100630


Love at first sight



Dessa helt underbara skor vill jag ha på lördagens fest. Frågan är bara vart jag kan hitta dem...får botanisera runt lite i butiker idag och se vad som kommer fram=)

Blev frukost innomhus idag, småtrist väder ute med massa moln. Passande för shopping kanske;) Haha, vi får vä se hur mycket jag kan flörta med min älskling.
Nu är det ändå dags för mediciner, tandaborstning och kläder. Efter det får vi se var dagen för oss!

100629

Mitt ute på landet!

Nej då, inte riktigt;) Men vi är tillbaka i Fellingsbro. Känns skönt, men en hel del att ordna med inför Evas födelsedagsfest på lördag. Måste bland annat köpa kjol och skor. Jobbigt värre! =)
Jag är fortfarande helt inne i semestern så mycket mer blir det tyvärr inte idag. Men jag lovar att bättra mig - snart! Har för övrigt varit riktigt duktig med träningen på senaste tiden, duktigt.
Två av tre midsommarfina älsklingar♥ Nu blir det att resa sig från fåtöljen där jag sitter alldeles för bra och ropa in min sista älskling.

100627

Midsommar kom och försvann

Vi har det fint här i Dalarna, sol, sommar och semester. Har verkligen tagit ledigt från allt och alla. Men nu börjar det bli dags att komma tillbaka till livet igen.
Skönt att det bara är andra semesterveckan av nästan fyra som börjar imorgon!

Sommardrinkar, kortklippt hår och besök i gruva. Just nu är det tyngsta valet vin eller vatten...

100623


Det blir aldrig som man tänkt sig

Vi skulle snart vara påväg mot Falun och min underbara familj, men som sagt ovan, bilen har gått sönder så resan har skjutits upp ett par timmar. Vi ska ned till verkstaden nu och höra när de kan ha den resbar, längtar!!!

Så snälla håll tummarna nu!


100622


Just another day in paradise

Kaffe och vattenmelon i solen. Ingen stress, bara massa tid att spendera om Jag vill. Underbart var ordet!
Gårdagens golf var riktigt rolig, tyvärr tror jag jag hade ätit/druckit alldeles för lite. Blev akut trött och orkade inte spela alla 18 hål.
Idag väntar ännu en tur till Arboga golfbana. Vi ska träffa Mikaela och slå lite bollar, boka lektion till nästa vecka och äta lunch med Eva. Efter det blir det 18 tuffa hål innan kvällen avslutas med restaurangbesök i Örebro. Knns riktigt lovande!


100621


Semester!

Sitter ute i solen och äter nybakat bröd till frukost. Riktig härlig start på första "riktiga" semesterdagen!
Vi kom upp till Markus föräldrar igår vid lunch och har efter det mest bara varit. Så kommer semestern förhoppningsvis att fortsätta. Idag blir det en liten tur in till Örebro på förmiddagen, innan kvällens golfplaner. Jag vill helst bara sitta på en uteserveringen och njuta, men vi får se vad som händer!



Min fina Elsa är självklart med! Just nu är hon ute någonstan och upptäcker i naturen. Älskade, älskade kattskrälle!

100619


Long time Vacation!

Första lediga dagen, härligt! Kan inte börja bättre än med en lång golfrunda, vilket är precis vad vi ska göra. Affären alldeles utanför dörren öppnar vid nio så jag tänkte ta mig iväg och inhandla en riktigt sommrig frukost.
Förutom golen måste vi plocka hemm idag, i massor! Också packa, imoron åker vi norröver=)


100617


Två dagar tills semester!

Solen skiner idag också, alltid trevligare att cykla till jobbet då=) Även om det blir riktigt jobbigt varmt på jobbet.
Nya numret av Topphälsa dök ned i brevlådan igår, så nu hoppas jag på massa dötid på jobbet så jag kan läsa och inspireras.

Annars så har älsklingen sommarfest med jobbet ikväll, så jag får underhålla mig själv. Vi får se vad jag hittar på. Kanske bara blir att mysa runt hemma och börja fundera på packning.




100516


Finemang!

Hemkommen från uppspel för grönt kort i golf - jag klarade det!! Så härligt=) Längtar redan som sjutton efter 18 hål i solen på lördag. Haha, golfbiten var det här!

Vi firade med glass i Bergs slussar och nu mer med nya favoritserien Weeds.  Ha en underbar kväll!




100616


Låt oss sjunga en snutt

Solen skiner utanför fönstret och det känns faktiskt helt oki att åka till jobbet. Nu ska ni inte tro att jag inte trivs, för det gör jag. Det är bara det att det är låånga stunder när det är helt tomt och det finns verkligen inget att göra - vilket får dagen att gå väldigt långsamt. Aja, nu vet ni. Börjar bli dags att sätta fart här.



Kloka ord att ha i huvudet - alla dagar!

100615


Tröttis

Dagen har varit lång, varm och seg. Jag är sisådär lagom tröttis och lite småbesvkien på min golfinsats. Men sömn ger ny tag! Först blir det dock mys med min fina man och ågra avsnitt Weeds.

Imorgon tar vi nya tag!



Fotboll i Hamburg - vilket överträffade Alla förväntingar!

100615


Halva juni redan försvunnet!

Ibland skrämmer det mig lite hur fort tiden faktiskt går. För ett litet tag sedan var världen vit av snö, nys slog alla blad ut i sommarprakt och nu är snart midsommar förbi. Galet egentligen! Det finns otroligt mycket jag vill göra, smaka, känna och uppleva. Men tiden räcker inte till...

Blev nästan lite sorgligt det där, var inte menat så=) Tisdag idag och solen skiner, härligt! Förutom det faktum om att det kommer vara olidligt hett på mitt lilla café...
Hoppas vädret håller i sig så vi slipper regn på golfbanan idag. Imorgon är det uppspel som gäller och jag är nervis. Jag vet att jag kan, men sen blir jag stressad för jag vill alldeles för mycket och då går spelet inte alls.



Min lilla knäppis♥ För tillfället skriker han nått alldeles förfärligt efter att få gå ut. Haha, inatt var mina tår tydligen hett byte. Vaknade flera gånger av en Tusse som försökte bitas.

100614


One done, four to go

Haha, ledighetslängtan är snart uppe på maximal nivå. Ska bli så skönt! Första dagen "ensam" på jobbet gick i alla fall riktigt bra. Lite lågtråkigt dock, men har ägnat mig åt lite skönlitterär text;)

Kvällens golf höll på att gå åt skogen, eller sjön. Men som tur var väntade vi ut regnet och fick oss en runda. Nu blir det situps, tandaborstning och sängen. Imorgon väntar en dag så gott som denna, undrar om tiden går fortare eller långsammare när dagarna är lika...tål att tänkas på!


100614


Let´s go

Sista veckan innan ledigt och gosh vad jag längtar! Men fem dagar går nog fortfort, hoppas jag.
8 - 5 idag alltså, sedan blir det hem för snabbmiddag också iväg till golfen. Inte mer avancerat än så idag. Kommer nog vara mer än trött ikväll ändå.

Önskar alla en fin dag!


100613


Hem, hem ljuva hem

Tillbaka i Linköping efter en rolig, men fullsmockad helg. Jag sov nästan hela vägen hem i bilen, ändå känner jag att det snart är dags för sängen. Haha, trolig anledning är det bubbel och vin jag fick i mig på Älsklingens kusins examenslunch. Gottgott, men ack så sömnig man kan bli!

Imorgon börjar sista jobbveckan på ett tag - sedan ska jag ha semester! Känns skönt, men samtidigt har jag känslan av att detta kommer bli en sådan oändligt lång vecka. Dock borde den gå fort med allt vi har att göra, mån-tis kväll blir det finslipning på golfen, onsdag är det uppspel för grönt kort och första steget mot officiellt handikapp. Sedan ska det packas i massor, packas upp och göras om. Inte lätt att packa för dryga två veckor...



Lördagens smaskiga hallon-basilikadrink. Den kommer helt klart komma igen under varma sommarkvällar!

För övrigt är jag med och tävlar om en säaker alldels underbar överaskning hos en av mina favoritbloggare Simone. Hon får mig ofta att dra på smilbanden och se världen får en lite bättre synvinkel=) Härligt goa tjej!


100612


Avrapportering från Fällan

Nu sitter jag är i Fellingsbro och vilar. Känner mig riktigt trött efter träningsuppehåll och sedan två dagars i löparspåret. Skönt, men samtidigt lite tungt att jag inte är i någon vidare form. Haha, det kommer, det kommer, jag vet=)

Imorgon eftermiddag ska vi hem till fina Linköping igen. En vecka med jobb innan jag har tre veckor underbart ledigt! Planerna är än så länge ganska lösa, hälsa på föräldrar både här i Fällan också hemma i Falun. Sedan ska vi bara vara hemma och njuta. Förra sommaren blev det nästan inget, så vi har lite att ta igen!
"Bortasemester" blir det senare, slutet av Augusti - början av September åker vi troligen till Irland! Galet vad jag längtar. Vi ska åka runt lite med bil för några dagar i västra delarna innan vi avslutar i Dublin.



Jag i Stockholm förra helgen, vore trevligt med detta väder igen=)

Nu tänker jag gå ut i köket och mixa drinkar. Ikväll blir det sill med svärisarna och ett par drinkar, bara för att jag sugen!

100611


Just another day in paradise

Jag är lite nere just nu. Trött på allt vanligt och vill ut, iväg och bort. Samma gammla känsla...

Tänker i alla fall byta om och ge mig ut i spåret. Jag lär inte må bättre av att sitta här och bli tjock.

100611


Nails Nails Nails

Jag var och gjorde mina naglar igår, inga förlängningar eller krafs. Bara ordentligt omhändertagande av mina egna naglar, lite färg och nu helt underbara ena! Hihi, kan inte sluta titta på dem. De är så somriga och fräscha!

Idag är det tenta, usch!! Men jag Ska gå dit även fast jag inte pluggat tillräckligt. Eftersom vädret visar sin regniga sida idag blir det troligen Fellingsbro redan i eftermiddag.

Nej, dusch och studier väntar. Men efter idag kommer jag Äntligen ha mer tid för min lilla blogg. Härligt!



Älsklingen har kommit med det perfekta förslag för vår semester! Jag längtar så det nästan gör ont...


100610


Last day och first week

På jobbet alltså, imorgon är det tenta. Fullt upp idag, börjar redan halv sju. Men känns skönt för då har jag mer tid till studier i eftermiddag. Ska på manikyr efter jobbet - Lyx!

Men nu måste jag lägga i en högre växel och sätta fart;)

100609


Veckan rusar vidare

Har inte alls tid för dator, blogg eller liknande denna veckan. Känns väldigt trist! Menmen, efter fredag ser vi ett ljus=)
Jobbet igår gick riktigt bra, gäller bara att jag kommer ihåg alla smågrejer. Annars lär jag stå där utan glass eller fikabröd. Inge vidare fik då inte.
Jag tog även tag i ett jobbsökande. Haha, vill inte säga mer nu, men Jisses vad jag VillVillVill ha det!
Kvällens tillbringades med handling och studier, sedan kröp vi ned i sängen och tittade på lite serier. Livet ter sig ganska annorlunda när man jobbar till fem;)

Nu är det dags att torka håret och sen cykla iväg. Har förresten börjat fundera på hur jag ska klippa mig, har tid om ca. 2 veckor och jag är sugen på kort! Dock äälskar jag ju fläta...svårt! Vad tycker ni?

Hoppas ni låter solen skina inom er även om det ser mörkt ut utanför fönstret!


100608


Time is not on my side

Denna vecka är minst sagt fullspäckad! Jobb måndag till torsdag 8-5, sedan tenta på fredag. Tyvärr inte i ett av mina starkare ämnen, så jag försöker klämma in så mycket pluggande det bara går. Haha, tyvärr alldeles för lite...

Känner mig lite halvseg, vattnet här var alldeles brunt i morse så jag bestämde mig för att hoppa duschen. Så nu blir det snart kläder och sen iväg. Jag måste åka ungefär 30 minuter innan jag börjar, för att hinna byta om och komma irdning innan det är högsta tempo som gäller. Dock känns det som om jag kommer trivas väldigt bra på mitt lilla café=)

Well, nu går mitt alarm igång i sovrummet. Bäst att kolla vad det Inte var jag skulle glömma;)


100607


Back to basic

Jag har haft en helt underbart, fatastisk helg! Bara mysa runt och njuta av vädret. Men nu är dte måndag igen och dags att hugga tag i veckans uppgifter. Jobb idag som gäller, 8-17. Jag ska vara med och lära mig på cafét jag ska stå för i sommar, blir nog bra. Efter det blir det tentaplugg i massor, CV-skrivande och tacos hos Tobbe. Låter som en rätt bra måndag enligt mig!
Föresten så visade vågen ned 0.2 kilo idag, trots en rätt "dålig" helg matmässigt. Jej!!



Tyvärr lär dte bli alldeles för lite golf denna vecka och nästa planerar jag att göra ett försök på uppspelet. Men hej, man kan inte få allt=)

100605


Tenta sedan Stockholmssemester!

Uppe tidigt denna lördag för näst sista tenta, ni får alla hålla tummarna som aldrig förr att det går bra! Förhoppningsvis hållder det fina vädret i sig och vi får en underbar helg.

Gårdagskvällen tillbringades med mina underbara tjejor, lite respektives och en hel massa grillat med färskpotatis. Vi skrattade oss till nya magmuskler och fick dem att försvinna med vin. Haha, helt super var det i alla fall. Perfekt att få slappna av lite innan det var dags att gå igenom lite sista minuten plugg.

Hoppas alla får en fin helg så får vi se när jag är tillbaka här igen=)




100604


Vissa dagar finns det bara där

Motivationen, lusten eller vad det nu är som saknats andra dagar. Riktigt skönt att få mycket gjort idag, imorgon är det dags så det var inte endag försent!
Sitter just nu och försöker få nagellacket att torka. Blev visst lite tjocka lager så det tar tid. Väntar på lite vänner som ska komma över. Det blir grilla, lite vin och kanske en drink. När de sedan fortsätter ut i natten ska jag repetera det sista och packa inför Stockholm imorgon.



Älskade lille Tuss♥

100604


Last chanse to study

Imorgon är det dags, usch och fy! Det blir att göra sitt bästa och tänka, tänka, tänka! Men imorgon är imorgon, nu tar vi idag först=)

Ska snart dra på mig shorts och linne och ge mig ut för dagens morgonpromenix. Duktiga jag, haha, nej då. Men visst är det skönt att röra på sig. Efter det blir det kaffe och smörgås, studier och massa sol.

Efter tentan imorgon 8- 13 åker vi till Stockholm! Vi ska mysa runt, shoppa lite och bara vara. Uppladdning inför sista plugget skulle man kunna säga. Får dock stoppa ned böckerna, jobbar hela nästa vecka så har alldeles för lite tid för studier, tyvärr.
Ska inte heller glömma tennisen idag, är inget stort fan men tennis är en av de sporter jag tycker är underhållande att se=)



Var grymt sugen på pannkakor för någon dag sedan. Eftersom jag fortfarande inte ätit detta håller suget i sig och jag funderar på om idag är dagen=) Mums!

100603


Det får bli träning Efter golfen

Nu tänker jag sätta på mig något piffigt och ta cykeln in till stan för en fika med underbara Ullis♥. Studierna har gått lite bättre idag, men jag fortfarande mycket kvar att gör. Dock behöver jag komma ut en stund och njuta av solen.

Ska försöka komma igåg kameran och fota oss i solen!



Haha, jag skulle hemskt gärna ta en god drink nu...men si det passar sig inte. Kanske får lyxa imorgon.

100603


Let´s go out and play in the sun

Jag och älsklingen funderar på att ta en liten miniminisemester i Stocholm efter min tenta på lördag. Jag har suttit och tittat runt lite, men Aj av dyrt det lätt blir med boende. Förföppningsvis finns några av de alterativen jag hittat kvar ikväll så vi kommer iväg. Vore verkligen guld att få tillbringa tid med att barastrosa runt, vara och njuta av solen!


100603


Jag är tjatig - jag vet=)

Samma visa varje dag, studier och jobb. Lite träning, golf och mat. Så der det ut, vecka in och vecka ut. Kan tänkas vara enormt tråkigt att läsa, men hey, det är mitt liv. Till och med jag tröttnar ibland. Men vad gör man? Biter ihop och väntar på bättre tider. Livet är inte alltid en fest.

Har ordnat en liten spellista med pluggmusik i Spotify, så jag har något att sysselsätta örona med medan jag pluggar. Tanken är nu, jag vet inte inte riktigt vad tanken är nu. Men eventuellt blir det en liten promenix till någon öppen affär för att inhandla lite småsaker till mig. Lite motion i samma veva är inte fel, så det får nog bli på detta vis.

Älsklingen var inte hemma förens sju igår, så nu håller vi alla tummarna att han kommer tidigt idag så vi kan ut och spela lite golf. Dock får vi hålla oss från banan idag, jag måste träna på puttning och chippning....



Underbart söta minigrisbebisar från Kolmården. Haha, tänka att ha en denna lilla knutte springande hemma i trädgården...

100602


Alltid finns det något som ska göras

Jag ska ta och plocka ihop lite tvätt och gå ut i tvättstugan, det är en sådan dag idag. Efter det väntar ett utegympapass med Friskis och Svettis i Trädgårdsföreningen. Härligt men varmt att vara ute en sommardag som denna. Får ta tag i det där med att köpa träningsshorts, någon som vet var det finns bra och bekväma? Jag gillar inte den där fotbollsvarianten man hade när man var yngre...

Annars har älsklingen lyxat och bjudit mig på lunch och glass idag. Behövdes för att pigga upp ett trött och nedstämt huvud som mitt. Alla tentor som spökar just nu.
Mannen i fråga ska iväg och spela innebandy senare, så troligen blir det han som lagar mat. Jag hoppas lite han läser detta och ser att jag är sugen på rågpannkakor;)



Riktigt gott skulle detta vara efter ett svettigt träningspass=)

100602


Sol, sommar och värme

Jag och älsklingen har börjat dagen på bästa sätt, trettio minuters morgonpowervalk. Vädret ute är alldeles underbart, jag gick i knälånga byxor och t-shirt och njöt! Nu har jag precis avslutat frukost med nybakat bröd och kaffe, mums! Känns verkligen som en höjdarstart på dagen.

Idag då; ska börja i köket med att få lite ordning efter baket och sätta igång diskmaskinen. Sen får vi se, planen är att sätta sig i solen med skolböckerna. Hu! Jag ska verkligen försöka vara effektiv ett par timmar nu på förmiddagen, så kan jag göra annat senare.
Eventuellt blir det en tur till staden, är sugen på ett par lösa jeanskortisar och ett somrigt halsband....




Haha, jag och sötaste minigrisen. Vill ha!!

100601


Tröttis

Vi har spenderat några timmar på golfbanan, en riktig skön sommarkväll var det. Nu blir det snart sängen. Vi ska titta på serien Weeds som ingen av oss sett tidigare och bara mysa♥.

Imorgonbitti ska jag upp tidigt och baka klart mitt surdegbröd, drömmer om nybakat till frukost, så hörs då!


100601


Junimorgon

Nu lär jag låta betydligt äldre än jag är, men vad tiden går fort! Redan juni och sommaren knackar på dörren. Känns både bra och mindre bra. Även om jag är riktigt trött på studierna nu så vet jag att efter två veckor på jobbet brukar hjärnan skrika efter kunskap.

Gårdagskvällen spenderades på golfbanan, alldeles för länge sedan sist. Sjukt roligt var det! Vädret var på topp, fåglarna kvittrade och det gick riktigt bra för mig, även om resultatet var rätt konstigt. Par på tre hål, 6 slag på tre hål också tre hål med över sju slag och inga poäng. Slutresultatet blev alltså 15 och jag börjar närma mig 18, vilket är det antal poäng som krävs för att klara uppspelet.

Idag är vädret lite tristare, men det ska nog inte hindra oss! Vi har planerat att ta oss ut för en golfrunda idag med. Längtar!
Men innan det är det fullt av andra planer, jag ska sätta en surdeg, städa upp i köket och plugga inför tentan på lördag. För tillfället sitter jag med en ansiktsmask, men snart så ska jag ta tag i dagen.



Jag och mina nya vänner på Kolmården i söndags. Så söta och keliga!

RSS 2.0