt gick bra, var upp en sväng till Flamman och hämtade hem min älskling;) Sovit lite halvdåligt, så får bli mer av den varan idag. Nu ska jag ut i köket och göra en deg till mitt underbart goda russinbröd. Mums!

Mamma och pappa kommer ikväll/eftermiddag, så måste fixa lite hemma, mat och sisådär. Hörs om jag hinner!

Stor kram!

Krångel!

Igår krånglade bloggen, så det blev inget skrivande. Lite trist, för jag var rätt duktig på att knåpa ihop inlägg:S

Blev utekväll på Flamman för min del, mycket trevligt! Idag är jag trött, riktigt trött och väldigt sugen på fiskpinnar av någon anledning. Så nu blir det dusch, sen en sväng till Priso och införskaffa dessa efterlängtade läckerheter;)
Vid fem börjar jag jobba på en restaurang i stan, känner mig lite för trött. Men ska nog driva ut tröttheten med mat och underbart kaffe! Bloggar innan o jag hinner, annars får ni veta hur det gick imorgon:) Puss!



Bilder från när jag spelade golf i sommras - jättekul! Ser fram emot våren då jag ska gå en golfkurs och efter det förhoppningsvis vara lite bättre på slag och regler...

Dagens idag!

Fullt upp idag! Vaknade redan före sex och var uppe och hade mysfrukost:) Möte med min mentor, psykologen
(sista "riktiga gången!!!) pluggning, middag med Mackie och bio. Såg Inglorious Bastards. Riktigt bra film faktiskt!

Lite mys framför tvn nu, ska ta och fixa lite i köket sen, städa åt katterna och kanske göra en ansiktsmask och måla naglarna.

Blir lite kort just nu, sitter och tänker på annat....

Onsdag:)

Vad kan denna dag bjuda på?

Jo. ingen schemalagt framför allt. Så det blir att öppna tjocka makroboken och plugga hemma idag. Sen kommer söta petra på lunch, så jag tänkte bjuda på nybakt bröd och hemlagad tomatsoppa. Tiss, lite hemmafru är jag allt;) Eftermiddagen blir att spendera med boken, vill inte komma efter i nya kursen! Efter det, när älsklingen kommer hem, ska vi ut i skogen och leta svamp! Det är verkligen höst för mig.


Vad glad jag skulle bli om jag kunde hitta lite av detta guld ute i skogen!

Mina föräldrar är just nu på semester i Italien, Frankrike och Tyskland. Lite avis är jag allt. Men de kommer i alla fall förbi här på söndag! Längtar jättemycket! Jag som pratar med min mamma ofta, ibland flera gånger om dagen, har känt mig lite ensam nu när de har varit bort och vi inte hörts så mycket...Får hoppas jag inte är för trött bara, ska provjobba i serveringen på ett ställe i stan på lördag:)

Nej, det börjar bli dags att dra sig mot affären och köpa russin till brödet. Ska bara vila liite först....

Ni skulle bara veta allt om mig...

...jag har en del mer eller mindre knäppa saker för mig. När jag ska sova till exempel, så har jag för det första två täcken och sex kuddar. Men det slutar inte här, jag lägger två kuddar under huvudet, resten knölar jag ihop under täcken. Så allt blir till ett litet, knöligt berg jag ligger mitt i. Det är så jag somnar bäst:)


Regn

Det regnar ute, har precis kommit hem från min föreläsning och sitte roch myser med en bok. Ska ta och koka en kopp choklad och mysa en stund till, sen blir det att börja plugga. Ska träffa fina Cim fram emot två, härligt:)

Hörs sen:)

Don´t let them stop me now

Tyvärr fick jag inte riktigt den känslan idag på första föreläsningen. Detta är många saker som jag känner kommer bli annorlunda på den här kursen, men en av de som känns som om det kan bli ett problem är vår föreläsares språkkunskaper. Han kommer från Chille och bryter nått så fruktansvärt....jag har jättesvårt att förstå honom. Inte bara brytningen, utan även språkligt vissa gånger. Så planen är att imorgon köpa boken och börja läsa:) Jag har fortfarande förhoppningar på kursinnehållet som behandlar de mest aktuella modellerna idag, inom makroekonomin. Men inte mer om det nu, tar en riktigt lugn kväll ikväll, innan det håra livet börjar igen:P

Vart riktigt duktigt ikväll, har ett stort russinbröd i ugnen också har jag trixat ihop några sömmar på den klänning jag planerar att ha på sittningen om 2 veckor. Stor jäsp..ska ta och borsta tänderna nu medan jag väntar på brödet. Älsklingen är på hockeyträning ikväll, så blir mysa med katterna innan jag somnar.

Gjort är gjort och kan inte göras igen:)

Nu är hårt färdigt! 10 minutersfärg är verkligen bekvämt. Sitter och tittar på topmodell och funderar lite vad jag ska klä ut mig till på den Disneysittning jag ska på 2 oktober. Inte det lättaste, finns så mycket! Jag vill vara nått roligt, fint och inte för avancerat...för lite inspiration:


Helgens sista timmar

Men det känns inte alls så farligt:) Underbara syster har vart här och mys med mig, blev party, sväng på stan och filmmys:) Idag lagade jag lyxig frukost, mums! Sen blev det vila, handling och lite städning.

Ska strax hoppa in i badrummet och färga håret, bara fylla i den färg jag har. Eftersom jag var väldigt blond innan så lossnar det ganska snabbt i hårrötterna...

Doesn't anybody stay in one place anymore

Min älskling och jag har precis bokat en resa!! Vi åker till Dublin 31 oktober till 2 november. En väldigt kort resa, men mycket mer finns det inte tid eller pengar till mitt i terminen. Vi tänkte passa på att fira älsklingen 26 års dag samt att vi har träffats i ett helt år♥. Med många, långa, goda år tillsammans framför oss, såklart:)



Har börjat samla massa fakta och tips om Dublin, 50% av befolkningen i staden är under 30 år!

Jag kan riktigt föreställa mig oss sitta på någon mysig, riktigt irländska pub och ja...dricka öl! Eller jag skulle gissa att pojken min satsar på den irländska whiskeyn.

Nu ska jag leta mer onödig fakta och se vad jag kan lära mig om staden:)

Håll tummarna för mig imorgon på tentan!!!


Lite dåligt just nu

Beror på att jag inte känner för att skriva, alls...fortfarande riktigt förkyld och trött. Energin tar slut fortare än vilja. Nu blir det bad och sen plugg, imorgon är det tenta.

Ut i skogen

Blev en tur i skogen efter skolan idag, eller skog och skog. I östergötland finns ingen Riktig skog! Vi letade svamp, men ingen lycka. Trist! Var inställd på svampmiddag, men fick bli kyckling istället. Inte illa pinkat det heller:)

Take a bow

Nedkrypen i sängen och lyssnar på Rihanna. Ska börja en ny bok, underbart!, och snart sova. Imorgon är det skolan som gäller.

Nattinatti...


Sällskapssjuk!

Heja Måndag!

Idag känns som en riktigt bra dag! Jag sitter och pluggar, är pigg och glad, förkylningen är under kontroll och jag är riktigt nöjd med dagens outfitt:) Det är egentligen bara en grej som är mindre bra, jag vill ha SÄLLSKAP!! Jag sitter hemma idag och det är såå tråkig, vill verkligen ha sällskpa idag. Plugga med någon, ta en lunch eller fika....?? Någon? Vem som helst?

Usch, känner mig jobbig...men det är trist. Nu är jag äntligen pigg, och då har jag igen att dela min pigghet med. Så finns det någon därute, hör av er! Rädda mig från denna tristess och kanske misslyckade tenta...(omöjligt att koncentrera sig på grund av ensamheten) Snart åker jag väl ned på stan och attackerar nån okänd, bara för att få ur mig lite ord!

Söndagsöndagsöndag

Vaknade tidigt och myste med knäckemacka, latte och bok i soffan. Kröp som vanligt ned i sängen igen och sussade liite till. Sen har det blivit städa av, ojoj vad timmar vi har gnott runt i lägenheten. Men nu är det fint! Känns alltid bra att börja veckan med att ha det välstädat tycker jag, av nån konstig anledning...

Nu har jag kollapsat i soffan med älsklingen baka kladdkaka och fixar sista tvätten. Sötis! Ska ta och plugga lite sen också...bara jag får lite socker i mig ska nog kroppen piggna till!


Håller tummarna att älsklingen lyckas så här bra:P


Middag

Nu ska jag äta ciabatta med lufttorkad skinka, mozarella och tomater. Mums!! Tänkte bara berätta det, bara för att:P

Puss!

helg

Hittills har jag lyckats undvika pluggande med shopping, drinkar, dans, vänner och köp av ny säng. Nej då, skämt åsido. Imorgon blir det en hel massa pluggandet för mig, tenta på fredag så det är bara att ta i med hårdhanskarna.

Förkylningen var väl endå bättre...måste erkänna att en utekväll, dock väldigt lugn, kanske endå inte var det bästa. Men, men gjort är gjort. Ska nog traska iväg till Priso nu och köpa lite gott för ikväll:) Sen blir det nog dusch också filmmys med älskligen innan vi ska provsova sängen! Hihi, lite spännande är det faktiskt...dock kan man byta madreassen i tre månader om den inte känns bra. IKEA är helt enkelt bara underbart bra!

Stor hegkram till alla!

Den perfekta presenten

Jag hittade just något som jag verkligen, verkligen vill ha....




jag har hittat nånting vackert, vännen, ser du vad jag ser?



Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes



inte enklare än så...



En ovanlig tisdag

På det sättet att jag sovit läänge, är förkyld och ja, fortfarande sjuk! Men idag ska jag iväg till skolan en då, känner att jag inte vill missa mer nu. Så snart blir det att hoppa in i duschen och sen en snabb dusch. Verkligen otur att vi just idag ska ha en extra lång föreläsning, 12-15. Förhoppningsvis orkar jag att plugga lite efter. Annars blir det nog mys med Cim♥ och så måste Markus och jag verkligen städa vår lägenhet...usch!

Nej, är väl dags att sätta lite fart om jag ska få nått gjort. Dock pratar de om bröstcancer på tv 4 nu, intressant.

När man inte har annat att göra

Så kan det, då och då, hända att jag sätter mig med och sysslar lite på dator. Idag blev det att hålla på lite i Paint, något jag inte alls är bra på. Jag skrev lite om stil tidigare idag och tänkte forstätta på det temat med en av mina största stilikoner, Sarah Jessica Parker. Otroligt vacker kvinna som alltid klär sig fint, även om det iband känns lite mycket att spatsera omkring med hemma på gatan;) Är man något sånär lik SJP när man börjar närma sig 50 kan man skatta sig lycklig! En sak som jag verkligen uppskattar med hennes stil är att hon lyckas se ung ut, samtidigt som hennes stil visar på mognad och stark uppfattning vad som går hem. Inte annat än man sitter här och önskar att man hade, ja bara en liten, liten del av hennes garderob....

 

 

 

 


beroende

Jag har ett nytt beroende, jag spelar Harpan på datorn. Så nu ska jag återgå till denna aktivitet...

Stil, tankar och tentor

Satt och tittade runt lite på olika kändisar för att få lite stilinsperation, man får göra vad man orkar när man är sjuk;) Hittade den är fina bilden på Lauren Conrad från the Hills. Jag gillar verkligen hennes stil, enkelt med fina färger och fräscht. Sen har hon ju ett helt fantastiskt hår också...skulle vara kul om jag kunde ha långt hår. Men tyvärr blir det alldeles för tunt när det blir längre än axellångt. Jaja, vi kan ju inte alla vara lika:)




Sitter och väntar lite på posten nu, har beställt nya armband som jag hoppas dimper ned genom lådan idag! Skulle pigga upp min dag. Har bestämt att jag och Markus ska laga sjömansbiff ikväll. Var flera år sedan jag åt det sista, men det är bara SÅÅ gott! Mums!! Han ska iväg och handla innan, ska försöka övertala honom att slippa husaresten och få följa med. Blir galen på allt detta inne-stillasittande! Jag vill komma ut! Göra saker, plugga, träffa vänner, ta promenader, shoppa och inte minst träna! Men som sagt, det är ett riktigt envist virus jag lyckats få tag på. Så blir och ta det lite fint, vill absolut inte bli mer sjuk nu när det börjar närma sig tenta.

Nej, jag borde väl gå och duscha samt fixa lite lunch...annars lär det inte bli mycket gjort idag. Var inne på forever21.com tidigare idag och var sugen på att beställa, men det är ju så mycket! Måste säga att det nästan är för mycket för att man ska kunna bestäma sig, i alla fall jag som alltid tänker men tänk om jag hittar nått finare... Får väl bli en rund på stan, eller kanske till och med en tur till Norrköping när jag är bättre:)

Nu mot duschen i högsta fart!

Fortfarande sjuk

Tyvärr:( Idag är första dagen som jag känner mig något sånär levande igen. Mina dagar har hittills bestått av snytande och sovande. Men idag kan jag till och med hoppas på att orka göra något annat! Får väl bli en del plugg då, ligger en del efter nu när jag varit sjuk...


Sjuk igen

Jess, blev bra halvbra innan det var dags att krypa i pyjamasen och upp i soffa. Helt slut i kroppen! Suprtråkigt, speciellt då jag hade planer för helgen:( Men finns inte mycket att göra, förutom alvedon, nässpray, vickssalva och idomin samt halstabletter. Ibland är man verkligen glad för det lilla.

Sk starx på en minipromenad till priso, tror jag blir tokig om jag inte får komma ut lite! Sitter och funderar lite på vad som skulle vara gott att dricka. Mycket som "torkar ut" halsen så de inte alls känns bra. Kanske ska prova med lite proviva, mums!


Ojoj, blivit lite dåligt här...

Men det är av ett bra skäl, jag har pluggat en hel massa! Jag tycker verkligen om den här kursen, det är lagom svårt, skönt att bara sitta och räkna, rätt är rätt och fel är fel också tycker jag att vår föreläsare är riktigt bra:) Super med andra ord!

Annars är det lagom lugnt, älsklingens familj kommer hit på söndag och ska spela golf. Men blir nog för mig att stanna hemma, vill plugga, vila och framför allt bara vara ledig och inte känna någon press.

Nej, nu ska jag nog sätta mig med böckerna en stund till, några tal lär jag väl få gjorda:)



Litet smakprov på dagens räkning;)

Man rår inte för hur man känner

Lite seg dag idag, jag har inte alls fått gjort lika mycket som jag tänkt mig, så imorgon är det att ta nya friska tag! Ska försöka komma iväg till skolan tidigt, runt åtta, så jag får någonstans att sitta. Riktigt trångt uppe på universitetet nu. Cim♥ kommer upp och pluggar med mig, så jag får världens bästa sällskap. Sen blir det lunch med Emilie, på tal om det så måste jag fixa matlåda! Så jobbar jag jag mellan 14.30 och ca. 18.30. Efter det blir det att ev. hem en snabbis och byta om, sen Moneybrother! Kul!

Är ensam ikväll igen, älsklingen ska jobba. De måste samla data när det är mörkt ute. Så inte mycket att göra...lite synd bara att det är ikväll när vi firar 10 månader! Snart ett år! Jag vill ine ens tänka på vart jag skulle vara utan honom, världens bästa som alltid finns precis här♥

Ska plocka lite här hemma nu, sen blir det nog att krypa ned i sängen och mysa med en bok och lite grönt thé med honung. Ska ta och testa mina nya ansiktsprodukter från Body Shop också:)



Kvällen till ära: Anouk - Falling sun


RSS 2.0