101004


Ägnat förmiddagen åt att jaga fågel

Åh yes, Elsa kom in med en levande liten sak och jag fullkommligt exploderade. Inte lätt att få den lilla livrädda stackaren att flyga ut. Inte mig emot att det jagar och tar djur, Ute! Men när de kommer in så blir det livat här kan jag lova. Elsa brukar vara ganska klippsk och uppfattar när hon gör något hon inte får, så förhoppningsvis slipper vi detta igen.

Nu ska jag iväg och rida!

Kommentarer
Postat av: M

Ursh för fågeln, här är det Svea som brukar komma med diverse delar. Eller ja, roa sig med att leka med levande saker.. BLÄ!



Ett VG? Den var bra den.. Jag är väldigt glad om jag klarar den, den är väldigt svår.. :(



Angående helgen så tycker jag det beror lite på väder & vind :) Jag åker gärna med ut & tittar på din pålle om det inte är dåligt väder och tar en runda på stan. Vad sägs om det? :)

2010-10-04 @ 12:11:15
URL: http://ewamikaela.bloggagratis.se
Postat av: M

Du.. Jag, Eva & Pontus pratade om december, helgen du fyllde år.. Vi funderade på om vi typ skulle gå på Skansen, lite på stan & sådär & så bo med det här erbjudandet: http://www.selmacityspa.se/#params:id=103003&template=info&pagetitle=Erbjudanden



Vi har kollat och det finns plats för oss alla, även för dina föräldrar om du ville att de skulle följa med. Dock bör vi väl boka relativt snart..



Kraam.

2010-10-04 @ 19:48:59
URL: http://ewamikaela.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0