110131


Perfect Beauty




110131


Måndagsenergin återvänder

Efter soffmys, kaffe och en tur med hunden. Fasiken vilket härligt väder idag!
Dagens planer är spikade, skolan, studier hemma, ut med vovven, handling och lägenhetsvisning. Inte så mycket mer att fundera på utan bara att ta tag i denna sista dag i januari.


110130


Så var ännu en ny vecka på ingång

Långfrukost i soffan, med lite extra mys. Älsklingen åker till Tyskland i eftermiddag, för jobbets räkning, hem igen på onsdag natt för att packa om innan det blir London med bröderna och pappa över en långhelg. Känns lite konstigt att jag ska vara "ensam hemma" så pass länge, men det blir nog mys. Får passa på att äta massa sådant som älsklingen inte gillar=) Sedan kommer underbaraste mamma och pappa över nästa helg, längtans längtan!

Nu blir det lite studier, ska få klart logistikprojektet. Ska även försöka få med mig Mackie ut och titta på jeans, smala och mörka ska de vara. Tips mottages tacksamt!



Those perfect pants

110128


Klockan nollåtta tjugosju

Fredag idag, den 28 januari till och med. Snart knackar februari på dörren och det känns, helt oki faktiskt! Det är helt galet vad man kan må bra bara av att ha lite schemalagt om dagarna.

Idag ska jag på föreläsning, ekonomiska kriser och brottslighet. Intressant kurs, med mycket diskussioner  klassrummet. Guld!
Sedan är det iväg för att titta på lägenhet, spännande värre! Jag är helt inne på att detta är den lägenhet vi kommer att köpa. Förhoppningsvis inser alla andra intresserade det också och låter oss få den. Haha, drömma får man.

Skulle vilja klämma in lite träning idag, och en tur på staden. Men vi får se vad det finns plats för. Ingen kan göra allt, även om jag önskar att mitt förråd av energi aldrig skulle sina.



Semesterlängtan, inte så påtaglig som den brukar vara dock

110126


Duktig tjej

Skolan tidigt, hem, skolan igen, städat hela lägenheten och läst igenom logistikprojektet. Nu blir det film och sova så morgondagen kan tas emot med ett leende! För övrigt har jag eventuellt hittat (egentligen blivit hittad) en partner till min uppsats.






110126


Så var det plötsligt värt allt slit

Lördagens tenta gick bra, riktigt bra. Jag klarade den! Underbart, skönt och ja, lite smågalet! Världens bästa pepp såhär i kursstartstider då man känner sig lite under isen av allt arbete.

Nu ska jag strax springa in i duschen, möta Ullis strax innan åtta för lite boklåning. Sedan blir det föreläsning, apoteket (vilket vart behövligt bra länge nu), studier och kurs. När älsklingen insåg att han för en gångs skulle kanske är hemma när jag kommer såg riktigt nöjd ut, trots arla morgonstund.



Solskensmorgon idag!

110125


En förkylning på ingång

Trötthet och blåser i munnen och skvallrar om att det är dags att tagga ned mer träningen. Tråkigt nog, jag har verkligen lust att köra hårt. Får bli vitlök, c-vitaminer och te några dagar nu. Kanske inte gör någon direkt effekt på förkylningen, men förhoppningsvis kan jag påverka inställningen lite=)

Sitter och väntar på samtal från älsklingen nu, ska hämta upp honom så ska vi ända ut till Manntorp för handling. En riktig utflykt enligt mig. Jag älskar nämligen att handa mat!





110125


Tisdag

Sitter med kaffe, fast jag borde inte eftersom jag börjat känna av min mage igen . Blir att köpa koffeintabletter snart, så jag har något tills jag vant av mig. Skjutsade älsklingen till jobbet idag, så nu känner jag mig lite småstressad. Skola klockan tio, ny kurs idag igen. Känns roligt, förhoppningsvis finns det något bekant ansikte på denna kurs!


110124


Today is a brand new day!

Som tyvärr verkar börja med krångel, registreringen på vårens kurser gick inte igenom. Men jag har skickat iväg förfrågan, så nu är det bara att vänta på att det löser sig.
Skolan är det som gäller för dagen, ska bli roligt! Förhoppningsvis kommer terminen bli intressant. Jag ska även jobba lite med logistiken, också pussas med Pepsi som är här. Underbart!



Haha, härlig bild på trött Elsa och ännt tröttare matte. Men inte idag, för idag är en alldeles ny skoldag=)

110123


Imorgon börjar livet igen

Lite den känslan jag har, i och med att skolan kommer igång. Var riktigt länge sedan jag läste kurser med "riktig" undervisning, så det känns bara roligt! Sedan kommer Pepsi också, så det lär bli någon fin timme ute också.

Gårdagskvällen blev lite flängig, från soffmys till party och tillbaka igen. Men det var trevligt, lagom. Jag var riktigt trött efter tentan, så är glad att jag inte gick ut.
Dagens planer är än så länge lite lösa, jag ska iväg till gymmet en sväng. Sedan se älsklingen spela match. Förhoppningsvis blir det lite mer publik idag än under torsdagens match. Annars tänkte jag försöka städa lite, sortera min garderob och plugga. Känns som en rätt bra dag!



Vaknade av att denna lilla knäppis kräktes en hel massa i morse. Inte bästa sättet att slå upp sina gröna på. Jag vet att det inte är någon fara när katter kräks, men ljudet gör verkligen att mitt hjärta värker för de små djuren.

110122


Sofftröttis

Utan byxor, under skönaste filten med älsklingen inom lagom avstånd. Nu är huvudet slut och kroppen trött efter för lite sömn. Jag ska krypa ned i badkaret och njuta av att för tillfället leva på hoppet i trygg ovisshet. Kanske gick det denna gång, annars kommer det fler. Just nu vill jag bara vara lite ledig.



Härligt sällskap har jag=)

110122


Så var det dags att prestera

Tentan börjar om sisådär en timme och tjugo minuter. Frukosten ligger i magen och kaffet är på väg åt samma håll. Förhoppningsvis kan det väcka lite hjärnceller tills det är dags att börja skriva. Strax innan klockan ringde trodde jag verkligen att jag hade åtminstone någon timme kvar tills det var dags att gå upp, men icke! Så efter tentan blir det nedbäddning i soffan, med älsklingen och nya Fitness Magasin. Jag längtar!

Nu är det hög tid att sätta lite fart, få på sig kläderna och komma iväg. Vore guld med några extra tummar som hålls idag...


110121


Nyklippt och lagom spänd

Ska ge tentan ytterligare några timmar under kvällen, förhoppningsvis går det vägen imorgon. Men först väntar lite underbar, efterlängtad träning. Ska bli så skönt! Älsklingen borde komma ganska snart, sen är det bara att köra! Tanken med träningen idag är att jobba på konditionen, blandat med lite "hela kroppen övningar".

Kvällen som sagt, ska tillbringas med god mat i fiskig form, film och tentaplugg. En och annan liten puss från finaste katterna ska jag nog också kunna klämma in. Elsa har legat som en halsduk på ryggstödet bakom mig under dagen.



Kan inte låta bli att älska reklamen för Easytone, nästan lika mycket som jag älskar skorna. Det finns inga genvägar, men man kan ta den långa vägen och ändå gå på moln!

110121


Fredag

Jag ska iväg och klippa mig, snart. Så det får bli ett kort inlägg här=) Ska bli skönt att bli ompysslad, innan jag sätter mig med tentan. Imorgon är det dags, så lite hållna tummar vore på sin plats!



Helst av allt skulle jag vilja komma hem med detta svallet....

110120


Norra Europas torraste clementin

Denna avslutade min lunch idag. Tyvärr var den inte i närheten av att mäta sig med sin föregångare, italienska köttbullar i tomatsås. Så nu sitter jag ändå här och längtar efter frukt.

Blev en tur till gymmet, vilket redan börjar känns i kroppen. Så nu ska jag kurera med bad och samhällsekonomiska lönsamhetskalkyler. Vänta på älsklingen och fundera ut dagens middag. För övrigt undrar jag om man kan reklamera en redan uppäten clementin p.g.a. dess torrhet....

110120


Norra Europas torraste clementin

Denna avslutade min lunch idag. Tyvärr var den inte i närheten av att mäta sig med sin föregångare, italienska köttbullar i tomatsås. Så nu sitter jag ändå här och längtar efter frukt.

Blev en tur till gymmet, vilket redan börjar känns i kroppen. Så nu ska jag kurera med bad och samhällsekonomiska lönsamhetskalkyler. Vänta på älsklingen och fundera ut dagens middag. För övrigt undrar jag om man kan reklamera en redan uppäten clementin p.g.a. dess torrhet....

110120


Januari smälter bort

Både tids- och vädermässigt, tyvärr. Jag hade gärna levet med snön i alla fall en månad till. Eller flera, allt är bättre än våren. Den minst trevliga årstiden enligt mig. Det blir lerigt, kladdigt och blött. Värden är tråkigt grå och allt ser lite slitigt ut. Det är omöjligt att klä sig, antingen svettas man eller så  går man runt och fryser. Nej, snö och minusgrader ska det vara!

Jag ska försöka ta mig iväg till gymmet idag. Eftersom jag mått illa de senaste dagarna har de blivit inställt, men nu så känns allt lite bättre. Bra att tänka på något annat än tentan ett tag. Sedan har älsklingen hockeymatch ikväll, så det blir att promenera ner och titta.


110119


Så var det onsdag

Yes, på soffan med hunden vid fötterna. Blir att mysa lite med honom innan skolan sätter igång för dagen, dvs. mitt tentaplugg. Idag är tanken att få Massor gjort.



Jisses vad liten Tuss var...

110118


A smile on my sky

Jag är trött och stressad. Munnen smakar pyton och de vill inte försvinna. Magen känns upprörd och huvudet värker. Men jag har nya skor. Imorgon kommer finaste hunden i staden och ikväll ska vi äta pannkakor. Det finns tuggummi, varma bad och människor som älskar mig. Livet är fyllt av bra saker, mitt liv. Jag önskar att jag vore bättre på att se dessa och låta dem fylla mig med motivtion och lugn.


110118


Jag längtar efter svett och muskeldarrningar

Träning med andra ord, men det får vänta tills kvällen. Tentan på lördag närmar sig och den är dagens fokus.

Annars verkar det som om vintern har gett upp, tyvärr! Utanför fönstert börjar trist, brunt gräs titta fram. Ledesamt värre enligt mig, så mycket bättre med minusgrader och rikligt med snö. Förhoppningsvis kan vintern klamra sig fast längre norr ut då vi funderar på att ge oss uppåt för en skidhelg frammåt mars.


110117


Börjar förmiddagen med att få ordning på våren

Kurser hit och kurser dit, behörig eller icke behörig. Det är alltid lite pysslande för att få ihop allt i min lilla kalender som ger finfin överblick. Men jag tror det börjar lösa sig, de mejl som ska iväg är så gott som iväg och ja, reseten får jag fixa när jag får svar på de första mejlen.

Nu ska jag sätta mig med studierna en liten sväng, innan det blir promenad till Petra, tur på staden och sedan hem igen för mer studier. Träningen ikväll ska också planeras, står på väntelistan till ett pass och har ett i reserv. Så det återstå att se om veckan sparkas igång med kondition- eller styrkepass.

Nej, tentagenomgång var det!


110117


Efter snö kommer tö

Elsa ligger här bredvid mig i soffan, tassarna åker upp i vädret då och då för att jag ska kunna komma åt att klia på magen. Just där, på tassarna finns beviset. Det är tö ute. Pälsen mellan Elsas trampdynor har färgats mörkt brun och är inte alls lika mjuk och fin som resten. Trist! Mest vädret då, katten tvättar sig så småningom=)





Måndag idag och jag är fullbokad, studier, träning, tur på stan och lunch med bästa Petra. Där mellan finns det en och annan katt som jag gärna ger lite tid till.

110116


Egensöndag

Sitter och tittar på Tusse, han uppför sig för tillfället betydligt knäppare än vanligt. Världens bästa underhållning!
Älsklingen min ska iväg på hockey hela dagen idag, så det blir en dag för mig. Hade planerat träning, men kroppen känns lite småöm efter golfen igår, så vi får se. Annars blir det nog en ganska lugn dag, kanske passa på att äta något gott älskligen inte gillar=D


110115


Inlåst katt är inte nöjd katt

Tusse höll precis på att fastan i förrådet, igen. Förra gången var han ute i mörkret runt tre timmar innan vi kom på att sakna honom. Skönt med lugn och ro;) Inatt har han lyckats både bli utsläng pågrund av allt ljud han fört, för att en timme senare bli "inslängd" eftersom han satt utanför det öppna fönstret och skrek.

Nu ska vi strax iväg till golfhallen. Dags att börja jobba inför säsongen. Det blir roligare ju mer man kan, så det gäller bara att komma över den första ilskan...



Knäppisen, troligen uttröttade efter hårt busande

110114


Veckan springer iväg!

Redan fredag, jag förstår inte riktigt hur vi kom hit så snabbt! Men skönt är det i alla fall.
Vakande i morse och kände mig som solsken, kan nog bero på en viss liten solstråle som var här och sken igår kväll. Turligt nog ska jag få träffa henne redan idag igen. Blir en shoppingrunda i Tornby, mat och lite annat ska införskaffas. Men först blir det att tvätta klart och plugga ett par timmar.



Måste visa upp "min" fina Pepsi lite. Längtar redan tills nästa gång han kommer!

110113


En riktigt bra kväll

Shopping med älsklingen, soppa, nybakt bröd vin och pannacotta med finaste vännen. Mys i soffan och massa prat. Slingor i håret och värme i hjärtat. Nu blir det lite plock i köket och ny färg på naglarna i sängen. Sedan ska jag drömma gott och ladda inför fredag.


110113


Tack och bock!

Första delen av dagen avklarad, nu sitter jag och lääägtar efter lunch! Men ett tag till får jag stå ut, vill hinna med att gå igenom två tentauppgifter först. Sen så, lunch och desserttillverkning inför kvällen. Världens bästa Gullis kommer på middag och jag tänker fjäska med god mat=)


110113


Hundtorsdag

Underbara Pepsi kom för cirkus halvtimmen sedan. Härligt med hund i huset! Hoppas på någorlunda väder senare så vi får en skön promenad.
Nu blir det strax dusch och sedan till psykologen. Ingen rast, ingen ro!



Eventuellt ett efterlängtat besök i golfhallen på morgondagens schema=)

110112


Mitt i veckan onsdag

Amerikansk förmiddags tv och trött Martina i soffan. Försöker spänna av och inte spänna mig, men kommer hela tiden på mig själv med att närma mig fjäderstadiet. Det är inte lätt när det är svårt.

Dagens mest underbara blir träningen, ska testa Zumba! Men först blir det studier och lite vila=)



Älskade knäppis

110111


Underbart behövligt

Massagen var välbehövlig, jag måste försöka blir bättre på att slappna av. Massage är som ett träningspass för musklerna, och det känns vill jag lova! Speciellt i nack- och käkmusklerna.

För ett par minuter sedan pratade jag med mitt försäkringsbolag, vilket satte en sol på min himmel. Jag ska försöka utnyttja den energin till studier, men först blir det en kopp varm choklad med kanel och kardemumma!


110111


Spänd som en fjäder

Lite så har jag känt mig senaste veckan, därför har jag bokat in en massage! Så nu är det strax dags att kliva upp ur soffan och hitta något att promenera ned till stan i. Det ska bli underbart!

Lite tomt här hemma idag, ingen hund att gosa med. Pepsi, min daghund, var här igår och det var en riktig höjdare. Måste utan någon som helst tvekan klassas som ett av världens bästa jobb!


110110


Måndagstrött

I massor, men det ska nog gå ändå. Har finaste hunden här idag föpr passning, vilket är himmelen för mig! Annars inte så mycket att rapportera, men kom ihåg att tala om för era nära att ni älskar dem! ♥


110109


Söndag och veckans bästa morgon

Långfrukost i soffan, senaste CSI på tv och älsklingen inom lagom avstånd. Här är det lätt att bli kvar alldeles för länge. Men icke, dagen är rätt fullspäckad. Storhandling och studier står på schemat, samt någon slags träning. Känns som det kan bli en bra dag!


110108


Också var det Bara lördag!

Vilket innebär mer ledigt, vilket inte kan vara annat än bra även fast jag har en del studier att göra. Dagarna i Fellingsbro var väldigt trevliga, på väg hem igår stannade vi till i Vingåker för lite shopping. Fick med oss nytt finporsin från Kosta Boda samt skjorta till älsklingen och kavaj till mig, både från Tiger. Inte illa!

Dagen idag år fylld med planer, vi har precis avslutat bästa frukosten med gröt och ägg. Snart blir det gymmet, följt av städning. Senare ska vi iväg på lägenhetsvisning och jag ska träffa hunden som eventuellt ska tas hand om ett par dagar i veckan under våren=) Kvällen tänker jag avsluta i soffan, med film och mitt hjärta.



Liten julpuss mellan 2/5 av katterna i "Fällan"

110105


Femte dagen på den första månaden

Jag var riktigt trött imorse, men nu börjar energin återväda. Ska sätta mig med inlämningsuppgift tre och förhoppningsvis få den klar snart. Annars är planen ansiktmask och ja, det är i princip allt hittills. Eventuellt åker vi norröver redan ikväll, eller så stannar vi hemma tills imorgonbitti och spenderar kvällen med träning. Vi får se helt enkelt=)



Lördag är efterlängtad, vi ska på lägenhetsvisning och jag ska testa hund!

110104


Nu väntar snart sängen

Vi kämpade oss igenom ett riktigt tufft core-pass och sitter nu mätta i soffan. Jag ska duscha och äta lite blåbär med mjök innan jag tar dator med till sängen. Det blir Bondfilm på tv och studier på datorn, känns som det kan bli en riktigt bra kväll=)



Älskade pojke på vackraste Irland, detta är taget i Connemara.

110104


Tisdagsmorgon, som torsdag

Kortvecka, riktigt skönt med en latstart. Imorgon kväll, eller torsdag morgon åker vi upp till älsklingens föräldrar för lite familjemiddag med både min och hans familj♥. Fredag blir det hem igen för hemmamys, träning, pyssel och plugg.

För tillfället sitter jag i soffan, tuggar lite valnötter och tittar på Sjunde Himmelen. Ska strax öppna ett nytt dokument och sätta fart med inlämningsuppgift 3.



Jag och finaste tjejen som idag kommer tillbaka till efter ett halvår i Brighton!

110103


Vardagen kryper in i min verklighet

Uppe tidigt för studier och lite tvätt, nya lakan och gammla handdukar fick samsas denna gång. Inlämningsuppgifter ska skrivas, lämnas in och g0dkänns. Förhoppningsvis, nej, jag Ska bli färdig med det denna vecka.

Vid elva blir det in till stan, träffa fina Malin och leta efter fynd. Kanske något till mig och förhoppningsvis något till lägenheten. Kvällen ska spederas med mängder utav träning, min kropp längtar redan efter sevtt och tunga vikter.


110102


Mat, mat och mera mat!

Storhandling idag, nu är kylen åter fylld och jag har massa frukt att njuta av! Förutom det ätbara fick vi tag på ett nytt underlakan i satin/bomull samt nya köksknivar. Härligt!


110102


2011 års första söndag

Och vi är hemma, i vår soffa. Alldeles underbart skönt. Idag blir det storhandling och shopping, kanske jag äntligen kan hitta en kofta!


RSS 2.0