Musik och plugg

Sitter hemma i köket och pluggar Makro. Känns äntligen som om jag börjar koppla ihop alla trådar:) Jag tycker verkligen att makroekonomi är intressant, ser fram emot makrotvåan nästa termin! Till plugget lyssnar jag på Abba. De du! Var inte igår man hörde, men ack så trevligt. Har även avverkat en hel massa Kylie, aldrig fel.

090513

Idag är jag bara jättetrött. Har inte alls gjort vad jag borde idag och det känns inte alls bra=( Så nu blir det strax att sova så jag förhoppningsvis har massa nya energi imorgon!

Det gick ju bra!

Jag blir verkligen peppad när saker går bra och löser sig så som jag vill=)

090512

Idag ska jag på arbetsintervju, spännande! Det värsta är dock att jag ska köra och hitta, själv:S Har aldrig varit i det samhället jobbet finns i:S Men det går nog bra, har skrivit ut lite kartor och vägbeskrivningar. Måste ta och leta upp en mapp till mina papper innan jag åker, måste ju se lite snyggt ut:)

Ska gå och fixa det sista nu!

Sötare än socker!

Det är min katt Elsa♥. Just nu ligger hon på sin kudde och sussar. Så de lär bli livat här ikväll när jag och älsklingen ska sova. Vi får just nu vårt vardagsrumsgolv slipat och lackat, så tyvärr måste vi hålla henne instäng i sovrummet. Men det ska vara klart på onsdag och då får hon ut och springa igen:)

Det ska verkligen bli skönt att få det färdigfixat är hemma. Nästa vecka ska tepetseraren komma också, sen är det bara nya soffan som förhoppningsvis kommer i veckan. Vi, alltså jag, M och Elsa flyttade in i vår nya lägenhet för jaa, drygt två veckor sedan. Det är en två på 70kvm, med uteplats och stora fina fönster. Vi trivs verkligen jättebra! Det bästa är att Elsa har anpassat sig så bra. Vi har till och med vågat släppa ut henne nu:)

Nej, nu ska jag ägna min uppmärksamhet åt CSI:)

Trött!

Känns som det varit en lång dag...så jag lyxar lite och ligger redan nedbäddad i sängen:) Ibland finns det inget bättre än att krypa tidigt!

090511

Idag är det måndag igen. Känns ganska bra, underligt nog kan man tycka. Veckan har en hel del att bjuda på golvslipning i lägenheten, tenta, arbetsintervju, resa till Fellingsbro och inte minst besök hos en av de kattungarna som ska flytta in med oss:D. Oss föresten, det är jag, min underbara sambo M och vår katt Elsa.

Sov lite dåligt i natt, så kom inte upp ur sängen för ens nio. Men jag har ändå hunnit med en del makroplugg till tentan på lördag. Förhoppningsvis kommer det gå vägen så jag har en sak mindre att tänka på(eg. bekymmra mig för). Om cirkus en timme bär det iaf av till skolan för en föreläsning. Känns rätt kul idag, förhoppningsviskommer vi in på något jag känner att jag har lite koll på. Efter det blir det raka vägen hem till böckerna...vänta på M och sen kanske en tur till stan och eventuellt träning. En helt vanlig dag med andra ord:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0