110228


När planer går i stöpet

Min planerade långpromenad blev kort, halkade och gjorde illa benet så illa att Markus fick låna bil på jobbet och komma och köra hem både mig och hunden. Ajaj! Har sovit på soffan med värktablett i kroppen och tänker nu halta upp till affären för att se om jag möjligen kan klara av att köra till skolan vid ett.
Dessutom upptäckte jag just att jag helt förvirrat bort mig på vilket datum min tenta går, inte för att det gör så mycket egentligen. Mer tid att plugga är aldrig fel!



Möjligt att jag tycker lite väl syndom mig själv, men må så vara för idag=)

110228


Måndagsmorgon

Känner mig lite seg inför nya veckan, kanske för att jag inte har lektion för ens klockan ett. Planen är att plugga en del innan, men först ska jag ta en långpromenad med Pepsi. Ska bara vila lite till först...


110227


De bidde inga stövlar idag heller

Kanske jag som är lite snål, men må så vara. När jag väl köper ett par ska de vara riktigt bra. En trevlig tur på stan med hamburgare och en omväg till netonnet fick vi oss. Nu är det film, som lider mot sitt slut, efter det sängen.



Ibland känns allt perfekt, ibland vill man bara vara på andra sidan glaset

110227


Så har snart februari fallit i glömska

Men att fundera över tiden som går är ofta en ganska nedstämdhetsbetonad syssla, så istället tänker jag njuta av vårt nystädade hem. Yes, igår fick sig hela lägenheten ett riktigt lyft. Underbart! För tillfället doftar det även ljuvligt av hemgjord musli. Har varit duktigt i köket på morgonen=)

Nu tänker jag krypa ned i ett hett bad, alldeles underbart med en bok. Sedan blir det säkert en del skidåkning på tv och en tur på stan. Söndagar är verkligen bra dagar♥



Filosofera gör man bäst med fötterna i luften

110226


Ledigt!

Tentan gick si sådär, jag svarade på det mesta men vi får se åt vilket håll jag faller. Kvällen tillbringades med fina vänner, pizza, spel och massa skratt. Blev sängen vid tolv och nu sitter jag här laddad inför dagen!

Överraskade med nybakt bröd till frukost. Nu ska jag fixa håret och sen blir det en shoppingtur, lindex ska avverkas i jakt på blusar och sedan behöver jag nya vinterstövlar. Lägenheten ska få sig en storstädning och sedan blir det middag ute och kanske lite party. Känns som en dag med potential!




110224


Siffervecka

Denna vecka har tiden stått lite still här, jag har lagt all min energi på studierna. Ärligt talat har jag inte haft någon vidare lust att skriva heller. Men förhoppningsvis återgår allt till det lite mer normala efter morgondagens tenta. Ekonometri, statistiska metoder tillämpade i nationalekonomiska sammanhang. Har börjat överväga fortsättningskursen nästa termin....



Min verklighet

110221


Ny vecka - nya möjligheter

Inge vidare att börja med en mage som inte krånglar, men med både hund och kattsällskap blir livet lite bättre. Ska snart skjutsa älsklingen till jobbet, sedan blir det dusch, hundpromenad och så småningom att möta upp gruppen i skolan för studier.

110220


Söndagströttis

En tuff helg denna helg, fullt upp har det varit. Nu är jag i alla fall äntligen ledig i soffan, efter att ha sökt en hel del jobb. Pust och stön! Ska snart krypa ned i sängen så jag är pigg inför tentamenspluggandet imorgon.




110218


Livet spriger iväg

Fullt upp denna vecka, sedan är kroppen fortfarande lite sliten efter förra veckans feber. Det kändes idag, då jag efter frukost unnade mig mer sömn på soffan. Nu är det dock hög tid att fundera ut hur jag ska ta tag i dagen. Kanske börja med en dusch, så får vi se var det tar mig.


110214


Accepterande

Att kunna ha en dålig dag, inte få något gjort och ändå kämpa vidare. Att inte låta allt braka ihop på grund av en känsla.


110214


Bättre och bättre

Förkylning och feber fick mig att sova bort ett par dagar i förra veckan. Men nu börjar äntligen känna mig levande igen och tillbaka i livet. Förs ut blir en tur med fina Pepsi som är här för dagen. Förhoppningsvis gör det gott för mitt humör också...


110209


Kämpigt

Att ta sig upp ur sägen, få i sig frukost och nu komma iordning inför skolan. Helst skulle jag bara vilja dra täcket över huvudet och gömma mig, men det går inte de. Har ställt in sista grejen idag, så jag ska inte klaga.

110208


Världens bästa ♥

Myskväll i soffan med snuvig mig och senaste CSI, CSI Miami, How I meet your mother och House. Guld värt nu när jag fått sakna många kvällar.



Om att inte förstå sig själv

110208


Världens bästa ♥

Myskväll i soffan med snuvig mig och senaste CSI, CSI Miami, How I meet your mother och House. Guld värt nu när jag fått sakna många kvällar.



Om att inte förstå sig själv

110208


Förkylningstider

Eftermiddagen har spenderats i soffan, under två filtar. Jag är förkyld och har feber, inge vidare alltså. Speciellt inte med allt det jobb jag just nu har att göra. Men för tillfället får det vänta medan jag kurera mig.


110207


Måndagssol!

Härligt uppvaknande när våren försiktigt skymtar bakom gardinen. Detta kan inte annat än bli en bra dag! Älsklingen kommer hem, jag ska iväg på en förhoppningsvis intressant föreläsning och sedan spendera dagen med studier jag för en gångs skulle verkligen gillar.
Min hals känns dock lite småirreterad, så eventuellt får jag avstå mitt planerade besök till gymmet, om det blir så finns det ju tid för andra aktiviteter! Funderar på att ordna veckans handling, om det ändå finns tid över=) 



Love comes in all sizes

110206


En alldeles underbar helg

Den enda personen som fattas lite på ett hörn är Älsklingen, men annars är allt perfekt! Så nu tänker jag återgå till mina underbara föräldrar.


110204


En dag att göra vad Jag vill

Dagen har börjat bra med optiker, nya linser och en liten tur på stan. Jag har bakat en cheescake till kvällen och nu blir det smooothie och ladda inför tränning. Jag har bokat in mig på ett cirkelpass, vi får se hur det är!
Förutom det ska jag försöka städa upp lite här hemma, också utnytja vår "felbokade" tvättid.



Knäppast i stan

110204


Så var det fredag igen!

Optikern står på schemat idag, välbehövligt! Eftersom det inte är något schemalagt idag blir det studier hemma, tänkte även ta mig iväg till gymmet. En fixardag med andra ord=)




110203


Effektivitet är mitt nya mantra!

Livet är underbart när man möter dagen med ett leende, får en massor med saker avklarade och ändå hinner sova en timme på soffan när man är riktigt trött!


110102


Halvtid!

I skolveckan i alla fall, det som känns aktuellt då jag väntar besök av mina underbara föräldrar i helgen. Det är ju bara roligt! Älsklingen kommer hem i natt någon gång för en liten vända innan han åker till London på fredag morgon, tur att det blir ett litet stop här så jag kan pussa på honom.

Idag är det fullbokat, hela dagen! Psykologen nu på morgonen, skola hela dagen och sedan kurs fram till fem. Men det ska nog gå det med. Jag älskar verkligen att det är mycket nu, även om jag blir extremt trött. 



Perfect

110201


Så kom februari med grå himmel och kala träd

Inget höjdarväder att vakna till, men vad gör det när man har så mycket att göra att hjärnan nästan går i självspinn? Skola, studier, träning, vänner och nya jeans ska klämmas in. Där emellan ska jag få plats. Men det löser sig, jag känner mig riktigt pigg idag.

Nu blir det högsta växeln mot dusch och så småningom skolan.


RSS 2.0